Homepagina » Archeologie » Mysterieuze schedels en nazi-koffer gevonden in afgelegen gebied
Mysterieuze schedels en nazi-koffer gevonden in afgelegen gebied

Mysterieuze schedels en nazi-koffer gevonden in afgelegen gebied

In een afgelegen bergachtig gebied zijn vreemde schedels en een nazi-koffer gevonden. De schedels zouden door een team onder leiding van wetenschapper Vladimir Melikov zijn ontdekt in een grot op de Bolsjoj Tjach in Rusland.

In de bossen bij de grot zijn daarnaast een nazi-koffer en een Duitse kaart van de autonome republiek Adygea uit 1941 gevonden. Op de koffer zou het embleem staan van het mysterieuze onderzoeksinstituut Ahnenerbe dat in 1935 werd opgericht door Heinrich Himmler.

De sterk in occulte onderwerpen geïnteresseerde Himmler gebruikte Ahnenerbe ook voor eigen projecten op het gebied van paranormaal onderzoek, peudowetenschap en UFO’s.

Edelweiss
Mysterieuze schedels en nazi-koffer gevonden in afgelegen gebied

Vreemde schedel (YouTube)

Door de vondst van de vreemde schedels wordt gespeculeerd dat de nazi’s mogelijk contact hebben gemaakt met aliens of demonen opriepen. Paleontologen uit Moskou zeiden dat de vorm van de schedels door de tijd heen kan zijn veranderd als gevolg van blootstelling aan zand.

Volgens Russische media zijn er ook andere Duitse voorwerpen gevonden in het gebied. Jagers zouden afgelopen zomer een tweede koffer met het logo van Ahnenerbe hebben gevonden. De koffer behoorde naar verluidt toe aan de Wehrmachttroepen (Gebirgsjäger) van Operatie Edelweiss, de codenaam voor een Duitse militaire operatie op het oostfront.

Buitenaards contact

In 2014 zou in hetzelfde gebied de begraafplaats zijn gevonden van Duitse soldaten die jaren daarvoor waren omgekomen door een lawine. De schedels en koffer zijn overgebracht naar het archeologische complex Belovode.

Ahnenerbe organiseerde expedities naar onder meer Tibet, Antarctica en de Kaukasus, op zoek naar tekenen van buitenaards contact en de geheimen van absolute macht, aldus professor Ivan Bormotov van het Staatstechnologisch instituut van Majkop, de hoofdstad van Adygea.

Onderzoekers claimen dat de SS in het gebied op zoek was naar goud en oude tombes. Ze zochten ook naar tekenen van natuurlijke radioactiviteit.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Van schreef:

  Oooohhhhwwwwwww…. Als de mensen eens wisten hoe hard ze genaaid worden. Eerlijk is is eerlijk, Hitler maakte veel fouten maar er worden meer leugens rondom zijn tijdperk verspreid dan dat er de waarheid wordt verteld. Laten we eens kijken naar de handelingen op het gebied van rente, brandstof, onderzoek naar onze afkomst, luchtvaart, buitenaards leven, ect.

  -rente is slavernij. Schaf rente af!
  -benzine ontploft en staat voor vernietiging, creatie is verlichting. Ga op zoek naar alternatieve bronnen!
  -de SS had afdelingen gevuld met niet-ariërs. Deze werden door Hitler verwelkomt en hij staat er veelvuldig mee op de foto.
  -De Duitse luchtvaart liep kilometers voor op de rest van de wereld. De Duitsers waren met veel minder en konden redelijk stand houden!
  -heeft iemand op school iets geleerd over VRIL? Best belangrijk… De Amerikanen vonden dit zelfs zo belangrijk dat ze Werher von Braun een baan aanboden ipv hem te vervolgen.

  15 likes
  • dimmer schreef:

   Ik zie m nog staan von braun met zn arm n t gips en n peuk in zn muil

   0 likes
  • An Argie schreef:

   De Haunebu generatie waren verder de de VRIL

   Vril was onbemand. De Haubebu’s waren bemand, De Haunenu V (5e generatie) schijnt een 40-koppige bemanning te hebben gehad, met maximaal 80 passagiers. Kruissnelheid: MACH 8
   topsnelheid: MACH 20.

   0 likes
 • rene schreef:

  Door zand de schedels vervormd ?! Dus sl die andere schedels over onze voorvaderen die nlood dtonden asn weersomstanfigheden rn wat langder in de grond / zand lagen zijn niet vervormd???. Rn waar zijn de foto’s. ?

  6 likes
 • Arwijn schreef:

  De bizarre schedeltjes blijven maar uit de kast komen zeg.

  2 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  elektrische auto

  Het smerige geheim achter je ‘groene’ elektrische auto

  Afgelopen maand kreeg Teslabaas Elon Musk post ...

  >