CoronaBuitenland

Een heel legioen aan mensen met een verwoest brein: schokkende cijfers uit Scandinavië

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!

De meeste mensen die zich laten vaccineren tegen corona krijgen een blindganger, zei de Amerikaanse internist en cardioloog Peter McCullough op CHD TV.

Ze krijgen beschadigde lipide nanodeeltjes en verfrommeld mRNA. Er wordt weinig genetische code geïnstalleerd in het lichaam. Ze krijgen misschien wat last van pijn in hun arm, maar verder niet, aldus McCullough.

Verbluffend

Mensen die het echte spul krijgen, lopen kans op myocarditis en anderen aandoeningen. De internist verwees naar ‘een schokkende studie’ die in het tijdschrift JAMA is verschenen. Arts Jacob Dag Berild en zijn collega’s rapporteren 7750 gevallen van intracraniële bloeding of beroerte in drie Scandinavische landen, te weten Noorwegen, Finland en Denemarken. Drie landen, 7700 rampzalige neurologische gebeurtenissen binnen 28 dagen na het vaccin, zei McCullough.

Dit is verbluffend. Dit is een heel legioen aan mensen met een verwoest brein, aldus de arts. “Duizenden van hen zijn nu invalide of dood.”


4.9 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
27 dagen geleden

Kom ze regelmatig tegen, die mensen😒

Prometheus
Prometheus
27 dagen geleden

Ik ben bang dat de meesten die het zogenaamde ‘vaccin’ genomen hebben al een verwoest brein hadden….

Merijn Hugens
Merijn Hugens
27 dagen geleden

Bill Gates of Hell & zijn Satanische Cabal hebben allerlei verschillende soorten VaxxiNazis ontwikkelt…de ingrediënten komen recht reeks uit de Vuilnisbakken van Abatoirs, Abortusklinieken, de Chemische industrie, Monsanto…De Cabal schept er nu eenmaal een Satanisch genoegen in om hun kudde Goyim op pijnlijke & gruwelijke wijze te offeren aan Moloch & Baphomet….In OekroNazië deed Hunter Biden in zijn 46 Biowapen-Laboratoria zelfs onderzoek naar Virussen die zich SPECIFIEK op SLAVISCH DNA richtten…

https://www.newsfromtheperimeter.com/home/2021/11/24/slovenia-nurse-claims-there-are-3-types-of-vaccine-vials-one-is-a-death-jab

Greet Rieset
Greet Rieset
27 dagen geleden

Deze journalist heeft ondertussen al zes tia’s gehad;
https://addyadds.substack.com/p/fbi-agents-visit-journalist-lee-stranahan

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x