Bewustzijn

Een overzicht van de verschillende dimensies

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ieder mens heeft het aangeboren vermogen om interdimensionaal te communiceren. Om uit te leggen hoe dat werkt wordt eerst een overzicht gepresenteerd van de vele dimensies van realiteit.

Al het leven is onderling verbonden zoals de waterdruppels in een kosmische zee terwijl je moleculen van leven die je verbinden gemakkelijk kunt observeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wanneer je begint om bewust te communiceren met en te reizen naar hogerdimensionale realiteiten is het belangrijk een overzicht te hebben van de vele frequenties van realiteit.

Dimensies

De twaalfde en elfde dimensies zijn de stellaire, galactische en universele Elohim. De tiende en negende dimensies zijn de Elohim van het zonnestelsel. De achtste dimensie is de planetaire logos. De zevende dimensie is de overziel. De zesde dimensie is de goddelijke blauwdruk voor de lagere werelden.

De vijfde dimensie vertegenwoordigt de terugkeer naar multidimensionaal bewustzijn. De vierde dimensie is de fysieke aura/droomwereld van de Aarde. De eerste tot en met de derde dimensies vormen tot besluit de fysieke wereld.

Individualiteit

Het concept van individualiteit uit zich het meest krachtig in de derde dimensie en verschuift in de vierde dimensie enigszins naar de achtergrond. In de lagere vijfde dimensie is het niets meer dan een keuze.

Rond de mid-octaven van de vijfde dimensie bestaat individualiteit binnen het eenheidsbewustzijn en afzonderlijke individualiteit staat bekend als de levens die je leeft in de lagere werelden.

De zesde dimensie is de blauwdruk voor alle mogelijke realiteiten, terwijl de overziel uit de zevende dimensie de vele zielen en zielegroepen overziet die hebben gekozen vele verschillende vormen in de realiteiten van de derde tot en met de vijfde dimensies te ervaren. In de achtste tot en met tiende dimensies drukt vorm zich uit als planeten, zonnestelsel en sterrenstelsels.

Elohim

Je begon als twaalfdimensionale stellaire Elohim die één is met de Bron. Elohim zijn de dragers van vorm in het multiversum en een stellaire Elohim kan gezien worden als een achter-achter-achtergrootouder. Deze Elohim ‘grootvader’ wenste zijn familie uit te breiden en zodoende zond hij vele porties van zichzelf het multiversum in om leven in de lagere werelden en dimensies te ervaren.

Dit proces van fragmentatie lijkt op de manier waarop een ster planeten vormt die om haar heen draaien. Omdat er vanuit het perspectief van de twaalfde dimensie geen afscheiding is, is elke ervaring onderdeel van de ervaring van de Elohim.

Hogere wezens

Gaia, een wezen dat haar bewustzijn dusdanig heeft verruimd dat slechts een planeet het kan bevatten, deelt al haar ervaringen met Sol, de Zon. De Zon, een wezen dat zijn bewustzijn dusdanig heeft verruimd dat enkel een ster het kan bevatten, deelt al zijn ervaringen met de Centrale Zon.

De Centrale Zon, een wezen dat zijn bewustzijn dusdanig heeft verruimd dat enkel een sterrenstelsel het kan bevatten, deelt al zijn ervaringen met de stellaire Elohim die de ‘grootvader’ van dat sterrenstelsel is. Een stellaire Elohim is echter meer dan een ster. Het is een generator van sterren, sterrenstelsels en universa.

De stellaire Elohim, de grootouder van ons sterrenstelsel, deelt al zijn ervaringen met de stellaire Elohim van het lokale universum. De stellaire Elohim van het lokale universum deelt al zijn ervaringen met de Bron.

Al deze Elohim vertegenwoordigen de versmelting van materie en geest om de illusie van een fysieke vorm te creëren. Elohim, als dragers van vorm, vormen de blauwdruk zodat alles zich kan manifesteren. In de Bijbel staat ‘In den beginne was het Woord’, de Elohim zijn ‘het Woord’, of de blauwdruk van geluid die kosmisch licht vasthoudt dat zich manifesteert in vorm.

De stellaire Elohim creëren zonnestelsels en de kern van elk zonnestelsel is de Elohim van de Zon. De Elohim van de Zon resoneert met de negende dimensie en creëert planeten die worden overzien door de achtdimensionale planetaire logos. De planetaire logos werken samen met de zevendimensionale overzielen om de wezens te overzien die uiteindelijk een vorm aannemen op de planeten.

De overziel is de ziel van de ziel en is verantwoordelijk voor al haar zielen die de lagerdimensionale werelden, realiteiten en planeten bewonen. Wanneer de overziel zielen creëert stuurt zij deze aan. De zielen fungeren op hun beurt als gidsen voor de geïncarneerden. Net zoals elke stellaire Elohim vele sterrenstelsels bevat en elke Elohim van de Zon vele zonnestelsels heeft, zo heeft de overziel vele zielen. Deze zielen hebben vele realiteiten waar ze in zijn geïncarneerd in de derde tot en met de vijfde dimensies.

De vijfde dimensie functioneert in termen van geïncarneerde wezens.
De zesde dimensie functioneert in termen van mogelijke realiteiten.
De zevendimensionale overziel functioneert in termen van zielen.
De achtste tot en met de tiende dimensies functioneren in termen van zonnestelsels.
De elfde en twaalfde dimensies functioneren gecombineerd in termen van sterrenstelsels.

Assistentie vragen

Net zoals de overziel assisteert bij het verruimen van het bewustzijn van haar vele zielen, zo verruimt ze ook haar eigen bewustzijn door delen van haarzelf uit dimensies boven de zevende te downloaden. Wanneer een overziel besluit dat ze klaar is om haar bewustzijn te verruimen, roept ze haar multidimensionale zelf om een afgezant uit een hogere dimensie die assisteert in het Ascentieproces. De overziel voor de wezens op Aarde heeft deze beslissing gemaakt omdat zij ascendeert naar een hogere frequentie.

De Arcturiaanse stellaire Elohim en Elohim van de Zon zijn zeer ontvankelijk voor deze roep en het is hun missie om de Arcturiaanse interdimensionale corridor tussen de derde/vierde dimensie en de hogere dimensies te houden.

Stellaire Elohim en Elohim van de Zon van Sirius en de Pleiaden antwoorden ook op de roep van Gaia en haar overziel omdat zij voornamelijk actief waren toen de sterrezaden op Aarde werden uitgezaaid.

Van de Elohim ging een deel van het wezen naar de overzielen. Van de zevende dimensie ging weer een portie van het wezen naar de vijfde dimensie waar ze werd voorbereid om af te dalen naar de vierde dimensie, om uiteindelijk toegelaten te worden op de driedimensionale Aarde.

Onthoud dat afscheiding van de Bron een illusie is. Deze illusie bestaat enkel in de lagere wereld van de derde en vierde dimensies. Het geloof in deze afscheiding houdt de blauwdruk van het fysieke hologram op zijn plaats. Wanneer het geloof in afscheiding wordt losgelaten herinner je wie je bent en dat je één bent met alles. Door middel van deze verbinding kun je je geboorterecht om interdimensionaal te reizen en te communiceren weer opeisen.

Bron: Multidimensions.com

Gerelateerd: Communicatie met Arcturus, de Arcturiaanse Corridor

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x