CoronaBuitenland

Kijk: Journalist maakt ‘afspraak’ om nieuwe boosterprik te halen en wordt keihard voorgelogen

Help mee door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

Onderzoeksjournalist Jeremy Loffredo maakte bij een apotheek in New York een ‘afspraak’ om de nieuwe boosterprik te halen. De apotheker loog hem keihard voor.

“Ik heb gehoord dat hij nog niet is getest op mensen. Klopt dat of is dat fake news?” vroeg de journalist. De apotheker antwoordde dat dit fake news is en dat een vaccin eerst getest moet worden op een groep mensen voordat het op de markt kan komen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Dus het is getest op mensen?” vroeg Loffredo. “Ja,” antwoordde de apotheker.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet getest op mensen

De geüpdatete booster is anders dan andere coronavaccins en boosters. Hij is niet getest op mensen, alleen op acht muizen. Normaal gesproken wordt een nieuw vaccin getest op tienduizenden mensen die meedoen aan een klinisch onderzoek. Het kan tot wel 10 jaar duren voordat een vaccin daadwerkelijk op de markt komt.

De media erkennen dat deze aangepaste prik niet is getest op mensen. Anthony Fauci, de medisch adviseur van het Witte Huis, zei in een interview dat dit niet iets is waar hij zich zorgen over maakt. Volgens de media is de nieuwe booster te vergelijken met de griepprik, die ieder jaar opnieuw wordt geproduceerd.

Fel tegen

Maar zelfs experts die deel uitmaken van het veiligheidspanel van de FDA, de Amerikaanse medicijnwaakhond, waren fel tegen de goedkeuring voor noodgebruik van dit geüpdatete coronavaccin.

4.9 140 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mokum
Mokum
1 jaar geleden

De leugen regeert en dat weten ze. Mensen zijn gewillige schapen geworden. Hypnose TV werkt! Reddeloos verloren.

Mattie
Mattie
1 jaar geleden

Kom op mensen. Lekker prikken!! 🤣😂😂🤣
Hoe dom kun je zijn!!

Helga
Helga
1 jaar geleden

Goed he, zo n waakhond, blaffen doet m niet en hij zit aan de ketting…Maar neem gerust die prik, des te eerder ben je van al je kwalen verlost.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

De “UPDATED” Experimentele COVID-1984-Booster die per ommegaande verkrijgbaar is bij elk GGD-Abattoir in het gehele land, is officieel getest op NUL mensen….Slechts op 8 muizen, die overigens ALLE 8 overleden zijn na een voorbijrazende Cytokinestorm….Net als die Fretten, Apen, Hamsters Mensen & overige Labratten die ze in hebben gespoten met die Experimentele mRNA-Gentherapie-VaxxiNazi-Shit….

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x