Homepagina » Binnenland » Doorbraak in coronabehandeling? Nijmeegse artsen ‘hebben iets heel belangrijks gevonden’
doorbraak

Doorbraak in coronabehandeling? Nijmeegse artsen ‘hebben iets heel belangrijks gevonden’

Ernstig zieke coronapatiënten hebben heel weinig vitamine K in hun bloed, ontdekten artsen van het CWZ-ziekenhuis in Nijmegen. Dit zou een internationale doorbraak kunnen zijn in de coronabehandeling: “We denken echt dat we iets te pakken hebben,” aldus Ton Dofferhoff, één van de artsen.

Vitamine K speelt onder meer een belangrijke rol bij het beschermen van de longen. Extra vitamine K kan ernstig ziek worden door het coronavirus mogelijk voorkomen.

Longarts Rob Janssen lichtte toe:

Vitamine K speelt een rol bij de stolling van het bloed, maar ook bij de bescherming van de elastische vezels in de longen. Corona veroorzaakt enorme ontstekingen in de longen, waardoor de elastische vezels die zorgen dat we kunnen ademen, beschadigd raken. Als reactie probeert je lichaam meer beschermend eiwit aan te maken voor die vezels, maar heeft daarvoor vitamine K nodig. Als je dat niet hebt, dan mis je die bescherming, dus loop je meer risico.

Iets heel belangrijks

De twee artsen willen nu tests gaan doen met vitamine K bij coronapatiënten. Ze hopen dat ze hun onderzoek kunnen publiceren in een toonaangevend wetenschappelijk tijdschrift.

Dus iedereen die corona krijgt aan de vitamine K? Janssen: “Ik hoop dat dat de toekomst gaat worden. Ik denk dat we iets heel belangrijks hebben gevonden.”

Bekijk het filmpje van Omroep Gelderland over de mogelijke doorbraak hieronder:

[Omroep Gelderland]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
8 maanden geleden

werd mij al gezegd voor 5 jaar terug.

PREDATOR
PREDATOR
8 maanden geleden

ja vind het heel knap van ze en ja ik vind het erg dat er toch weer niks mee word gedaan..tenminste niet met onze hoofd van rivm…..
Dat ze maar oppassen met hun onderzoek, hier is de regering echt niet naar opzoek..Een oplossing

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  PREDATOR
8 maanden geleden

Precies, want anders hadden zij HCQ niet verboten.

J.C.
J.C.
Reactie op  PREDATOR
8 maanden geleden

Vitamine-K2 is bloed verdikkend en daarom lijkt het wel wat, maar is levensgevaarlijk bij trombose patienten en dus eigenlijk niet bruikbaar voor corona.
Voor corona kun je beter een aspirine per dag nemen en genoeg andere vitamines (C-D3-zink)

akasha
akasha
Reactie op  J.C.
8 maanden geleden

uuhh, wacht even. Begrijp ik het goed?
Vitamine K2 is niet bruikbaar tegen corona voor iedereen ?

OF
Dus alleen die Trombose patienten kunnen geen Vitamine -K2 nemen.
Voor de rest van ons is het dus geen probleem. waar heb je het dan over?

even wat info
“Vitamine K2 staat vooral bekend om het reguleren van de bloedstolling en het voorkomen van trombose. Als een wondje begint te bloeden is het belangrijk dat dit stopt, anders verlies je te veel bloed. Maar stopt het bloeden te snel, dan ontstaat er een kans op bloedstolsels in je aderen. Vitamine K2 zorgt voor een juiste balans tussen beide”
Bron:”https://www.womenshealthmag.com/nl/voeding/supplementen/a23867456/waarom-vitamine-k2-belangrijk-tekort/”

Hoeveel mensen zijn er in Nederland die trombose hebben?
30.000 per jaar komen er bij, dus ongeveer 1 miljoen ?
Na ja, die 16 miljoen ander mensen hoeven zich dus niet druk maken en kunnen gewoon vitamine-K2 nemen toch ?

Dus geen trombose krijgen, beetje bloedverdunners nemen op zijn tijd.
Wiet helpt daar goed bij trouwens.
Ook tegen corona ?
Bron:”https://www.ninefornews.nl/israelisch-ziekenhuis-onderzoekt-effecten-cannabis-op-coronavirus-zeer-effectief/”

WEG MET BIO wapen bedrijven. Daar moet wat tegen gedaan worden. Kijk maar hoe gevaarlijk het is voor ons mensen die gewoon een leuk leven willen leiden.

En nog een persoonlijke noot.
Waarom doen de journalisten niks meer met Jeffrey Epstein en vrienden.
Denken we echt dat er maar 1 Eptsein is ? en er geen andere rare snuiters rondlopen ?
Ik vertrouw nieuws lezers en MsM journalisten meer.

Groet

Dennis
Dennis
Reactie op  akasha
8 maanden geleden

wie zegt er dat Epstein echt dood is? ze hebben cgi die je laat geloven dat vliegtuigen door gebouwen heen kunnen vliegen, mensen kunnen vliegen, raketten rechtstandig kunnen landen, opgepompte banden in space geen problemen geeft en plastic ook niet smelt of lak verkleurt. Musk z’n commentaar na die tesla lancering, in your face, priceles; “it looks so fake it’s got to be real, we have way much better cgi now.”

Jos
Jos
8 maanden geleden

Eens kijken hoe het RIVM hier weer een stok tussen de spaken gaat gooien.

Exegese
Exegese
8 maanden geleden

Het plan is Bill’s vaccin. Dus dit zal getorpedeerd worden met alle mogelijke middelen

H.J.
H.J.
8 maanden geleden

Op dit soort goedkope en snelle oplossingen, zit de Linkse Leugen Club niet te wachten.

De L.L.C gaat nog minstens tot begin 2021 door, met het gijzelen van de Nederlandse bevolking.

De angst cultuur moet nog verder worden doorgevoerd.

De opschoning van onze oudjes is wat achtergebleven, maar de L.L.C vindt wel een oplossing.

Louise
Louise
8 maanden geleden

Natuurlijk wordt er weer niks mee gedaan, de meeste mensen hebben een tekort aan voedingstoffen , dankzij de uitgeholde grond waar groenten op groeien. De bio industrie met teveel antibiotica en andere stoffen, en mocht je denken aan je balcon of tuin bedenk dan dat de luchtvervuiling gewoon naar beneden valt…..Kortom we worden gewoon dagelijks vergiftigd….. En loop niet gelijk naar de winkel want het gaat hier over vitamine K2 ,………Koop een goede vitamine D met K2 ………Veel artsen roepen nu wat, laten ze de koppen eens bij elkaar steken en het grote probleem bespreken….En over ouderen er zit niks in het instellings voedsel ,ook niet in ziekenhuizen ……hoezo immuun systeem …. chemische zooi dat gaat erin als snoep……binnenzitten en niet bewegen…….

Tuup
Tuup
8 maanden geleden

Niks potjes kopen, fatsoenlijk eten…..

Vitamine K1, oftewel fyllochinon, wordt niet door je lichaam aangemaakt en haal je volledig uit voeding. Deze vitamine zit met name in groene bladgroenten, zoals spinazie en broccoli.

Vitamine K2, oftewel menachinon, wordt voor een deel door de bacteriën in je dikke darm aangemaakt. De rest moet je lichaam uit voeding halen, zoals zuivelproducten en granen. Vitamine K2 wordt beter door ons lichaam opgenomen dan K1 en levert dus de grootste bijdrage aan onze vitamine K opname

Elise
Elise
8 maanden geleden

Mag ik dan de eer opstrijken, want dat had ik hier al vermeld. Covid 19. Co=in de naam van. Vid=de god vidus. 19=atoomnummer kalium.
Lees alles bij wiki. Kalium.
Kalium wordt ook door satellieten gebruikt om door de aarde heen te kunnen kijken.
Het feit dat de vliegtuigen aan de grond moesten is, omdat er in de ruimte van alles aan het gebeuren is. (kunstmatig schild).
Misschien ademen we teveel kalium in, met alle gevolgen van dien. Toxicologie en veiligheid
Kalium reageert explosief met water en moet worden bewaard onder petroleum of minerale oliën. De meeste kaliumzouten zijn niet giftig of schadelijk. Afhankelijk van het anion kan een kaliumzout wel giftig of schadelijk zijn. Contact met de huid moet worden vermeden omdat kalium met vocht kaliumhydroxide vormt, bij het werken met kalium is het aan te raden handschoenen en gelaatsbescherming te dragen. Aha. Wat moeten we nu doen? Wat hier staat.
Sowieso kan bij kaliumschommelingen in het lichaam veel aanrichten enz. Lees wiki(kalium) maar eens goed. oa uitval spieren door veranderingen in de hersenen.
Plus het feit dat de luchtvochtigheid al maanden heel laag is(rond 20/30) dus erg droog. In droge lucht zit weinig zuurstof. Dus de combi zorgt voor toestanden.
Sommige mensen hadden al geklaagd over een rare lichaamsgeur/ bij symptomen corona.
Blijft de vraag: hoe zit het met 5g? Hoe werken de satellieten/zendmasten enz. samen. Schermen bij de kassa zijn gewoon voor frequentie verstrooiing/data?
Als de burgemeester van Brussel zegt dat ze geen proefkonijn zijn , dan zegt dat al genoeg.
Ja, ik neem meerdere zaken mee, want dat is gewoon zo. Er zijn meerdere dingen tegelijkertijd aan de hand. Het is nooit 1 oorzaak!

Elise
Elise
8 maanden geleden

Covid 19 is een project.
1. Met gebruik van kalium(geleider) kan men met behulp van laserstralen door aarde heen kijken en het weer bekijken.
2. Kalium(kunstmatige gemaakt) strooit men dus nu door de lucht.
3. Wij ademen dat, met het gevolg van teveel kalium.
4. Doordat kalium in de ether gebruikt wordt, krijg je meer co2, dus minder zuurstof.
5. Doordat kalium zorgt voor droge lucht het xyleem dient het voor de verhoging van de osmosedruk, waar het noodzakelijk is voor de worteldruk. Kalium in de bladcellen verhoogt de turgor, waardoor er celstrekking en vergroting van het bladoppervlak plaatsvindt. Ook zorgt het voor het opengaan van de huidmondjes via verhoging van de turgor in de sluitcellen, waardoor de opname van CO2 voor de fotosynthese bevorderd wordt. Nu ja, wat doet het dan met longcellen/blaasjes?
Je krijgt er een vieze huidgeur van. Andere ellende:
Kalium is in het lichaam een van de elektrolyten (naast natriumionen, chlorideionen en bicarbonaationen). Het speelt een belangrijke rol in het lichaam zoals bij pulsoverdracht in zenuwen, aanmaak van eiwitten en aanmaak van glycogeen. Anders dan bij natrium bevindt maar 2% van het totale lichaamskalium zich buiten de cellen en is als zodanig ook meetbaar in het bloed (4 mmol/L). Binnen de cellen is de concentratie vele malen hoger (140 mmol/L). Deze gradiënt moet via pompen in de celmembraan actief intact gehouden (natrium-kalium pomp). Deze pompen kunnen beïnvloed worden door onder andere insuline, waardoor het kalium naar de cel verdwijnt. Suikerpatiënten die insuline spuiten moeten hiermee rekening houden, om te voorkomen dat hun kaliumspiegels te laag worden. Opname van kalium verloopt via het maag-darm systeem. Bij chronische diarree en braken is de opname dan ook verstoord. Kalium wordt bij overmaat via de nieren uitgescheiden. Bij nieraandoeningen is dit proces dan ook vaak verstoord, waardoor verhoogde bloedkaliumwaarden gevonden worden. De balans tussen opname en uitscheiding wordt in de nieren en de darm gecontroleerd via het hormoon aldosteron. Verlaging van de kaliumconcentratie in het bloed (hypokaliëmie) (wat resulteert in een te grote hyperpolarisatie van de membraanpotentiaal van de cellen) kan leiden tot spierverlamming, terwijl te hoge waarden (hyperkaliëmie) (die resulteren in een te grote depolarisatie van de membraanpotentiaal van de cellen) kunnen leiden tot overprikkelbaarheid van de spieren waaronder de hartspier. Dit laatste kan hartritmestoornissen tot gevolg hebben of zelfs een hartstilstand. Verstoringen van de kaliumhuishouding zijn daarom een serieus klinisch probleem, waar altijd door een arts naar gekeken dient te worden.
Wat hoort nog meer bij dit project?
5g.=crowd control. Verdere doorgang technologie controle.
Men is bezig om een ruimte schild/magnetische bel aan het creëren, zodat men kunstmatig een zonsverduistering kan opwekken. Zo kun je wel opwarming voorkomen. In de bijbel spreekt men over 3 dagen donker.(zeven zegels) Dit kon nooit wetenschappelijk onderbouwd worden, maar nu dus wel.
Het financieel systeem is op. Dus er moet iets anders komen.
Vliegtuigen moesten aan de grond, omdat men in de ruimte bezig is met magnetisch velden enz. Verstoringen aan de metertjes van welke kant je op moet vliegen. Is gevaarlijk dus.
We moeten iets doen aan het milieu. Green deal enz.
Hoogpriesters en andere hoge mensen van geloven/culturen komen al jaren bijeen om de verschillen zien te overbruggen.
Zet de agenda 21(lees die bij EU) ernaast en je ziet dat alles wat er nu gebeurt met elkaar samenhangt.
Dit hele gedoe duurt tot 2030. Dan is die NWO af.
1 wereldregering. 1 wereldmunt. 1. wereldreligie. 1. wereldbank. 1. wereldrechtbank.
Hoofdstad van de wereld: Jerusalem. Welkom in de NWO.

Elise
Elise
Reactie op  Elise
8 maanden geleden

Welke mensen met onderliggende problemen liepen/lopen het meeste risico?
1. hartpatiënten
2. longpatiënten
3. diabetes patiënten.
Bovenstaande heeft met deze groep mensen te maken.

Only TRUTH
Only TRUTH
Reactie op  Elise
8 maanden geleden

Interessante info Elise. Wat is de bron hiervan?

Elise
Elise
Reactie op  Only TRUTH
8 maanden geleden

De bron? Zelf nadenken en veel lezen. Ga het maar eens zelf onderzoeken.
NWO daar wordt nu openlijk over gesproken. Bekijk filmpjes.
Lees agenda punten 21/30. EU site.
Ruimte missies Aditya-L1 en Solar Orbity van ESA en NASA.
Lees symptomen corona.
Zie pomodoro bol Vaticaan.
enz enz, enz,

Ron
Ron
8 maanden geleden

Ayurveda zegt problemen in de longen kijk naar de darmen en vooral het colon. Laat dat nu de zetel zijn van de K vitamines.

x

Check Also

clinton

Voormalig Clinton-adviseur: Amerika verandert onder Biden in ‘totalitaire staat’

Voormalig Clinton-adviseur Naomi Wolf waarschuwde deze week ...

ggd

Oud-GGD-directeur over corona: ‘Er zijn helemaal geen maatregelen nodig!’

De gepensioneerde GGD-directeur Jan Vosters vindt de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x