Straling

Een reden te meer om te weten hoe je straling neutraliseert

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steeds minder verzekeraars dekken het gebruik van mobiele telefoons. Na tabak en asbest wordt gesproken van een nieuwe catastrofe.

Telecomgiganten worden bestookt met een class-action rechtszaak en individuele rechtszaken. Het draait allemaal om de straling die je mobieltje uitzendt.

Aan het woord komen onder meer Ellie Marks, wiens man Alan de industrie voor de rechter sleept vanwege zijn hersentumor, overlevende van mobiele telefoons Bret Bocook, vooraanstaand stralingsbioloog Dariusz Leszczynski, dr. Louis Slesin van Microwave News, Anthony Gucciardi van Storyleak en voormalig adviseur voor het Witte Huis dr. Devra Davis.

In België werden speciale kindermobieltjes onlangs verboden met het oog op de mogelijke stralingsrisico’s. Belgen die een mobieltje willen kopen, worden binnenkort gewaarschuwd voor de risico’s. Ook krijgt een mobiele telefoon een stralingslabel, zodat de klant weet hoeveel elektromagnetische straling die uitzendt.

Zowel in normale winkels als in webwinkels moet worden aangegeven dat er mogelijke gezondheidsrisico’s kleven aan een mobieltje.

De straling van mobiele telefoons kan het beste worden geneutraliseerd door je aan te sluiten op de Schumann-resonantie.

Bron: RT.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guusje
Guusje
9 jaren geleden

Overlevende van mobiele telefoons Bret Bocook is niet uniek, er zijn namelijk 7 miljard overlevenden van mobiele telefoons ;0)

lambertus
lambertus
9 jaren geleden

Langzaam maar zeker komen de keiharde feiten van het ‘onderzochte en volledig onschadelijk geachte’ stralingsgevaar boven water.
Mensen met kanker, huisdieren met kanker, bomen en struiken met kanker achtige symptomen, gedragstoornissen en noem maar op…..

Het digitale asbest. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel !!!

White Wizzard
White Wizzard
9 jaren geleden

Shumann-resonantie is inderdaad een erg goed middel, als je aura sterk is is er geen of weinig hinder van de straling. Echter als je de/het mobiel IN je aura houd of draagt ben je als nog de pineut. Je word van binnenuit gesloopt.
Recept:-) goed in je vel zitten en geen mobiel.

naam
naam
9 jaren geleden

Er bestaat grafietverf waar je je huis mee kunt shielden maar dat is erg duur. Het aanbrengen hiervan valt te zien op verschillende yt filmpjes. Het is een geleidende verf. Ik neem aan dat het hier ook mee werkt: http://www.allesvooruwschip.nl/index.php?item=grafietpoeder–blik&action=article&aid=3635 en dat is erg goedkoop 🙂 (zelf nog niet gedaan, mocht je het proberen ben ik/zijn we natuurlijk erg nieuwschierig )

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

37
0
We lezen graag je reactie!x