Straling

Een reden te meer om te weten hoe je straling neutraliseert

Help mee door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steeds minder verzekeraars dekken het gebruik van mobiele telefoons. Na tabak en asbest wordt gesproken van een nieuwe catastrofe.

Telecomgiganten worden bestookt met een class-action rechtszaak en individuele rechtszaken. Het draait allemaal om de straling die je mobieltje uitzendt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Aan het woord komen onder meer Ellie Marks, wiens man Alan de industrie voor de rechter sleept vanwege zijn hersentumor, overlevende van mobiele telefoons Bret Bocook, vooraanstaand stralingsbioloog Dariusz Leszczynski, dr. Louis Slesin van Microwave News, Anthony Gucciardi van Storyleak en voormalig adviseur voor het Witte Huis dr. Devra Davis.

In België werden speciale kindermobieltjes onlangs verboden met het oog op de mogelijke stralingsrisico’s. Belgen die een mobieltje willen kopen, worden binnenkort gewaarschuwd voor de risico’s. Ook krijgt een mobiele telefoon een stralingslabel, zodat de klant weet hoeveel elektromagnetische straling die uitzendt.

Zowel in normale winkels als in webwinkels moet worden aangegeven dat er mogelijke gezondheidsrisico’s kleven aan een mobieltje.

De straling van mobiele telefoons kan het beste worden geneutraliseerd door je aan te sluiten op de Schumann-resonantie.

Bron: RT.com

Gerelateerd:

 

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guusje
Guusje
10 jaren geleden

Overlevende van mobiele telefoons Bret Bocook is niet uniek, er zijn namelijk 7 miljard overlevenden van mobiele telefoons ;0)

lambertus
lambertus
10 jaren geleden

Langzaam maar zeker komen de keiharde feiten van het ‘onderzochte en volledig onschadelijk geachte’ stralingsgevaar boven water.
Mensen met kanker, huisdieren met kanker, bomen en struiken met kanker achtige symptomen, gedragstoornissen en noem maar op…..

Het digitale asbest. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel !!!

White Wizzard
White Wizzard
10 jaren geleden

Shumann-resonantie is inderdaad een erg goed middel, als je aura sterk is is er geen of weinig hinder van de straling. Echter als je de/het mobiel IN je aura houd of draagt ben je als nog de pineut. Je word van binnenuit gesloopt.
Recept:-) goed in je vel zitten en geen mobiel.

naam
naam
10 jaren geleden

Er bestaat grafietverf waar je je huis mee kunt shielden maar dat is erg duur. Het aanbrengen hiervan valt te zien op verschillende yt filmpjes. Het is een geleidende verf. Ik neem aan dat het hier ook mee werkt: http://www.allesvooruwschip.nl/index.php?item=grafietpoeder–blik&action=article&aid=3635 en dat is erg goedkoop 🙂 (zelf nog niet gedaan, mocht je het proberen ben ik/zijn we natuurlijk erg nieuwschierig )

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x