Homepagina » Straling » Een reden te meer om te weten hoe je straling neutraliseert
Een reden te meer om te weten hoe je straling neutraliseert

Een reden te meer om te weten hoe je straling neutraliseert

Steeds minder verzekeraars dekken het gebruik van mobiele telefoons. Na tabak en asbest wordt gesproken van een nieuwe catastrofe.

Telecomgiganten worden bestookt met een class-action rechtszaak en individuele rechtszaken. Het draait allemaal om de straling die je mobieltje uitzendt.

Aan het woord komen onder meer Ellie Marks, wiens man Alan de industrie voor de rechter sleept vanwege zijn hersentumor, overlevende van mobiele telefoons Bret Bocook, vooraanstaand stralingsbioloog Dariusz Leszczynski, dr. Louis Slesin van Microwave News, Anthony Gucciardi van Storyleak en voormalig adviseur voor het Witte Huis dr. Devra Davis.

In België werden speciale kindermobieltjes onlangs verboden met het oog op de mogelijke stralingsrisico’s. Belgen die een mobieltje willen kopen, worden binnenkort gewaarschuwd voor de risico’s. Ook krijgt een mobiele telefoon een stralingslabel, zodat de klant weet hoeveel elektromagnetische straling die uitzendt.

Zowel in normale winkels als in webwinkels moet worden aangegeven dat er mogelijke gezondheidsrisico’s kleven aan een mobieltje.

De straling van mobiele telefoons kan het beste worden geneutraliseerd door je aan te sluiten op de Schumann-resonantie.

Bron: RT.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Overlevende van mobiele telefoons Bret Bocook is niet uniek, er zijn namelijk 7 miljard overlevenden van mobiele telefoons ;0)

  0 likes
 2. Langzaam maar zeker komen de keiharde feiten van het ‘onderzochte en volledig onschadelijk geachte’ stralingsgevaar boven water.
  Mensen met kanker, huisdieren met kanker, bomen en struiken met kanker achtige symptomen, gedragstoornissen en noem maar op…..

  Het digitale asbest. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel !!!

  0 likes
 3. Shumann-resonantie is inderdaad een erg goed middel, als je aura sterk is is er geen of weinig hinder van de straling. Echter als je de/het mobiel IN je aura houd of draagt ben je als nog de pineut. Je word van binnenuit gesloopt.
  Recept:-) goed in je vel zitten en geen mobiel.

  0 likes
 4. Er bestaat grafietverf waar je je huis mee kunt shielden maar dat is erg duur. Het aanbrengen hiervan valt te zien op verschillende yt filmpjes. Het is een geleidende verf. Ik neem aan dat het hier ook mee werkt: http://www.allesvooruwschip.nl/index.php?item=grafietpoeder–blik&action=article&aid=3635 en dat is erg goedkoop 🙂 (zelf nog niet gedaan, mocht je het proberen ben ik/zijn we natuurlijk erg nieuwschierig )

  0 likes
 5. waarom zetten ze deze aparaten niet op gezonde freqentie die positive uitwerking hebben op je lichaam

  0 likes
 6. Beetje erg sluikreclame voor de Schuman resonantie. Maar vind het wel goed dat men dit soort berichten over straling meer in het nieuws brengt. Tegenwoordig is het gewoon haast onmogelijk om met je tijd mee te gaan en niet in aanraking te komen met dit soort straling. Ik vraag mij af wat hier zoal aan te doen is zonder Schuman resonantie.

  0 likes
 7. Shumann resonatie moet gratis wezen . Volgens mij koste dat nogal wat . Of ? Ik kan n fout maken hoor

  0 likes
 8. 75 europ.p plus reis kosten is al voor de hardwerkende mens niet meer te doen. K zou het best willen proberen . Maar voor 75 euro kan k bijna 2 weken eten . De vraag is als het de mensen beter maakt en het is echt de moeite waard . Wrm dan de prijs niet m 5 euro of 10 euro . Dan zullen veeeeeeel meer mensen (het gewoon even proberen ) 75 euro vind k te veel . K hoop niet dat dit bericht gecencureerd word . Mvd stephan .voor de rest is het een goeie site met interessante onderwerpen

  0 likes
 9. Eigenlijk was ik verbaasd om het allerlaatste zinnetje van het geplaatste artikel.

  ‘De straling van mobiele telefoons kan het beste worden geneutraliseerd door je aan te sluiten op de Schumann-resonantie.’

  Dat de artikelen geplaats worden en dat ieder daar zijn mening over heeft is goed natuurlijk. Maar dat Niburu indirect reclame gaat maken om mensen aan een bepaalde cursus te laten meedoen vind ik toch wel een beetje te ver gaan. Net alsof dat de manier is. Jullie horen ook onpartijdig te zijn, maar door die zin en wat er achter steekt is geen onpartijdigheid.
  (Kritiek op niburu zelf moet ook kunnen. We zullen zien of dit geplaatst word…)

  0 likes
 10. “Shungit – Shungite ” is de BESTE edelsteen tegen straling!

  Denk eerst aan houtskool; dat kristal is absorberend – het wordt gebruikt om giffen en ziekte uit het lichaam te trekken en ze op veilige manier te elimineren. Denk dan aan houtskool met hersenen! Dat is Shungit – Shungite -Shungiet . Het is een aarde en lucht energie, met een vleugje vuur – een ongebruikelijke en krachtige combinatie van energieën om gelijktijdig mee te kunnen werken. Ja, het verwijdert giffen en ziekten uit het lichaam (m.a.w. het verwijdert dat wat er voor een goede gezondheid niet in thuis hoort), maar het is nog veel, veel, veel meer dan dat.

  Dit is een kristal met alle capaciteiten voor healing, die een kristal maar kan dragen. Het zal de meer dan intense trillingen blokkeren, die op dit moment uit het binnenste van de Aarde omhoog komen. Deze intense, schurende, rots op rots met magma vibraties, hebben het vermogen om het immuunsysteem te verzwakken en stress, angst en onrust in ons op te wekken. Leg Shungit – Shungite -Shungiet bij de computer of T.V. en het zal ook alles, wat elektronisch is en je ziek zou kunnen maken, blokkeren.

  0 likes
 11. [quote name=”Guusje”]Overlevende van mobiele telefoons Bret Bocook is niet uniek, er zijn namelijk 7 miljard overlevenden van mobiele telefoons ;0)[/quote]

  Maar dat geldt ook voor oorlogen, kernwapens en nare ziekten. Dat wil niet zeggen dat het onschadelijk is, of geen schade heeft aangericht.

  0 likes
 12. Er is nogal wat straling door het gebruik van allerlei mobiele “gadgets”. Of dat zogezegde aantakken op een Schumannresonatie de “oplossing” waag ik te betwijfelen. Welzekers is het goed om eens dat mobiele gedoe terzijde te leggen en rustigere omgevingen op te gaan zoeken. Zoek die rustigere omgevingen eens op is mijn advies. Omgevingen waar je buiten “bereik” bent van de mobiele wereld zeg maar.

  0 likes
 13. straling tegen houden door je aura te versterken, tja zou kunnen maar dan zal je echt je leven moeten gaan veranderen en aanpassen, als je niet weet dat je op aarde leeft en verbonden mag zijn met de aarde kan je doen wat je wilt al neem je een cursus van 1000E dat zal je echt niet helpen
  betaalbaar, Atlantis de lier, geeft je andere inzichten, een cursus welke dan ook of welke healing methode ook help niets als jij jezelf niet verander

  0 likes
 14. de schuman resonantie, is een trilling of frequentie , of anders gezegd , voor degene die dat zo willen horen, een theorie.

  Dat is wat ik er van begrijp.

  Maar geen product an sich, elke willekeurige gezonde meditatie-vorm zal toch al gauw richting harmonie met de natuur om je heen leiden en naar deze frequentie/trilling/harmonie leiden lijkte me.

  Het universum is de provider en gratis voor iedereen,

  Dat is meer de call-to-action in mijn optiek.

  0 likes
 15. [quote name=”Guusje”]Overlevende van mobiele telefoons Bret Bocook is niet uniek, er zijn namelijk 7 miljard overlevenden van mobiele telefoons ;0)[/quote]

  Ook dat is waar. In de toekomst zal uitwijzen of die straling mede veroorzaakt door dat mobiele communicatieverkeer schadelijk voor ons menswezen is. Er zijn nogal wat spreeuwen en meeuwen die graag gaan slapen op hoogspanningsmasten. Hoezo ??
  Volgens berichten is de straling veroorzaakt door dat mobiele dataverkeer in 20 jaar 20.000 toegenomen. De tijd zal uitwijzen waartoe dit zal leiden. Voor de gezondheid lijkt dit mij niet OK mocht dit bericht zo zijn (moeilijk te checken overigens). Feit is zo dat het mobiele dataverkeer enorm is toegenomen en dat mobiele dataverkeer geeft veel en meer straling wat invloed heeft op onze menselijke electromagnetische communicatie tussen de cellen en tussen de hersenen en de spiertjes. Door die enorme toename van mobieltjes en zo kan die communicatie tussen de hersenen en spieren verstoord raken. Zo ook de communicatie tussen mind en ziel. In wezen en soort stoorzender.

  0 likes
 16. [quote name=”stephan meester”]Shumann resonatie moet gratis wezen . Volgens mij koste dat nogal wat . Of ? Ik kan n fout maken hoor[/quote]

  Een ietwat mediteren is gratis te vinden op Internet

  0 likes
 17. Is het toch wetenschappelijk bewezen dat ons dna veranderd.
  Hoewel waarschijnlijk niet zoals de meeste mensen gedacht hadden.

  0 likes
 18. Het is toch uiterst geraffineerd hoe de overheden en belanghebbende industrieën hun zakken vullen aan deze (bewezen) dodelijke magnetrontechnologieën die door de gegenereerde afhankelijkheid door praktisch iedereen gekocht en ‘onmisbaar’ geacht wordt, iedere week opnieuw duizenden slachtoffers maakt die vervolgens weer klauwen vol met geld opleveren bij ‘specialisten’ en andere instanties.

  Vreemd en tegelijkertijd heel bizar om te zien hoe tegenwoordig nagenoeg iedereen vertrouwd gemaakt is met deze veelal virtuele wereld, waarin digitale cijfers de dienst uitmaken en het inmiddels voor veel mensen totaal onmogelijk gemaakt hebben om fatsoenlijk te kunnen en te mogen leven…. gelukkig dat steeds meer mensen tot inkeer komen en inzien hoe inmiddels twee verloren generaties op straat lopen die hun hele leven verzameld hebben in hun mobieltje……. owee als de stroomvoorziening toch eens door omstandigheden een week onderbroken zou worden!

  0 likes
 19. Ondergetekende kreeg in 2011 veel last van haaruitval op de bovenbenen. Wat blijkt; een laptop hele dagen op schoot is de oorzaak. Een beetje is teruggekomen na dik een jaar geen lt op schoot te hebben gehad.
  Er zijn meer haken en ogen aan ‘digitaal’ leven. Ken je smartmeter want ze kan meer dan je voor betaald hebt.
  Zie: https://www.youtube.com/watch?v=xdcmbJKvm24

  Wellicht is het zinnig om smartphones/wifi/smartmeters/tablets/etc als een globaal gebleken slechte uitvinding te bepleiten en uit te bannen tot er iets beters is waarbij gezondheid niet in het geding is. Wat zou Tesla met dit probleem gedaan hebben?

  0 likes
 20. Ik heb organite aangeschaft bij wanttoknow schijnt ook de straling tegen te houden. Gewoon om je hals hangen denk ik.

  0 likes
 21. Ik heb al jarenlang onverklaarbare woede. Intense aanvallen van haat. Ik dacht dat er iets in mijn hoofd niet meer spoorde, maar mij viel stilaan op dat ik het steeds op dezelfde plaatsen kreeg, en op dezelfde tijden. Wat blijkt het nou na jaren zoeken te zijn. Het is de 16-Hertz draaggolf van UMTS masten, die dat haatgevoel veroorzaakt. En bij nader studie blijkt ook dat het neerzetten van die masten in ons land gelijk loopt met de toenemende agressie op straat, en de discussie over ‘korte lontjes’… Om nog maar te zwijgen over de enorme toename van kanker.
  reactie #12: Er zijn geen omgevingen meer waar je UIT die straling loopt, dat is nu juist de criminaliteit. Zelfs hier op de heide zijn er bossen weggezaagd om de ontvangst op plaatsen beter te maken! En dat levert ‘bosbeheer’ ook weer geld op. Wist je dat wij het land zijn met de hoogste stralingswaarden ter wereld? 20 miljoen keer hoger dan de waarden die eigenlijk nodig zijn om te kunnen bellen.

  0 likes
 22. [quote name=”Jascha”]Ondergetekende kreeg in 2011 veel last van haaruitval op de bovenbenen. Wat blijkt; een laptop hele dagen op schoot is de oorzaak. Een beetje is teruggekomen na dik een jaar geen lt op schoot te hebben gehad.
  Er zijn meer haken en ogen aan ‘digitaal’ leven. Ken je smartmeter want ze kan meer dan je voor betaald hebt.
  Zie: https://www.youtube.com/watch?v=xdcmbJKvm24

  Wellicht is het zinnig om smartphones/wifi/smartmeters/tablets/etc als een globaal gebleken slechte uitvinding te bepleiten en uit te bannen tot er iets beters is waarbij gezondheid niet in het geding is. Wat zou Tesla met dit probleem gedaan hebben?[/quote]

  De tijd zal het leren, maar voor ons is het te laat. Al gehoord over die WIFI die men stedelijk overal wil invoeren? En dan bedoel ik… echt door heel het land. Daar hoor je niemand over. Wel over de telefoons, maar de antennes die de verbindingen moeten maken… niets…

  0 likes
 23. waarom blijft iedereen dan nog met een mobieltje lopen?
  flikker dat ding weg tot de fabrikanten hun leven hebben gebeterd.
  gelukkig heb ik nooit zo,n ding gebruikt en zal het ook nooit gebruiken,lekker rustig.

  0 likes
 24. [quote name=”lambertus”]Het is toch uiterst geraffineerd hoe de overheden en belanghebbende industrieën hun zakken vullen aan deze (bewezen) dodelijke magnetrontechnologieën die door de gegenereerde afhankelijkheid door praktisch iedereen gekocht en ‘onmisbaar’ geacht wordt, iedere week opnieuw duizenden slachtoffers maakt die vervolgens weer klauwen vol met geld opleveren bij ‘specialisten’ en andere instanties.

  Vreemd en tegelijkertijd heel bizar om te zien hoe tegenwoordig nagenoeg iedereen vertrouwd gemaakt is met deze veelal virtuele wereld, waarin digitale cijfers de dienst uitmaken en het inmiddels voor veel mensen totaal onmogelijk gemaakt hebben om fatsoenlijk te kunnen en te mogen leven…. gelukkig dat steeds meer mensen tot inkeer komen en inzien hoe inmiddels twee verloren generaties op straat lopen die hun hele leven verzameld hebben in hun mobieltje……. owee als de stroomvoorziening toch eens door omstandigheden een week onderbroken zou worden![/quote]

  Ook u heeft een keuze, niemand maar dan ook niemand legt u iets op! Als u in een hutje op de heide wilt gaan wonen, dan heeft u die keuze.
  Dus stoppen met het vallen in een slachtofferrol. Verbeter de wereld, begin bij uzelf.

  0 likes
 25. Is het niemand opgevallen dat Regeringen geen (bv White house) Mobiele telefoon hebben, of draadloos telefoon? Zag laats Obama op foto met draad telefoon op kantoor. Ze weten als de beste dat draadloos dodelijk is.

  http://images.huffingtonpost.com/2009-01-21-21obama5600.jpg

  0 likes
 26. Ik ben heel toevallig in een educatief/filosofisch/spiritueel docuserietje iets over het opheffen van straling tegengekomen, wat in samenwerking met Schumann resonantie goed zou kunnen werken. Kijk eens op youtube: spirit science 13.1, .2, .3 en .4final. Gaat over kristallen en .4 over een goed initiatief genaamd Orgonite movement. Op http://www.Orgonite.info kun je info vinden. Met wat ik nu weet ga ik zgn Towerbusters bij gsmmasten begraven om de straling te neutraliseren! Ik nodig alle broers en zussen uit om eens te kijken, openminded…

  0 likes
 27. [quote name=”Musje”]Is het niemand opgevallen dat Regeringen geen (bv White house) Mobiele telefoon hebben, of draadloos telefoon? Zag laats Obama op foto met draad telefoon op kantoor. Ze weten als de beste dat draadloos dodelijk is.

  http://images.huffingtonpost.com/2009-01-21-21obama5600.jpg%5B/quote%5DSO? Bij ons op het werk hebben ze toch ook én mobieltjes én gewone draadloze telefoons?

  0 likes
 28. [quote name=”Musje”]Is het niemand opgevallen dat Regeringen geen (bv White house) Mobiele telefoon hebben, of draadloos telefoon? Zag laats Obama op foto met draad telefoon op kantoor. Ze weten als de beste dat draadloos dodelijk is.

  http://images.huffingtonpost.com/2009-01-21-21obama5600.jpg%5B/quote%5D

  Euh…veel mensen hebben nog vaste telefonie op kantoor, dat zegt niets over wel of geen mobieltje gebruiken.

  Google maar ff op Obama blackberry en dan afbeeldingen, dan zie je heeeel veel foto’s van Obama met zn mobiele telefoon 😉

  0 likes
 29. [quote name=”Jascha”]Ondergetekende kreeg in 2011 veel last van haaruitval op de bovenbenen. Wat blijkt; een laptop hele dagen op schoot is de oorzaak. Een beetje is teruggekomen na dik een jaar geen lt op schoot te hebben gehad.
  Er zijn meer haken en ogen aan ‘digitaal’ leven. Ken je smartmeter want ze kan meer dan je voor betaald hebt.
  Zie: https://www.youtube.com/watch?v=xdcmbJKvm24

  Wellicht is het zinnig om smartphones/wifi/smartmeters/tablets/etc als een globaal gebleken slechte uitvinding te bepleiten en uit te bannen tot er iets beters is waarbij gezondheid niet in het geding is. Wat zou Tesla met dit probleem gedaan hebben?[/quote]
  [quote name=”Jascha”]Ondergetekende kreeg in 2011 veel last van haaruitval op de bovenbenen. Wat blijkt; een laptop hele dagen op schoot is de oorzaak. Een beetje is teruggekomen na dik een jaar geen lt op schoot te hebben gehad.
  Er zijn meer haken en ogen aan ‘digitaal’ leven. Ken je smartmeter want ze kan meer dan je voor betaald hebt.
  Zie: https://www.youtube.com/watch?v=xdcmbJKvm24

  Wellicht is het zinnig om smartphones/wifi/smartmeters/tablets/etc als een globaal gebleken slechte uitvinding te bepleiten en uit te bannen tot er iets beters is waarbij gezondheid niet in het geding is. Wat zou Tesla met dit probleem gedaan hebben?[/quote]

  AMEN!!

  0 likes
 30. Please note: Al onze lichaamscellen net als het universum, bijen, planten, etc. communiceren elektromagnetisch, wifi, telefoon of eigenlijk alle vormen van elektromagnetische straling hebben invloed!! Wakey Wakey “The few cannot control the many, unless they control the Mind” (David Icke)

  0 likes
 31. Blokkeren of absorberen van de straling zorgt er juist voor dat je telefoon met meer vermogen gaat zenden.

  Niet zo handig dus.

  0 likes
 32. Aardingsmat kopen.

  En asthaxhantin, dat zijn anti-stralings-anti-oxidanten.

  0 likes
 33. [quote name=”Peter”]Ik heb al jarenlang onverklaarbare woede. Intense aanvallen van haat. Ik dacht dat er iets in mijn hoofd niet meer spoorde, maar mij viel stilaan op dat ik het steeds op dezelfde plaatsen kreeg, en op dezelfde tijden. Wat blijkt het nou na jaren zoeken te zijn. Het is de 16-Hertz draaggolf van UMTS masten, die dat haatgevoel veroorzaakt. En bij nader studie blijkt ook dat het neerzetten van die masten in ons land gelijk loopt met de toenemende agressie op straat, en de discussie over ‘korte lontjes’… Om nog maar te zwijgen over de enorme toename van kanker.
  reactie #12: Er zijn geen omgevingen meer waar je UIT die straling loopt, dat is nu juist de criminaliteit. Zelfs hier op de heide zijn er bossen weggezaagd om de ontvangst op plaatsen beter te maken! En dat levert ‘bosbeheer’ ook weer geld op. Wist je dat wij het land zijn met de hoogste stralingswaarden ter wereld? 20 miljoen keer hoger dan de waarden die eigenlijk nodig zijn om te kunnen bellen.[/quote]

  Vandaar dat ik vermoed dat dit fenomeen deel uitmaakt van AGENDA 21…

  0 likes
 34. [quote name=”lambertus”][quote name=”Peter”]Ik heb al jarenlang onverklaarbare woede. Intense aanvallen van haat. Ik dacht dat er iets in mijn hoofd niet meer spoorde, maar mij viel stilaan op dat ik het steeds op dezelfde plaatsen kreeg, en op dezelfde tijden. Wat blijkt het nou na jaren zoeken te zijn. Het is de 16-Hertz draaggolf van UMTS masten, die dat haatgevoel veroorzaakt. En bij nader studie blijkt ook dat het neerzetten van die masten in ons land gelijk loopt met de toenemende agressie op straat, en de discussie over ‘korte lontjes’… Om nog maar te zwijgen over de enorme toename van kanker.
  reactie #12: Er zijn geen omgevingen meer waar je UIT die straling loopt, dat is nu juist de criminaliteit. Zelfs hier op de heide zijn er bossen weggezaagd om de ontvangst op plaatsen beter te maken! En dat levert ‘bosbeheer’ ook weer geld op. Wist je dat wij het land zijn met de hoogste stralingswaarden ter wereld? 20 miljoen keer hoger dan de waarden die eigenlijk nodig zijn om te kunnen bellen.[/quote]

  Vandaar dat ik vermoed dat dit fenomeen deel uitmaakt van AGENDA 21…[/quote]
  Dat doet het zeker mensen vergeten dat de umts masten een groot raster vormen over de aarde dat weer in verband staat met haarp ze kunnen zo een heel power grid uitschakelen maar ook dusdanig veel straling in megawatts erdoor jagen dat iedere mobiel bezitter uit geschakeld word.

  0 likes
 35. A magnetheart is good for your health. But also a good protection against all radiation. Bring your white and red blood cells in balance. The magnetic security gates give no signal. So you can always keep your jewelry on when traveling.

  10% goes to the charity which you can decide.

  Get a nice MagnetHeart by clicking here:
  http://dreammakersfactory.com/site/#/good-for-your-health-magnetheart/

  1.) Charity for education project

  2.) Animal Rights

  3.) Sport and Culture

  4.) Dreammakersfactory to become shareholder for documentary Films

  0 likes
 36. [quote name=”magda”][quote name=”lambertus”][quote name=”Peter”]Ik heb al jarenlang onverklaarbare woede. Intense aanvallen van haat. Ik dacht dat er iets in mijn hoofd niet meer spoorde, maar mij viel stilaan op dat ik het steeds op dezelfde plaatsen kreeg, en op dezelfde tijden. Wat blijkt het nou na jaren zoeken te zijn. Het is de 16-Hertz draaggolf van UMTS masten, die dat haatgevoel veroorzaakt. En bij nader studie blijkt ook dat het neerzetten van die masten in ons land gelijk loopt met de toenemende agressie op straat, en de discussie over ‘korte lontjes’… Om nog maar te zwijgen over de enorme toename van kanker.
  reactie #12: Er zijn geen omgevingen meer waar je UIT die straling loopt, dat is nu juist de criminaliteit. Zelfs hier op de heide zijn er bossen weggezaagd om de ontvangst op plaatsen beter te maken! En dat levert ‘bosbeheer’ ook weer geld op. Wist je dat wij het land zijn met de hoogste stralingswaarden ter wereld? 20 miljoen keer hoger dan de waarden die eigenlijk nodig zijn om te kunnen bellen.[/quote]

  Vandaar dat ik vermoed dat dit fenomeen deel uitmaakt van AGENDA 21…[/quote]
  Dat doet het zeker mensen vergeten dat de umts masten een groot raster vormen over de aarde dat weer in verband staat met haarp ze kunnen zo een heel power grid uitschakelen maar ook dusdanig veel straling in megawatts erdoor jagen dat iedere mobiel bezitter uit geschakeld word.[/quote]

  Fout want mobiele netwerken zijn maar deels draadloos.
  Het heeft een beperkt bereik en vanuit de zendmast gaat het signaal gewoon via de kabels onder de grond door.

  Verder wordt er een hoop gekletst maar waar zijn de feiten?
  Zondebok, zalfje verhaaltjes wordt helemaal niemand beter van.
  En ook niet met hocus spocus pilatus pas.

  0 likes
 37. [quote name=”wat”][quote name=”magda”][quote name=”lambertus”][quote name=”Peter”]Ik heb al jarenlang onverklaarbare woede. knip[/quote]

  Fout want mobiele netwerken zijn maar deels draadloos.
  Het heeft een beperkt bereik en vanuit de zendmast gaat het signaal gewoon via de kabels onder de grond door.

  Verder wordt er een hoop gekletst maar waar zijn de feiten?
  Zondebok, zalfje verhaaltjes wordt helemaal niemand beter van.
  En ook niet met hocus spocus pilatus pas.[/quote]

  Dit geklets van jou ook niet. Want het is immers door wetenschappers inmiddels bewezen en nu moeten wij dit maar gaan opzoeken voor je? Zou zeggen, doe zelf je huiswerk voor je naar een ander uitvalt?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

pieter omtzigt

‘Pieter Omtzigt lag te ver voor. Dus verklaart het CDA-bestuur de stemming ongeldig’

Wie wordt de nieuwe lijsttrekker van het ...

coronavaccin

‘Ons’ coronavaccin wordt getest op arme Afrikanen. Deze wetenschapper onthult wie het onderzoek financiert

In Zuid-Afrika testen wetenschappers momenteel het coronavaccin ...