Chemtrails

Enorm reclamebord langs Canadese snelweg voor complottheorie over giftige chemtrails

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wie vanuit Calgary over de Trans-Canada Highway richting de Rocky Mountains rijdt passeert een opvallend reclamebord. Er wordt op het bord onder meer verwezen naar een website die leidt naar GeoengineeringWatch.org.

Het reclamebord heeft betrekking op een complottheorie over overheden die in het geheim chemicaliën uitsproeien over mensen. De Canadese nieuwssite CBC nam contact op met klimaatwetenschapper David Keith, die naar eigen zeggen bang werd toen hij het reclamebord zag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij zegt met enige regelmaat te worden bedreigd door mensen die de theorie aanhangen omdat hij onderzoek doet naar manieren om de atmosfeer zodanig te veranderen dat de effecten van klimaatverandering worden beperkt.

Heel veel mensen

Eén van die manieren heeft betrekking op het verspreiden van fijne reflecterende deeltjes in de bovenste lagen van atmosfeer. “Ik krijg om de paar dagen e-mails hierover,” zei Keith. “Ik krijg soms ook haatmail en tot twee keer toe heb ik de politie gebeld.”

Volgens aanhangers van de theorie bevatten vliegtuigsporen chemicaliën en andere schadelijke stoffen die overheden bewust uitsproeien over ons.

Enorm reclamebord langs Canadese snelweg voor complottheorie over giftige chemtrails
Reclamebord in Nevada (GeoengineeringWatch.org)

Keith heeft in Canada en Amerika een aantal peilingen gedaan waaruit blijkt dat tussen de 10 en 20 procent van de mensen gelooft dat de overheid in het geheim schadelijke stoffen in de atmosfeer verspreidt. “Het is mijn taak om hiervan op de hoogte te zijn,” aldus Keith. “Er zijn heel veel mensen die dit serieus nemen.”

Niet alleen in Canada

GeoengineeringWatch.org wordt gerund door Dane Wigington. Volgens hem maken chemtrails onderdeel uit van geo-engineering, het op grote schaal ingrijpen in het klimaat.

“Het klinkt als sciencefiction, maar dat is het niet. Het gebeurt recht boven je hoofd,” staat op zijn website. Hij zegt dat wetenschappers solar radiation management (SRM) toepassen, waarbij de effecten van een grote vulkaanuitbarsting op de temperatuur worden nagebootst.

Tijdens een uitbarsting blokkeren zwavelwolken zonlicht, waardoor de aarde afkoelt. Dit effect wordt volgens Wigington nagebootst met behulp van chemtrails. Billboards zoals hierboven staan niet alleen in Canada, maar ook in Oregon en Nevada.

[CBC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Chemtrails zijn de oorzaak van ‘mindcontrol’ bij de mens.

Armonicus
Armonicus
7 jaren geleden

“De Canadese nieuwssite CBC nam contact op met klimaatwetenschapper David Keith, die naar eigen zeggen bang werd toen hij het reclamebord zag.”

Joh, zo’n ‘klimaatwetenschapper’ kan toch weer terug slaan, door ons weer wat angst aan te praten over rijzende zeespiegels!?

Mammon
Mammon
7 jaren geleden

Beste Mensen,

Het is laatst duidelijk door RTL geleerden verteld 😉

– Als de strepen langer dan 3 uur blijven hangen, dan zijn het wolken! –

LOL

Faith
Faith
7 jaren geleden

Ze waren altijd al schaamteloos maar sinds ze zelf eindelijk door hebben dat ze aan de verliezende hand zijn is het te erg voor woorden. Nog snel even hun eigen wanhoop op de mensheid projecteren door nog snel even zoveel mogelijk mensen in paniek brengen. Maar nu ze de media bij de ballen hebben is het echt einde verhaal. Dat was hun sterkste mind control apparaat en zo taai als dikke sh*t.
Een feestelijk weekend allemaal.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x