CoronaBuitenland

Financieel directeurs Pfizer en Moderna stappen op: ‘Wat is er aan de hand?’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

‘Ondanks’ de strenge coronamaatregelen en vaccinatiecampagne gaat het totale aantal coronadoden in Australië bijna in een rechte lijn omhoog. In Australië is naar verluidt 95 procent van de bevolking gevaccineerd. Van januari tot april zijn er meer sterfgevallen geregistreerd dan in de afgelopen twee jaar. “Wat is er in godsnaam aan de hand?” vraagt journalist Luke Rudkowski van We Are Change zich af.

“Komt het door drugs, lockdowns, depressie, zelfmoord of het vaccin?” vraagt hij. “Ik denk dat het een combinatie van al deze factoren is.” Rudkowski stelt dat er veel indirect bewijs is waaruit blijkt dat het vaccin veel meer schade veroorzaakt dan het establishment je wil doen geloven en de media beweren.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Informatie

Hij wijst erop dat Merissa Hansen op Twitter heeft geschreven dat de financieel directeurs van Pfizer en Moderna zijn opgestapt. Op 11 april hebben de vaccinmakers nieuwe financieel directeurs aangewezen. “Waarom zijn ze opgestapt?” Rudkowski vraagt zich af of er bepaalde informatie naar buiten gaat komen nu we worden afgeleid door de oorlog.

De journalist vindt dat alle aandacht zou moeten uitgaan naar de manier waarop een groepje plutocraten twee jaar lang ons leven heeft verwoest.

Verbijsterende data

Hij merkt verder op dat Britse media de overheid hebben opgeroepen om data over vaccinaties niet langer te publiceren. Uit die ‘verbijsterende’ data is gebleken dat het vaccin mensen in bepaalde leeftijdscategorieën juist in gevaar brengt, zegt hij.

De heersende elites willen de aandacht afleiden van het slagveld dat ze aanrichten, benadrukt Rudkowski.

4.8 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Niet bang
Niet bang
1 jaar geleden

Zo langzamerhand wordt men toch wel wakker! Zoniet, sterkte!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

We zitten door het afleidende oorlogsgebeuren in Ukraine in een stilte voor de storm voor wat betreft “het vaccinatieprogramma”. Overheid en farma- reuzen rekenen op het korte geheugen van hun doelwitten en reken maar dat voor het einde van de zomervakantie een nieuwe spuitaanval op de bevolking is gepland, of het westen moet zijn zin krijgen met hun pogingen om een derde en ditmaal fatale nucleaire wereldoorlog te lanceren. De zogenaamde wereldtop zal niet rusten vooraleer de wereldbevolking uitgedund is tot circa 1 miljard mensen. (Gates vindt 500 miljoen voldoende…)

semper amici
semper amici
1 jaar geleden

Wanneer u naar links kijkt ziet u rechts niets!

doornbos
doornbos
1 jaar geleden

Zo is het heer Rudkowski. Maar ja, u weet denk ik ook dat dat nu juist NIET gaat gebeuren. De heren die zijn opgehoepeld zullen wel ’te soft’ zijn geweest. Ook de maffia heeft functie eisen natuurlijk. Een bekende tv persoonlijkheid had destijds een programma met een meer dan ooit treffende naam” ‘Wondere Wereld’. Voila.

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x