BuitenlandCorona

‘Wij geven nooit op’ – Wereldwijde protesten losgebarsten tegen coronatirannie

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Europeanen hebben dit weekend massaal geprotesteerd tegen de nieuwe tirannieke coronamaatregelen, waaronder lockdowns, gezondheidspaspoorten en verplichte vaccinatie.

Onder andere in Oostenrijk, Kroatië, Italië, Noord-Ierland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland en Nederland werd gedemonstreerd. Ook buiten Europa vonden protesten plaats, waaronder in diverse steden in Canada, Australië, Japan en zelfs de Verenigde Staten. In Rotterdam en Den Haag braken rellen uit.


Oostenrijk gaat maandag in lockdown en vanaf 1 februari geldt daar een vaccinatieplicht. Slechts 66 procent van de 8,9 miljoen Oostenrijkers is gevaccineerd.

Zaterdag verzamelde zich een enorme menigte op de Heldenplatz in Wenen. Mensen scandeerden ‘mijn lichaam, mijn keuze’, ‘wij staan op voor onze kinderen’ en ‘verzet’.


Eén van de grootste protesten deed zich voor in de Kroatische hoofdstad Zagreb. Citizen Free Press meldt dat 100.000 mensen de straat opgingen om te protesteren tegen de gezondheidspas en nieuwe coronamaatregelen.


In Rome verzamelden duizenden demonstranten zich in het Circus Maximus om te betogen tegen de groene pas. Dat leverde een indrukwekkend schouwspel op. Mensen hielden borden omhoog met teksten als ‘mensen zoals wij geven nooit op’.


In Europa groeit het verzet tegen het totalitarisme. Mensen worden wakker. Dit is hoe revoluties beginnen, schrijft Zero Hedge.

4.9 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Equalizer
Equalizer
1 jaar geleden

Zeer bemoedigend om te lezen dat de mensen wereldwijd in verzet komen nu! De duistere krachten zullen het nog moeilijk gaan krijgen met ons allemaal.

Frans Peeters
Frans Peeters
1 jaar geleden

Oostenrijk kon niet anders, de lockdown voor ongevaccineerde was amper 10 dagen oud en de besmettingen gingen door het dak. Dus snel tactiek veranderen voor de leugen uitkomt bij de naive kudde

Jaap
Jaap
1 jaar geleden

DE GEEST IS UIT DE FLES !!!

Steve Schaisse
Steve Schaisse
1 jaar geleden

Ik wist dat dit er aan kwam, wij moeten ons dit niet laten gevallen!
Zie dit al het hele weekend op : klokkenluiders voor vrijheid !
Het is alleen jammer dat er altijd spullen van onschuldige burgers kapot gemaakt worden en andere spullen…
Het wordt tijd om NIET meer over cojona te spreken ! en weer het “normale” leven in gaan.
De “ziekte” zal verdwijnen! en gaat weer over tot de “griep” als benaming…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

124
0
We lezen graag je reactie!x