Buitenland

Eenheid en verbinding: De aarde heeft nu een eigen vlag

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oskar Pernefeldt van het Beckmans College of Design in Stockholm heeft een vlag voor planeet aarde ontworpen, die gebruikt kan worden bij bijvoorbeeld ruimtemissies. Huidige expedities gebruiken verschillende nationale vlaggen, afhankelijk van welk land de financiering voor de reis regelt.

Volgens de website van het project is de vlag bedoeld om de aarde te vertegenwoordigen en om mensen op aarde eraan te herinneren dat wij samen op deze planeet leven.

De cirkels symboliseren zowel de aarde als haar bewoners, en het blauw in de vlag verwijst naar hetgeen leven mogelijk maakt op onze planeet: water. Pernefeldt licht zijn artistieke keuzes toe in een video.

De Zweed hoopt dat zijn creatie spoedig het landschap van Mars zal sieren. Een universele vlag moet verbinden in tijden van crisis en feest, en onze onderlinge verschillen doen vergeten.

 

 

 

[Flag of Planet Earth]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Westbound
Westbound
7 jaren geleden

Lijken wel graancirkels!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x