Homepagina » Buitenland » Coronavirus is een biologisch wapen, schrijft deze oud-president in brief aan VN
coronavirus
Foto: Donald Trung Quoc Don (Chữ Hán: 徵國單) - Wikimedia Commons - © CC BY-SA 4.0 International

Coronavirus is een biologisch wapen, schrijft deze oud-president in brief aan VN

Het is inmiddels duidelijk dat het coronavirus in een lab gemaakt is, zo schrijft de Iraanse oud-president Mahmoud Ahmadinejad in een brief gericht aan de VN.

Hij plaatste een kopie van de brief op Twitter:

Nieuw wapen

Het virus is volgens Ahmadinejad ‘een nieuw wapen bedoeld om de politieke en economische wereldmacht te krijgen en/of behouden’.

Hij voegde toe dat Covid-19 gemaakt is door de oorlogsfabrikanten van de ‘criminele’ wereldmachten.

De ex-president zei dat het coronavirus een grotere bedreiging vormt voor de mensheid dan chemische of kernwapens.

Wereldgezondheidsorganisatie

Ahmadinejad riep VN-secretaris-generaal Antonio Guterres op zich uit te spreken tegen biologische oorlogvoering en het verbod op biowapens aan te scherpen.

Hij wil verder dat de Wereldgezondheidsorganisatie uit de doeken doet welke laboratoria en ‘andere elementen’ over het coronavirus beschikken.

Officieel zijn er in Iran ruim 7000 besmettingsgevallen en heeft het virus 237 slachtoffers geëist.

Niet kloppen

Academici hebben gezegd dat de officiële getallen niet kloppen en dat er in werkelijkheid mogelijk tienduizenden tot honderdduizenden gevallen zijn.

Inmiddels is ongeveer 10 procent van de Iraanse parlementariërs besmet met Covid-19.

[Washington Examiner]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
7 maanden geleden

Het gaat er niet om wie het zegt, maar wat hij zegt.
Laten de mensen in het Westen maar eens goed nadenken over zijn woorden.

wysiwygman
wysiwygman
7 maanden geleden

Inderdaad de officiele cijfers kloppen niet omdat de media de hetze nog wat willen aanzwengelen, kijk nu naar wat in Italie aan het gebeuren is, een land met 60 miljoen inwoners van wie er 463 gestorven zijn aan covid-19, 463 van de 9172 besmette mensen. TTZ : van wie ze weten dat ze besmet zijn, wss zijn er al meer dan 100.000 mensen besmet in Italie die geen of lichte griepsverschijnselen hebben en dit niet melden. Het dodental ligt vanzelfsprekend nog VEEL lager dan die 6% in Lombardije, of 5% in Romagna of 2.7% in Veneto wat nu via tabellen verspreid wordt.
Het zal wel dat covid-19 heel besmettelijk is en dat ouderen en zieken heel vatbaar zijn maar kom niet af met “er is geen vaccin voor !” want het merendeel van de bevolking heeft nog nooit een griepvaccin genomen en ikzelf leef na 41 jaar nog steeds griep- en vaccinvrij en covid-19 gaat dat echt niet veranderen. Zelfs kinderen lopen geen extra risico met dit virus, in godsnaam waar zijn we mee bezig ? Dit is natuurlijke selectie he (ongeacht waar het virus vandaan komt), als je als 80+’er dit niet overleeft dan zal moeder natuur je wel snel op een andere manier te pakken krijgen, klinkt wreed maar dat is de realiteit.

wysiwygman
wysiwygman
Reactie op  wysiwygman
7 maanden geleden

Ik lees net dat patient 1 in Lombardije naar huis gestuurd geweest is van de spoedafdeling hoewel hij toen al koortssymptomen vertoonde, patient 1 had een “druk sociaal leven” en heeft op die manier zeker 200 mensen besmet, waaronder zijn zwangere vrouw (die trouwens ok is om maar te zeggen ..). Vandaar dat er in Lombardije dus proportioneel veel meer besmet zijn. Patient 1 is nadien terug op de spoed beland maar is intussen genezen verklaard.

Skalenski
Skalenski
Reactie op  wysiwygman
7 maanden geleden

Je vergeet 1 ding (en met jou vele anderen overigens).

Ja, er zijn vrijwel zeker 50x á 100x (grove schatting) zoveel mensen besmet met Covid-19 als ze hebben kunnen/willen testen.

Dus op basis daarvan zou je zeggen dat de CFR (Case Fatalitiy Rate) veel lager is dan nu wordt voorgespiegeld.

Dit is een argument dat ik al vaker heb gehoord (om de zaak te bagatelliseren) en is ook correct.

But think again. Het werkt namelijk 2 kanten op.

Hoeveel mensen zijn er inmiddels aan Covid-19 overleden waarbij de doodsoorzaak niet als Covid-19 in de boeken gaat ?

Get the picture ?

Laten we rëeel blijven, niemand weet zeker hoe schadelijk en dodelijk dit virus precies is. Maar als je argumenten verzint om de ernst van de situatie te kunnen bagatelliseren, blijf dan wel reëel.

Ik ben al ruim 20 jaar (circa de helft van mijn leven) op de hoogte van de spelletjes van de Elite, maar mensen bedenken zich niet dat het én én kan zijn.

Dat het zowel een Event is waarbij ze een groot deel van de agenda kunnen doorvoeren op basis van het principe problem, reaction, solutions EN tevens een groot deel van de wereldbevolking vermoorden en verzwakken met behulp van Covid-19.

Met andere woorden: It ain’t over till the fat lay sings………………………….

Of in het Nederlands vertaald:

Hang de ballonnen nog maar niet op………………………………………………

Karel
Karel
7 maanden geleden

Als dat zo is bestaat er ook een vaccin.
Die smeerlappen hebben zelf ook vrienden en familie dus zal er heus wel een oplossing bestaan.
Mochten ze echt kwaad in de zin hebben dan verzinnen ze nog wel iets wat veel dodelijker is.

René
René
7 maanden geleden

De economie ligt vrijwel volledig op z’n gat, niets helpt meer. Geen renteverlaging, meer geld in de economie pompen, ze zitten met de handen in de haren. De eerste landen zijn er die failliet zijn (c.q. hun staatsschuld niet meer kunnen betalen zoals Libanon) en onderhuids is er veel meer aan de hand met de economie van VS en China dan ‘handelsoorlogje’ spelen. Dan gaan de olieproducerende landen ook nog met elkaar op de vuist en stuurt een bijna failliet Turkije nog wat vluchtelingen naar de EU dan heb je het zaakje wel rond.

Tijd voor een pandemie, dan kan die tenminste de schuld krijgen als straks gelden herverdeeld worden (Ook naar failliet Italie en Griekenland). Je kunt de rente wel op -20% zetten maar daarmee wordt het structurele probleem in de markt economie niet opgelost.

Maar zo’n pandemie is wel handig, een mooie schuldige voor een economische recessie 😀
Wie gelooft zoiets nog…..

Doet er niet toe
Doet er niet toe
7 maanden geleden

En gelijk heeft hij! Het is beangstigend hoe weinig mensen er zijn die die niet inzien. Ooit was er een tijd dat ik deze kerel niet kon uitstaan. Sinds in kritischer ben geworden ben ik deze kerel beginnen snappen.

Westerlingen zijn gewoon gebrainwashed. Hechten meer belang aan fashion, parties, soaps, eigen belang dan zaken die er echt om doen.

Beangstigend hoe goed de lijst van de NWO klopt. Is het daarom dat ze het web willen censureren?

René
René
7 maanden geleden

Ik denk dat ik maar in een Burka ga rondlopen dan blijft iedereen wel uit mijn buurt en die kan ik iedere avond in de wasmachine gooien 😀

Margie
Margie
7 maanden geleden

Petje af Mahmoud!

Henk
Henk
7 maanden geleden

Wel typisch dat het in jaren geen issue is geweest en nu met die handelsoorlog ineens wel . Dat het door een vleermuis soepje zou komen daar gelooft geen mens wat van anders hadden hier jaren geleden al slachtoffers van geweest . Er is 1 land die schade wil maken/berokkenen met deze viezigheid . Wie of wat dit is weet ik ook nog niet

salvar
salvar
7 maanden geleden

als de test goed is bevonden dan maken ze je hierna af.
let wel als dit van de elite afkomt (wat ik denk) dan hebben ze echt wel een vaccin voor hun familie en andere schijt personen.

welkom in het gekkenhuis.

Margie
Margie
Reactie op  salvar
7 maanden geleden

Intravenous vitamins C 🐣

KarelV
KarelV
7 maanden geleden

Dual use maakt meer kapot dan je lief is. Dual use is paartjes ziektes en vaccins verzamelen. Dat valt officieel niet onder verboden biologische wapens. Sars, Ebola, Vogelgriep, Varkenspest, Ongestraft. (Maar o wee als je door rood rijdt, 200euro, twee weken niet eten.)
Als de consternatie het gewenste nivo bereikt, wordt er geincasseerd en hoor je ze er niet meer over. Net als met de varkenspest. https://www.sott.net/article/430237-CDC-admits-number-of-swine-flu-cases-overestimated-because-they-stopped-testing-for-H1N1-virus-and-began-guessing-numbers

x

Check Also

UvA

UvA krijgt felle kritiek na reactie op Gezond Verstand: ‘Dit is wat mij betreft de grens’

De Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft laten ...

toprechter

Oud-toprechter over corona: ‘Massahysterie en waanzin’

De overheid heeft de angst voor het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x