BuitenlandCorona

Coronavirus is een biologisch wapen, schrijft deze oud-president in brief aan VN

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is inmiddels duidelijk dat het coronavirus in een lab gemaakt is, zo schrijft de Iraanse oud-president Mahmoud Ahmadinejad in een brief gericht aan de VN.

Hij plaatste een kopie van de brief op Twitter:

Nieuw wapen

Het virus is volgens Ahmadinejad ‘een nieuw wapen bedoeld om de politieke en economische wereldmacht te krijgen en/of behouden’.

Hij voegde toe dat Covid-19 gemaakt is door de oorlogsfabrikanten van de ‘criminele’ wereldmachten.

De ex-president zei dat het coronavirus een grotere bedreiging vormt voor de mensheid dan chemische of kernwapens.

Wereldgezondheidsorganisatie

Ahmadinejad riep VN-secretaris-generaal Antonio Guterres op zich uit te spreken tegen biologische oorlogvoering en het verbod op biowapens aan te scherpen.

Hij wil verder dat de Wereldgezondheidsorganisatie uit de doeken doet welke laboratoria en ‘andere elementen’ over het coronavirus beschikken.

Officieel zijn er in Iran ruim 7000 besmettingsgevallen en heeft het virus 237 slachtoffers geëist.

Niet kloppen

Academici hebben gezegd dat de officiële getallen niet kloppen en dat er in werkelijkheid mogelijk tienduizenden tot honderdduizenden gevallen zijn.

Inmiddels is ongeveer 10 procent van de Iraanse parlementariërs besmet met Covid-19.

[Washington Examiner]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Het gaat er niet om wie het zegt, maar wat hij zegt.
Laten de mensen in het Westen maar eens goed nadenken over zijn woorden.

wysiwygman
wysiwygman
2 jaren geleden

Inderdaad de officiele cijfers kloppen niet omdat de media de hetze nog wat willen aanzwengelen, kijk nu naar wat in Italie aan het gebeuren is, een land met 60 miljoen inwoners van wie er 463 gestorven zijn aan covid-19, 463 van de 9172 besmette mensen. TTZ : van wie ze weten dat ze besmet zijn, wss zijn er al meer dan 100.000 mensen besmet in Italie die geen of lichte griepsverschijnselen hebben en dit niet melden. Het dodental ligt vanzelfsprekend nog VEEL lager dan die 6% in Lombardije, of 5% in Romagna of 2.7% in Veneto wat nu via tabellen verspreid wordt.
Het zal wel dat covid-19 heel besmettelijk is en dat ouderen en zieken heel vatbaar zijn maar kom niet af met “er is geen vaccin voor !” want het merendeel van de bevolking heeft nog nooit een griepvaccin genomen en ikzelf leef na 41 jaar nog steeds griep- en vaccinvrij en covid-19 gaat dat echt niet veranderen. Zelfs kinderen lopen geen extra risico met dit virus, in godsnaam waar zijn we mee bezig ? Dit is natuurlijke selectie he (ongeacht waar het virus vandaan komt), als je als 80+’er dit niet overleeft dan zal moeder natuur je wel snel op een andere manier te pakken krijgen, klinkt wreed maar dat is de realiteit.

Karel
Karel
2 jaren geleden

Als dat zo is bestaat er ook een vaccin.
Die smeerlappen hebben zelf ook vrienden en familie dus zal er heus wel een oplossing bestaan.
Mochten ze echt kwaad in de zin hebben dan verzinnen ze nog wel iets wat veel dodelijker is.

René
René
2 jaren geleden

De economie ligt vrijwel volledig op z’n gat, niets helpt meer. Geen renteverlaging, meer geld in de economie pompen, ze zitten met de handen in de haren. De eerste landen zijn er die failliet zijn (c.q. hun staatsschuld niet meer kunnen betalen zoals Libanon) en onderhuids is er veel meer aan de hand met de economie van VS en China dan ‘handelsoorlogje’ spelen. Dan gaan de olieproducerende landen ook nog met elkaar op de vuist en stuurt een bijna failliet Turkije nog wat vluchtelingen naar de EU dan heb je het zaakje wel rond.

Tijd voor een pandemie, dan kan die tenminste de schuld krijgen als straks gelden herverdeeld worden (Ook naar failliet Italie en Griekenland). Je kunt de rente wel op -20% zetten maar daarmee wordt het structurele probleem in de markt economie niet opgelost.

Maar zo’n pandemie is wel handig, een mooie schuldige voor een economische recessie 😀
Wie gelooft zoiets nog…..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x