Homepagina » Straling » Eerste stralingsvrije zone in Frankrijk
Eerste stralingsvrije zone in Frankrijk

Eerste stralingsvrije zone in Frankrijk

De burgemeester van de Franse gemeente Saint-Julien-en-Beauchêne wil een stralingsvrije zone gaan maken.

De regio moet over enkele jaren plaats gaan bieden aan mensen die overgevoelig zijn voor elektromagnetische straling.

Deze mensen kunnen opgelucht ademhalen omdat in de Franse regio Hautes-Alpes een stralingsvrije zone gaat komen. Er zullen zo’n 30 personen verblijven om op te kunnen laden.

Proefproject

Aan het einde van dit jaar gaat een groep vrijwilligers deelnemen aan een proefproject. Naar verwachting zal de stralingsvrije zone over twee tot drie jaar, wanneer alle werkzaamheden achter de rug zijn, worden geopend.

Hoewel volgens veel wetenschappers nog niet is bewezen dat elektromagnetische straling gevaarlijk is voor de gezondheid, beweren toch heel veel mensen fysieke klachten te krijgen als ze te vaak worden blootgesteld aan elektromagnetische golven, zoals van een mobieltje of andere apparaten die microgolven uitzenden.

Biologische veranderingen

De Franse voedselautoriteit Anses heeft afgelopen maand bepaald dat blootstelling aan elektromagnetische straling kan leiden tot biologische veranderingen in het lichaam.

In 2011 weken twee vrouwen uit naar een grot in Saint-Julien-en-Beauchêne om te ontsnappen aan de elektromagnetische golven in de lucht.

Bron: Deredactie.be

Gerelateerd:

 Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. Bron is http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.1767977 en niet de bron onder het artikel. @Pascal, Elektro Hyper Sensitiviteit (EHS)
  Sommige mensen ontwikkelen gezondheidsklachten door elektrische en elektromagnetische (EM) velden rond apparatuur, installaties en gebruiksvoorwerpen. Dit kan zowel binnenshuis zijn als buiten. We noemen dit elektrostress of elektrosmog.Geen ADHD of autisme dus.

  Verdere info stichting ehs.nl

  1 likes
 2. Hoi lezers. Ik kan me het ongenoegen van velen die graag hun mobiliteit behouden goed voorstellen. Maar het is natuurlijk naïef om te denken dat alle mensen deze gevoelens tussen de oren hebben zitten. Zelf behoor ik niet tot die erg gevoelige groep maar ik weet uit ervaring dat als de elektriciteit van mijn huis in Suriname destijds was uitgevallen er een soort rust over me kwam. Die heb ik toen niet direct aan een straling gekoppeld maar nu met het inzicht wat we hebben gekregen is het me duidelijker geworden dat er wel degelijk een verband zit in welbehagen tussen wel of geen elektrosmog. Dat er mensen zijn die op dat gebied een overgevoeligheid hebben gekregen is ook vaak aangetoond. Zonder ook maar op enige wijze aan elektrosmog of wifi straling te denken is mijn vrouw hier in Nederlend al enige tijd ziek. Na allerlei onderzoeken bleek er niets abnormaals mis te zijn. Maar ze begon rode uitslag te krijgen toen ze even bij de aldi onder de tl lampen had gestaan. Dit was het begin van een weg die we nog altijd aan het bewandelen zijn. De spaarlampen in ons huis werden een door haar gevoeld. Toen ik dacht ze allen verwijdert te hebben bleef ze een plek in het huis aanwijzen als een bron van irritatie. Ik vertelde haar dat ik alle lampen had vervangen toch zij bleef aandringen nog eens naar die lamp te kijken. Om haar gerust te stellen heb ik dat toen maar met tegenzin gedaan maar ze bleek gelijk te hebben. Ik had er een vergeten. Dus er is niks mis met deze mensen maar het is wel goed dat we in onze voorruitgang ook aan de elkaar moeten denken en mogelijkheden moeten kunnen creëren voor mensen die in dat opzicht buiten de boot vallen. Dat doen we ook met onze gehandicapte medemensen. Ook daar zien we al heel wat aanpassingen om ook hun leven draaglijker te maken. Waarom zouden we deze stralingsgehandicapten niet in hun waarde laten en voor hen een plekje creëren waar ze zich goed kunnen voelen? m vr gr Ake

  1 likes
 3. Zijn dat de mensen met ADHD en Autisme en meer??

  0 likes
 4. Deze mensen kunnen opgelucht ademhalen omdat in de Franse regio Hautes-Alpes een stralingsvrije zone gaat komen. Er zullen zo’n 30 personen verblijven om op te kunnen laden, en wat zou er gebeuren als achteraf bekent word gemaakt dat het een ,,FAKE,, stralingsvrije zone is,alleen om te kijken of mensen er echt last hebben van straling ?als de mensen na een paar weken zeggen dat ze geen last meer hebben ,dan komt de aap uit de mouw omdat die stralingsvrije zone er nooit is geweest ,en daar sta je dan als jan met de korte achternaam.

  0 likes
 5. [quote name=”Pascal”]Zijn dat de mensen met ADHD en Autisme en meer??[/quote]
  Pascal, wat een vreemde reactie weer om zó met de vinger te wijzen naar een bepaalde groep mensen!!! Iets klopt er totaal niet met jou en ik denk niet dat ik de enigste hierin ben om dat te denken…

  0 likes
 6. [quote name=”Pascal”]Zijn dat de mensen met ADHD en Autisme en meer??[/quote]

  Nee

  0 likes
 7. Ik zou willen dat wij in Nederland al zover waren. Een stralingsvrij dorp waar mensen kunnen gaan wonen die niet bestraald wensen te worden.
  Helaas zijn de financiële belangen van onze overheid veel te groot. Zie oa de hoge bedragen die zijn betaald voor bandbreedtes. (net zoals toen met belastingen op sigaretten en plaatsing van asbest) Erkenning van effecten van straling op mensen, dieren en natuur zit er helaas dan ook voorlopig niet in. We maken van Nederland liever één grote magnetron. Overal kunnen internetten en bellen is zo handig. En wat de toekomst brengt, ach dat zien we dan wel weer.

  0 likes
 8. “De Franse voedselautoriteit Anses heeft afgelopen maand bepaald dat blootstelling aan elektromagnetische straling kan leiden tot biologische veranderingen in het lichaam.”

  Dit klinkt als bewijs, maar dat is het niet. Sterker nog, nadat Anses zich heeft gebogen over meer dan 300 wetenschappelijke studies zijn ze zelf tot de conclusie gekomen dat, ik citeer,:
  “However, the agency’s experts were unable to establish any causal link between the biological effects described in cell models, animals or humans, and any possible resulting health effects.”

  Ze hebben het vooral over ‘mogelijke effecten’ en op basis daarvan raden ze aan het gebruik van bijvoorbeeld mobiele telefoons te verminderen.
  Maar nogmaals: na meer dan 300 gedegen onderzoeken is er ook door hun dus geen enkel bewijs gevonden voor een link tussen het blootstaan aan elektromagnetische straling en allerlei fysieke klachten.

  Wat betreft de burgemeester: het is natuurlijk heel slim om een stralingsvrije zone te maken waar 30 mensen per keer kunnen verblijven ‘om op te laden’. Dat verblijf is ongetwijfeld niet gratis. Zo haak je perfect in op een gecreëerde angst en geef je daarmee het toerisme van je gemeente een leuke boost.

  http://m.thelocal.fr/20131015/limit-use-of-mobile-phones-french-health-watchdog

  0 likes
 9. [quote name=”Pascal”]Zijn dat de mensen met ADHD en Autisme en meer??[/quote]
  Ehm… nee, dat is een psychische conditie. EHS is een fysieke conditie. Mensen met EHS, Electromagnetic Hypersensitivity zijn, zoals het artikel al zegt ‘overgevoelig voor elektromagnetische straling’. Dan moet je denken aan straling van mobiele telefoon zendmasten, mobiele telefoons zelf, draadloze huistelefoon en hogespanningskabels.

  http://www.youtube.com/watch?v=qtk0H9GU9vY

  0 likes
 10. [quote name=”Pascal”]Zijn dat de mensen met ADHD en Autisme en meer??[/quote]
  Niet per se. Ik heb dat allemaal niet maar ben er wel gevoelig voor. Niet overgevoelig. Dat dan weer niet maar ik merk het wel thuis als de router wel of niet is aangesloten. Als de router is aangesloten krijg ik branderige benen. Dit is voor mij dus ook de reden dat ik géén mobiele telefoon bezit en er geen magnetron in huis is. Helaas kun je niet helemaal van die straling gevrijwaard blijven.

  0 likes
 11. Een goed initiatief van deze Franse burgemeester, want het is voor sommige iemanden die denken dat zij last hebben van straling een mogelijkheid om daar een paar maanden op vakantie gaan en dan uitgebreid te testen of het inderdaad de oorzaak van e.e.a. is.

  0 likes
 12. [quote name=”Pascal”]Zijn dat de mensen met ADHD en Autisme en meer??[/quote]

  Ik ben adhder maar in geen geval last van straling, althans dat denk ik toch. 🙂

  0 likes
 13. Beste Pascal,

  Er zijn gewoon mensen gevoelig voor al die straling en krijgen er klachten van de wetenschap is er nog niet uit maar ik weet doordat ik in een huisartsenpraktijk werk dat er daadwerkelijk mensen zijn die er gevoelig voor zijn.

  0 likes
 14. komt er ook een municipal camping?

  0 likes
 15. Ik zou graag eens uit willen testen of een stralingsvrije zone verlichting biedt bij mijn dunne vezel neuropathie.

  0 likes
 16. Mag je straks euro’s gaan neertellen om een halfuurtje in een stralingsvrije zone je zelf op te laden. Leuk vooruitzicht!

  0 likes
 17. zijn mensen tegenwoordig nou zo erg het bewustzijn verloren!!!??? ik kan me er zo boos over maken soms……..alles moet maar wetenschappelijk bewezen worden terwijl er 100 jaar geleden zoveel zaken waren die niet wetenschappelijk bewezen konden worden en nu inmiddels volledig wel bewezen zijn en geaccepteerd worden als “normaal”, wordt ff lekker wakker zeg! weleens gehoord ook van de beinvloeding van de onderzoeker in de wetenschap op het onderzoek!? ik zeg hiermee niet dat het waar is maar laten we wel helder blijven…..

  0 likes
 18. [quote name=”Cora”]Beste Pascal,

  Er zijn gewoon mensen gevoelig voor al die straling en krijgen er klachten van de wetenschap is er nog niet uit maar ik weet doordat ik in een huisartsenpraktijk werk dat er daadwerkelijk mensen zijn die er gevoelig voor zijn.[/quote]

  er zijn mensen die dat DENKEN te zijn ja 🙂
  Er zijn zelfs testen gedaan. De test was eenvoudig, de preofpersonen moesten zeggen of een gsm al dan niet werkte. Ze beweerden dat ze dat konden voelen. De uitslag van de testen was wat te verwachten was: ze scoorden niet beter dan als ze hadden moeten raden. Wat mij tot de conclusie leid dat ze helemaal niets voelen en zich vanalles inbeelden.

  0 likes
 19. We worden niet voor niets overspoelt met straling ,houd de mensheid in hun 3D denken.Zo, kun je het linker hersen gedeelte blijven porren en het rechter krijgt geen kans om zich verder te ontwikkelen,om weer zo te functioneren zoals het ooit duizenden jaren geleden was.Lang leve de in stand houding van de slavernij. Een aparte ruimte om jezelf weer op te laden en nog voor betalen ook ,hoe erg wil je het hebben.Is toch hetzelfde dat ik het water vergiftig en dan schoon water ga verkopen.

  0 likes
 20. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Cora”]Beste Pascal,

  Er zijn gewoon mensen gevoelig voor al die straling en krijgen er klachten van de wetenschap is er nog niet uit maar ik weet doordat ik in een huisartsenpraktijk werk dat er daadwerkelijk mensen zijn die er gevoelig voor zijn.[/quote]

  er zijn mensen die dat DENKEN te zijn ja 🙂
  Er zijn zelfs testen gedaan. De test was eenvoudig, de preofpersonen moesten zeggen of een gsm al dan niet werkte. Ze beweerden dat ze dat konden voelen. De uitslag van de testen was wat te verwachten was: ze scoorden niet beter dan als ze hadden moeten raden. Wat mij tot de conclusie leid dat ze helemaal niets voelen en zich vanalles inbeelden.[/quote]
  Precies. Het Nocebo-effect. Erg interessant trouwens. 😉

  0 likes
 21. Dat mensen last hebben van electromagnetische straling is logisch omdat de hersenen en de cellen onderling op een electromagnetische manier communisceren. En ald die apparaten, mobieltjes en dergelijke die elctromagnetische straling uitzenden zijn een soort stoorzender. Vandaar dat er veel mensen zijn met neurologische aandoeningen zoals reuma, multiple sclerose, vermoeidheid in het hele lichaam en dergelijke. Ook kan er kanker ontstaan door straling omdat de cellen de communicatie voor de groei niet goed ontvangen en er een soort woeker gaat plaatsvinden. Jammer dat er nog steeds heel veel mensen zijn die dit ontkennen. Ja de een is er gevoeliger voor dan de ander. Er is 20.000 keer meer electromagnetische straling als 20 jaar geleden. Mensen doe die oogkleppen eens af !!

  0 likes
 22. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Cora”]Beste Pascal,

  Er zijn gewoon mensen gevoelig voor al die straling en krijgen er klachten van de wetenschap is er nog niet uit maar ik weet doordat ik in een huisartsenpraktijk werk dat er daadwerkelijk mensen zijn die er gevoelig voor zijn.[/quote]

  er zijn mensen die dat DENKEN te zijn ja 🙂
  Er zijn zelfs testen gedaan. De test was eenvoudig, de preofpersonen moesten zeggen of een gsm al dan niet werkte. Ze beweerden dat ze dat konden voelen. De uitslag van de testen was wat te verwachten was: ze scoorden niet beter dan als ze hadden moeten raden. Wat mij tot de conclusie leid dat ze helemaal niets voelen en zich vanalles inbeelden.[/quote]
  Zo’n korte termijn onderzoek slaat nergens op. Dat zou hetzelfde zijn om mensen eenmalig een maaltijd met of zonder e-nummers voor te schotelen en dan te vragen of ze al dan niet e-nummers geconsumeerd hebben. Op korte termijn is dit vrij onzinnig maar op langer termijn e-nummers eten kan wel degelijk effecten hebben. Net zoals bij straling.

  0 likes
 23. [quote name=”Luca”][quote name=”Pascal”]Zijn dat de mensen met ADHD en Autisme en meer??[/quote]

  Ik ben adhder maar in geen geval last van straling, althans dat denk ik toch. :)[/quote]
  Ik ben ook een ADHD er en ik weet inmiddels waar het vandaan komt. Wat ik opmerk is dat als er zoiets bestaat als die straling zullen de echte wetens het niet vertellen net zoals waar ADHD vandaan komt. Termen zijn gemaakt om met elkaar te strijden waardoor het werkelijke onderwerp vervaagd.

  0 likes
 24. [quote name=”Bertrolli”]
  Zo’n korte termijn onderzoek slaat nergens op. Dat zou hetzelfde zijn om mensen eenmalig een maaltijd met of zonder e-nummers voor te schotelen en dan te vragen of ze al dan niet e-nummers geconsumeerd hebben. Op korte termijn is dit vrij onzinnig maar op langer termijn e-nummers eten kan wel degelijk effecten hebben. Net zoals bij straling.[/quote]

  de test werd gedaan specifiek met mensen die beweerden gevoelig te zijn voor dergelijke straling, en dus konden zeggen of een toestel al dan niet straling uitzond.

  Als jij beweert gevoelig te zijn voor kletsen tegen je kop hoef ik je er maar een paar te geven om dat te testen, daar hoeven we geen jaren aan te verspillen.

  Wat ik altijd grappig vind aan dat soort mensen is dat ze meestal wel een GSM hebben 🙂

  0 likes
 25. [quote name=”Bertrolli”][quote name=”Dr. Why”][quote name=”Cora”]Beste Pascal,

  Er zijn gewoon mensen gevoelig voor al die straling en krijgen er klachten van de wetenschap is er nog niet uit maar ik weet doordat ik in een huisartsenpraktijk werk dat er daadwerkelijk mensen zijn die er gevoelig voor zijn.[/quote]

  er zijn mensen die dat DENKEN te zijn ja 🙂
  Er zijn zelfs testen gedaan. De test was eenvoudig, de preofpersonen moesten zeggen of een gsm al dan niet werkte. Ze beweerden dat ze dat konden voelen. De uitslag van de testen was wat te verwachten was: ze scoorden niet beter dan als ze hadden moeten raden. Wat mij tot de conclusie leid dat ze helemaal niets voelen en zich vanalles inbeelden.[/quote]
  Zo’n korte termijn onderzoek slaat nergens op. Dat zou hetzelfde zijn om mensen eenmalig een maaltijd met of zonder e-nummers voor te schotelen en dan te vragen of ze al dan niet e-nummers geconsumeerd hebben. Op korte termijn is dit vrij onzinnig maar op langer termijn e-nummers eten kan wel degelijk effecten hebben. Net zoals bij straling.[/quote]
  Er zijn zelfs mensen die nog gevoeliger zijn,ik hoef maar aan iets te ruiken of aan te raken en weet meteen of het zuiver is of dat er chemische toevoegingen in zitten.Tja het is soms lastig zou fijn zijn als je het af en toe kunt uitschakelen.

  0 likes
 26. [quote name=”magda”]
  Er zijn zelfs mensen die nog gevoeliger zijn,ik hoef maar aan iets te ruiken of aan te raken en weet meteen of het zuiver is of dat er chemische toevoegingen in zitten.Tja het is soms lastig zou fijn zijn als je het af en toe kunt uitschakelen.[/quote]

  de hele natuur is chemie 🙂

  Maar ik neem aan dat je dat laten testen hebt in gecontroleerde omstandigheden?

  0 likes
 27. Al met Al, wij hebben nog steeds niets opgestoken van het experiment van de kinderen met de tuinkers…

  0 likes
 28. Ik zou graag eens horen en zien, dat er een onderzoek komt met de mensen met de ziekte A.L.S. In hoeverre dat zij zich blootgesteld hebben aan de stralingen binnenshuis en onontkoombaar buitenshuis.
  Het zou zomaar eens kunnen, dat deze ziekte veroorzaakt wordt door de mega stralingen…

  0 likes
 29. Als mensen hier op dit forum niet steeds niet snappen wat straling doet met het laag houden van je systeem en bewustzijn, vraag ik me nog af wat die mensen überhaupt nog op dit forum doen..word ns wakker…

  0 likes
 30. [quote name=”Steebz”]Als mensen hier op dit forum niet steeds niet snappen wat straling doet met het laag houden van je systeem en bewustzijn, vraag ik me nog af wat die mensen überhaupt nog op dit forum doen..word ns wakker…[/quote]

  dat wil dus zeggen dat mensen 100 jaar geleden veel beter waren in alle opzichten, want geen straling buiten de natuurlijke. Juist?
  Dan is ook maar zeer de vraag hoe die wakkere verlichte geesten van toen uberhaupt die straling toegelaten hebben…

  0 likes
 31. Hoe gaan ze een gebied stralingsvrij maken? We hebben de gehele dag te maken met straling. Ook in gebieden waar geen zendmasten oid staan. Hoe gaan ze de cosmische straling dan tegen houden?

  0 likes
 32. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Steebz”]Als mensen hier op dit forum niet steeds niet snappen wat straling doet met het laag houden van je systeem en bewustzijn, vraag ik me nog af wat die mensen überhaupt nog op dit forum doen..word ns wakker…[/quote]

  dat wil dus zeggen dat mensen 100 jaar geleden veel beter waren in alle opzichten, want geen straling buiten de natuurlijke. Juist?
  Dan is ook maar zeer de vraag hoe die wakkere verlichte geesten van toen uberhaupt die straling toegelaten hebben…[/quote]

  De mensen van 100jaar geleden leefden volgens hun natuurlijke ritme. Mensen die in stralings psygosches hebben hebben gezeten, of stralingsziek zijn, voelen dat hun lichaam terug wil naar hun natuurlijke ritme, waarin er ruimte is voor aarding en adem.
  Wat ik bedoel te zeggrn, dat mensen die geen verstand hebben van stralings risico’s, en er met hun ratio oordelen over hebben, zellf de klachten zouden moeten ondergaan om te weten hoe t voelt.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Kijken: doorgewinterde meteoroloog ontkracht in 2 minuten de global warming-hoax

Kijken: doorgewinterde meteoroloog ontkracht in 2 minuten de global warming-hoax

Er is geen sprake van global warming. ...

Deze twee onderzoeken maken in één oogopslag duidelijk waarom de overgrote meerderheid van de bevolking ziek is

Deze twee nieuwe onderzoeken maken in één oogopslag duidelijk waarom de overgrote meerderheid van de bevolking ziek is

Uit een Duitse overheidsstudie is gebleken dat ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.