CoronaBuitenland

Uitvaartcentra ‘geschokt’ over sterftegolf: ‘Dit is een nationale crisis’

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Hoewel we in een luwe periode zijn aangekomen wat corona betreft, is er nog altijd sprake van oversterfte, tot verbazing van onder meer uitvaartcentra en levensverzekeraars.

Uitvaartcentra hadden verwacht dat de zaken in het eerste kwartaal zouden teruglopen. Dat is niet het geval, zei investeringsadviseur en voormalig portfoliomanager bij BlackRock Ed Dowd in Bannon’s War Room.

Hoger dan verwacht

Uitvaartmultinational Service Corporation International is geschokt over de verhoogde sterfte. De financieel directeur van het bedrijf zei: “We zien niet alleen corona. Er is sprake van oversterfte, de sterfte is hoger dan we hadden verwacht, zelfs als je corona niet meerekent.”

Dowd wees erop dat na de vaccinatiemandaten een sterftepiek optrad in het derde en vierde kwartaal van 2021. De oversterfte schommelt tussen de 20 en de 30 procent, zei hij.

Mysterieuze, plotse overlijdens

Volgens de investeringsadviseur is het vaccin de boosdoener. Er is veel anekdotisch bewijs. Dagelijks horen we verhalen over mysterieuze, plotse overlijdens. “Dit is in mijn ogen een nationale crisis,” benadrukte Dowd.

4.7 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Laten we maar rustig doorgaan met spuiten, de nieuwe “zeer gevaarlijke” variant waar goeroe Gates het reeds over had begint de kop op te steken. Het is enkel wachten op de mainstream media om de zaak weer eens flink op te kloppen met huiveringwekkende beelden en de spuit-. carrousel draait weer op volle toeren, we zijn nog steeds met een zestal miljard teveel volgens dezelfde goeroe!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
3 maanden geleden

In de mainstream media staat nu alles in de modus down playen. Als belangrijke speler in operatie covid 19 (zonder de media was deze psy-op nooit gelukt) moeten zich dit doen al is het alleen uit lijfsbehoud. De grote media spelen geen rol in het verspreiden van eerlijk nieuws. Zij zijn fabrieken van gefabriceerde nieuws berichten die het doel hebben de mindset van de burger te manipuleren in de gewenste richting.

HenryN
HenryN
3 maanden geleden

Dat wist ik al. Van corona ga je niet dood maar de ” vaccins ” zijn de boosdoeners het zijn de bijwerkingen > DE Pfizer documenten die tot op heden zijn gepubliceerd bewijzen het ook. Big pharma wist dat de prikjes niets zouden doen.

Conny
Conny
3 maanden geleden

Hoezo verbaast?
Benieuwd wat ze nu weer voor een leugen gaan verzinnen om iets anders dan die “geweldige” spuit de schuld te geven.

Maar ………. al gaan de leugens nog zo snel, de waarheid is haar inmiddels knetterhard aan het inhalen !!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

65
0
We lezen graag je reactie!x