UFO

UFO-crash in Toengoeska (video)

Help anderen door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inwoners van het gebied rond de Toengoeska-rivier in Siberië zagen een groot oplichtend object dat midden in de lucht explodeerde en vele vierkante kilometers bos verwoestte.

Het licht van de explosie, die een kracht had van circa 40 megaton, werd tot op een afstand van duizenden kilometers gezien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In onderstaande video komt één van de laatst levende getuigen aan het woord en ook delen experts en voormalig KGB-agenten hun kijk op de zaak.

Volgens de oud-werknemers van de belangrijkste geheime dienst van de Sovjet-Unie is informatie over het incident in de doofpot gestopt en is fysiek bewijs van een buitenaards toestel dat in het gebied is gevonden in het geheim verdwenen.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Emile
Emile
10 jaren geleden

Heb hem net helemaal gezien.
De vraag is schijnbaar, krijg je radiation sickness van een komeet of astroide ? , zo ja , dan kan het één van die twee geweest zijn, is dat niet zo dan kan het schijnbaar geen van die twee zijn geweest, al het andere bewijs of andere suggesties kun je dan overboord gooien lijkt me, maar:
De vraag is volgens mij ook, zijn er uberhaupt mensen dood gegaan door radiation sickness en kan het niet een buitenaardse bacterie of virus zijn die is meegelift in een astroide/komeet en vervolgens bij de explosie in de atmosfeer is terecht gekomen waardoor de weinige mensen die daar woonden daar aan zijn blootgesteld, ik begrijp uit de docu dat de eerste 20 jaar daar niemand onderzoek heeft gedaan (WW-1 , opkomst communisme etc.) , kan het zijn dat die bacterien etc.. allang vervlogen waren na 20 jaar ? , is daar uberhaupt onderzoek naar gedaan, ik hoor van de geinterviewde NASA mensen namelijk niet dat er straling is aangetroffen hetgeen voor hen uiterst interessant moet zijn geweest, ze hebben het gewoon over het gedrag van een komeet/astroide , verder heb ik geen enkel bewijs gezien van een UFO impact ondersteuning behalve de “suggestie” dat mensen ziek werden van blootstelling aan “straling” , hetgeen toen volgens mij helemaal niet geconstateerd kon worden in die periode, pas 35 jaar later werd de eerste NUKE getest en de daarbij behorende geigertellers lijkt me, de paar mensen die daar woonden zijn allang begraven rond bijvoorbeeld 1910 – 1940 (gelet op de levensverwachting etc..)
Persoonlijk denk ik dat kometen en astroiden zeker wel verantwoordelijk kunnen zijn voor het transporteren van allerlei bacterien en virussen door de kosmos heen, evenzo kunnen ze levensvormen transporteren in de vorm van sporen/larves etc..

Emile
Emile
10 jaren geleden

oh ja, en schijnbaar is het mogelijk dat een astroide ijzer in zich kan hebben, hetgeen wellicht is gevonden her en der volgens de docu, ik heb niks gehoord of gezien wat naar een UFO linkt, ook de koerscorrectie die gezien is is schijnbaar te verklaren, maar het blijft inderdaad een mysterie

Guusje
Guusje
10 jaren geleden

Wat mij nog steeds zo verbaast is hoe vreselijk toevallig het is geweest dat deze impact heeft plaatsgevonden boven onbewoond gebied…anders waren er talloze slachtoffers gevonden. Er schijnen bij deze ramp zelfs geen dieren te zijn omgekomen, heel bizar.

Remko
Remko
10 jaren geleden

Helaas, het gebied was bevolkt, weliswaar dun, er zijn kennelijk enkele kleine dorpen weggevaagd zo word door getuigen en nabestaanden verteld.. Ik veronderstel dat tussen de slachtoffers van deze knal ook dieren gezeten moeten hebben.

Wat mij nog steeds zo verbaast is hoe vreselijk toevallig het is geweest dat deze impact heeft plaatsgevonden boven onbewoond gebied…anders waren er talloze slachtoffers gevonden. Er schijnen bij deze ramp zelfs geen dieren te zijn omgekomen, heel bizar.[/quote]

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x