Archeologie

Egyptologen erkennen het bestaan van de Bosnische piramides. Kijk hoe ze vervolgens worden aangepakt door het establishment

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Bosnische piramides worden inmiddels al zo’n 10 jaar bezocht door egyptologen. Afgelopen zomer reisden professor Nabil Swelim, geoloog Ali Barakat, professor Mona Aly van de Universiteit van Caïro en professor Hamed El Haweli van de Universiteit van Caïro af naar de Europese piramides.

Een week lang bezochten ze alle locaties in Visoko en hun conclusie luidt als volgt:

“De Bosnische Zonnepiramide is de grootste piramide ter wereld en de wereld zal Bosnië leren kennen als het land van de piramides.”

Dwarsbomen

De minister van Cultuur doet er ondertussen alles aan om het onderzoek naar de piramides te dwarsbomen, schrijft de krant Sarajevo Times.

Zo is de beschermde zone rond de Zonnepiramide uitgebreid, waardoor verder onderzoek onmogelijk is geworden.

De minister weigerde met het team te spreken.

Ontslagen

Ook de Egyptische Hoge Raad voor Oudheden belemmert het onderzoek, aldus de krant.

Dr. Barakat werd na het bezoek ontslagen en dr. Swellim kreeg te horen dat hij zijn pensioen vaarwel kon zeggen als hij het project zou blijven steunen.

De piramides zijn inmiddels bezocht door vele gerenommeerde experts. Ieder jaar trekken ze tienduizenden bezoekers van over de hele wereld en melden zich honderden vrijwilligers aan die willen meehelpen bij opgravingen.

Foto: Wikimedia Commons

[Sarajevo Times]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
3 jaren geleden

Ja, maar de minister van cultuur is natuurlijk dezelfde als de minister van toerisme.Straks blijkt de shoarma ook nog uit Bosnië te komen, dan is het helemaal gedaan. Het blijven mannetjes… wie heb de grootste?

redice
redice
3 jaren geleden

Kennis achterhouden en het volk zo onwetend en vooral dom proberen te houden is precies de grootste opdracht voor onze “leiders”…
We zouden als beschaving zoveel verder kunnen evolueren was het niet dat geld en macht veel belangrijker zijn voor de 1% die ons onder de duim houden…

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
3 jaren geleden

Schreef gisteren nog over “energie piramides” idd in Bosnië!

The Beam of light of the Bosnian Pyramid of the Sun (10min duurt dit)

https://www.youtube.com/watch?v=vHvV2yuaVrs

Roza
Roza
3 jaren geleden

Misschien is er ooit een tekort aan zuiver drinkwater geweest en heeft een beschaving die daar woonde de piramidevorm gebruikt om een waterreservoir aan te leggen. Een reservoir die via de piramidevorm energie aantrok en zichzelf schoon kon houden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x