Homepagina » Buitenland » Schok: 36-jarige arts sterft na tweede dosis coronavaccin
arts
Foto: Ministerio de Defensa del Perú CC BY 2.0

Schok: 36-jarige arts sterft na tweede dosis coronavaccin

De CDC, het Amerikaanse RIVM, doet onderzoek naar de dood van een 36-jarige arts uit Tennessee die op 8 februari is overleden. Enkele weken daarvoor had hij de tweede dosis van het coronavaccin toegediend gekregen.

Volgens nieuwsberichten is Barton Williams overleden aan de gevolgen van het multisysteem inflammatoire syndroom bij volwassenen, een aandoening waarbij het immuunsysteem het eigen lichaam aanvalt met als gevolg dat organen uitvallen. Deze aandoening is extreem zeldzaam.

Mensen die betrokken zijn bij het onderzoek denken dat de aandoening niet is veroorzaakt door het vaccin, maar door corona. Stephen Threlkeld, een specialist op het gebied van infectieziekten die Williams behandelde, zei dat de arts negatief is getest op corona toen hij in het ziekenhuis lag.

Mogelijke gevaren

Threlkeld voegde toe dat de arts ‘twee soorten antilichamen’ in zijn lijf had, één soort die het gevolg is van een natuurlijke coronabesmetting en een tweede soort van het vaccin. Volgens hem is er geen verband met het vaccin.

Er is echter een onderzoek gepubliceerd over een verband tussen de ziekte van Kawasaki, een aandoening die erg lijkt op het multisysteem inflammatoire syndroom, en vaccins.

Een kinderreumatoloog waarschuwde de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA in december over de mogelijke gevaren van mRNA-vaccins. J. Patrick Whelan zei dat de nieuwe vaccins ‘microvasculaire schade kunnen veroorzaken’ aan het brein, hart, de lever en nieren.

Orgaanfalen

De nieuwe mRNA-vaccins geven het lichaam de opdracht om het spike-eiwit van het coronavirus aan te maken. Vervolgens maken onze cellen antilichamen aan tegen dit spike-eiwit ter bescherming tegen een coronabesmetting.

De Ierse professor Dolores Cahill zei hierover: “Als je maanden later met het virus in contact komt, wordt het immuunsysteem gestimuleerd om het te bestrijden. Als het immuunsysteem echter merkt dat je virale eiwitten in je eigen cellen hebt, dan keert het adaptieve immuunsysteem zich binnen een week tegen je eigen organen, wat op den duur kan leiden tot orgaanfalen.”

[Children’s Health Defense]
4.6 47 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Verschrikkelijk, maar ondertussen worden miljoenen mensen gevaccineerd.

Wat moet ik hier nog op reageren?

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Welnee, en meer onrust veroorzaken heeft geen zin. In dit geval word er ook bij vermeld dat degene aan een zeldzame ziekte leed.

Verder is bekend dat vanwege kort tijdsbestek, farmaceuten nog niet alle ziektes in kaart hebben kunnen brengen van personen die mogelijk in de problemen kunnen komen.

Dat is het verhaal. En regeringen moesten in de tussentijd beslissingen nemen. Daar moeten we het vooralsnog mee doen zo lang het totale plaatje nog niet compleet is.

Nina
Nina
Reactie op  Gezinusk
2 maanden geleden

Het smoesje is goed, maar het praatje deugt niet, zo kun je alles goedpraten, iets wat, zowel andere linkse regeringen als Rutte en consorten alleen maar doen. Hier moeten korte metten mee gemaakt worden. Veiligheid hoort voorop te staan, bij vaccinaties, bij nieuwe vervoersmiddelen( denk aan stint), bij software ( teveel voorbeelden te bedenken waarbij hacken mogelijk is het het misgaat) etc etc. Tijd voor een tribunaal.

loulou
loulou
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

idd

Waldemar
Waldemar
2 maanden geleden

Waarom spreken die zogenaamde deskundigen nog steeds over vaccinatie, terwijl we allemmal weten dat het om GENTHERAPIE gaat?😡😡
Opsluiten die mensen, want het zijn moordenaars of medeplichtigen.

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  Waldemar
2 maanden geleden

Precies!!!!!

Frans
Frans
2 maanden geleden

Zegt het voort.

Ertje
Ertje
2 maanden geleden

Ik snap echt niet dat de WHO aan deze vaccinatie tegen covid-19 meewerkt! Ze zouden het per direct moeten verbieden!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Ertje
2 maanden geleden

De WHO zit in het complot om de mensheid uit te roeien. De WHO heeft de macht (al zo’n 25 jaar) over alle regeringen in de wereld m.b.t. gezondheid. Daarom is Covid-19 tot een pandemie verklaart, want anders was de totale controle over de landen in de wereld niet mogelijk geweest.

De spil hierbij is Bill Gates die een extra donatie van 50 miljoen dollar deed, waarna de dag er na er op eens een pandemie was. Voor die tijd vond het WHO het niet noodzakelijk om Covid-19 tot een pandemie te benoemen, want daar was, gezien het aantal slachtoffers geen reden toe.

De spil van het kwade zetelt dus in New York en luistert naar een echtpaar (Bill en Melinda Gates) die duizenden doden op hun geweten hebben, mensen wereldwijd zowel mannen als vrouwen onvruchtbaar hebben gemaakt en bij ruim 400.000 kinderen (India) polio hebben veroorzaakt.

Voorstanders en uitvoerders van de ideeën van B en M Gates, hebben nu het alleenrecht in Nederland om de genocide plannen van B en M Gates voort te zetten.

Daarom moest het kabinet vallen. Ik hoop dat mensen dit inzien en begrijpen. Wij hebben hier met psychopaten te maken van het ergste soort.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Ja ik zie het in maar wordt weggezet als complotgek. En met mij vele anderen. What to do?!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Totalottie
2 maanden geleden

Proberen zo gezond mogelijk te leven. Daarvoor is er genoeg informatie te vinden op het internet.
Mijn persoonlijk advies is niet te laten testen en niet te laten inenten. Beide opties zijn een gevaar voor de gezondheid.

Zie: The Covid Vaccine on Trial die 2 uur en 10 minuten duurt.

Rob
Rob
Reactie op  Totalottie
2 maanden geleden

Wat te doen? Niemand iets uitleggen. Houd de informatie voor jezelf. Zodra er eventueel dingen algemeen bekend worden zullen een hoop mensen geschokt raken omdat ze zelf niet open staan voor warheid. Dan heb jij geen last van een schok want jij was allang op de hoogte en blijft dan rustig. Dan kun je p dat moment zeggen dat je allang op de hoogte was. Pas dan kun je met mensen praten over zaken, als het ook ben hen begint door te dringen.

Renzo
Renzo
Reactie op  Ertje
2 maanden geleden

Snap je dat niet? Simpel, WHO=B.Gates

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  Ertje
2 maanden geleden

@Ertje,

The WHO is part of the problem. The WHO is run by Bill Gates, who is their BIGGEST donor. Tedros the ‘ head’ of WHO, a known communist guilty of genocide in his own country, was hand selected by Gates. He also is de a mouthpiece for Gates, Schwab and their global depopulation programme. Their idea is to drastically reduce the world population through deadly vaccinations, PCR tests with nanoparticles, and many other tactics. The gene altering injection makes your body fight against itself (auto immune disease). It is not a vaccine.
Whoever takes the injection can:
1. Eitther die
2. Have a compromised immune system/auto immune disease
3. Will likely die if they are exposed to corona after receiving the injection
4. Likely to become permanatly infertile

I would recommend that you look up the research of Dr Mike Yeadon, Dr Dolores Cahill and Dr Judy Mikovich for the truth
Best wishes.

PietjeP
PietjeP
Reactie op  Ertje
2 maanden geleden
  1. WHO krijgt geld van g ates, die miljarden verdient aan de verkoop van vaccins. Duidelijk toch?
Thoughtful
Thoughtful
2 maanden geleden

Weer een arts….
Weet je, het gevolg van dit soort feiten, dat zelfs personen die beter zouden moeten weten, zonder problemen kiezen voor een spelletje Russisch roulette, bij mij een reactie ontlokt als:
https://www.youtube.com/watch?v=z4uivPpzCGo
Hetzelfde geldt voor die arts die toen een miskraam kreeg na inenting met de experimentele gen therapie.
Eigen schuld geen dikke bult.
Hard?
Jazeker, maar dergelijke “professionals” zouden beter moeten weten.
Wat NOG harder is, is dat regeringen willens en wetens mensen (verkapt) willen dwingen om Russisch roulette te spelen.
Zelfs mensen die door eigen onderzoek al beter weten.

Lucky
Lucky
2 maanden geleden

Opsodemieteren dus met de totaal overbodige ongewenste vaccinaties. 98,5% heeft überhaupt geen last. Dus alleen volslagen imbecielen en massamoordenaars MOET EN ZULLEN WILLENS EN WETENS een heel volk vaccineren.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Lucky
2 maanden geleden

Moet niet ieder lid v/d regering gevaccineerd worden, voordat we het vernietigen

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Lucky
2 maanden geleden

Dus mensen: weiger ten alle tijden het vaccin en de pcr test.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Wanneer het bestaan van Corona of Covid-19 niet wetenschappelijk is bewezen, is dit dus moord.

Het vergif heeft de eigenschap van een zogenaamd virus. Volgens mij begrijpt ook Dolores Cahill dit nog niet.

Al die aanverwante auto-immuunziektes vinden hun oorsprong in laboratoria. Daar zijn zij ontwikkeld om zogenaamd op een natuurlijke variant te lijken.

Dit gaat terug naar de begintijd van de ontwikkeling van de farmaceutische industrie, die mensen door vaccinaties en medicijnen, de gezondheid van mensen willen verbeteren. Het tegendeel is waar.

Mensen worden bewust ziek gemaakt en nu zitten wij in fase van de finale, waarbij het doel is om mensen rechtstreeks via het bloed te vergiftigen.

Het is niet voor niets dat landen als Argentinië en Uruguay de clausule van Pfizer hebben moeten ondertekenen, om in aanmerking te komen voor vaccins.
Zowel bij bijwerkingen en schade op lange termijn kunnen landen als gevolg van vaccinaties geen schadevergoedingen claimen. Daarmee willen de farmaceuten voorkomen dat zij voor een internationaal gerechtshof (Den Haag) aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de gevolgen van vaccinaties.

Voor de geïnteresseerden die tijd hebben om er voor te gaan zitten; The Covid Vaccine on Trial van February 10, 2021(2.10.05 uur).

Johan
Johan
2 maanden geleden

Externe virussen bestaan niet! Virus(en) wordt intern aangemaakt en is een zelf aangemaakte stof in het menselijke lichaam die er voor zorgt dat je lichaam reinigt van slechte zieke bacteriën. ziektemakers zoals Medicijnen en vaccinaties lokken als het ware je immuunsysteem uit tot een reactie waardoor je immuunsysteem in vecht modus wordt gezet en het zijn eigen lichaam aanvalt. Luister naar je hart! daar is de oplossing te vinden tegen alles!

johan
johan
2 maanden geleden

Fijn zo, dus niet. Wanneer de hele zorg platgespoten is, is er geen zorg meer en stevenen we af op een veel groter probleem!

het laatste schaap
het laatste schaap
2 maanden geleden

In Tsjechie hebben ze het verstand weer terug gevonden, lag waarschijnlijk onder een berg met bekluiers. https://nooit.nl/tsjechie-beeindigt-de-covid-19-noodtoestand/

x

Check Also

tweede

Holocaust-overlevende: overeenkomsten tussen Tweede Wereldoorlog en coronabeleid ‘zeer angstaanjagend’

Gisteren ontstond ophef over de poster van ...

corona

Toparts waarschuwt: coronaprik doodt grote aantallen mensen

Normaal gesproken wordt een medicijn door de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x