BuitenlandCorona

Schok: 36-jarige arts sterft na tweede dosis coronavaccin

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De CDC, het Amerikaanse RIVM, doet onderzoek naar de dood van een 36-jarige arts uit Tennessee die op 8 februari is overleden. Enkele weken daarvoor had hij de tweede dosis van het coronavaccin toegediend gekregen.

Volgens nieuwsberichten is Barton Williams overleden aan de gevolgen van het multisysteem inflammatoire syndroom bij volwassenen, een aandoening waarbij het immuunsysteem het eigen lichaam aanvalt met als gevolg dat organen uitvallen. Deze aandoening is extreem zeldzaam.

Mensen die betrokken zijn bij het onderzoek denken dat de aandoening niet is veroorzaakt door het vaccin, maar door corona. Stephen Threlkeld, een specialist op het gebied van infectieziekten die Williams behandelde, zei dat de arts negatief is getest op corona toen hij in het ziekenhuis lag.

Mogelijke gevaren

Threlkeld voegde toe dat de arts ‘twee soorten antilichamen’ in zijn lijf had, één soort die het gevolg is van een natuurlijke coronabesmetting en een tweede soort van het vaccin. Volgens hem is er geen verband met het vaccin.

Er is echter een onderzoek gepubliceerd over een verband tussen de ziekte van Kawasaki, een aandoening die erg lijkt op het multisysteem inflammatoire syndroom, en vaccins.

Een kinderreumatoloog waarschuwde de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA in december over de mogelijke gevaren van mRNA-vaccins. J. Patrick Whelan zei dat de nieuwe vaccins ‘microvasculaire schade kunnen veroorzaken’ aan het brein, hart, de lever en nieren.

Orgaanfalen

De nieuwe mRNA-vaccins geven het lichaam de opdracht om het spike-eiwit van het coronavirus aan te maken. Vervolgens maken onze cellen antilichamen aan tegen dit spike-eiwit ter bescherming tegen een coronabesmetting.

De Ierse professor Dolores Cahill zei hierover: “Als je maanden later met het virus in contact komt, wordt het immuunsysteem gestimuleerd om het te bestrijden. Als het immuunsysteem echter merkt dat je virale eiwitten in je eigen cellen hebt, dan keert het adaptieve immuunsysteem zich binnen een week tegen je eigen organen, wat op den duur kan leiden tot orgaanfalen.”

[Children’s Health Defense]

4.6 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Verschrikkelijk, maar ondertussen worden miljoenen mensen gevaccineerd.

Wat moet ik hier nog op reageren?

Waldemar
Waldemar
1 jaar geleden

Waarom spreken die zogenaamde deskundigen nog steeds over vaccinatie, terwijl we allemmal weten dat het om GENTHERAPIE gaat???
Opsluiten die mensen, want het zijn moordenaars of medeplichtigen.

Frans
Frans
1 jaar geleden

Zegt het voort.

Ertje
Ertje
1 jaar geleden

Ik snap echt niet dat de WHO aan deze vaccinatie tegen covid-19 meewerkt! Ze zouden het per direct moeten verbieden!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x