BuitenlandCorona

Schok: 36-jarige arts sterft na tweede dosis coronavaccin

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De CDC, het Amerikaanse RIVM, doet onderzoek naar de dood van een 36-jarige arts uit Tennessee die op 8 februari is overleden. Enkele weken daarvoor had hij de tweede dosis van het coronavaccin toegediend gekregen.

Volgens nieuwsberichten is Barton Williams overleden aan de gevolgen van het multisysteem inflammatoire syndroom bij volwassenen, een aandoening waarbij het immuunsysteem het eigen lichaam aanvalt met als gevolg dat organen uitvallen. Deze aandoening is extreem zeldzaam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Mensen die betrokken zijn bij het onderzoek denken dat de aandoening niet is veroorzaakt door het vaccin, maar door corona. Stephen Threlkeld, een specialist op het gebied van infectieziekten die Williams behandelde, zei dat de arts negatief is getest op corona toen hij in het ziekenhuis lag.

Mogelijke gevaren

Threlkeld voegde toe dat de arts ‘twee soorten antilichamen’ in zijn lijf had, één soort die het gevolg is van een natuurlijke coronabesmetting en een tweede soort van het vaccin. Volgens hem is er geen verband met het vaccin.

Er is echter een onderzoek gepubliceerd over een verband tussen de ziekte van Kawasaki, een aandoening die erg lijkt op het multisysteem inflammatoire syndroom, en vaccins.

Een kinderreumatoloog waarschuwde de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA in december over de mogelijke gevaren van mRNA-vaccins. J. Patrick Whelan zei dat de nieuwe vaccins ‘microvasculaire schade kunnen veroorzaken’ aan het brein, hart, de lever en nieren.

Orgaanfalen

De nieuwe mRNA-vaccins geven het lichaam de opdracht om het spike-eiwit van het coronavirus aan te maken. Vervolgens maken onze cellen antilichamen aan tegen dit spike-eiwit ter bescherming tegen een coronabesmetting.

De Ierse professor Dolores Cahill zei hierover: “Als je maanden later met het virus in contact komt, wordt het immuunsysteem gestimuleerd om het te bestrijden. Als het immuunsysteem echter merkt dat je virale eiwitten in je eigen cellen hebt, dan keert het adaptieve immuunsysteem zich binnen een week tegen je eigen organen, wat op den duur kan leiden tot orgaanfalen.”

[Children’s Health Defense]

4.6 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Verschrikkelijk, maar ondertussen worden miljoenen mensen gevaccineerd.

Wat moet ik hier nog op reageren?

Waldemar
Waldemar
3 jaren geleden

Waarom spreken die zogenaamde deskundigen nog steeds over vaccinatie, terwijl we allemmal weten dat het om GENTHERAPIE gaat???
Opsluiten die mensen, want het zijn moordenaars of medeplichtigen.

Frans
Frans
3 jaren geleden

Zegt het voort.

Ertje
Ertje
3 jaren geleden

Ik snap echt niet dat de WHO aan deze vaccinatie tegen covid-19 meewerkt! Ze zouden het per direct moeten verbieden!

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x