Homepagina » Buitenland » Schok: 36-jarige arts sterft na tweede dosis coronavaccin
arts
Foto: Ministerio de Defensa del Perú CC BY 2.0

Schok: 36-jarige arts sterft na tweede dosis coronavaccin

De CDC, het Amerikaanse RIVM, doet onderzoek naar de dood van een 36-jarige arts uit Tennessee die op 8 februari is overleden. Enkele weken daarvoor had hij de tweede dosis van het coronavaccin toegediend gekregen.

Volgens nieuwsberichten is Barton Williams overleden aan de gevolgen van het multisysteem inflammatoire syndroom bij volwassenen, een aandoening waarbij het immuunsysteem het eigen lichaam aanvalt met als gevolg dat organen uitvallen. Deze aandoening is extreem zeldzaam.

Mensen die betrokken zijn bij het onderzoek denken dat de aandoening niet is veroorzaakt door het vaccin, maar door corona. Stephen Threlkeld, een specialist op het gebied van infectieziekten die Williams behandelde, zei dat de arts negatief is getest op corona toen hij in het ziekenhuis lag.

Mogelijke gevaren

Threlkeld voegde toe dat de arts ‘twee soorten antilichamen’ in zijn lijf had, één soort die het gevolg is van een natuurlijke coronabesmetting en een tweede soort van het vaccin. Volgens hem is er geen verband met het vaccin.

Er is echter een onderzoek gepubliceerd over een verband tussen de ziekte van Kawasaki, een aandoening die erg lijkt op het multisysteem inflammatoire syndroom, en vaccins.

Een kinderreumatoloog waarschuwde de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA in december over de mogelijke gevaren van mRNA-vaccins. J. Patrick Whelan zei dat de nieuwe vaccins ‘microvasculaire schade kunnen veroorzaken’ aan het brein, hart, de lever en nieren.

Orgaanfalen

De nieuwe mRNA-vaccins geven het lichaam de opdracht om het spike-eiwit van het coronavirus aan te maken. Vervolgens maken onze cellen antilichamen aan tegen dit spike-eiwit ter bescherming tegen een coronabesmetting.

De Ierse professor Dolores Cahill zei hierover: “Als je maanden later met het virus in contact komt, wordt het immuunsysteem gestimuleerd om het te bestrijden. Als het immuunsysteem echter merkt dat je virale eiwitten in je eigen cellen hebt, dan keert het adaptieve immuunsysteem zich binnen een week tegen je eigen organen, wat op den duur kan leiden tot orgaanfalen.”

[Children’s Health Defense]
4.6 52 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

Verschrikkelijk, maar ondertussen worden miljoenen mensen gevaccineerd.

Wat moet ik hier nog op reageren?

Waldemar
Waldemar
8 maanden geleden

Waarom spreken die zogenaamde deskundigen nog steeds over vaccinatie, terwijl we allemmal weten dat het om GENTHERAPIE gaat?😡😡
Opsluiten die mensen, want het zijn moordenaars of medeplichtigen.

Frans
Frans
8 maanden geleden

Zegt het voort.

Ertje
Ertje
8 maanden geleden

Ik snap echt niet dat de WHO aan deze vaccinatie tegen covid-19 meewerkt! Ze zouden het per direct moeten verbieden!

x

Check Also

verpleegkundige

CCU-verpleegkundige: ‘Ik heb het afgelopen halfjaar meer patiënten met deze klachten gehad dan in de 24 jaar ervoor’

CCU-verpleegkundige Myrthe heeft aan de werkgroep Zorgmedewerkers ...

wetenschapper

Poolse wetenschapper ontdekt aluminium parasieten en eitjes in coronaprik: ‘Ontstellend’

Een Poolse wetenschapper heeft aluminium parasieten ontdekt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x