CoronaBuitenland

Video: Premier van Ontario laat kaartenhuis van ‘wrede heerser’ Trudeau ineens instorten

Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Het maakt niet uit of je één prik of 10 prikken hebt gehaald, je kunt corona krijgen, zei Doug Ford, de premier van de Canadese provincie Ontario, dinsdag tijdens een persconferentie. “Kijk naar de minister-president, hij is drie keer gevaccineerd. Ik ken honderden mensen met drie prikken die corona hebben gekregen.”

We moeten hiermee leren leven en verdergaan met ons leven, benadrukte Ford. Ik durf te wedden dat alle aanwezigen hier die verdomde mondkapjes niet meer willen dragen, zei hij. “Iedereen wil terug naar normaal.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

De wereld is er klaar mee

En iedereen – ook ik – kent mensen die niet gevaccineerd zijn, sprak de premier. “Er zijn hardwerkende mensen die er niet in geloven en dat is hun keuze. Het gaat hier om de democratie en vrijheden. Als overheid haat ik het om mensen te vertellen wat ze moeten doen. We moeten de banen beschermen.”

“Iedereen is er klaar mee,” zei Ford. “Wij zijn er klaar mee. Laten we verdergaan. Meer dan twee jaar hebben we ons aan de regels gehouden. De wereld is er klaar mee.”

Overwinning

FVD-leider Thierry Baudet reageert: “In Canada laat de premier van de provincie Ontario Trudeau’s kaartenhuis ineens instorten. Zou het kunnen dat de wrede heerser Trudeau zijn hand nu definitief heeft overspeeld en eindelijk moet aftreden? Wat een overwinning zou dat zijn!”

4.9 161 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hollewijn
Hollewijn
4 maanden geleden

Nu Rutte cs eb Draghi!

rop
rop
4 maanden geleden

Staat Rutte nu naast een dictator?
Dat zegt dan toch eindelijk genoeg?

Piet
Piet
4 maanden geleden

Die Trudeau moeten ze opsluiten.

Net als wij hier Hugo de Jonge, Ernst Kuipers en Marc Rutte moeten opsluiten. Laten wij het goede voorbeeld geven.

De dictatuur en corruptie coalitie wil nu “bederigingen in een debat” verbieden. Maar Hugo de Jonge, Marc Rutte en Ernst Kuipers wordt vast niet de mond gesnoerd en de toegang tot de kamer ontzegd.

Onschuldige hardwerkende kamerleden als Omtzigt en FvD zijn vast de klos van deze dictatuur-regel. Bepleit door D66 gevaarlijke onbenul Paternotte.

T,A
T,A
4 maanden geleden

MAAK ME BLIJ!!!!!!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

103
0
We lezen graag je reactie!x