Great ResetMens en Dier

Elon Musk waarschuwt: hierom zal wereldregering leiden tot ‘ineenstorting’ van beschaving

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

Op de World Government Summit in de Verenigde Arabische Emiraten waarschuwde Elon Musk dat het creëren van een wereldregering zal leiden tot de ‘ineenstorting’ van de menselijke beschaving.

Musk sprak een grote groep overheidsfunctionarissen toe via een videoverbinding. De Twitterbaas zei dat landen niet te veel moeten samenwerken omdat dat ten koste gaat van de diversiteit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zwakste schakel

In de geschiedenis waren grote beschavingen altijd van elkaar gescheiden. Als de ene beschaving in elkaar stortte, zoals het Romeinse Rijk, konden andere beschavingen opbloeien. In een geglobaliseerde wereld is dit onmogelijk en zal de wereld te allen tijde afhankelijk zijn van de zwakste schakel, aldus Musk.

“We willen een bepaalde mate van diversiteit behouden, zodat als er iets misgaat met de ene beschaving, niet alles in elkaar stort en de mensheid verder kan,” zei Musk.

Kaars

Hij vergeleek de mensheid met een ‘hele kleine kaars in een uitgestrekte duisternis, en een hele kwetsbare kleine kaars die makkelijk uitgeblazen kan worden’.

Ook Klaus Schwab was onder de aanwezigen. Hij riep de elites tijdens zijn speech op om geavanceerde technologieën te ‘beheersen’ en zo de wereld te beheersen.

[Summit News]

4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
noh
noh
1 jaar geleden

Die musk is ook een puppet, niks meer. Zoals die tesla van m, zonder overheidsteun en voortrekken was die wagen helemaal niks. En twitter nam die ook alleen ovee toen zn achterban m steunde. En die overname is alleen maar om twitter uit te schakelen. Ik snap niet dat mensen hem als eoa messiah zien. Weg ermee biibt grofvuil

Annette
Annette
1 jaar geleden

En WELK werelddeel kunnen wij op dit moment beschouwen als de zwakste schakel? Nu…. ik weet het antwoord wel: EUROPA.

Europa, het werelddeel dat de afgelopen honderden jaren, ondanks de vele oorlogen die er gevoerd zijn, OOK natuurlijk door de geweldige expansiedrift van de Engelsen, Fransen, Spanjaarden, Portugezen en ZEKER ook de Nederlanders, een bloeiend werelddeel WAREN.

DAAR is inmiddels door Klaus Schwab en zijn duivelse kliek een begin van het einde aan gemaakt. Wij zijn met z’n allen zonder meer op weg naar de ondergang.

Die zogenaamde wereldregering, die wordt nagestreefd, zal ZEKER niet lukken, want er zijn genoeg werelddelen (denk aan Afrika, Azië, Zuid Amerika) die hier onder geen beding aan mee gaan werken.
Zij hebben zich al door middel van een geldunie, WEL gedekt door goud, afgescheiden van het OOIT grote Amerika.

HIER in Europa heeft de duivelse elite helaas nog steeds veel te veel te vertellen, met dank aan een grote groep zogenaamde leiders, die zeker weten NIETS goeds met hun bevolkingen van plan zijn.

Eigenlijk lijkt het in alle opzichten, althans voor MIJ, een totale aanval op het blanke ras. Het blanke ras moet verwaterd worden door middel van omvolking en een deel moet uitgeroeid worden (prikken, voedsel, water en lucht) en wat er dan nog overblijft, zal veranderen in een soort van half mens, half robot.

Het klinkt, dat besef ik goed, als een soort van sciencefiction verhaal, maar dat is inmiddels (helaas) geen sciencefiction meer, maar de gruwelijke waarheid.

Het enige dat er voor ons overblijft, is ons permanent te BLIJVEN verzetten en onder geen beding ergens ook aan mee te doen.
Dat is ons al DRIE JAAR gelukt en het allerbelangrijkste is om je te verbinden met gelijkgestemden en met elkaar een parallelle samenleving te creëren.

En NOG een heel belangrijke tip: probeer zoveel mogelijk ANGST buiten de deur te houden. Angst veroorzaakt stress en stress veroorzaakt ziekten.

SAMEN STAAN WIJ STERK.

Frontrust
Frontrust
1 jaar geleden

Master ze future

Ludo
Ludo
1 jaar geleden

Hij heeft een punt, in ieder geval beter dan die stomme Klaus Schwab met zijn globalisme

Back to top button
116
0
We lezen graag je reactie!x