Homepagina » Buitenland » Journalist: “Aanslag Berlijn was mogelijk valse vlag-operatie van de CIA”
Journalist: "Aanslag Berlijn was mogelijk valse vlag-operatie van de CIA"

Journalist: “Aanslag Berlijn was mogelijk valse vlag-operatie van de CIA”

Maandag reed een vrachtwagen in op een kerstmarkt in Berlijn. Bij de aanslag kwamen 12 mensen om het leven en vielen tientallen gewonden.

De politie arresteerde een 23-jarige verdachte, Navid B., een Pakistaanse asielzoeker, die later weer werd vrijgelaten.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel sprak van een terreuraanval. De aanslag is opgeëist door terreurgroep IS.

De minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Saarland, Klaus Bouillon, zei dat Duitsland ‘in een staat van oorlog verkeert’.

CIA

De Amerikaanse schrijver en journalist Stephen Lendman zegt dat de aanslag mogelijk een door de overheid gefinancierde valse vlag-operatie is geweest om Duitsland een meer actieve rol te laten spelen in de ‘oorlog tegen terrorisme’ in het Midden-Oosten.

Volgens de journalist is ‘het heel goed mogelijk dat de CIA betrokken was bij de gebeurtenissen in Berlijn’.

“Duitsland is een zeer belangrijke bondgenoot van Amerika,” zei hij. “Een aanval zoals deze kan in scène zijn gezet om Duitsland nauwer te betrekken bij de imperialistische agenda van de VS in het Midden-Oosten.”

Opvallend

Het Europese land heeft al eerder ‘meegedaan aan Amerika’s imperialistische oorlogen’, merkte hij op.

Lendman vindt het opvallend dat het incident samenvalt met de bevrijding van Aleppo, de moord op de Russische ambassadeur in Turkije en de bevestiging van Donald Trump als president van Amerika.

Nog geen maand geleden waarschuwde het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken tijdens de feestdagen waakzaam te blijven op markten en andere openbare plekken in Europa.

[PressTV]


Vond je dit belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

56 reacties

 1. En ze hebben zijn verblijfsvergunning in de cabine gevonden…. natuurlijk, ik ga een aanslag plegen, neem mijn papieren mee en laat ze gewoon liggen…

  15 likes
  • Waarom is dat gek? Zo’n gast is een martelaar en als hij sterft wil hij dat de mensen en zijn terroristen vriendjes weten wie hij is. Ze moeten natuurlijk wel weten dat hij achter deze heldendaad zit.

   Dat klinkt veel aannemelijker als het feit dat de “CIA” een paspoort of in dit geval verblijfsvergunning zou planten. Waarom zouden ze dit doen, dat is nergens voor nodig. Al zou er een willekeurige asielzoeker in die vrachtwagen gezeten hebben, zonder paspoort op zak, was het effect hetzelfde geweest. Dus het heeft totaal geen nut voor een “CIA” om een paspoort te plaatsen, makes no sense..

   9 likes
  • Opmerkelijk verhaal van de identiteitspapieren. Stond zijn mobiele telefoonnummer toevallig ook op de hoes geschreven? Of een link van zijn Facebook pagina? Toen ik het hoorde moest ik meteen denken aan de aanslag van 911 waar tussen de enorme puinhopen van de twintowers dacht ik ook identiteitspapieren waren gevonden die meteen gelinkt konden worden aan enkele daders. Bijzonder knap met de snelheid waarmee dit gebeurde waarna de mainstream media er eensgezind mee aan de haal ging.

   18 likes
  • RdBrussischesponsoren

   De hoeveelheid ‘gekkies’ neemt gelukkig steeds meer af.

   Er gelooft bijna geen hond meer in de flauwekul die hier verschijnt.

   PressTV als betrouwbare bron nemen, ik lach mij rot!!!

   0 likes
 2. Dit was zonder deze journalist ook al duidelijk voor me.
  Gebeurde ook in Frankrijk en Charlie Hebdo en en later Nice en Parijs.
  Raar dat het steeds Duitsland en Frankrijk betreft?

  VS stuurt op de 2 grootste machten in de EU. Zij mogen de EU niet richting toenadering Rusland leiden.
  voor mij is de VS het meest gevaarlijke land sinds Duitsland WOII

  Sterker nog, de VS is de opvolger van Nazi Duitsland ( Opa Bush was investeerder in Nazi Duitsland)

  Het ergste van alles vind ik de door door verrotte journalistiek in het Westen die niks in de gaten heeft of zulke slaafjes van de VS zijn, opdat wij niks in de gaten mogen krijgen.

  Gelukkig is Rusland niet dom en laten zij zich niet makkelijk provoceren. Jammer dat de mensheid zo simpel is en dat ze maar niet voorruit komen. en dat haat, onderdrukking en oorlog nodig moet zijn.

  Ik vertrouw op God, die van liefde en niet die van fanatisme wat dat is de duivel, vele mensen hebben helaas dit onderscheidingsvermogen niet.

  Fijne Kerst

  49 likes
  • Besef je wel dat mensen geen oorlog willen en dat oorlogen geld in het laatje brengen en dat het gaat om macht en controle.
   Vertrouw op God, ja maar dat wil niet zeggen dat je niets hoeft te doen .
   We zijn allemaal verantwoordelijk voor wat er op onze aarde gebeurt maar helaas overheerst Satan hier op aarde.
   Ik hoop deze keer dat we het wel redden om het tij te keren anders is het weer tijd voor de Vloed die alles reset zodat we het opnieuw kunnen proberen.
   Je komt hier om juist niet te herinneren van wat je echt bent, het gaat om te leren vanuit jezelf.
   Daarom is het niet wat er gebeurt maar hoe je ermee omgaat.

   9 likes
  • God of satan we zijn toch gedoemd om naar de kl*te te gaan. Stel je het volgende voor. Stel dat er geen oorlog is geweest. Geen ww1 en 2 en dat er vrede is tussen de mensen met verschillende geloven. Lijkt hemels he??… Nou dan zouden we nu diep in de shit zijn. Want er zouden dan zoveel mensen zijn op aarde dan het overbevolkt is. Geen genoeg eten,water , woningen etc. Dus oorlog is goed en ziektes ook. En wat de Elite doet is een noodzakelijk kwaad dat verricht moet worden zodat er balans is op de wereld. Balans : leven.

   1 likes
   • Als je overbevolking wil tegengaan met oorlog moet je een 3e wereldoorlog hebben. Ze kunnen ook gewoon net als dat china dat vroeger deed het 1 kind beleid wereldwijd invoeren. Krijg je er toch meer dan moet je betalen. Het extra geld moet dan naar het milieu. Anticonceptie moet dan wel wereldwijd gratis worden.

    0 likes
  • Ik ben helemaal met je eens!

   0 likes
 3. Ik voorspel dat de volgende aanslag waarschijnlijk een false flag aanval is, nu we toch zo lekker bezig zijn.

  17 likes
  • Hannes L. , helemaal met je eens, opeens is alles een false Flag aanval, totale onzin uiteraard!

   6 likes
   • @Hannes en Henk, duo onbenul.

    Droom lekker je droom en laat je in slaap sussen door de slachter, dat doen zoete schapen meestal totdat ze het mes op de keel krijgen, dan blèren ze het hardst, maar dan zijn ze te laat!!…

    9 likes
  • False flag is misschien een sterke titel.
   Maar opvallend is het in ieder geval, zoals ik het stelde dat vooral in Frankrijk en Duitsland dit gebeurt.
   Er moet blijkbaar een doel gediend worden.
   Ten tijde van de Midden Oosten dictators, was er geen Al Qaeda, geen IS of i.i.g. onbetekenend. Maar nu is die er wel. VS rommelt maar aan in het M.O. en Rusland krijgt continue de schuld. Waar is de VN die VS op het matje roept. Dat doet de VN niet want de VN is de VS, China en Rusland kunnen daar hoogstens vetoën.

   Misschien dat u zich stoort aan termen als false flag en wellicht wordt het te vaak en soms onterecht gebruikt. maar het zou u wel oplettend moeten maken t.a.v. de geopolitiek!!!

   7 likes
 4. Het is inmiddels duidelijk dat het een gevaarlijke Jihadist is en een bekende van de politie”……….En gelijk van de leiders van in dit geval Duitsland……we zijn in oorlog….en de burgers roepen wij laten ons niet bang maken….. Maar misschien ben ik wat onnozel , Ze roepen allemaal hetzelfde , Frankrijk , België …..nu Duitsland…… Wat is dit nou…natuurlijk is iedereen bang, kom nou…..en hoezo oorlog…..dan sla of vecht je toch terug?? Hoe kan iedereen nou mee weg komen steeds ….. en nu na weer zo’n ellendige aanslag, , nu wordt overal extra beveiligd.”….Het is een idiote wereld”…en natuurlijk is het afschuwelijk voor de slachtoffers en familie……..maar ik snap er niks meer van als iedereen het normaal vindt dat we hier mee moeten leven…….

  10 likes
  • louise, je hebt wel een beetje gelijk maar je kan moeilijk iedereen die van arabische afkomst is oppakken en veroordelen lijkt mij. We zullen voorlopig moeten oppassen en tsja….dat is helaas niet normaal maar op het moment is het niet anders. Wie weet moeten we eens verder kijken en de inmenging in buitenlandse conflicten gewoon door het desbetreffende land zelf laten oplossen.

   3 likes
   • America heeft de laatste 50 jaar in 50 verschillende landen huis gehouden …voor olie en andere grondstoffen …..en wat denk je van Nederlanders vroegen ….O.a. Indië ,Afrika … we kunnen nog wel even doorgaan ….

    7 likes
    • en 9/11 fals flage om Iraq totaal te slopen …met vrouwen en kinderen (Zou jij niet boos zijn?) Onder valse voorwensellen (Massavernietigingswapens zijn nooit gevonden) en dan stellen ,dat ze buitenlandse conflicten ZELF maar moeten oplossen?….. nouw volgens mij…slaap je dan echt….

     9 likes
    • Daarom leef jij nu ook op een welvarend continent.

     Wees eens dankbaar, en probeer eens te beseffen dat Afrika nooit welvarend wordt zolang men door blijft gaan met het stimuleren van een knaagdieren explosie.

     Het succes van Europa heeft zeker niet alles te maken met grondstoffen van buitenaf.

     Wel deels om dingen te kunnen bewerk stellen, maar het is meer een bloedgroepprobleem.

     Het zit er gewoon niet in.

     Voor de een is oud ijzer goud voor de ander gewoon afval. Zo ging dat ook met het ontginnen van grondstoffen in Afrika.

     Voor hen was het waardeloos en wij hadden hadden inmiddels een systeem waar het wel waardevol was.

     0 likes
  • De Duitse bevolking heeft massaal laten weten dat ze de vluchtelingen {moslims} er niet voor verantwoordelijk houden, en zien dat ze op een zwakzinnige manier het christendom ook proberen aan te vallen door op kerstmarkts in te rijden, ook in China en Australia gebeurde het, in Mexico een vuurwerkattack.
   Maar toch zitten hier nog wat onnozelaars die nog steeds niet door hebben dat de Wilderssen en Halve Zoolstra’s van deze wereld de macht wanhopig proberen te grijpen, en van de hele wereld een politiestaat van willen maken.
   Laat je niet gek maken sukkels, het tij is allang gekeerd, anders waren ze niet zo in paniek.

   3 likes
   • Hetr gtebeurde in China Being en Australia Canberra.
    Je moet wel verder kijken dan je neus lang is, op de msm ga je het niet horen en zien, ja zo blijf je in de paniek mode.
    Het is the most wonderfull time of the year.

    0 likes
    • Wat ben jij? de goedgelovige thomas? Die staat ook bekend om ongelovige thomas. Tweestrijd zit in iedereen. Goed en kwaad. Bewust of onbewust. Goed bedoeld kan ook gevaarlijk zijn. In huidig systeem moet je proberen jezelf te beschermen tegen het kwade. Das mijn advies.

     0 likes
     • Wie gaat zich nu de hele dag proberen te beschermen tegen het kwade?
      Het is hetzelfde als de hele dag tegen jezelf zeggen ´niet aan een zwarte kat denken´. Waar denk je dan aan?
      Geef je eigenlijk wel eens een reactie waar geen angst om de hoek komt kijken? Je lijkt er zelf vol van te zitten.

      0 likes
  • fals flag…. ben je nou zo dom joh “Het is inmiddels duidelijk”??? Je bent al meer dan 15jaar (9/11) BLIND

   2 likes
 5. Doe niet mee Duitsland aan oorlogen in het midden Oosten.!!

  5 likes
  • Mensen zijn zo zielig simpel ….. zien niet het verschil tussen ….wat dan ook ,bijvoorbeeld na 15 jaar 9/11 zijn ze nog te blind om te zien …. zien het verschil tussen het AL en de duivel niet….ECHT mensen zijn super debiel …..sukkeltjes en bedanken de duivel …..heb er geen woorden voor…schaam me dood…. Al verricht je wonderen vlak voor de neus woorden ze zielig bang…en (proberen) ze je af te maken echt super debielen ….gatver de gatver…Simpelweg smeriggg dom en het leven onwaardig ….doorspoelen die zooi hoop dat die BOM snel valt ….walgeLIJK

   3 likes
 6. Het zou zomaar waar kunnen zijn. Tja ze hebben weer eens een paspoort gevonden… geweldig.

  14 likes
 7. Daar hebben wij geen media voor nodig om te weten wat er nu echt speelt … hun spelletje werkt niet meer , althans voor de intelligente mensen die hen doorhebben en dat zijn er al heel wat . Ze vallen steeds in herhaling , het wordt echt tijd dat diegene die dit in werking zetten , gevat worden en berecht , DOOR HET VOLK.

  7 likes
  • Spelletje werkt niet meer???…. ze gaan “gewoon” door hoor ,wat wil je er aan doen dan?…..rond 1900 .één miljard mensen op de wereld (zo’n 100.000 jaar over gedaan) nu bijna acht miljard ….er worden al een paar jaar militairen én politie (mensen?) getraind en gedrild ,om jou én je (klein) kinderen uit te roeien …..maar ga maar lekker slapen…niets aan het handje…In Frankrijk al een tijdje “Staat van beleg” straks in België en Duitsland ….en dan Nederland ….maar Nederland is geen Nederland meer ,dus wat maakt het uit….. eens ga je tocht dood

   4 likes
 8. Alles is False Flag, hou toch op man met trippen.

  5 likes
  • @Wim

   Wim heeft last van mainstreamditis in stand gehouden met een eeuwig durende keur van WAJONG proletica! Das een niet aangeboren hersenafwijking die is ontstaan door te veel te kijken naar de liegkast die onophoudelijk brainwasht dat hij als goedgelovige slaaf het bevredigende vertrouwen kan houden in zijn meesters van de gevestigde politiek en overheidsmaffia die hem voorzien van de door hen erkende trippende middelen!?

   Het lam ligt op de hakblok en prijst zijn meesters.

   5 likes
 9. Ja tuurlijk!! en Allah is een schatje en de koran een boek met liefde… Stelletje geitewollen sokken gutmensche!!

  3 likes
  • De islam/christendom/jodendom hebben alle drie abraham als stamvader. Ook de moslims worden gehersenspoeld door wereld politiek/andere versies van de Koranisme. De meeste staan gewoon voor leven. Maak eens kennis met een moslim. Zij zijn net zo goed slachtoffer van al die tweedelingen onder moslims zelf en ook nog extreem nationalisme versus moslims. Wilders gaat gewoon mee/verder met de Agenda20/30. Zie joodse vlag op zijn kamer. Hij staat voor Israël. Zo ook alle christelijke geloven, zie heilige grafkerk(vorm van een sleutel) Jeruzalem. De echte sleutel van de deur is in handen van een Palestijn(moslim) De Russen hebben er ook hun gedenk plekje in deze kerk.
   Tip: kijk NWO filmpjes. Het draait allemaal om de globalswitch. Nieuw tijdperk na rampen(zeven zegels/bijbel/mozes/prins van Egypte) Globalswitch is ook nog een databedrijf.(reuben brothers/verloren stam tijdperk Solomon/beeldenverering kalf/stier/orion) Via technologie neemt men alles over.
   Aangezien vrijwel alle landen de agenda hebben ondertekend, speelt men/elite onder 1 hoedje. Nieuw monument toekomst met 10 nieuwe geboden(zonneklok in 9 talen): Georgia Guidestones/VS.
   Overal op de wereld staan troepenmachten. Vraag is waarom? Om oorlog/val systeem/of mega natuurrampen/of alle drie? Aangezien alles draait op tri(drie) assen(trias politica/drie geloven/drieluiken/hegeliaanse dialectiek/piramides/Pythagoras/zon maan sterren enz.), denk het laatste. Dus kun je beter vrienden maken/buurtplan opzetten over wie wat doet en kan enz. en hopen op nog een vredige kerst.

   2 likes
 10. Heel voorspelbaar dit artikel, ik zat er al op te wachten. Er kan geen aanslag meer plaatsvinden zonder dat er iemand roept dat het een False Flag is geweest.

  5 likes
 11. Juist William.Net als 9-11geloof ik er niks van..Je paspoort meenemen..laat het gezonde verstand werken jongens!!!!kom op..

  3 likes
 12. Eerder een rampenoefening?

  2 likes
 13. Kan aansluiten op de illuminatie kaarten van “de economist”. Kogel door de kerk. Gezicht paarse Trump/kogel door kaart. Streep door kerst. Ramp/aanslag bij gedachten kerk(toren).

  2 likes
 14. Mist vijf aanslagen op een haar na zeggen ze..
  München was hij een week voor de aanslag, is dat op een haar na? Ik was vorige week ook nog in Berlijn. Ik denk dat ik ook maar de telegraaf ga bellen.

  Niets vaags aan, het is maar net wat je definitie van “op een haar na” is 🙂

  0 likes
  • Wat fanatieke NWO aanhangers hier steeds vergeten is dat die nazi’s al vanaf het jaar 2000 de macht proberen te grijpen maar het is ze niet gelukt, gaat ook niet meer lukken.
   De 2nd wave of enerie komt er aan.
   Uiteraard wel weer veel paniek schoppen want dat is hun taak en ook precies wat ze willen.
   Trap er niet in.

   1 likes
   • Wat we nu zien is het laagste van het laagste der nazi’s in actie want hun opperbazen zijn er niet meer.
    Ze zijn volkomen in paniek en dan krijg je dit soort paniek acties.
    Ze zijn totaal stuurloos zonder hun bazen, en zeer binnenkort ook zonder geld en ze weten het.
    Nog even en dan zit alles wat ziek in het hoofd is achter slot en grendel, hetzij in de gevangenis hetzij in een geriatrische inrichting.

    1 likes
 15. Ze hebben deze geluksvogel ook weer uit de kast getrokken… vaag toch?

  http://m.telegraaf.nl/tv/article/27289232/lars-mist-vijf-aanslagen-op-haar-na

  1 likes
 16. Hebben we nog wel wat valse vlaggen over ? is wit tegenwoordig zwart en zwart als het even kan gewoon wit ? Dit soort gespeculeer en gewawel dient helemaal nergens voor dan het aanzetten tot verraad van het onderzoek en de feiten hieruit voortkomend. Mensen die op dat niveau werken hebben de borderline ziekte waarvoor ze tot veel schade instaat zijn zolang ze er “”maar bij horen”” . Ze beschadigen zichzelf want ze sluiten zichzelf buiten de ontwikkelingen af , welke onafwendbaar leid tot een schitterende, eerlijk leef gemeentschap .

  1 likes
 17. En ja hoor,,, Henk de verbeteraar is er ook weer!

  0 likes
 18. Zeker, geen twijfel over.
  Media die maar halve waarheden, en hele leugens, hierover uit stortten. Beelden voor bepaalde beeldvorming eindeloos herhalen, en suggestieve (onderbuik) commentaren.
  Maken duidelijk dat het weer een afschuwelijke opzet is om een politieke agenda door te duwen.

  Getuige ook de kakkerlakken die meteen (feitenvrij, demagogisch) munt sloegen uit de laffe moord op argeloze burgers. De snelheid waarmee duidt op voorkennis en voorbereiding, afstemming zelfs.

  Noch am Abend des Anschlags
  “Es sind Merkels Tote!“ AfD-Mann Pretzell schockiert mit geschmacklosen Tweets
  Geert Wilders pakt uit met “ranzige” tweet na aanslag in Berlijn
  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20161220_02637994

  En de dader, die hebben ze laten lopen!
  Wat blijkt – wat onze (nazi-)Hilversum en politiek verzwijgen/toedekken? – : de man stond al jaren ‘op de radar, was voortvluchtig, meermaals veroordeeld – niet alleen in D. maar ook in Italië.
  Gewelddadig, vuurwapengevaarlijk, en was getypeert als ‘een probleemgeval’.
  Ook werd zijn smart Phone al permanent getapt en gevolgd . . . .

  Een maand tevoren had min. BUZA van de VS al de Amerikanen gewaarschuwd evenementen rond Kerst in Europa in de openlucht te mijden – tot begin Februari: http://www.focus.de/politik/ausland/terrorgefahr-us-aussenministerium-ra..

  Dus, er zitten zeker nog meer van dit soort laffe aanslagen in de pijplijn van CIA-Mossad-MI5.
  Alles voor ‘het Grote Plan’ (ask Samsom) van de psychopaten, satanisten aan de top.

  IS heeft de operatie op haar naam geschreven.
  Duidelijk toch.
  Niemand kan ontkennen dat IS het vehikel is van de CIA-Mossad-MI5 om de totalitaire VN-Heilstaat over de hele wereld te verwezenlijken
  The Islamic State Caliphate: A Project of US Intelligence
  http://www.globalresearch.ca/when-terrorism-becomes-counter-terrorism-the-state-sponsors-of-terrorism-are-going-after-the-terrorists/ 5496051?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

  voorts is de opkomst van alt-rechts in de EU opmerkelijk. Die clowns halen hun instructies bij de topcriminelen van Likud. In het EP zijn die in een (snel groeiende) fractie verenigd – dat zwijgen de media dood – u weet wel waarom. Fractie Europa van Naties en Vrijheid – De Likudniks ín het EP; de EU van binnenuit kapen: http://www.europarl.europa.eu/meps/nl/search.html?politicalGroup=4907

  Ook over de plas grijpen ze, door de media doodgezwegen, de macht. Heks Hitlery was hen kennelijk nog te netjes. Trump kent helemaal geen fatsoen; die is de perfecte showmaster – in ‘nuthouse USA’ http://www.veteranstoday.com/2016/12/21/ohio-bans-war-crimes-boycotts-against-israel/

  Hier zien jullie heel goed journalistiek werk naar de operatie in Berlijn, bewijst de feitenvrije ‘story telling’ door Hilversum, dagbladen en onze politici:
  http://www.geennieuws.com/2016/12/terreuraanslag-berlijn-is-het-een-opzetje-om-merkel-weg-te-krijgen/

  0 likes
 19. Regel 1 voor false flag : laat altijd je papieren liggen

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

deep state

Deep State verkeert in paniekmodus. Ex-CIA-agent onthult wat er achter de schermen gebeurt

De Amerikaanse oud-minister van Justitie Eric Holder ...

IS

Schimmige club pleit voor terughalen IS-jihadisten naar Europa. Dit zijn de Nederlandse leden (er zit ook een troonopvolger bij)

Afgelopen maand oordeelde de rechter dat Nederland ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.