Homepagina » Mens en Dier » Elon Musk weigert coronavaccin te nemen, noemt Bill Gates ‘sukkel’
elon musk
Foto: JD Lasica CC BY 2.0

Elon Musk weigert coronavaccin te nemen, noemt Bill Gates ‘sukkel’

Tesla-baas Elon Musk heeft gezegd dat hij het coronavaccin niet zal nemen, zelfs wanneer het op grote schaal beschikbaar is. Dat geldt overigens ook voor de rest van zijn gezin. De 49-jarige miljardair deed deze opmerkelijke uitspraak maandag in de podcast Sway van de New York Times.

“Ik loop geen risico, en mijn kinderen ook niet,” zei Musk tegen presentatrice Kara Swisher. Hij zei verder dat de landelijke lockdown een ‘no win’-situatie is, die ervoor heeft gezorgd dat zijn vertrouwen in de mensheid ‘een deuk heeft opgelopen’. Eerder noemde Musk quarantaines ‘onethisch’ en ‘de facto huisarrest’, schrijft RT.

Swisher vroeg hem naar de risico’s die zijn eigen medewerkers en hun gezinnen lopen. “Wat als er iemand sterft?” vroeg ze. “Iedereen sterft,” grapte de oprichter van SpaceX.

Bill Gates

Elon Musk haalde ook uit naar Bill Gates. Die zei in juli in een interview met CNBC dat de Tesla-topman niet veel weet over vaccins. Musk vond die uitspraak ‘dom’. “Gates zei iets over mij terwijl hij geen idee heeft wat ik doe,” zei hij tegen Swisher. Hij richtte zich vervolgens tot de Microsoft-oprichter: “Hé sukkel, wij bouwen de vaccinmachines voor CureVac, het bedrijf waar jij in hebt geïnvesteerd.”

De ondernemer zei ook dat hij nauw samenwerkt met een team van de Harvard-universiteit dat onderzoek doet naar antilichamen tegen corona.

[New York Post]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Grob
Jos Grob
3 maanden geleden

De ene grote die de andere van repliek dient.

Densie
Densie
Reactie op  Jos Grob
3 maanden geleden

neem aan dat je op grote sukkel doelt?
beiden AI “kenners/ingewijden”…!

namaste
let’s celebrate the 5th dimension, the heaven of NOW….!!!

Martin
Martin
3 maanden geleden

Kijk ze bestaan nog:verstandige miljardairs.😝
Ik zeg als die vaccins allemaal zo goed en veilig zijn laat dat tuig in Den Haag het dan maar eerst nemen!

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Martin
3 maanden geleden

Goed idee. Eehhh, zou men ook in het Haagse weten dat eerst het dopje van het naaldje moet? Net zoiets als eerst de deur open, dan er doorheen. Kleinigheidje door mijzelf nog wel eens vergeten.

Rob
Rob
Reactie op  Martin
3 maanden geleden

Verstandige miljardairs? Die bestaan niet in deze wereld. Die Musk plaatst zelf intussen wel 20.000 5G sattelieten rond de Aarde. Hij is van hetzelfde vernietigende kaliber als Gates. Allebei maken ze deel uit van de vernietiging van het menselijke leven. Die grote bek tegen elkaar verandert daar niets aan.

Peter
Peter
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

Hun hebben meer verstand hoor… En als jij denkt dat gates en musk de aarde
vernietig dan ben je zelf laag.. En als je denkt dat 20k satellieten de menselijke leven vernietig dan zou ik ff je huiswerk beter maken😂

P.M.
P.M.
Reactie op  Peter
3 maanden geleden

Peter , deze psychopaten willen de aarde niet vernietigen maar toch een deel van de mensheid. Bekijk dit maar eens , eens zien of je nog zo hoog van je toren blaast.!
https://www.youtube.com/watch?v=eausV9K1R9I&feature=youtu.be

Beopen
Beopen
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

verstandig bestaan niet en inderdaad ze zitten op dezelfde golflengte.. echter soms doen ze zich machtiger voor dan ze zijn.. met zijn zogenaamde tesla de ruimte ingestuurd en al die satellieten. neem van mij aan er zweeft helemaal niks in de ruimte.. de droom is om buiten deze aarde te komen maar dat is nog nooit gelukt. kijk goed naar nasa ruimtevaartbezoeken knip en plakwerk.. als je de echte beelden ziet dan zie je dat de raket op den duur met dezelfde boog weer naar beneden gaat. de ruimte is leeg en niet voor de mens. de aarde is niet die mooie bol die in een universum zweeft zoals wij hebben geleerd en die sterren zijn niet allemaal planeten. De zogenaamd ‘machtige’ mensen mogen nu heel even genieten van het tijdelijk rijke vermaak. uiteindelijk zijn ze de grote verliezers. denk niet dat de mensheid volledig als cyborg ten onder gaat. dat is de wens maar ook zij worden misleid.. de mensheid zal op den duur stoppen met bestaan maar niet op de wijze zoals hun plannen… #onenation #wijhebbennnooitmeegedaan

MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 maanden geleden

Ik weet dat het gespeeld is maar toch grappig die Elon.

Elise
Elise
3 maanden geleden

Iedereen sterft. Yep, als de natuur/god je komt halen, dan is dat zo.
Dus kwaliteit van leven is belangrijker, dan kwantiteit.
Hier kun je uren over discussiëren, andersom werkt gewoon niet. Dikke punt!

Jets
Jets
Reactie op  Elise
3 maanden geleden

Inderdaad. Ik heb op dit moment (14 + jaar) een kwaadaardige hersentumor en ik vertel het aan iedereen. Het moment dat de knop van “ON” naar “OFF” gaat heb ik zelf al bepaald (euthanasie verklaring).

Maar, ik prijs iedereen die gaat voor KWALITEIT en niet voor KWANTITEIT.

Ger
Ger
3 maanden geleden

Hij is bezig met diverse uitvindingen waarbij een chip in de hersenen van een mens geplaatst kan gaan worden. Zodoende hoopt hij dat de mens als robot kan gaan fungeren. De mens zal te zijner tijd in staat zijn om meerdere talen te beheersen. Mensen met Alzheimer kunnen straks normaal functioneren. Kortom, het kwaad heeft dan de volledige controle over het menselijk lichaam. Is dat niet exact waar het vaccin ook voor staat?

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 maanden geleden

Nou daar heeft hij dan gelijk in.

Jan V
Jan V
3 maanden geleden

Elon Musk is een collega psychopaat van Gates. Hij schiet tig satellieten de ruimte in om 5G mogelijk te maken. Ook wil hij via Neuralink het menselijk brein koppelen aan de computer. Voor de bühne ruzie maken, maar achter de schermen volledige medewerking verlenen aan de NWO. Typisch gevalletje ‘pot verwijt de ketel’. Niet geloofwaardig.

hans
hans
Reactie op  Jan V
3 maanden geleden

Jij hebt het niet helemaal begrepen, 5g komt van de mast af , elons internet van zijn satellieten om in gebieden waar geen masten staan toch internet te verkrijgen

Tony
Tony
Reactie op  hans
3 maanden geleden

Dan lijkt mij het aantal van 20.000 satellieten toch wel wat overdreven.

Jan V
Jan V
Reactie op  hans
3 maanden geleden

Dan heb jij het niet begrepen. 5G komt niet van de mast af, maar direct op
verbindingspunten verborgen in lantaarnpalen en bushokjes met een afstand van 250-300 meter. Die masten zijn 4G. De satellieten die bereik moeten hebben in gebieden waar geen internet aanwezig is, is gewoon een smoes om wereldcontrole te krijgen. Op het platte land in Afrika hebben ze helemaal geen internet nodig. Die mensen leven veel meer in harmonie met de natuur, in tegenstelling tot de moderne technologische wereld. Wereldcontrole is het doel en daar speelt Musk een rol in.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Jan V
3 maanden geleden

Tjonge jonge Jan V, in welke tijd leef jij nog? ‘Op het platte land van Afrika hebben ze geen internet nodig’ is wel de gekste uitspraak die ik het afgelopen jaar heb gehoord. Hebben ze op het platte land van Friesland zeker ook geen internet nodig? ‘Die mensen leven meer in harmonie met de natuur’… Echt, hoe krijg je het uit je vingertoppen?! Heb jij je wereldbeeld uit de Bosatlas van 1965 nog in je denkraam? Lid van het WNF met al die leuke plaatjes in je maandelijkse magazine van bosjesmannen of zo?
Nee echt Jan V, het is 2020 en Afrika als continent is heel groot en er zijn vast wel groepjes links en rechts die in harmonie met de natuur proberen te leven, maar je ‘romantische beeld van Afrika’ is al 30 jaar uit roulatie. Boeren in ‘Afrika’ (bestaat uit 54 landen hoor) hebben ook internet nodig, bijvoorbeeld om te lezen wat de inkoopprijs is voor voedsel, of hoe de wegen erbij liggen, of wie er aan de politieke touwtjes trekt, of om familie te benaderen via email of socmed. Met andere woorden, in Afrika geloof het of niet, wonen mensen net als jij en ik die gewoon normaal willen leven. En daar kan het internet best bruikbaar voor zijn.
PS het is goed om na te denken over de wereld maar wel de realiteit van vandaag meenemen in je gedachtegoed. Het is jammer om de plank zo mis te slaan.

Jan V
Jan V
Reactie op  Gea Breuker
3 maanden geleden

Gelukkig trek jij volle zalen. De vergelijking Friesland met Afrika alleen al! Slaap zacht.

Christgalaxtic
Christgalaxtic
Reactie op  hans
3 maanden geleden

Beste, de antennes werken enkel dmv satelieten. Bovendien wordt het elektromagnetisch veld verstoord (zodoende ook fauna en flora) en uit balans gebracht. In 1918 vroeg men Rudolf Steiner hoe het kwam dat Spaanse griep ineens van Europa ook in Argentinië kon zitten. Zijn antwoord was duidelijk: namelijk dmv van elektromagnetische golven (radiogolven). Deze zaken zijn niet compatibel met gezondheid.

beopen
beopen
Reactie op  Christgalaxtic
3 maanden geleden

spaanse (of eigenlijk amerikaanse) griep is ook ontstaan middels een groot mislukt Vaccin experiment… amerikaanse soldaten die naar amerika zijn gegaan in de oorlog en daar een beetje in het rond hebben gehoest zodat iedereen dood neer valt. beetje verhaal zoals nu alleen nu is het nep

PREDATOR
PREDATOR
3 maanden geleden

Dus Elon staat al achter de wakkere mens…
Helemaal top gewoon…
Hij zal niet zomaar omkoopbaar zijn ha ha..
Go friend….

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
3 maanden geleden

Musk wil geen vaccin, maar levert wel machines waarmee deze geproduceerd worden? Zoiets als geen doodspuit willen, maar wel meehelpen deze te produceren.

En de engel des doods, Billy the Gates, de afgekeurde software boer en de Musk zullen elkaar eerdaags wel de handen schudden, zo gaat dat nu eenmaal in deze corrupte wereld. Misschien dat Musk binnenkort wel ‘zomaar’ positief wordt getest en dan alsnog helemaal om is. Marketing technisch zou dat slim zijn om zo de doodspuit verder aan te prijzen.

Maar geen nood, in Nederland zal de doodspuit bij dwangwet worden gegeven. Niet denkt u? LOL….

https://www.parool.nl/nederland/geen-vaccinatieplicht-wel-mogelijk-ic-verbod-voor-niet-gevaccineerd-ziekenhuispersoneel~be31b089/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Dank Parool voor dit artikel, wonderbaarlijk dat het nog kan/mag. Heb het artikel voor de zekerheid maar eventjes gekopieerd.

André
André
3 maanden geleden

Maar wel een bedrijf starten dat Neuralink heet…

En een bedrijf hebben dat zogenaamd raketten het vacuum instuurt…

x

Check Also

heerenveen

Man uit Heerenveen sterft vlak na coronavaccinatie

Al maandenlang worden we dagelijks gebombardeerd met ...

van haga

Van Haga: Horrorscenario uit ‘1984’ komt akelig dichtbij

Tijdens het debat over de avondklok verdedigde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x