Homepagina » Gezondheid » Prominente kankeronderzoeker: “Chemotherapie dodelijker dan ziekte zelf”
Prominente kankeronderzoeker: "Chemotherapie dodelijker dan ziekte zelf"

Prominente kankeronderzoeker: “Chemotherapie dodelijker dan ziekte zelf”

Kankerpatiënten die een behandeling ondergaan sterven veel eerder dan patiënten die er niets aan laten doen, zo claimde de inmiddels overleden dr. Hardin B. Jones van de Universiteit van Californië in Berkeley.

“Mijn studies hebben onomstotelijk aangetoond dat onbehandelde kankerpatiënten tot wel vier keer langer in leven blijven dan individuen die worden behandeld,” zei de prominente kankeronderzoeker. “Mensen die een behandeling weigeren leven gemiddeld nog 12,5 jaar. Mensen die een medische ingreep of ander soort behandeling accepteren, leven gemiddeld slechts drie jaar!”

“Er is geen twijfel over mogelijk dat het opereren van kankerpatiënten meer kwaad dan goed doet,” zei hij. Over radiotherapie zei hij: “In de meeste gevallen maakt het geen enkel verschil of de machine aanstaat of niet.”

Dr. Jones heeft in zijn carrière 23 jaar lang onderzoek gedaan naar kanker. Hij reisde de hele wereld af op zoek naar gegevens over de slopende ziekte en presenteerde zijn bevindingen aan de American Cancer Society en universiteiten.

Jones noemde als voorbeeld een kwaadaardige bottumor genaamd osteosarcoom. De zoon van de Amerikaanse senator Edward M. Kennedy was gediagnosticeerd met deze ziekte, waarna zijn been werd geamputeerd.

“Een arts is geneigd te amputeren om de pijn weg te nemen,” zei dr. Jones. “Maar helaas is het slechts een kwestie van tijd voordat de ziekte overal in het lichaam opduikt. Dit heeft te maken met het traumatische effect van de operatie op het natuurlijke afweersysteem van het lichaam.”

“Het slachtoffer sterft niet aan de kanker, maar het is de schade aan de afweermechanismen die uiteindelijk leidt tot de dood,” zei hij. Dr. Jones pleit voor minder operaties en chemotherapie.

Hij wees erop dat er vandaag de dag net zoveel mensen sterven aan kanker als in het jaar 1900. “Bij kankerpatiënten die een goede fysieke conditie hebben en hun weerstand verhogen, is de kans groot dat het lichaam zelf in staat is om kanker te bestrijden,” legde hij uit.

“Het is je reinste onzin dat de ontdekking van kankersymptomen in een vroeg stadium de overlevingskans van een patiënt verhoogt,” aldus dr. Jones. “Er is geen enkele wetenschapper of studie die dat bewezen heeft.”

Iemand met borstkanker die zich niet laat behandelen leeft vier keer langer dan een borstkankerpatiënt die zich wel laat behandelen. “Door een operatie of chemotherapie wordt de levensverwachting van een kankerpatiënt niet hoger, maar datzelfde slachtoffer zal een stuk langer in leven blijven als hij of zij de behandeling weigert,” besloot dr. Jones.

[Rethinking Cancer]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
gijs
gijs
6 jaren geleden

deze berichten komen wel aan en zullen mensen die ziek zijn verwarren
wel of geen operatie
wel of geen chemo
heb beide gehad en ben er nog, maar idd, ik heb toen wel gezien hetgeen hier beschreven is

Madeliefje
Madeliefje
6 jaren geleden

Ondanks chemotherapie, operatie en daarna bestralingen, een heftig overlevingsjaar, waarin je leeft als in een slechte film. zit ik nu inmiddels in mn 13de overlevings jaar van behandelde uitgezaaide borstkanker.
tijdens de reguliere behandelingen heb ik gelijktijdig een intercellulaire therapie gedaan, met Houtsmullerdieet om de aangebrachte schade van de chemo te reduceren.
gevolg schade die nu nog op kan gaan treden is, hartschade, hartkloppingen, ritme stoornissen etc ook het hart is onder gedompeld geweest in het gif .
ik gebruik nog steeds supplementen en let op mn voeding en Pilates lessen geven kracht en souplesse aan het skelet en de spieren.

mono
mono
Reactie op  Madeliefje
6 jaren geleden

Hoi Madeliefje en gijs

ik wil dit graag aan jullie en iedereen meegeven, tis beide in Engels, desnoods even door google translater gooien..

http://www.healthyfoodhouse.com/the-secret-recipe-of-professor-mermerski-it-destroys-cancer-cells-and-heals-the-whole-body/ingrediënten:

http://wakeup-world.com/2012/12/03/the-benefits-of-organic-hemp-milk/
groeten Mono

Sunshine
Sunshine
6 jaren geleden

Tja, maar zo lang er nog grof aan verdient wordt… 🙁

rop
rop
6 jaren geleden

Kanker is een welvaartsziekte , door de welvaart is deze ziekte meer dan verdubbelt ,
zeg maar dat deze ziekte de verdubbellaar is door een ongezonde levenswijze die deze ziekte met zich mee brengt. door dat men meer te verteren heeft in de welvaart van de economie is kanker nummer een geworden van de welvaart, lichamelijk gezien is dit een verterend ziekte door een verterende levenswijze die men in deze welvaart als een must beschouwt van het gebruik van telefoontjes , de tv, laptop, roken, straling en nog veel meer techniek die genoeg straling uitzend en die kanker veroorzaakt,en noem maar op, allemaal vervuiling met een verterend ziekte waar men kanker van kan krijgen, niet iedereen is vatbaar maar voor mensen met een laag afweer systeem kan EN IS het schadelijk zijn .er is genoeg gif om de mens heen, en als men deze ziekte krijgt ,krijgt het ook nog eens een portie gif toe gediend in de vorm chemotherapie die zeer dodelijk kan zijn…[of er eerder door te sterven zoals deze onderzoek laat zien hierboven beschreven], welvaart heeft een kant van een dodelijk karakter die het economisch belang dient die normaal lijkt, maar het heeft een voordeel van een moraal, die als normaal word gezien, normaal logisch gezien om kanker te bestrijden, zetten veel mensen zich in voor het bestrijden van deze ziekte, als iedereen de kanker krijgt legt het de economie plat, bestrijden met alle middelen is dan een moraal… maar voor het leven in gezondheid met minder straling of wat dan ook past niet meer in deze huidige tijd, die welvaart is , mag niet aangetast worden in de levenswijze van de mens, de grootste verslaving ooit is de welvaart van de mens en dit mag slachtoffers kosten in het moraal van de welvaart…het is een sluipmoordenaar…een geaccepteerde moraal die niet word gezien , het is een blind Moraal.. met injecties van het economisch belang ,waar men kanker in kan krijgen , en met de zelfde injecties ook kanker mee bestrijd,,, het is als je gebeten word door een slang, die met het zelfde gif, die gif bestrijd?

Hendrik
Hendrik
6 jaren geleden

Dat is goed nieuws,ik wilde vorig jaar die kankerhandel al uit mijn Ziekenfondspakket laten verwijderen,maar dat moet dan dit jaar maar gebeuren.
http://hetuurvandewaarheid.info/dr-matthias-rath-vitamine-c/

mono
mono
Reactie op  Hendrik
6 jaren geleden

ik zal het lijstje wat aanvullen met info zoek voor jezelf wat het doet,
volgens de info
cannabinoide olie /cannabis olie kan vele ziektes verwijderen, nee niet door te roken..

natrium bicarbonaat /zuiveringszout/ baking soda = allemaal hetzelfde-
let wel op dat er geen aluminium in zit!, en let op met zuur als citroen..
het is juist goed met citroen, maar dan beter citroen sap in een kan en bicarbonaat erbij dan gaat het bruisen, dan water erbij als het uit gebruist is..
anders laat je scheten daar kan je een luchtballon mee opblazen 😉

liposomal vitamine c, gebeurd met een bepaald proces, of gewoon hoge dosis vitamine c

MMS van Jim Humble , http://www.ziektevrij.nl

Gember
Kurkuma
groene thee
brandnetel thee
oregano olie
rauwe honing water, niet warmer dan rond 30a40 graden
colloidaal silver = anti biotica

gepeld hennepzaad melk, kan ook met ongepelde, verhouding 1 kopje zaad op 4 tot 6 kopjes water
ongepelde was die dan eerst wel even af, dan in blender a 3 min en door zeefje heen, kan je 3 dagen bewaren in de koelkast
groeten mono

PINDA
PINDA
Reactie op  mono
6 jaren geleden

MONO,

VOLKOMEN JUIST……THANKS……………….

HELAAS GELOVEN NOG TEWEINIG MENSEN IN DEZE ALTERNATIEVE MIDDELEN.

BAKING SODA…ONTGIFTIG NL HET LICHAAM WAARDOOR HET AFWEERSYSTEEM VOLKOMEN IN BALANS KOMT EN HET AFWEERSYSTEEM OP NATUURLIJKE WIJZE HUN WERK KUNNEN VERRICHTEN.

Amarinde
Amarinde
Reactie op  PINDA
6 jaren geleden

Pinda,

Dat klopt maar deels.

Zuiveringszout helpt inderdaad je afweersysteem maar dan alleen het endorfine systeem dat de weerstand van buiten af regelt.

Je HPA-as waar het werkelijke probleem zit, orgaanstress door ziekte en onbalans, wordt door zuiveringszout echt niet sterker omdat het niets met ontgiften of iets dergelijks te maken heeft maar met energie en communicatie tussen organen en je hersenen.

Hieruit volgt dan een probleem met je bijnieren die uitgeput raken en als je dan niet gaat ingrijpen met de juiste middelen verval je tot de degeneratie cirkel en ligt bv. kanker op de loer.

Hendrik
Hendrik
6 jaren geleden

Hier ook nog een filmpje, wat de moeite waard is om te bekijken..
http://hetuurvandewaarheid.info/dr-matthias-rath-vitamine-c/

Scepticus
Scepticus
6 jaren geleden

“Er wordt verwezen naar een artikel van ene dr. (oncoloog) Hardin Jones, die concludeert dat chemotherapie niet werkt. Dr. Hardin Jones was geen arts – dus ook geen oncoloog – maar statisticus. Het oorspronkelijke artikel dateert uit 1956 – toen de chemotherapie nog tamelijk in de kinderschoenen stond – en meneer Hardin Jones baseert zich op nog veel oudere cijfers. Volkomen achterhaald dus. Het artikel wordt elke keer weer geplaatst in diverse blaadjes en dan wordt steeds de laatste plaatingsdatum aangehaald, waardoor het lijkt of het redelijk recent is. Maar het is volkomen onjuist en gedateerd. Waarom het artikel nog steeds wordt gebruikt, is me een raadsel. Waarschijnlijk omdat er niks beters is om het gelijk van de alternativo’s te bewijzen. Dat zegt dus al genoeg.”

mono
mono
Reactie op  Scepticus
6 jaren geleden

kan je nagaan in 1956 wisten ze het al, en heb je wel eens onderzoek gedaan naar de chemo en bestralingen?
dan kom je niet alleen uit op 1956, er worden vele waarschuwingen gegeven..

gewoon even een linkje, er zijn er genoeg:
http://www.argusoog.org/2012/08/amerikaanse-wetenschappers-ontdekken-dat-chemotherapie-kanker-juist-versnelt/

Scepticus
Scepticus
Reactie op  mono
6 jaren geleden

Nee, het omgekeerde is juist waar, in 1956 wisten ze op dit vlak bijna niets en stond chemotherapie nog in de kinderschoenen. Het gedateerde onderzoek van statisticus (!) Hardin Jones is dus volkomen achterhaald en zegt helemaal niets over de kankerbehandelingen die vandaag de dag worden gegeven. En ja, natuurlijk heb ik onderzoek gedaan naar de diverse kankerbehandelingen. De behandelingen die in het ziekenhuis worden gegeven, waaronder chemotherapie, bestralingstherapie en immunotherapie, zijn allen uitvoerig getest in langdurige klinische studies en wetenschappelijk bewezen effectief. Als deze behandelingsmethodes niet (voldoende) zouden werken, dan zouden ze nooit in een ziekenhuis gegeven worden. Je moet wel een complotdenker van het ergste soort zijn, om dit te ontkennen. Immers, iedere dokter, ieder ziekenhuis en ieder wetenschappelijk instituut, zou dan meedoen aan een wereldwijd complot en patiënten bewust ineffectieve behandelingen toedienen. Dat gelooft u toch hopelijk niet?

mono
mono
Reactie op  Scepticus
6 jaren geleden

http://www.rethinkingcancer.org/resources/magazine-articles/2_1-2/cancer-cures-more-deadly-than-disease.php
hier komt het artikel denk ik vandaan..

Dr. Jones, a physiologist with the University of California Dept. of Medical Physics, has been studying cancer for more than 23 years.

heeft niks te maken met een complot van artsen en ziekenhuizen maar deels met onwetendheid, en de gevestigde orde..
fluoride is ook vergif, maar tandartsen hebben geleerd dat het goed voor de tanden is net als jij, maar dat je het niet door moet slikken, terwijl onder je tong de snelst opnemende klier zit, daarom zit het ook in tandpasta slim he?…
niet doorslikken? en het zit wel in 80% van de flesjes water , en de EU heeft het doorgelaten als conserveringsmiddel, maar tis wel wetenschappelijk bewezen het goed voor je tanden is…
maar niet voor je immuun systeem, pijnappel, schildklier, en bloedlichaampjes, en houd je dom stom kalm en gedwee aka volgkoe..
en diegene die het wel weten, die gaan niet hun eigen baan op spel zetten voor een ander…
als mensen dat hart hadden, dan was het zo over met de leugens in de wereld..
en een dokter heeft ook maar aannames van een ander, ander, ander geleerd, dat noemen ze informatie kopiëren van diegene die het al weet omdat hij het ook geleerd, of aangenomen heeft van zijn leraar..
en aangezien dokters onder curatelen van de farma industrie staan, dan snap je het wel, mensen ziek houden word zwaar geld aan verdiend..
dus ik zou zeggen vertrouw jij die dokter die je chemo en bestraling geeft nou maar, maar ik zou je aanraden om je neus in de info te doen die er ter beschikking staat..
en dan vertrouw ik liever de kwakzalver die zegt dat het vergif is..
als iets wetenschappelijk bewezen is wil voor mij niet zeggen dat het dan klopt of goed is..
nee dan kan er patent op aangevraagd worden en of mensen er dood aan gaan op langere termijn, of ziek van worden dat interesseert hun niks…
wel eens bijwerkingen gelezen van een medicijn?
en wetenschappelijk! is het bewezen dat er meer mensen dood gaan in een ziekenhuis door foute diagnoses, handelingen en medicijnen ect , dan slachtoffers in het verkeer, dat dan weer wel…
zeg ik nu dat alles verrot is in het systeem, nee dat zeker niet er werken vele goede en liefhebbende mensen, maar wel vanaf geboorte geïndoctrineerd en gemanipuleerd, net als jij en ik
ik nodig je uit deze even te kijken, duurt een uurtje..
https://www.youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDg
en deze 19 min, ;- ))
https://www.youtube.com/watch?v=ELmjN9s97OY
groeten Mono

Edi
Edi
6 jaren geleden

Ik hoop niet dat er mensen zijn die geloven dat dit allemaal nog relevant is. Het is een onderzoek uit 1956!!!!!! Inmiddels is het 2015 en zijn er veel meer ontwikkelingen en betere technische ingrepen, nieuwe medicameneten ens ens. Die Dr was geen arts maar een onderzoeker. Hij is allang overleden. Er zijn zat onderzoeken die aantonen dat behandelen van kanker met danwel chemo/chirugie/radiotherapie of combinatie daarvan een VEEL beter overleving geven. En dan ook nog eens als je er vroeg bij bent. Ik bedoel is het niet logischer dat je iets beter kunt behandelen als je er vroeg bij bent dan wanneer het helemaal is uitgezaaid? Natuurlijk hebben deze dingen nadelen en ieder zn keus waar hij voor kiest. Maar als je informatie zoekt, doe dat dan niet via zo’n artikel zonder zelf naslagwerk te doen. Kijk aub kritisch.

Ellen
Ellen
6 jaren geleden

Ik heb 20 jaar geleden ik was toen 34 jaar borstkanker gehad een amputatie en chemotherapie gehad en gelukkig ben ik er nog.

Tonnie
Tonnie
6 jaren geleden

wat moet en mag ik denken van wietolie met betrekking op kanker.
Geeft het alleen een verlichting, of mag ik er ook genezende werking aan toeschrijven, is daar onafhankelijk onderzoek naar gedaan of zijn het hardnekkige broodjes aap verhalen????

mono
mono
Reactie op  Tonnie
6 jaren geleden

Hoi Tonnie

daar ik zelf er geen ervaring mee heb, kan ik zelf niets aanzeggen tot het genezen van kanker met cannabinoide olie.
maar hier is een link http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/natuurgeneeswijze/130540-de-geneeskracht-van-cbd-olie-of-cannabinoiden-olie.html

om te zoeken op youtube of google type in cancer cure, of geneest kanker,
je zal versteld staan hoeveel info er is, en niet alleen over cannabinoide olie/cannabis olie..
hier hoe je de olie kan maken, https://www.youtube.com/watch?v=ipwHpd5UwYY..
en hier nog een site met andere info over MMS van Jim Humble http://www.ziektevrij.nl
wat je er van vind is aan jou zelf..

groeten Mono

x

Check Also

arts

Arts waarschuwt: ‘mRNA-vaccins veroorzaakten bij dieren kanker en auto-immuunziekte’

Een arts deed onlangs opmerkelijke uitspraken over ...

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x