Homepagina » Gezondheid » Prominente kankeronderzoeker: “Chemotherapie dodelijker dan ziekte zelf”
Prominente kankeronderzoeker: "Chemotherapie dodelijker dan ziekte zelf"

Prominente kankeronderzoeker: “Chemotherapie dodelijker dan ziekte zelf”

Kankerpatiënten die een behandeling ondergaan sterven veel eerder dan patiënten die er niets aan laten doen, zo claimde de inmiddels overleden dr. Hardin B. Jones van de Universiteit van Californië in Berkeley.

“Mijn studies hebben onomstotelijk aangetoond dat onbehandelde kankerpatiënten tot wel vier keer langer in leven blijven dan individuen die worden behandeld,” zei de prominente kankeronderzoeker. “Mensen die een behandeling weigeren leven gemiddeld nog 12,5 jaar. Mensen die een medische ingreep of ander soort behandeling accepteren, leven gemiddeld slechts drie jaar!”

“Er is geen twijfel over mogelijk dat het opereren van kankerpatiënten meer kwaad dan goed doet,” zei hij. Over radiotherapie zei hij: “In de meeste gevallen maakt het geen enkel verschil of de machine aanstaat of niet.”

Dr. Jones heeft in zijn carrière 23 jaar lang onderzoek gedaan naar kanker. Hij reisde de hele wereld af op zoek naar gegevens over de slopende ziekte en presenteerde zijn bevindingen aan de American Cancer Society en universiteiten.

Jones noemde als voorbeeld een kwaadaardige bottumor genaamd osteosarcoom. De zoon van de Amerikaanse senator Edward M. Kennedy was gediagnosticeerd met deze ziekte, waarna zijn been werd geamputeerd.

“Een arts is geneigd te amputeren om de pijn weg te nemen,” zei dr. Jones. “Maar helaas is het slechts een kwestie van tijd voordat de ziekte overal in het lichaam opduikt. Dit heeft te maken met het traumatische effect van de operatie op het natuurlijke afweersysteem van het lichaam.”

“Het slachtoffer sterft niet aan de kanker, maar het is de schade aan de afweermechanismen die uiteindelijk leidt tot de dood,” zei hij. Dr. Jones pleit voor minder operaties en chemotherapie.

Hij wees erop dat er vandaag de dag net zoveel mensen sterven aan kanker als in het jaar 1900. “Bij kankerpatiënten die een goede fysieke conditie hebben en hun weerstand verhogen, is de kans groot dat het lichaam zelf in staat is om kanker te bestrijden,” legde hij uit.

“Het is je reinste onzin dat de ontdekking van kankersymptomen in een vroeg stadium de overlevingskans van een patiënt verhoogt,” aldus dr. Jones. “Er is geen enkele wetenschapper of studie die dat bewezen heeft.”

Iemand met borstkanker die zich niet laat behandelen leeft vier keer langer dan een borstkankerpatiënt die zich wel laat behandelen. “Door een operatie of chemotherapie wordt de levensverwachting van een kankerpatiënt niet hoger, maar datzelfde slachtoffer zal een stuk langer in leven blijven als hij of zij de behandeling weigert,” besloot dr. Jones.

[Rethinking Cancer]


Vond je deze info interessant? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. “Er wordt verwezen naar een artikel van ene dr. (oncoloog) Hardin Jones, die concludeert dat chemotherapie niet werkt. Dr. Hardin Jones was geen arts – dus ook geen oncoloog – maar statisticus. Het oorspronkelijke artikel dateert uit 1956 – toen de chemotherapie nog tamelijk in de kinderschoenen stond – en meneer Hardin Jones baseert zich op nog veel oudere cijfers. Volkomen achterhaald dus. Het artikel wordt elke keer weer geplaatst in diverse blaadjes en dan wordt steeds de laatste plaatingsdatum aangehaald, waardoor het lijkt of het redelijk recent is. Maar het is volkomen onjuist en gedateerd. Waarom het artikel nog steeds wordt gebruikt, is me een raadsel. Waarschijnlijk omdat er niks beters is om het gelijk van de alternativo’s te bewijzen. Dat zegt dus al genoeg.”

  23 likes
  • kan je nagaan in 1956 wisten ze het al, en heb je wel eens onderzoek gedaan naar de chemo en bestralingen?
   dan kom je niet alleen uit op 1956, er worden vele waarschuwingen gegeven..

   gewoon even een linkje, er zijn er genoeg:
   http://www.argusoog.org/2012/08/amerikaanse-wetenschappers-ontdekken-dat-chemotherapie-kanker-juist-versnelt/

   1 likes
   • Nee, het omgekeerde is juist waar, in 1956 wisten ze op dit vlak bijna niets en stond chemotherapie nog in de kinderschoenen. Het gedateerde onderzoek van statisticus (!) Hardin Jones is dus volkomen achterhaald en zegt helemaal niets over de kankerbehandelingen die vandaag de dag worden gegeven. En ja, natuurlijk heb ik onderzoek gedaan naar de diverse kankerbehandelingen. De behandelingen die in het ziekenhuis worden gegeven, waaronder chemotherapie, bestralingstherapie en immunotherapie, zijn allen uitvoerig getest in langdurige klinische studies en wetenschappelijk bewezen effectief. Als deze behandelingsmethodes niet (voldoende) zouden werken, dan zouden ze nooit in een ziekenhuis gegeven worden. Je moet wel een complotdenker van het ergste soort zijn, om dit te ontkennen. Immers, iedere dokter, ieder ziekenhuis en ieder wetenschappelijk instituut, zou dan meedoen aan een wereldwijd complot en patiënten bewust ineffectieve behandelingen toedienen. Dat gelooft u toch hopelijk niet?

    8 likes
    • http://www.rethinkingcancer.org/resources/magazine-articles/2_1-2/cancer-cures-more-deadly-than-disease.php
     hier komt het artikel denk ik vandaan..

     Dr. Jones, a physiologist with the University of California Dept. of Medical Physics, has been studying cancer for more than 23 years.

     heeft niks te maken met een complot van artsen en ziekenhuizen maar deels met onwetendheid, en de gevestigde orde..
     fluoride is ook vergif, maar tandartsen hebben geleerd dat het goed voor de tanden is net als jij, maar dat je het niet door moet slikken, terwijl onder je tong de snelst opnemende klier zit, daarom zit het ook in tandpasta slim he?…
     niet doorslikken? en het zit wel in 80% van de flesjes water , en de EU heeft het doorgelaten als conserveringsmiddel, maar tis wel wetenschappelijk bewezen het goed voor je tanden is…
     maar niet voor je immuun systeem, pijnappel, schildklier, en bloedlichaampjes, en houd je dom stom kalm en gedwee aka volgkoe..
     en diegene die het wel weten, die gaan niet hun eigen baan op spel zetten voor een ander…
     als mensen dat hart hadden, dan was het zo over met de leugens in de wereld..
     en een dokter heeft ook maar aannames van een ander, ander, ander geleerd, dat noemen ze informatie kopiëren van diegene die het al weet omdat hij het ook geleerd, of aangenomen heeft van zijn leraar..
     en aangezien dokters onder curatelen van de farma industrie staan, dan snap je het wel, mensen ziek houden word zwaar geld aan verdiend..
     dus ik zou zeggen vertrouw jij die dokter die je chemo en bestraling geeft nou maar, maar ik zou je aanraden om je neus in de info te doen die er ter beschikking staat..
     en dan vertrouw ik liever de kwakzalver die zegt dat het vergif is..
     als iets wetenschappelijk bewezen is wil voor mij niet zeggen dat het dan klopt of goed is..
     nee dan kan er patent op aangevraagd worden en of mensen er dood aan gaan op langere termijn, of ziek van worden dat interesseert hun niks…
     wel eens bijwerkingen gelezen van een medicijn?
     en wetenschappelijk! is het bewezen dat er meer mensen dood gaan in een ziekenhuis door foute diagnoses, handelingen en medicijnen ect , dan slachtoffers in het verkeer, dat dan weer wel…
     zeg ik nu dat alles verrot is in het systeem, nee dat zeker niet er werken vele goede en liefhebbende mensen, maar wel vanaf geboorte geïndoctrineerd en gemanipuleerd, net als jij en ik
     ik nodig je uit deze even te kijken, duurt een uurtje..
     https://www.youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDg
     en deze 19 min, ;- ))
     https://www.youtube.com/watch?v=ELmjN9s97OY
     groeten Mono

     5 likes
 2. Ondanks chemotherapie, operatie en daarna bestralingen, een heftig overlevingsjaar, waarin je leeft als in een slechte film. zit ik nu inmiddels in mn 13de overlevings jaar van behandelde uitgezaaide borstkanker.
  tijdens de reguliere behandelingen heb ik gelijktijdig een intercellulaire therapie gedaan, met Houtsmullerdieet om de aangebrachte schade van de chemo te reduceren.
  gevolg schade die nu nog op kan gaan treden is, hartschade, hartkloppingen, ritme stoornissen etc ook het hart is onder gedompeld geweest in het gif .
  ik gebruik nog steeds supplementen en let op mn voeding en Pilates lessen geven kracht en souplesse aan het skelet en de spieren.

  11 likes
 3. Dat is goed nieuws,ik wilde vorig jaar die kankerhandel al uit mijn Ziekenfondspakket laten verwijderen,maar dat moet dan dit jaar maar gebeuren.
  http://hetuurvandewaarheid.info/dr-matthias-rath-vitamine-c/

  3 likes
  • ik zal het lijstje wat aanvullen met info zoek voor jezelf wat het doet,
   volgens de info
   cannabinoide olie /cannabis olie kan vele ziektes verwijderen, nee niet door te roken..

   natrium bicarbonaat /zuiveringszout/ baking soda = allemaal hetzelfde-
   let wel op dat er geen aluminium in zit!, en let op met zuur als citroen..
   het is juist goed met citroen, maar dan beter citroen sap in een kan en bicarbonaat erbij dan gaat het bruisen, dan water erbij als het uit gebruist is..
   anders laat je scheten daar kan je een luchtballon mee opblazen 😉

   liposomal vitamine c, gebeurd met een bepaald proces, of gewoon hoge dosis vitamine c

   MMS van Jim Humble , http://www.ziektevrij.nl

   Gember
   Kurkuma
   groene thee
   brandnetel thee
   oregano olie
   rauwe honing water, niet warmer dan rond 30a40 graden
   colloidaal silver = anti biotica

   gepeld hennepzaad melk, kan ook met ongepelde, verhouding 1 kopje zaad op 4 tot 6 kopjes water
   ongepelde was die dan eerst wel even af, dan in blender a 3 min en door zeefje heen, kan je 3 dagen bewaren in de koelkast
   groeten mono

   7 likes
   • MONO,

    VOLKOMEN JUIST……THANKS……………….

    HELAAS GELOVEN NOG TEWEINIG MENSEN IN DEZE ALTERNATIEVE MIDDELEN.

    BAKING SODA…ONTGIFTIG NL HET LICHAAM WAARDOOR HET AFWEERSYSTEEM VOLKOMEN IN BALANS KOMT EN HET AFWEERSYSTEEM OP NATUURLIJKE WIJZE HUN WERK KUNNEN VERRICHTEN.

    1 likes
    • Pinda,

     Dat klopt maar deels.

     Zuiveringszout helpt inderdaad je afweersysteem maar dan alleen het endorfine systeem dat de weerstand van buiten af regelt.

     Je HPA-as waar het werkelijke probleem zit, orgaanstress door ziekte en onbalans, wordt door zuiveringszout echt niet sterker omdat het niets met ontgiften of iets dergelijks te maken heeft maar met energie en communicatie tussen organen en je hersenen.

     Hieruit volgt dan een probleem met je bijnieren die uitgeput raken en als je dan niet gaat ingrijpen met de juiste middelen verval je tot de degeneratie cirkel en ligt bv. kanker op de loer.

     0 likes
 4. Kanker is een welvaartsziekte , door de welvaart is deze ziekte meer dan verdubbelt ,
  zeg maar dat deze ziekte de verdubbellaar is door een ongezonde levenswijze die deze ziekte met zich mee brengt. door dat men meer te verteren heeft in de welvaart van de economie is kanker nummer een geworden van de welvaart, lichamelijk gezien is dit een verterend ziekte door een verterende levenswijze die men in deze welvaart als een must beschouwt van het gebruik van telefoontjes , de tv, laptop, roken, straling en nog veel meer techniek die genoeg straling uitzend en die kanker veroorzaakt,en noem maar op, allemaal vervuiling met een verterend ziekte waar men kanker van kan krijgen, niet iedereen is vatbaar maar voor mensen met een laag afweer systeem kan EN IS het schadelijk zijn .er is genoeg gif om de mens heen, en als men deze ziekte krijgt ,krijgt het ook nog eens een portie gif toe gediend in de vorm chemotherapie die zeer dodelijk kan zijn…[of er eerder door te sterven zoals deze onderzoek laat zien hierboven beschreven], welvaart heeft een kant van een dodelijk karakter die het economisch belang dient die normaal lijkt, maar het heeft een voordeel van een moraal, die als normaal word gezien, normaal logisch gezien om kanker te bestrijden, zetten veel mensen zich in voor het bestrijden van deze ziekte, als iedereen de kanker krijgt legt het de economie plat, bestrijden met alle middelen is dan een moraal… maar voor het leven in gezondheid met minder straling of wat dan ook past niet meer in deze huidige tijd, die welvaart is , mag niet aangetast worden in de levenswijze van de mens, de grootste verslaving ooit is de welvaart van de mens en dit mag slachtoffers kosten in het moraal van de welvaart…het is een sluipmoordenaar…een geaccepteerde moraal die niet word gezien , het is een blind Moraal.. met injecties van het economisch belang ,waar men kanker in kan krijgen , en met de zelfde injecties ook kanker mee bestrijd,,, het is als je gebeten word door een slang, die met het zelfde gif, die gif bestrijd?

  6 likes
 5. deze berichten komen wel aan en zullen mensen die ziek zijn verwarren
  wel of geen operatie
  wel of geen chemo
  heb beide gehad en ben er nog, maar idd, ik heb toen wel gezien hetgeen hier beschreven is

  4 likes
 6. Hier ook nog een filmpje, wat de moeite waard is om te bekijken..
  http://hetuurvandewaarheid.info/dr-matthias-rath-vitamine-c/

  4 likes
 7. Ik hoop niet dat er mensen zijn die geloven dat dit allemaal nog relevant is. Het is een onderzoek uit 1956!!!!!! Inmiddels is het 2015 en zijn er veel meer ontwikkelingen en betere technische ingrepen, nieuwe medicameneten ens ens. Die Dr was geen arts maar een onderzoeker. Hij is allang overleden. Er zijn zat onderzoeken die aantonen dat behandelen van kanker met danwel chemo/chirugie/radiotherapie of combinatie daarvan een VEEL beter overleving geven. En dan ook nog eens als je er vroeg bij bent. Ik bedoel is het niet logischer dat je iets beter kunt behandelen als je er vroeg bij bent dan wanneer het helemaal is uitgezaaid? Natuurlijk hebben deze dingen nadelen en ieder zn keus waar hij voor kiest. Maar als je informatie zoekt, doe dat dan niet via zo’n artikel zonder zelf naslagwerk te doen. Kijk aub kritisch.

  4 likes
 8. Tja, maar zo lang er nog grof aan verdient wordt… 🙁

  3 likes
 9. Ik heb 20 jaar geleden ik was toen 34 jaar borstkanker gehad een amputatie en chemotherapie gehad en gelukkig ben ik er nog.

  1 likes
 10. Aan allemaal.

  Lees mijn boekje “Pretty Panecea” wat op amazon staat en dan kunt u op volledig natuurlijke wijze van uw kanker genezen in 3 tot 9 maanden.

  Geen leuterkoek, heb net de vierde terminale (en naar huis gestuurd om te sterven) stage 4 longkanker genezen.

  In 1800 waren er geen of weinig chemicalien en stierf 1 op de 100 mensen aan kanker. Nu staat al ons eten, mileu, water en ga zo maar door, stijf van de chemicalien en DAT geeft ons kanker want nu krijgt 1 op de 3 er mee te maken.

  En Nee, chemo werkt niet, kijk de docu “cancer the forbidden cures” maar eens op Youtube, dan kunt u zien dat het winnen van de “war on cancer”‘ met de huidige methoden een verloren zaak is.

  Succes en iedereen die nu kanker heeft (ook uitgezaaide stage 4 en opgegeven gevallen) zou het boekje moeten lezen om zichzelf te genezen.

  1 likes
 11. PS canabinoiden (dus niet de THC maar de CBD’s) versterken het imuun systeem en daardoor heeft de hennepolie van Rick Simpson, al meerdere duizenden mensen van kanker genezen.

  Tevens blijkt sinds kort dat alle organen (en dus niet alleen de hersenen) canabinoide receptoren hebben en dat canabinoiden zelfs in moedermelk voorkomen.

  In Israel is en wordt daar heel veel onderzoek naar gedaan (google of youtube het zelf maar even).

  Groeten en voor al die mensen die in chemo en bestraling geloven, laat u ook alstublieft even vaccineren voor de vakantie, dan weet u zeker dat u op latere leeftijd ook ziek wordt.

  1 likes
 12. Zelden zoveel onzin en pertinente leugens gelezen over kanker .
  Ik vraag me af of het plaatsen van dergelijke stukken niet strafrechterlijk vervolgt kan worden wegens misleiding. Jomanda is hier niets bij.
  Voor de duidelijkheid, ruim 5 jaar geleden werd kanker bij me geconstateerd.
  Zowel chemo als bestralingen heb ik gehad.
  Nu beter, klachtenvrij en sinds kort hoef ik zelfs niet meer voor controle.
  Zonder behandeling zou ik niet mee in leven zijn.

  1 likes
  • ohja joh,ik kan minstens tien gevallen in mijn familie die wel zijn gestorven ondanks chemo behandeling en jouw daarin tegen ken ik niet,dus ik geloof eerder dat het niet werkt dan wel!
   feit is dat er steeds meer mensen sterven aan kanker en die verhaaltjes dat dat komt omdat de mens steeds ouder wordt is onzin want ik zie vooral steeds meer 40+ die het krijgen.
   FEIT IS DAT KANKER STEEDS MENSEN SLACHTOFFERS MAAKT,DUS DE WESTERSE MEDISCHE WETENSCHAP HEEFT GEFAALD……..CIJFERS LIEGEN NIET!

   0 likes
  • de wonderen zijn de wereld niet uit …een tante van een vriend van mij had kanker en werd door jomanda uit de zaal op het podium gehaald..om op de tafel plaats te nemen ..een paar dagen later was de kanker weg ..de artsen zagen niks meer op de foto,s..prof dr .b smalhout ..niet de minste.. sprong altijd in de bres voor jomanda …omdat hij daar meerdere ervaring mee had …

   0 likes
 13. wat moet en mag ik denken van wietolie met betrekking op kanker.
  Geeft het alleen een verlichting, of mag ik er ook genezende werking aan toeschrijven, is daar onafhankelijk onderzoek naar gedaan of zijn het hardnekkige broodjes aap verhalen????

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

baudet

Baudet waarschuwt voor gezondheidsrisico’s 5G: ‘Dit zijn geen kleine kwaaltjes’

Donderdag werd in de Tweede Kamer gedebatteerd ...

voedingscentrum

Dit veelgebruikte E-nummer kan darmziektes en kanker veroorzaken, maar volgens het Voedingscentrum is het veilig

Op de website van het Voedingscentrum lezen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.