Gezondheid

Prominente kankeronderzoeker: “Chemotherapie dodelijker dan ziekte zelf”

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kankerpatiënten die een behandeling ondergaan sterven veel eerder dan patiënten die er niets aan laten doen, zo claimde de inmiddels overleden dr. Hardin B. Jones van de Universiteit van Californië in Berkeley.

“Mijn studies hebben onomstotelijk aangetoond dat onbehandelde kankerpatiënten tot wel vier keer langer in leven blijven dan individuen die worden behandeld,” zei de prominente kankeronderzoeker. “Mensen die een behandeling weigeren leven gemiddeld nog 12,5 jaar. Mensen die een medische ingreep of ander soort behandeling accepteren, leven gemiddeld slechts drie jaar!”

“Er is geen twijfel over mogelijk dat het opereren van kankerpatiënten meer kwaad dan goed doet,” zei hij. Over radiotherapie zei hij: “In de meeste gevallen maakt het geen enkel verschil of de machine aanstaat of niet.”

Dr. Jones heeft in zijn carrière 23 jaar lang onderzoek gedaan naar kanker. Hij reisde de hele wereld af op zoek naar gegevens over de slopende ziekte en presenteerde zijn bevindingen aan de American Cancer Society en universiteiten.

Jones noemde als voorbeeld een kwaadaardige bottumor genaamd osteosarcoom. De zoon van de Amerikaanse senator Edward M. Kennedy was gediagnosticeerd met deze ziekte, waarna zijn been werd geamputeerd.

“Een arts is geneigd te amputeren om de pijn weg te nemen,” zei dr. Jones. “Maar helaas is het slechts een kwestie van tijd voordat de ziekte overal in het lichaam opduikt. Dit heeft te maken met het traumatische effect van de operatie op het natuurlijke afweersysteem van het lichaam.”

“Het slachtoffer sterft niet aan de kanker, maar het is de schade aan de afweermechanismen die uiteindelijk leidt tot de dood,” zei hij. Dr. Jones pleit voor minder operaties en chemotherapie.

Hij wees erop dat er vandaag de dag net zoveel mensen sterven aan kanker als in het jaar 1900. “Bij kankerpatiënten die een goede fysieke conditie hebben en hun weerstand verhogen, is de kans groot dat het lichaam zelf in staat is om kanker te bestrijden,” legde hij uit.

“Het is je reinste onzin dat de ontdekking van kankersymptomen in een vroeg stadium de overlevingskans van een patiënt verhoogt,” aldus dr. Jones. “Er is geen enkele wetenschapper of studie die dat bewezen heeft.”

Iemand met borstkanker die zich niet laat behandelen leeft vier keer langer dan een borstkankerpatiënt die zich wel laat behandelen. “Door een operatie of chemotherapie wordt de levensverwachting van een kankerpatiënt niet hoger, maar datzelfde slachtoffer zal een stuk langer in leven blijven als hij of zij de behandeling weigert,” besloot dr. Jones.

[Rethinking Cancer]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
gijs
gijs
7 jaren geleden

deze berichten komen wel aan en zullen mensen die ziek zijn verwarren
wel of geen operatie
wel of geen chemo
heb beide gehad en ben er nog, maar idd, ik heb toen wel gezien hetgeen hier beschreven is

Madeliefje
Madeliefje
7 jaren geleden

Ondanks chemotherapie, operatie en daarna bestralingen, een heftig overlevingsjaar, waarin je leeft als in een slechte film. zit ik nu inmiddels in mn 13de overlevings jaar van behandelde uitgezaaide borstkanker.
tijdens de reguliere behandelingen heb ik gelijktijdig een intercellulaire therapie gedaan, met Houtsmullerdieet om de aangebrachte schade van de chemo te reduceren.
gevolg schade die nu nog op kan gaan treden is, hartschade, hartkloppingen, ritme stoornissen etc ook het hart is onder gedompeld geweest in het gif .
ik gebruik nog steeds supplementen en let op mn voeding en Pilates lessen geven kracht en souplesse aan het skelet en de spieren.

Sunshine
Sunshine
7 jaren geleden

Tja, maar zo lang er nog grof aan verdient wordt… 🙁

rop
rop
7 jaren geleden

Kanker is een welvaartsziekte , door de welvaart is deze ziekte meer dan verdubbelt ,
zeg maar dat deze ziekte de verdubbellaar is door een ongezonde levenswijze die deze ziekte met zich mee brengt. door dat men meer te verteren heeft in de welvaart van de economie is kanker nummer een geworden van de welvaart, lichamelijk gezien is dit een verterend ziekte door een verterende levenswijze die men in deze welvaart als een must beschouwt van het gebruik van telefoontjes , de tv, laptop, roken, straling en nog veel meer techniek die genoeg straling uitzend en die kanker veroorzaakt,en noem maar op, allemaal vervuiling met een verterend ziekte waar men kanker van kan krijgen, niet iedereen is vatbaar maar voor mensen met een laag afweer systeem kan EN IS het schadelijk zijn .er is genoeg gif om de mens heen, en als men deze ziekte krijgt ,krijgt het ook nog eens een portie gif toe gediend in de vorm chemotherapie die zeer dodelijk kan zijn…[of er eerder door te sterven zoals deze onderzoek laat zien hierboven beschreven], welvaart heeft een kant van een dodelijk karakter die het economisch belang dient die normaal lijkt, maar het heeft een voordeel van een moraal, die als normaal word gezien, normaal logisch gezien om kanker te bestrijden, zetten veel mensen zich in voor het bestrijden van deze ziekte, als iedereen de kanker krijgt legt het de economie plat, bestrijden met alle middelen is dan een moraal… maar voor het leven in gezondheid met minder straling of wat dan ook past niet meer in deze huidige tijd, die welvaart is , mag niet aangetast worden in de levenswijze van de mens, de grootste verslaving ooit is de welvaart van de mens en dit mag slachtoffers kosten in het moraal van de welvaart…het is een sluipmoordenaar…een geaccepteerde moraal die niet word gezien , het is een blind Moraal.. met injecties van het economisch belang ,waar men kanker in kan krijgen , en met de zelfde injecties ook kanker mee bestrijd,,, het is als je gebeten word door een slang, die met het zelfde gif, die gif bestrijd?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x