Homepagina » Mens en Dier » Arts is het zat: ‘Hele coronaverhaal is een aantoonbare, doortrapte leugen’
arts

Arts is het zat: ‘Hele coronaverhaal is een aantoonbare, doortrapte leugen’

Matthijs Schoemacher besloot gisteren naar een Chinees restaurant te gaan waar hij vaak eet. Vorig jaar was het daar rond deze tijd gezellig druk. Nu was er niemand te zien. “Ze worden gewoon kapotgemaakt! Voor een aantoonbare, doortrapte leugen!” klaagt de arts.

Schoemacher ageert al geruime tijd tegen de coronamaatregelen en de spelers die op de achtergrond betrokken zijn bij deze crisis. Er worden iedere dag duizenden ‘besmettingen’ geregistreerd. Bij mensen die positief testen, is RNA-materiaal verzameld. Het enige wat dat betekent, is dat ze ooit eens in aanraking zijn geweest met een Sars-virus. Dat betekent niet dat ze het coronavirus hebben en ziek of besmettelijk zijn, aldus de arts. Hij voegt toe dat deze mensen zeer bruikbaar zijn voor de volgende griepgolf. “Het zijn de toekomstige coronaslachtoffers. Je kunt het zien aan de uitslagen van de eerste griepgolf. Slechts 404 griepdoden en 6200 coronadoden. Waarvan 5500 ouder dan 65.”

“Hoe is het mogelijk dat de hele wereldbevolking door pure propaganda, betaald en georganiseerd door een paar machtswellustelingen, wordt gehersenspoeld, gemanipuleerd, geïndoctrineerd, bedrogen en voorgelogen?” vraagt hij zich af.

Bill Gates kan de pot op met de WHO en zijn vaccins erbij

De coronapandemie doet Schoemacher steeds meer denken aan de Mexicaanse griep van 2009. “Door de WHO toen ook uitgeroepen tot een pandemie met A-status, maar die achteraf slechts een wassen neus bleek te zijn. Waarbij het vaccin meer slachtoffers maakte dan het virus zelf!”

De arts zegt het volk te verachten. “Jullie denken niet, je laat voor je denken.” De mensen blijven maar vertrouwen hebben in de opiniepeilingen, de kranten, de talkshows, de radio. “Zelf mijd ik de staatsomroepen, de pers en de radio zoveel mogelijk. Ik word doodziek van al dat gedraai,” zegt Schoemacher.

Ook is hij klaar met miljardair Bill Gates. “Hij kan de pot op met de WHO en zijn vaccins erbij. Niks langer wachten op een vaccin! Wij hebben onze eigen geriaters en geneesmiddelen. Out!”

Ik durf naar eer en geweten, oprecht en zonder eigenbelang te beweren dat het hele coronaverhaal […] een wereldwijd, strak geregisseerd complot is

Schoemacher trekt een parallel met het sprookje ‘De nieuwe kleren van de keizer’ uit 1837, waarin een keizer zich door een paar oplichters kleren laat aanpraten die zijn gemaakt van ‘een stof die alleen zichtbaar is voor slimme mensen’. Het gevolg was dat hij zich naakt vertoonde aan zijn hele volk. Alleen een kind zei er iets van.

“Ik durf naar eer en geweten, oprecht en zonder eigenbelang te beweren dat het hele coronaverhaal een imitatie, een kopie is van dit sprookje. Maar dit keer is het bittere ernst. Het gaat hier om een wereldwijd, strak geregisseerd complot,” zegt de arts.

Er is volgens hem maar één goede oplossing: “Stap af van het hysterieverhaal en ga over tot de orde van de dag. Ga terug naar normaal. Vertrouw op het natuurlijk afweersysteem. Dat zorgde er tot nu toe voor dat 99,99 procent van de wereldbevolking dit zogenaamde killervirus overleefde. Zonder vaccin!”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan doornbos
jan doornbos
24 dagen geleden

Hier hebben wij volstrekt niets aan toe te voegen. Hulde voor deze man!!

Rob
Rob
Reactie op  jan doornbos
24 dagen geleden

Daar valt genoeg aan toe te voegen. Het is uiteraard goede zaak dat er weer een arts is die ziet dat het niet klopt. Maar is hij ook op de hoogte wat er dan wel gaande is? Is hij bekend met de Cabal, de NWO agenda om de mens onderdeel te maken van een volledig technologisch systeem etc? Nano technologie in je lichaam, chip in je hand, je lichaam gebruiken voor het generen van crypto valuta etc.

Margie
Margie
Reactie op  Rob
23 dagen geleden

Kijk eens op zijn website…hij loopt al een tijdje mee, geboren in 1931
matthijsschoemacher.com

Margie
Margie
Reactie op  Rob
23 dagen geleden

Paar boeken heeft hij ook geschreven
https://www.paagman.nl/product/72026248/nederland-politiek-misbruikt-door-matthijs-schoemacher

En ja, het is de vader van Robert…met totaal andere visie

Dun Jos
Dun Jos
24 dagen geleden

Helemaal mee eens, een grote bullshit.😡

Jan V
Jan V
24 dagen geleden

Wéér een arts die het niet eens is met die corona leugen. Allemaal leuk en aardig, maar wat doen al die ‘opstandige’ artsen eraan dan? Brandbrieven sturen die niet werken? Gewoon helpen het vaccin te verspreiden? Het is werkelijk ongelooflijk dat het kwaad meteen geschied, maar dat het recht verdomd lang duurt voordat het zege viert. We schieten niet op zo!

rop
rop
24 dagen geleden

Inderdaad het complot.. Laat iedereen die ervan bewust is ,ook de mensen van deze site, andere mensen wakker maken van deze doortrapte leugen, als men de deur uitgaat, waar je ,je zich ook bevind ,in buurt of op weg naar een terrasje of winkel maakt niet uit waar ,maak mensen erop attent dat ze een aangesmeerd complot tegen de mensheid wil smeden.. geef ze iets aantoonbare , want er zijn er genoeg die van deze site niets afweten. laat ze de foto,s en de verhalen ervan lezen, lok een discussie er mee uit, want dit mag niet zo langer doorgaan. maak zoveel mensen bewust Ervan

Chip
Chip
Reactie op  rop
24 dagen geleden

We zijn ermee bezig.
Tijdens dit ontwakingsprocess, moeten wij de geduldigsten zijn.

Druppelsgewijs sijprl ik hen informatie door.
Ik durf het ook gewoon vlakaf zeggen.
Wat je dan ziet is dat ze er niets tegen inbrengen, (of weglachen) maar er niet verder op in gaan. Geen vragen stellen.

Ze zeggen: “Dat is waar.”
Maar eigenlijk vragen ze: “Wat wil je dan dat ik er aan doe?”

Niets domme aap, wat ik wil is dat je leert luisteren en zodoende zelf leert zien waar onze wereld op afstevend.

Ze leven in een sprookjeswereld, want oorlog hebben ze nooit gekend en kunnen zich niet voorstellen dat die oorlogen zich voortdurend herhalen om aan bevolkings-reductie te doen.

Als mensen dit door krijgen, de patronen met vorige eeuw leren herkennen, pas dan kunnen ze actie ondernemen.

Ik heb mijn familie foto’s laten zien van gemuilkorfde mensen tijdens de tweede Wereldoorlog.

“Ziet u de overeenkomsten dan niet?”

“Jawel, wij zien de overeenkomsyen wel, maar zo’n vaart zal het wel niet lopen.”

Jullie begrijpen werkelijk niets.

De aanloop (!) welke tot WWII heeft geleid, wordt nu herhaald.

Daar gaan een aantal jaren over waarbij de onrust heviger zal worden.

Ik heb het mijn familie zo verteld, het één oor in, het andere oor uit.

“Dan zeggen ze: “Maar jij blijft maar doordrammen.”

Ik dram helemaal niet door, ik wil een gewoon gesprek maar jullie willen niet luisteren.

Ik probeer jullie leven te redden, maar niemand, doet zijn best om mijn leven te redden.

Margriet
Margriet
Reactie op  Chip
24 dagen geleden

Heel herkenbaar…

Tony
Tony
Reactie op  Chip
23 dagen geleden

De meeste mensen hebben geen idee en leven allemaal in hun eigen wereld. De bomen groeien niet meer tot in de hemel en aan de wortels wordt op dit moment flink veel schade aangebracht. Enkele wortels hebben het nog overleefd, maar het duurt niet lang meer dan valt deze boom om en neemt het hele bos mee.

Maar dat is aan de meeste mensen niet uit te leggen. Zelf op onderzoek gaan kost niet alleen veel tijd, maar ook veel energie. In feite is het niets anders dan een optelsom gecombineerd met logica, gebaseerd op daadwerkelijke feiten en die feiten zijn overal te vinden. Maar je moet ze wel zien, en bovendien in zijn juiste context plaatsen.

Dat is voor de meeste mensen die onderdeel uitmaken van de kudde, niet te begrijpen. Zij hebben het nog steeds veel te goed. Ongestoord TV kijken naar al die flutprogramma’s is belangrijker dan hun toekomst, terwijl de oplossing aan hun voeten ligt.

Op termijn zullen de mensen zelf moeten ervaren, dat zij hun hoofd hebben omgedraaid en de waarheid niet onder ogen hebben durven zien. Zij hebben de tekenen genegeerd en zitten dan echt diep in de shit.

Sorry, that’s too late. It’s happening in Victoria, Australia, right now! This is a wake-up call and could also be our future, right here at your doorstep.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Chip
23 dagen geleden

Herkenbaar. Ik ben ook die drammer volgens mijn gezin. Vooral gisteren was erg en mijn familie wil al sowieso niets meer met me te maken hebben omdat ik werkelijk overal vragen bij stelde.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Inbreng Geert Wilders
https://www.youtube.com/watch?v=oCXLcP2K0ys
Dus de Jonge will ons DNA sturen naar het SHARIA emirat ??

En mondkapjes = gezichtsbedekking ?
Horeca/ bar/restauranten vernietigen,
En dan ook nog Aboutaleb: ‘Winkeliers, bedien alleen klanten met mondkapje’.””

KIJKUIT mensen dat wij niet in de sharia wet belanden!!

ProAsfalt
ProAsfalt
24 dagen geleden

““Hoe is het mogelijk dat de hele wereldbevolking door pure propaganda, betaald en georganiseerd door een paar machtswellustelingen, wordt gehersenspoeld, gemanipuleerd, geïndoctrineerd, bedrogen en voorgelogen?” vraagt hij zich af.”

Niet zo moeilijk.
Die vervloekte reguliere media.
Zij dienen zich te verantwoorden voor het tribunaal.

jani
jani
Reactie op  ProAsfalt
24 dagen geleden

‘Men ‘laat’ zich toch hersenspoelen en manipuleren door o.a. ‘die vervloekte reguliere media?’ Is het die media of de gemakzucht van de lezer/luisteraar daarvan?

Rahul Rangeela
Rahul Rangeela
24 dagen geleden

Een kaarsje om het donker te zien, een hap frisse lucht om te merken hoe verstikkend deze massafobie werkt. Bedankt Dr. Schoemacher.

Bas
Bas
24 dagen geleden

Ik heb zojuist boodschappen gedaan, (zonder mondkapje uiteraard (een groot aantal was gemuilkorfd), bij een groot supermarktketen. Een medewerkster stond buiten de boel te coördineren. Zij nam het karretje aan van degene die de supermarkt verliet en stond dat karretje op haar beurt weer af aan de persoon die de supermarkt binnenliep. Ze nam niet de moeite om eerst het karretje te ontsmetten voordat zij dat karretje afstond. Nog steeds valt bij een groot aantal het kwartje niet.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
24 dagen geleden

Ondertussen willen ze dat vieze vuile muilkorfje erdoor heen drukken. Dit heeft NIETS meer met een virus te maken maar alles met onderdrukking en controle.

Veel bedrijven failliet.
Mensen zijn sociaal contactgestoord geworden.
Horeca naar de kloten.
Sportclubs in problemen, net als betaald voetbal.

En dat voor een virus was iets heftiger is dan het gewone griepvirus.

http://www.zetatalk.com/newsletr/issue731.htm

Pieter prior
Pieter prior
24 dagen geleden

Een 10 voor deze man! Nu nog meer publiciteit veroorzaken. Ideeen welkom. Reageer op deze site. Dank.

x

Check Also

mondkapjes

Niemand durft dit onderzoek over mondkapjes te publiceren

In Denemarken is een groot onderzoek gedaan ...

advocaten

Het gaat gebeuren: Advocaten klagen WHO aan wegens misleiding over pandemie

Advocaten zijn van plan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x