Mens en DierCorona

Arts is het zat: ‘Hele coronaverhaal is een aantoonbare, doortrapte leugen’

Help mee door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Matthijs Schoemacher besloot gisteren naar een Chinees restaurant te gaan waar hij vaak eet. Vorig jaar was het daar rond deze tijd gezellig druk. Nu was er niemand te zien. “Ze worden gewoon kapotgemaakt! Voor een aantoonbare, doortrapte leugen!” klaagt de arts.

Schoemacher ageert al geruime tijd tegen de coronamaatregelen en de spelers die op de achtergrond betrokken zijn bij deze crisis. Er worden iedere dag duizenden ‘besmettingen’ geregistreerd. Bij mensen die positief testen, is RNA-materiaal verzameld. Het enige wat dat betekent, is dat ze ooit eens in aanraking zijn geweest met een Sars-virus. Dat betekent niet dat ze het coronavirus hebben en ziek of besmettelijk zijn, aldus de arts. Hij voegt toe dat deze mensen zeer bruikbaar zijn voor de volgende griepgolf. “Het zijn de toekomstige coronaslachtoffers. Je kunt het zien aan de uitslagen van de eerste griepgolf. Slechts 404 griepdoden en 6200 coronadoden. Waarvan 5500 ouder dan 65.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Hoe is het mogelijk dat de hele wereldbevolking door pure propaganda, betaald en georganiseerd door een paar machtswellustelingen, wordt gehersenspoeld, gemanipuleerd, geïndoctrineerd, bedrogen en voorgelogen?” vraagt hij zich af.

Bill Gates kan de pot op met de WHO en zijn vaccins erbij

De coronapandemie doet Schoemacher steeds meer denken aan de Mexicaanse griep van 2009. “Door de WHO toen ook uitgeroepen tot een pandemie met A-status, maar die achteraf slechts een wassen neus bleek te zijn. Waarbij het vaccin meer slachtoffers maakte dan het virus zelf!”

De arts zegt het volk te verachten. “Jullie denken niet, je laat voor je denken.” De mensen blijven maar vertrouwen hebben in de opiniepeilingen, de kranten, de talkshows, de radio. “Zelf mijd ik de staatsomroepen, de pers en de radio zoveel mogelijk. Ik word doodziek van al dat gedraai,” zegt Schoemacher.

Ook is hij klaar met miljardair Bill Gates. “Hij kan de pot op met de WHO en zijn vaccins erbij. Niks langer wachten op een vaccin! Wij hebben onze eigen geriaters en geneesmiddelen. Out!”

Ik durf naar eer en geweten, oprecht en zonder eigenbelang te beweren dat het hele coronaverhaal […] een wereldwijd, strak geregisseerd complot is

Schoemacher trekt een parallel met het sprookje ‘De nieuwe kleren van de keizer’ uit 1837, waarin een keizer zich door een paar oplichters kleren laat aanpraten die zijn gemaakt van ‘een stof die alleen zichtbaar is voor slimme mensen’. Het gevolg was dat hij zich naakt vertoonde aan zijn hele volk. Alleen een kind zei er iets van.

“Ik durf naar eer en geweten, oprecht en zonder eigenbelang te beweren dat het hele coronaverhaal een imitatie, een kopie is van dit sprookje. Maar dit keer is het bittere ernst. Het gaat hier om een wereldwijd, strak geregisseerd complot,” zegt de arts.

Er is volgens hem maar één goede oplossing: “Stap af van het hysterieverhaal en ga over tot de orde van de dag. Ga terug naar normaal. Vertrouw op het natuurlijk afweersysteem. Dat zorgde er tot nu toe voor dat 99,99 procent van de wereldbevolking dit zogenaamde killervirus overleefde. Zonder vaccin!”

4 6 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Hier hebben wij volstrekt niets aan toe te voegen. Hulde voor deze man!!

Dun Jos
Dun Jos
3 jaren geleden

Helemaal mee eens, een grote bullshit.?

Jan V
Jan V
3 jaren geleden

Wéér een arts die het niet eens is met die corona leugen. Allemaal leuk en aardig, maar wat doen al die ‘opstandige’ artsen eraan dan? Brandbrieven sturen die niet werken? Gewoon helpen het vaccin te verspreiden? Het is werkelijk ongelooflijk dat het kwaad meteen geschied, maar dat het recht verdomd lang duurt voordat het zege viert. We schieten niet op zo!

rop
rop
3 jaren geleden

Inderdaad het complot.. Laat iedereen die ervan bewust is ,ook de mensen van deze site, andere mensen wakker maken van deze doortrapte leugen, als men de deur uitgaat, waar je ,je zich ook bevind ,in buurt of op weg naar een terrasje of winkel maakt niet uit waar ,maak mensen erop attent dat ze een aangesmeerd complot tegen de mensheid wil smeden.. geef ze iets aantoonbare , want er zijn er genoeg die van deze site niets afweten. laat ze de foto,s en de verhalen ervan lezen, lok een discussie er mee uit, want dit mag niet zo langer doorgaan. maak zoveel mensen bewust Ervan

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x