CoronaMens en Dier

Omtzigt trekt aan de bel: hierom is het oversterfte-onderzoek ONMOGELIJK

Help anderen door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

Nederland kampt al vele maanden met een forse oversterfte. Onafhankelijk onderzoek naar een eventuele link met de vaccinatiecampagne komt maar niet van de grond. Inmiddels heeft zorgminister Kuipers laten weten dat de vaccinatiedata zullen worden vrijgegeven, waardoor het onderzoek weer een stapje dichterbij komt.

Kamerlid Pieter Omtzigt, die zich heeft vastgebeten in dit dossier, heeft nu iets opmerkelijks ontdekt. Het onderzoek naar oversterfte door onafhankelijke onderzoekers met data van het CBS en RIVM is onmogelijk, stelt hij vast.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Uit de dataset gehaald

De reden: de data van gevaccineerden die zijn overleden, worden uit de dataset gehaald. Dus haal je een prik en ga je dood, dan verdwijn je uit de dataset. Hoe verzin je het?

Het CBS ontvangt van het RIVM het zogeheten vaccinatiebestand. Het blijkt dat een aantal categorieën niet in dit bestand worden opgenomen.

Het gaat onder meer om personen waarbij geen vaccinaties zijn geregistreerd, personen die gebruik hebben gemaakt van hun recht op vergetelheid, personen waarvan het burgerservicenummer niet is geverifieerd, maar dus ook personen die zijn overleden. “Tja, bij oversterfte-onderzoek…” aldus Omtzigt.

Mijnenveld

Het Kamerlid wijst erop dat dit onderzoek statistisch gezien al een mijnenveld is. “Als je echter alle mogelijke oorzaken wilt testen, dan moet je onafhankelijke onderzoekers wel de volledige […] dataset ter beschikking stellen,” schrijft Omtzigt.

“Dus na het reces zal ik onmiddellijk weer aan de bel trekken,” vervolgt hij. “Met een oversterfte die wekelijks in de honderden Nederlanders loopt, is onderzoek naar de oorzaken echter wel zeer gewenst.”

4.9 135 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Femke
Femke
1 jaar geleden

Ja dat verzin je niet..Dit is bewust..

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

Dit gaat getraineerd worden tot het uiterste. En de schuldigen hopen dat de tand des tijds en eventuele ‘nieuwe’ omstandigheden, dit onderwerp naar de achtergrond zal doen verschuiven. Dit gebeurt doorlopend door de Rutte (VVD66 = Renew partij) overheid.

Henk R.
Henk R.
1 jaar geleden

En toch heb ik geen goed gevoel bij deze man. Wappie l*llen en met het narratief mee stemmen. Waarschijnlijk heeft dit met zijn broer temaken.

Brigit
Brigit
1 jaar geleden

Dan is het dus meteen al duidelijk, nietwaar?

Back to top button
115
0
We lezen graag je reactie!x