Het Complot

Emeritus hoogleraar: “Twin Towers op 9/11 verwoest met mini-kernbommen”

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het grote aantal medische aandoeningen 15 jaar na de terreuraanslagen op 11 september 2001 in New York laat zien dat de Twin Towers zijn ingestort door een nucleaire explosie. Dat zegt een Amerikaanse academicus.

Gepensioneerd emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Minnesota James Fetzer deed deze uitspraak nadat was gebleken dat tot wel 400.000 mensen lijden aan ziektes die kunnen worden gelinkt aan 9/11.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Woensdag besteedde Newsweek aandacht aan een rapport waaruit blijkt dat duizenden mensen na de aanslagen kanker hebben gekregen. Zo’n 70 kankersoorten worden inmiddels in verband gebracht met de terreurdaden.

Topje van de ijsberg

Volgens Fetzer is het rapport slechts het topje van de ijsberg. “Wij hebben een stapel bewijs waaruit blijkt dat een slordige 700.000 mensen worden geconfronteerd met medische aandoeningen als gevolg van blootstelling aan ioniserende straling,” zei hij.

De gepensioneerde professor zei dat de Twin Towers zijn opgeblazen met mini-kernbommen. De gebouwen moesten gecontroleerd worden gesloopt, hoewel tegelijkertijd een ‘catastrofe’ moest worden voorkomen, aldus Fetzer.

Nucleair materiaal

Hij verwijst naar studies die door de Amerikaanse geologische dienst USGS zijn uitgevoerd op Ground Zero, en die er volgens hem op wijzen dat de torens zijn ingestort door de ontploffing van nucleair materiaal.

Normaal gesproken blijft er na de instorting van een wolkenkrabber een grote berg puin achter, maar de Twin Towers waren ‘volledig verwoest’. Volgens Newsweek werd na het instorten van de Twin Towers een enorme wolk kankerverwekkende stoffen uitgestoten, waardoor New York ‘veranderde in een poel van kanker en andere ziektes’.

Milieugroepen wijzen erop dat de noordelijke toren tenminste 400 ton asbest bevatte. Ook kwam er tijdens de aanslagen veel lood en kwik vrij.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ad Knops
Ad Knops
7 jaren geleden

de berg puin na de instorting was niet hoog………rara hoe kan dat

Predator
Predator
7 jaren geleden

Zolang er niemand iemand durft aan te klagen schieten we toch niks op.prima research..
En nou dan??

Jeroenske
Jeroenske
7 jaren geleden

Verschillende Remote viewers hebben hetzelfde gezien.

Crazyeddy
Crazyeddy
7 jaren geleden

Nuclear fallout en heel New York had hier geen last van. Rara….

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x