Het Complot

Emeritus hoogleraar: “Twin Towers op 9/11 verwoest met mini-kernbommen”

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het grote aantal medische aandoeningen 15 jaar na de terreuraanslagen op 11 september 2001 in New York laat zien dat de Twin Towers zijn ingestort door een nucleaire explosie. Dat zegt een Amerikaanse academicus.

Gepensioneerd emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Minnesota James Fetzer deed deze uitspraak nadat was gebleken dat tot wel 400.000 mensen lijden aan ziektes die kunnen worden gelinkt aan 9/11.

Woensdag besteedde Newsweek aandacht aan een rapport waaruit blijkt dat duizenden mensen na de aanslagen kanker hebben gekregen. Zo’n 70 kankersoorten worden inmiddels in verband gebracht met de terreurdaden.

Topje van de ijsberg

Volgens Fetzer is het rapport slechts het topje van de ijsberg. “Wij hebben een stapel bewijs waaruit blijkt dat een slordige 700.000 mensen worden geconfronteerd met medische aandoeningen als gevolg van blootstelling aan ioniserende straling,” zei hij.

De gepensioneerde professor zei dat de Twin Towers zijn opgeblazen met mini-kernbommen. De gebouwen moesten gecontroleerd worden gesloopt, hoewel tegelijkertijd een ‘catastrofe’ moest worden voorkomen, aldus Fetzer.

Nucleair materiaal

Hij verwijst naar studies die door de Amerikaanse geologische dienst USGS zijn uitgevoerd op Ground Zero, en die er volgens hem op wijzen dat de torens zijn ingestort door de ontploffing van nucleair materiaal.

Normaal gesproken blijft er na de instorting van een wolkenkrabber een grote berg puin achter, maar de Twin Towers waren ‘volledig verwoest’. Volgens Newsweek werd na het instorten van de Twin Towers een enorme wolk kankerverwekkende stoffen uitgestoten, waardoor New York ‘veranderde in een poel van kanker en andere ziektes’.

Milieugroepen wijzen erop dat de noordelijke toren tenminste 400 ton asbest bevatte. Ook kwam er tijdens de aanslagen veel lood en kwik vrij.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ad Knops
Ad Knops
5 jaren geleden

de berg puin na de instorting was niet hoog………rara hoe kan dat

Predator
Predator
5 jaren geleden

Zolang er niemand iemand durft aan te klagen schieten we toch niks op.prima research..
En nou dan??

Jeroenske
Jeroenske
5 jaren geleden

Verschillende Remote viewers hebben hetzelfde gezien.

Crazyeddy
Crazyeddy
5 jaren geleden

Nuclear fallout en heel New York had hier geen last van. Rara….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

34
0
We lezen graag je reactie!x