Buitenland

Trump: “We gaan ons niet meer haasten om buitenlandse regimes af te zetten waar we niets over weten”

Help door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Amerika gaat zich niet meer haasten om buitenlandse regimes af te zetten ‘waar we niets over weten en waar we niets mee te maken moeten hebben’.

Dat heeft de aanstaande president van de Verenigde Staten Donald Trump gezegd in North Carolina tijdens zijn bedanktoer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Deze vernietigende cyclus van interventies en chaos moet eindelijk stoppen,” zei Trump, toevoegende dat zijn land zich niet moet bezighouden met regimeveranderingen in andere landen.

Meer stabiliteit

De aankomend president, die werd vergezeld door zijn toekomstige minister van Defensie James Mattis, beloofde ook om meer stabiliteit in de wereld te brengen.

Trump zei te zullen investeren in wegen, bruggen en luchthavens in plaats van oorlogen.

Hij beloofde Amerikaanse militairen dat ze niet langer zullen vechten ‘in gebieden waar we niet moeten vechten’.

Leugens

“We hebben volgens de laatste berekeningen zesduizend miljard dollar besteed in het Midden-Oosten,” zei de miljardair.

“Terwijl onze wegen vol gaten zitten, onze snelwegen en bruggen uit elkaar vallen en onze vliegvelden net zo erg zijn als in derdewereldlanden,” ging hij verder.

Tijdens zijn campagne sprak hij zich al erg kritisch uit over de oorlog in Irak. Hij haalde uit naar de ‘leugens van George W. Bush over de aanwezigheid van massavernietigingswapens’ in dat land.

Respecteren

Barack Obama riep de VS tijdens zijn laatste toespraak voor Amerikaanse troepen dan weer op om hun waarden te blijven respecteren bij hun gevecht tegen terrorisme.

Hij benadrukte het belang van het verwerpen van discriminatie en foltering en riep op tot respect voor de religieuze en burgerlijke vrijheden.

[The Guardian]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
7 jaren geleden

“We gaan ons niet meer haasten om buitenlandse regimes af te zetten waar we niets over weten”

Kortom een andere bewoording voor uitstel van executie!!!!

Dru79
Dru79
7 jaren geleden

Tja … nadat de helft van de regimes al zijn afgezet .. hoef je ook niet zoveel haast meer te maken natuurlijk.

Gezinusk
Gezinusk
7 jaren geleden

Niet verbazingwekkend want de lijst die Generaal Wesley Clark openbaarde is zo goed als afgewerkt behalve Iran.

https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

Zesduizend miljard dollar aan Amerikaans belastinggeld foetsie. De ongehoorde regimeveranderingen in soevereine landen in Noord Afrika, het Midden Oosten, en de Levant, heeft veel weerstand opgeroepen onder de bevolkingsgroepen, stammen. Wie tussen de chaos niet voor was maar enigszins tegenstribbelde, kon het makkelijkste als terrorist worden weggezet. Zo geschiedde de volgende fase waar Brussel miljarden aan belastinggeld aan mee spendeerde, terroristenbestrijding. Terroristen waarvan Amerika een heleboel zelf in de hand heeft gewerkt.

De administratie van Trump zit vol leden afkomstig van de Council on Foreign Relations, trilaterale commissie, en privatenbanken. De toekomst zal uitwijzen in hoeverre Trump aan zijn visie kan vasthouden want de invloed die op hem uitgeoefend zal worden zal enorm zijn.

rob
rob
7 jaren geleden

Zo te zien zijn zn woorden dus Waar of onwaar wat betreft regiem verandering, of het is een leugenaar Donald, die met mooie woorden zo in de belangstelling komt met zijn uitspraken wat betreft de vorige leiders, hebben ze dus altijd geprobeerd om invloed te uitoefenen in het buitenland om regiems te veranderen , een bewijs dus dat de vorige leiders alles deden wat maar in hun macht lagen.. dat werd met leugens en bedrog aan hun eigen volk en aan zijn buitenlandse partners gepresenteerd een vernietigende uitspraak van Donald voor de leiders voor hem en is dus in het verleden altijd een motto van de Amerikaanse leiders geweest om Regiems om ver te werpen waaronder Saddam door George w Bush met leugens aan het volk Saddam werd verdreven… en Donald gaat deze niet meer voeden zegt hij ,6000 miljard dollar zo maar gewoon uit gegeven aan wapens en aan onzin en ze zijn geen stap verder gekomen ..om wereld vrede in balans te brengen kortom het is alleen maar verergert ,we zullen zien als deze president word, uiteindelijk kan geen leider zonder leugens en bedrog regeren. In ieder geval stemt het volk op DE Persoon die word door het volk in het Zadel gezet en is mede Verantwoordelijk aan zijn Daden…van mij krijgt geen een Leider meer een Stem zodat deze stem niet mede verantwoordelijk is aan leugens bedrog.. en nog erger dood en verderf te zaaien..als het hun uitkomt om de macht te behouden..

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x