CoronaBuitenland

Epidemioloog onthult: Deep State runt de boel, de president is slechts op bezoek

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Tijdens de coronacrisis had president Trump het dagelijks aan de stok met zijn coronataakgroep. Hij probeerde de samenleving weer open te gooien, maar stuitte op hevige weerstand. Dat zei epidemioloog Paul Alexander, die onder Trump werkte op het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid, in een interview met de krant The Epoch Times.

“Achter de schermen vocht Trump tegen hen – tegen Fauci, tegen Birx en de CDC – om de scholen te openen omdat we meldingen kregen over jonge kinderen die zichzelf hadden opgehangen,” zei dr. Alexander. “Overal in Amerika pleegden kinderen zelfmoord vanwege de schoolsluitingen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Bestaat echt

“Trump was zichtbaar boos, aangedaan en probeerde er iets aan te doen,” vervolgde de epidemioloog. “De president van de Verenigde Staten vocht tegen de CDC en zijn eigen taakgroep omdat hij werd tegengewerkt.”

Het moeras, de Deep State, waar Trump vaak naar verwees, bestaat echt, benadrukte Alexander. “Ik heb ermee te maken gehad. De verstokte bureaucratie bestaat echt. Ik kreeg in niet mis te verstane woorden te horen dat Trump slechts een bezoeker was.”

Kern van het probleem

“Hij lijkt niet te begrijpen dat wij de boel runnen. Wij, de bureaucratie, de Deep State, runnen de boel hier. De president is slechts op bezoek. Hij is straks weer weg, wij blijven hier. Dat is hoe ze denken en dat is de kern van het probleem,” zei de epidemioloog.

4.8 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thomas
Thomas
1 jaar geleden

whats new?

Onheilsprofeet!
Onheilsprofeet!
1 jaar geleden

Verrassing?

maikel
maikel
1 jaar geleden

is in nederland niet anders helaas…

Rudolph Chuzzlewhit
Rudolph Chuzzlewhit
1 jaar geleden

Wel ja, Eisenhower had hier jaaaren geleden al voor gewaarschuwd tijdens zijn farewell adress, en dit voor alle mensen die toen aan het kijken waren. Het rot woekerde sindsdien gewoon verder……

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x