CoronaBuitenland

Epidemioloog onthult: Deep State runt de boel, de president is slechts op bezoek

Help ons door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Tijdens de coronacrisis had president Trump het dagelijks aan de stok met zijn coronataakgroep. Hij probeerde de samenleving weer open te gooien, maar stuitte op hevige weerstand. Dat zei epidemioloog Paul Alexander, die onder Trump werkte op het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid, in een interview met de krant The Epoch Times.

“Achter de schermen vocht Trump tegen hen – tegen Fauci, tegen Birx en de CDC – om de scholen te openen omdat we meldingen kregen over jonge kinderen die zichzelf hadden opgehangen,” zei dr. Alexander. “Overal in Amerika pleegden kinderen zelfmoord vanwege de schoolsluitingen.”

Bestaat echt

“Trump was zichtbaar boos, aangedaan en probeerde er iets aan te doen,” vervolgde de epidemioloog. “De president van de Verenigde Staten vocht tegen de CDC en zijn eigen taakgroep omdat hij werd tegengewerkt.”

Het moeras, de Deep State, waar Trump vaak naar verwees, bestaat echt, benadrukte Alexander. “Ik heb ermee te maken gehad. De verstokte bureaucratie bestaat echt. Ik kreeg in niet mis te verstane woorden te horen dat Trump slechts een bezoeker was.”

Kern van het probleem

“Hij lijkt niet te begrijpen dat wij de boel runnen. Wij, de bureaucratie, de Deep State, runnen de boel hier. De president is slechts op bezoek. Hij is straks weer weg, wij blijven hier. Dat is hoe ze denken en dat is de kern van het probleem,” zei de epidemioloog.

4.8 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thomas
Thomas
7 maanden geleden

whats new?

Onheilsprofeet!
Onheilsprofeet!
7 maanden geleden

Verrassing?

maikel
maikel
7 maanden geleden

is in nederland niet anders helaas…

Rudolph Chuzzlewhit
Rudolph Chuzzlewhit
7 maanden geleden

Wel ja, Eisenhower had hier jaaaren geleden al voor gewaarschuwd tijdens zijn farewell adress, en dit voor alle mensen die toen aan het kijken waren. Het rot woekerde sindsdien gewoon verder……

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

68
0
We lezen graag je reactie!x