Homepagina » Buitenaards » Buitenaardsen ‘gaven oud-vlieginspecteur informatie over tijdreizen’
Buitenaardsen gaven oud-vlieginspecteur informatie over tijdreizen

Buitenaardsen ‘gaven oud-vlieginspecteur informatie over tijdreizen’

De Western Washington University besteedde recentelijk aandacht aan een historisch televisie-interview met ufoloog George Van Tassel.

Van Tassel onthulde dat een aantal technologieën van de Amerikaanse luchtmacht en marine zijn gebaseerd op informatie die werd ontvangen van buitenaardse bezoekers.

Tussen 1930 en 1947 werkte Van Tassel als vlieginspecteur voor onder meer Douglas Aircraft, Hughes Aircraft en de Amerikaanse vliegtuigfabrikant Lockheed.

Tijdreizen

Volgens Van Tassel beschikt de luchtmacht al vanaf 1956 over antizwaartekracht-technologieën. Hij was in 1953 naar eigen zeggen getuige van een demonstratie toen hij werd meegenomen aan boord van een buitenaards ruimteschip dat bij Giant Rock Airport in Californië was geland.

Hij beweerde op 24 augustus 1953 technische informatie te hebben ontvangen van vier ruimtebroeders die eruitzagen als mensen. Eén van de wezens, die vertelde dat hij 700 jaar oud was, zou Van Tassel aan de hand van een eenvoudige wiskundige vergelijking hebben uitgelegd dat tijdreizen werkt op basis van frequentie en tijdsinversie.

Tijdens het interview zegt Van Tassel dat de Amerikaanse marine technologieën ontwikkelde waarmee door de tijd kon worden gereisd. Deze technologieën werden vervolgens geheim gehouden in het belang van de nationale veiligheid. Van Tassel zegt ook dat buitenaardse bezoekers al eeuwen bases op de maan hebben.

Levensverwachting

De uitleg die Van Tassel in 1953 kreeg gebruikte hij voor zijn Integratron, een bouwwerk van vier verdiepingen dat de levensverwachting van mensen aanzienlijk zou verhogen. Het was de bedoeling dat iedereen er gratis gebruik van zou kunnen maken.

Van Tassel stierf in 1978 onder mysterieuze omstandigheden aan een hartaanval. Agentschappen van de Amerikaanse overheid namen daarop zijn levenswerk in beslag. Het televisie-interview werd op 18 juni 1964 afgenomen door Jack Webster van KVOS TV.

Er wordt momenteel gewerkt aan een verfilming van het leven van George Van Tassel. De Hollywoodfilm Giant Rock: The Greatest UFO Story Never Told, met in de hoofdrol Kevin Gage, zal dieper ingaan op de kennis die Van Tassel had over tijdreizen, antizwaartekracht en verjonging.

Bron: Exonews.org, YouTube/wwuniversity

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Wanneer er echt buitenaardse technieken(en dan doel ik niet op ontwikkelingen welke in het ISS gedaan zijn) bestaan, dan zouden deze al lang beschikbaar gesteld zijn. maar nog altijd gebruiken we olie, nog altijd worden we ziek en gaan we vroeg dood, nog altijd gaan de batterijen van de smartphones en tablets maar een halve dag mee…
  Neen, we maken absoluut geen snelle technologische ontwikkeling door.
  En kom niet aan met de opmerking, de illuminate houdt dat tegen omwille van de macht want dat is een drogreden.
  Stel je voor je hebt een unlimited powersupply, dan kun je reizen maken waar je nog nooit van gedroomd hebt. Daar kun je flink mee verdienen.

  1 likes
 2. en na deze video gezien en naar geluisterd te hebben,gaat de massa gewoon weer verder met slapen,inplaats van hier over na te denken en daarna te gaan combineren,terwijl wij als geheel al een hele tijd in een paradijselijke en volledig vrije wereld hadden kunnen leven,in plaats van op een gevangenis planeet waar een paar psychopaten de septer zwaaien,

  0 likes
 3. Ik weet niet of het waar is, maar het staat in de wikipedia, dus zal het wel waar of niet waar zijn:

  “In 1952, over a week before the events of the 1952 Washington D.C. UFO incident George-Van-Tassel notified the US air force, Los Angeles Herald-Examiner and the Life (magazine) of the future events of the 1952 Washington D.C. UFO incident via registered letters. This event was witnessed by thousands of people in and around the Washington D.C. area. It is one of the most publicized sightings to have ever taken place. In the said letters he informed the US air force, Los Angeles Herald-Examiner and the Life (magazine) that space craft were going to fly over Washington D.C. before the end of the month. The events occurred over a week later.”

  ‘t was een wonder boven wonder…
  Heeft iemand nog een exemplaar liggen van de Los Angeles Herald-Examiner of van Life Magazine van die week… de kei harde Giant Rock bewijzen?

  Maar ik geloof het zo ook wel (als niemand daar bezwaar tegen heeft).

  0 likes
 4. Ben Rich uitvinder van het stealth vliegtuig, zei toch ook op zijn sterfbed “Deels zien jullie buitenaardse technologie, en deels aardse”.Een topman van Lockheed,die eigenlijk eerlijk is!!

  0 likes
 5. [quote name=”pietje bell”]en na deze video gezien en naar geluisterd te hebben,gaat de massa gewoon weer verder met slapen,inplaats van hier over na te denken en daarna te gaan combineren,terwijl wij als geheel al een hele tijd in een paradijselijke en volledig vrije wereld hadden kunnen leven,in plaats van op een gevangenis planeet waar een paar psychopaten de septer zwaaien,[/quote]

  Tsja, indien de UFOnauten iets om de menselijke beschaving gaven, zouden ze geeist hebben dat de technologien niet geheim worden gehouden maar over alle naties over de aarde verdeeld zouden worden. Bovendien is het al zeer verdacht dat de UFOnauten alleen naar de VS of Rusland gaan. Een discriminerende bende, die UFOnauten.

  0 likes
 6. [quote name=”pietje bell”]en na deze video gezien en naar geluisterd te hebben,gaat de massa gewoon weer verder met slapen,inplaats van hier over na te denken en daarna te gaan combineren,terwijl wij als geheel al een hele tijd in een paradijselijke en volledig vrije wereld hadden kunnen leven,in plaats van op een gevangenis planeet waar een paar psychopaten de septer zwaaien,[/quote]
  Ja, shit, hè! Groetjes, Paquita.

  0 likes
 7. [quote name=”Soelaas”]
  Tsja, indien de UFOnauten iets om de menselijke beschaving gaven, zouden ze geeist hebben dat de technologien niet geheim worden gehouden maar over alle naties over de aarde verdeeld zouden worden. Bovendien is het al zeer verdacht dat de UFOnauten alleen naar de VS of Rusland gaan. Een discriminerende bende, die UFOnauten.[/quote]
  Dat ze uberhaupt naar de overheid gaan en die erkennen zegt al genoeg, niemand die mij wijs gaat maken dat de overheid hun in een chantage positie heeft.
  Wat mij betreft zijn deze aliens door en door slecht, minstens net zo slecht als de powers that be.

  Dat is uiteraard indien het waar is.

  Kun je wel zeggen dat ze het goed bedoelde maar dat the powers that be die kerel hebben vermoord, maar waarom zoeken ze bijv. mij niet op en passen die shit aan mij, ik garandeer je dat die shit bekend word voor de halve wereld voordat hun mij uberhaupt hebben gevonden.
  Waarom tappen ze niet in het internet en verspreiden het over het hele internet..
  Als ze niet mogen weten dat hun die informatie hebben geleverd om de een of andere reden doe ik wel alsof ik het uitgevonden heb.

  Of the powers that be moeten de mogelijkheid te hebben om zodra iemand zonder hun toestemming de atmosfeer dreigt te enteren met de snelheid van het licht voor hun neus te staan en uitschakelen.

  0 likes
 8. [quote name=”Soelaas”][quote name=”pietje bell”]en na deze video gezien en naar geluisterd te hebben,gaat de massa gewoon weer verder met slapen,inplaats van hier over na te denken en daarna te gaan combineren,terwijl wij als geheel al een hele tijd in een paradijselijke en volledig vrije wereld hadden kunnen leven,in plaats van op een gevangenis planeet waar een paar psychopaten de septer zwaaien,[/quote]

  Tsja, indien de UFOnauten iets om de menselijke beschaving gaven, zouden ze geeist hebben dat de technologien niet geheim worden gehouden maar over alle naties over de aarde verdeeld zouden worden. Bovendien is het al zeer verdacht dat de UFOnauten alleen naar de VS of Rusland gaan. Een discriminerende bende, die UFOnauten.[/quote]
  vroeger werd al gezegd het biet geen soelaas het commentaar op mijn reactie zegd al genoeg,slaap rustig verder.

  0 likes
 9. Prachtig interview. Jammer om hieruit ook te kunnen conluderen dat we al 50 jaar over dezelfde onderwerpen speculeren.
  Het is tijd voor duidelijkheid en openheid van zaken.

  0 likes
 10. Richard van Bemmelen

  Ik was heel benieuwd naar de formule voor de tijd machine, echter f=1/T is wel erg simpel. Dit is gewoon de formule voor frequentie (f), omgekeerd evenredig aan de periode (T). Ik mis hier toch wel wat informatie…

  0 likes
 11. f=1/t tja wat kunnen we hiermee?? De formule zou je dan toch moeten tegenkomen op het web.. weinig over te vinden.

  0 likes
 12. Richard van Bemmelen

  [quote name=”ZK”]f=1/t tja wat kunnen we hiermee?? De formule zou je dan toch moeten tegenkomen op het web.. weinig over te vinden.[/quote]

  Als je zoekt naar ‘Periodic signals’ vind je wel wat, zoals hier:
  http://en.wikibooks.org/wiki/Signals_and_Systems/Periodic_Signals

  0 likes
 13. [quote name=”Soelaas”][quote name=”pietje bell”]en na deze video gezien en naar geluisterd te hebben,gaat de massa gewoon weer verder met slapen,inplaats van hier over na te denken en daarna te gaan combineren,terwijl wij als geheel al een hele tijd in een paradijselijke en volledig vrije wereld hadden kunnen leven,in plaats van op een gevangenis planeet waar een paar psychopaten de septer zwaaien,[/quote]

  Tsja, indien de UFOnauten iets om de menselijke beschaving gaven, zouden ze geeist hebben dat de technologien niet geheim worden gehouden maar over alle naties over de aarde verdeeld zouden worden. Bovendien is het al zeer verdacht dat de UFOnauten alleen naar de VS of Rusland gaan. Een discriminerende bende, die UFOnauten.[/quote]
  Tja een koude oorlog doet rare dingen. Wat een vaag artikel, anno 2013.

  0 likes
 14. [quote name=”enkidoe”]Wanneer er echt buitenaardse technieken(en dan doel ik niet op ontwikkelingen welke in het ISS gedaan zijn) bestaan, dan zouden deze al lang beschikbaar gesteld zijn. maar nog altijd gebruiken we olie, nog altijd worden we ziek en gaan we vroeg dood, nog altijd gaan de batterijen van de smartphones en tablets maar een halve dag mee…
  Neen, we maken absoluut geen snelle technologische ontwikkeling door.
  En kom niet aan met de opmerking, de illuminate houdt dat tegen omwille van de macht want dat is een drogreden.
  Stel je voor je hebt een unlimited powersupply, dan kun je reizen maken waar je nog nooit van gedroomd hebt. Daar kun je flink mee verdienen.[/quote]
  Alweer eentje die aan geld denkt,daar kun je flink mee verdienen.Ja zo denken de Rotschilds en de elite ook,geld verdienen.Daarom hebben ze ook niet de technieken en vrije energie aan ons gegeven van de buiten aardsen die zijn er wel degelijk.Het draait om geld geld.jij bent ook al aan het denken geld verdienen,mar je vergeet dat je een slaaf bent van de elite,die denken ik pak je geld wel af.

  0 likes
  • Het is er gewoon!! En waarom wil je weer geld verdienen? Het is geheim gehouden omwille van rijk worden aan aardolie etc. ! Het idee van persoonlijke verrijking moet echt ruimte maken voor verdeling.

   0 likes
 15. Jammer dat die heer Van Tassel niet ergens een boodschap in de toekomst (het heden) heeft achtergelaten om zijn claims te onderbouwen.
  Dat was interessant nieuws geweest.

  0 likes
 16. [quote name=”Hunting Wolf”]Ben Rich uitvinder van het stealth vliegtuig, zei toch ook op zijn sterfbed “Deels zien jullie buitenaardse technologie, en deels aardse”.Een topman van Lockheed,die eigenlijk eerlijk is!![/quote]

  Ja was je erbij? Want dit kan net zo goed uit de dikke duim zijn gezogen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

duitse

Duitse arts slaat alarm: ‘100.000 doden door coronamaatregelen’

De coronamaatregelen zijn overdreven, zei arts Heiko ...

halsema

‘Halsema zet links boven de wet en dat is corrupt. Ze moet aftreden’

In Amsterdam waren vandaag duizenden mensen op ...