Buitenaards

Buitenaardsen ‘gaven oud-vlieginspecteur informatie over tijdreizen’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Western Washington University besteedde recentelijk aandacht aan een historisch televisie-interview met ufoloog George Van Tassel.

Van Tassel onthulde dat een aantal technologieën van de Amerikaanse luchtmacht en marine zijn gebaseerd op informatie die werd ontvangen van buitenaardse bezoekers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Tussen 1930 en 1947 werkte Van Tassel als vlieginspecteur voor onder meer Douglas Aircraft, Hughes Aircraft en de Amerikaanse vliegtuigfabrikant Lockheed.

Tijdreizen

Volgens Van Tassel beschikt de luchtmacht al vanaf 1956 over antizwaartekracht-technologieën. Hij was in 1953 naar eigen zeggen getuige van een demonstratie toen hij werd meegenomen aan boord van een buitenaards ruimteschip dat bij Giant Rock Airport in Californië was geland.

Hij beweerde op 24 augustus 1953 technische informatie te hebben ontvangen van vier ruimtebroeders die eruitzagen als mensen. Eén van de wezens, die vertelde dat hij 700 jaar oud was, zou Van Tassel aan de hand van een eenvoudige wiskundige vergelijking hebben uitgelegd dat tijdreizen werkt op basis van frequentie en tijdsinversie.

Tijdens het interview zegt Van Tassel dat de Amerikaanse marine technologieën ontwikkelde waarmee door de tijd kon worden gereisd. Deze technologieën werden vervolgens geheim gehouden in het belang van de nationale veiligheid. Van Tassel zegt ook dat buitenaardse bezoekers al eeuwen bases op de maan hebben.

Levensverwachting

De uitleg die Van Tassel in 1953 kreeg gebruikte hij voor zijn Integratron, een bouwwerk van vier verdiepingen dat de levensverwachting van mensen aanzienlijk zou verhogen. Het was de bedoeling dat iedereen er gratis gebruik van zou kunnen maken.

Van Tassel stierf in 1978 onder mysterieuze omstandigheden aan een hartaanval. Agentschappen van de Amerikaanse overheid namen daarop zijn levenswerk in beslag. Het televisie-interview werd op 18 juni 1964 afgenomen door Jack Webster van KVOS TV.

Er wordt momenteel gewerkt aan een verfilming van het leven van George Van Tassel. De Hollywoodfilm Giant Rock: The Greatest UFO Story Never Told, met in de hoofdrol Kevin Gage, zal dieper ingaan op de kennis die Van Tassel had over tijdreizen, antizwaartekracht en verjonging.

Bron: Exonews.org, YouTube/wwuniversity

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
11 jaren geleden

en na deze video gezien en naar geluisterd te hebben,gaat de massa gewoon weer verder met slapen,inplaats van hier over na te denken en daarna te gaan combineren,terwijl wij als geheel al een hele tijd in een paradijselijke en volledig vrije wereld hadden kunnen leven,in plaats van op een gevangenis planeet waar een paar psychopaten de septer zwaaien,

Bor de IJswolf
Bor de IJswolf
11 jaren geleden

Ik weet niet of het waar is, maar het staat in de wikipedia, dus zal het wel waar of niet waar zijn:

“In 1952, over a week before the events of the 1952 Washington D.C. UFO incident George-Van-Tassel notified the US air force, Los Angeles Herald-Examiner and the Life (magazine) of the future events of the 1952 Washington D.C. UFO incident via registered letters. This event was witnessed by thousands of people in and around the Washington D.C. area. It is one of the most publicized sightings to have ever taken place. In the said letters he informed the US air force, Los Angeles Herald-Examiner and the Life (magazine) that space craft were going to fly over Washington D.C. before the end of the month. The events occurred over a week later.”

’t was een wonder boven wonder…
Heeft iemand nog een exemplaar liggen van de Los Angeles Herald-Examiner of van Life Magazine van die week… de kei harde Giant Rock bewijzen?

Maar ik geloof het zo ook wel (als niemand daar bezwaar tegen heeft).

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Ben Rich uitvinder van het stealth vliegtuig, zei toch ook op zijn sterfbed “Deels zien jullie buitenaardse technologie, en deels aardse”.Een topman van Lockheed,die eigenlijk eerlijk is!!

Soelaas
Soelaas
11 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”]en na deze video gezien en naar geluisterd te hebben,gaat de massa gewoon weer verder met slapen,inplaats van hier over na te denken en daarna te gaan combineren,terwijl wij als geheel al een hele tijd in een paradijselijke en volledig vrije wereld hadden kunnen leven,in plaats van op een gevangenis planeet waar een paar psychopaten de septer zwaaien,[/quote]

Tsja, indien de UFOnauten iets om de menselijke beschaving gaven, zouden ze geeist hebben dat de technologien niet geheim worden gehouden maar over alle naties over de aarde verdeeld zouden worden. Bovendien is het al zeer verdacht dat de UFOnauten alleen naar de VS of Rusland gaan. Een discriminerende bende, die UFOnauten.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x