Innovatie

Britse MoD houdt onderzoek naar antizwaartekracht nauwgezet in de gaten

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Britse ministerie van Defensie (MoD) kreeg de afgelopen jaren niet alleen vragen over buitenaardsen, maar ook over antizwaartekracht.

In één van de brieven wordt de overheid gevraagd de waarheid over buitenaardsen en antizwaartekracht naar buiten te brengen. De brief werd in 2009 gestuurd aan Labour-politicus Anne Moffat, indertijd lid van het Britse parlement.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Moffat liet de brief bezorgen bij het ministerie van Defensie. Het ministerie schreef terug:

Hoewel het MoD op de hoogte is van het onderzoek naar antizwaartekracht, heeft het ministerie momenteel geen onderzoeksprogramma’s die zich hiermee bezighouden. Het MoD blijft de ontwikkelingen volgen om te kijken of dergelijke technologieën in de toekomst een bijdrage kunnen leveren aan defensie.

In de reactie werd ook een link toegevoegd naar een artikel over antizwaartekracht dat is geschreven door het Defence Science and Technology Laboratory (Dstl), een onderdeel van het MoD.

Britse MoD houdt onderzoek naar antizwaartekracht nauwgezet in de gaten

Onderzoek toont aan dat Dstl geïnteresseerd is in de meer controversiële theorieën over antizwaartekracht. Het ministerie noemt dit ook wel Horizon Scanning.

In een document van Dstl uit 2005 worden enkele van deze theorieën onderzocht. Auteur R.L. Jones van Dstl beschrijft technologieën die gebruikmaken van een antizwaartekracht-schild, het Casimireffect en asymmetrische condensatoren, die werken op basis van het Biefeld-Browneffect. Verder verwijst Jones vaak naar het onderzoek naar vrije energie door Jean-Louis Naudin van JNL Labs.

In onderstaande slides bespreekt Dstl voorbeelden van ‘onconventionele wetenschap’, zoals koude kernfusie (Low Energy Nuclear Reactions), biocommunicatie, de geheugenwerking van water, Casimir-kracht en het apparaat van de controversiële Russische onderzoeker Jevgeni Podkletnov, die speciale supergeleidende schijfjes ontwikkelde waarmee hij de zwaartekracht als een schild zou kunnen tegenhouden.

Vliegtuigbouwer Boeing en de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA zouden hebben laten blijken onderzoek te doen naar het apparaat van Podkletnov.

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zoë
Zoë
10 jaren geleden

Hoewel het MoD op de hoogte is van het onderzoek naar antizwaartekracht, heeft het ministerie momenteel geen onderzoeksprogramma’s die zich hiermee bezighouden…………

http://www.esa.int/Our_Activities/Human_Spaceflight/Mars500/Mars500_anti-gravity_device_is_again_in_operation

http://greyfalcon.us/Antigravity.htm

oepss dus wel…

jan
jan
10 jaren geleden

[quote name=”Zoë”]Hoewel het MoD op de hoogte is van het onderzoek naar antizwaartekracht, heeft het ministerie momenteel geen onderzoeksprogramma’s die zich hiermee bezighouden…………

http://www.esa.int/Our_Activities/Human_Spaceflight/Mars500/Mars500_anti-gravity_device_is_again_in_operation

http://greyfalcon.us/Antigravity.htm

oepss dus wel…[/quote]

Het plaatje van esa is een 1 april grap waarbij men de foto gemanipuleerd heeft. Staat te lezen als je doorklikt op de foto onder description of op de volgende link

http://spaceinimages.esa.int/Images/2011/04/Weightless_on_1_April

T.R.Hunter
T.R.Hunter
10 jaren geleden

In Amerika hebben ze bij skunk works allang antigravity craft gebouwd al sinds jaren 60 en ze vliegen er gewoon mee.

Remco de Pemco
Remco de Pemco
10 jaren geleden

Dit heeft op de lange termijn alleen maar positief effect denk ik. Als een goed gefinancierde instelling als het MoD interesse toont in “onconventionele theorien/ wetenschap” en over gaat op groot(er)schalig onderzoek naar eventuele toepassingen, dan kan hier zeker ook iets moois uit komen. Het zou mooi zijn als alle uitkomsten direct met de gehele mensheid gedeeld wordt, zodat iedereen hier zijn voordeel mee kan doen, maar wellicht is het MoD hier “nog” te angstig voor ; ) En dat is niet onwaarschijnlijk want daar leent het zijn hele bestaansrecht aan imo. Maar mooi om te zien dat er mensen zijn met een open insteek t.o.v. van dit soort zaken, ook in de overheid van Groot Brittanië.
Als we kijken naar GPS (ontwikkeld door het leger van de VS) dan zou het zo maar kunnen dat een of alle van deze technieken ingezet zouden kunnen worden in het voordeel van de gehele mensheid. Of misschien wordt het wel een bedrijf wat de kar gaat trekken. Ik zie mezelf wel vliegen naar Tokyo in zo’n anti-zwaartekracht vliegtuig ^^

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x