Gezondheid

Uitbehandelde epilepsiepatiënt (8) praat en loopt dankzij dit wondermiddel. Zal dit het Europees Parlement overtuigen?

Help ons door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De vader van de 8-jarige Sofie Voncken, die aan epilepsie lijdt, sprak vorige week het Europees Parlement toe. Hij wil dat cannabisolie legaal wordt.

Jean-Pierre Voncken gaf Sofie twee jaar geleden illegale cannabisolie om haar leven te redden. Hij nam een groot risico.

Hij was via het internet te weten gekomen dat de olie helpt bij epilepsie. “Zelf op zoek moeten gaan naar een medicijn voor je kind, het zou niet mogen,” zei hij.

Ongezien

Het meisje kreeg vaak epileptische aanvallen waardoor haar brein beschadigd raakte. Artsen zeiden dat ze uitbehandeld was.

De cannabisolie bleek echter een wonderlijk effect te hebben op Sofie. Zelfs de artsen gaven na een scan toe dat de olie werkte. “Ongezien,” reageerden ze.

Het meisje kan dankzij de olie lopen, praten en ook is ze veel levendiger. Zolang het nodig is zal ze de olie krijgen.

Tranen

Vader Jean-Pierre is ervan overtuigd dat Sofie veel minder hersenschade opgelopen zou hebben als hij de olie eerder had toegediend.

Hij werd door de Spaanse partij Podemos uitgenodigd om te spreken in het Europees Parlement. “Ik heb daar tranen zien vloeien bij politici,” zei hij.

Binnenkort mag hij ook zijn verhaal doen in het Spaanse parlement en later dit jaar reist hij af naar Scandinavië om daar gesprekken te voeren.

Onlogisch

De Belgische overheid weigert cannabisolie te legaliseren. “Zulke praktijken zijn eigenlijk onlogisch,” aldus Jean-Pierre.

Er hebben zich al tientallen zieke mensen bij hem gemeld om te vragen waar hij de olie vandaan haalt.

[HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje
pietje
5 jaren geleden

Ja die vieze fharma industrie zal blijven strijden want ze hebben alles te verliezen ! Nu kunnen ze nog proberen CANNABIS TE VERBIENDEN Wedden dat het ze lukt !

Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Het enige wat ze werkelijk willen is de hele Europese bevolking uitroeien.

trackback
Eindtijdsignalen en diverse andere opmerkele berichten, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden

[…]  https://www.ninefornews.nl/epilepsiepatient-praat-loopt-wondermiddel/ […]

Tineke
Tineke
5 jaren geleden

Nee niet geheel uitroeien, dan verdienen ze geen cent meer. Het is de bedoeling om de mensen afhankelijk te maken, zo veel mogelijk aan ze verdienen en ziek houden of maken, het is pure Maffia. Als het octrooi is verlopen stoppen ze gewoon met het medicijn waar mensen van afhankelijk zijn geworden, en dan mag je het zelf uitzoeken want de winst is toch al gemaakt. Je mag dan letterlijk dood vallen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x