Homepagina » Buitenland » Voormalig Rothschild-bankier Macron is nieuwe president Frankrijk. Is hij naar voren geschoven door Bilderberg?
Voormalig Rothschild-bankier Macron is nieuwe president Frankrijk. Is hij naar voren geschoven door Bilderberg?

Voormalig Rothschild-bankier Macron is nieuwe president Frankrijk. Is hij naar voren geschoven door Bilderberg?

Emmanuel Macron is de nieuwe Franse president. Hij werkte jarenlang voor zakenbank Rothschild & Cie, niet zomaar een bank.

Voordat hij aan de slag ging bij de bank werkte hij als ambtenaar bij het ministerie van Financiën, waar hij snel carrière maakte.

Daarna koos hij toch weer voor de politiek. Hij werd adviseur van president Hollande. Nu is Macron, die dus lange tijd voor Rothschild werkte, de machtigste man van Frankrijk.

Kandidaat van de elite

Marine Le Pen van het Front National probeerde daar tijdens debatten op in te spelen. “U bent de kandidaat van de elite, u dient niet Frankrijk, maar privébelangen!” zei ze.

“U bent een kille bankier. Van de multinationals, die Frankrijk kaal willen plukken!” voegde ze toe.

Vlak voor de verkiezingen werd Macron gehackt. Volgens zijn team werd er negen gigabyte aan campagnestukken gestolen.

Niets publiceren

Het gaat om e-mails, contracten en delen van de boekhouding. De hack was groot nieuws, maar de Franse media meldden er niets over.

Ze mochten van de kiescommissie namelijk niets publiceren over de inhoud van de mails. Publicatie wordt gezien als een misdaad.

Nicolas Dhuicq van de rechtse partij Les Républicains zei onlangs over Macron: “Gedurende zijn hele carrière heeft hij zich gedragen als een agent van het Amerikaanse bancaire systeem.”

Stroman van het grootkapitaal

“Wie zijn hervormingen op een rijtje zet, ziet dat ze gericht zijn op globalisering en de vrije markt,” zei hij over het beleid van Macron als minister van Economie.

Macron was in juni 2014 ook aanwezig op de Bilderbergconferentie in Kopenhagen. Is zijn toekomstige presidentschap daar alvast beklonken?

Bill Clinton nam deel aan de Bilderbergconferentie in 1991. Twee jaar later, in 1993 werd hij president van Amerika. Zo zijn er nog een aantal voorbeelden.

Er worden ook andere vragen gesteld. Wie nam hem aan bij Rothschild? Hoe kon iemand met weinig kennis van bankieren zo snel omhoog schieten? Is hij de stroman van het grootkapitaal?

Opgelucht adem

De winst van Macron wordt alvast gevierd als een overwinning voor de Europese Unie. De eurofiele elite haalt dan ook opgelucht adem.

Alles wat hij doet zal tegen het licht gehouden moeten worden. Ook de banden met zijn oude werkgever.

[EenVandaag]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
4 jaren geleden

Mensen willen geen veranderingen in hun leven, dat maakt angstig, daarom gebeuren er altijd ongelukken of ziekte of andere rampspoed in hun privé leven om tot inzicht te komen…….. Dat gebeurt ook op maatschappelijk vlak helaas , dus er moet nog heel wat gebeuren aan rampspoed willen we een mooiere , liefdevolle ,respectvolle samenleving kunnen creëren ……..(waterman tijdsperk ) we zijn pas aan het begin….

Hendrik Jan
Hendrik Jan
4 jaren geleden

De smerige spelletjes worden steeds heftiger en niemand durft de werkelijke personen te benoemen, die werkelijk aan de touwtjes trekken.
Hoelang gaat dit nog door.

Derek
Derek
4 jaren geleden

Galbakken!

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
4 jaren geleden

Hij is door mij naar voren geschoven!

x

Check Also

gezondheidspas

Beelden: van Parijs tot Tel Aviv, overal zijn grote protesten tegen de ‘gezondheidspas’

Op talloze plekken in Europa en daarbuiten ...

paternotte

Bezorgde politieagenten waarschuwen Jan Paternotte: ‘Je bent medeverantwoordelijk voor de genocide die plaatsvindt’

Na afloop van de enorme protestmars in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x