Homepagina » Buitenland » Voormalig Rothschild-bankier Macron is nieuwe president Frankrijk. Is hij naar voren geschoven door Bilderberg?
Voormalig Rothschild-bankier Macron is nieuwe president Frankrijk. Is hij naar voren geschoven door Bilderberg?

Voormalig Rothschild-bankier Macron is nieuwe president Frankrijk. Is hij naar voren geschoven door Bilderberg?

Emmanuel Macron is de nieuwe Franse president. Hij werkte jarenlang voor zakenbank Rothschild & Cie, niet zomaar een bank.

Voordat hij aan de slag ging bij de bank werkte hij als ambtenaar bij het ministerie van Financiën, waar hij snel carrière maakte.

Daarna koos hij toch weer voor de politiek. Hij werd adviseur van president Hollande. Nu is Macron, die dus lange tijd voor Rothschild werkte, de machtigste man van Frankrijk.

Kandidaat van de elite

Marine Le Pen van het Front National probeerde daar tijdens debatten op in te spelen. “U bent de kandidaat van de elite, u dient niet Frankrijk, maar privébelangen!” zei ze.

“U bent een kille bankier. Van de multinationals, die Frankrijk kaal willen plukken!” voegde ze toe.

Vlak voor de verkiezingen werd Macron gehackt. Volgens zijn team werd er negen gigabyte aan campagnestukken gestolen.

Niets publiceren

Het gaat om e-mails, contracten en delen van de boekhouding. De hack was groot nieuws, maar de Franse media meldden er niets over.

Ze mochten van de kiescommissie namelijk niets publiceren over de inhoud van de mails. Publicatie wordt gezien als een misdaad.

Nicolas Dhuicq van de rechtse partij Les Républicains zei onlangs over Macron: “Gedurende zijn hele carrière heeft hij zich gedragen als een agent van het Amerikaanse bancaire systeem.”

Stroman van het grootkapitaal

“Wie zijn hervormingen op een rijtje zet, ziet dat ze gericht zijn op globalisering en de vrije markt,” zei hij over het beleid van Macron als minister van Economie.

Macron was in juni 2014 ook aanwezig op de Bilderbergconferentie in Kopenhagen. Is zijn toekomstige presidentschap daar alvast beklonken?

Bill Clinton nam deel aan de Bilderbergconferentie in 1991. Twee jaar later, in 1993 werd hij president van Amerika. Zo zijn er nog een aantal voorbeelden.

Er worden ook andere vragen gesteld. Wie nam hem aan bij Rothschild? Hoe kon iemand met weinig kennis van bankieren zo snel omhoog schieten? Is hij de stroman van het grootkapitaal?

Opgelucht adem

De winst van Macron wordt alvast gevierd als een overwinning voor de Europese Unie. De eurofiele elite haalt dan ook opgelucht adem.

Alles wat hij doet zal tegen het licht gehouden moeten worden. Ook de banden met zijn oude werkgever.

[EenVandaag]


Vond je dit artikel belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Mensen willen geen veranderingen in hun leven, dat maakt angstig, daarom gebeuren er altijd ongelukken of ziekte of andere rampspoed in hun privé leven om tot inzicht te komen…….. Dat gebeurt ook op maatschappelijk vlak helaas , dus er moet nog heel wat gebeuren aan rampspoed willen we een mooiere , liefdevolle ,respectvolle samenleving kunnen creëren ……..(waterman tijdsperk ) we zijn pas aan het begin….

  16 likes
  • Veranderingen van het systeem of veranderingen in een leven zijn nog altijd 2 verschillende zaken. Beide draaien om keuzevrijheid. En die vrijheid van invulling wordt bij beide steeds meer beperkt door het systeem. Dus je verandert niet zelf iets, maar je wordt gestuurd verandert.
   Voorbeeld: Vroeger had je 13 kinderen, nu 1 of geen.(familie hebben is belangrijk ivm geborgenheid/zorg/oprechte steun.) Het systeem is dat over aan het nemen(wijk(baby)/opvang/staats bemoeizorg etc) of verzaakt zorg ivm geld. Deze kunstmatige zorg geeft geen langdurige chemie tussen mensen(wisselwerking) en is meer op geld/systeem belust. Zonder liefde/deze natuurlijke chemie groeit en bloeit niks. De meeste dieren zorgen toch ook zelf voor hun kinderen.
   Zonder bepaalde zekerheid kun je geen leven opbouwen. Als er geen banen zijn waarvan je kunt leven, dan kun je niet op jezelf gaan wonen. Als er geen betaalbare woningen zijn, dan kun je niet op jezelf wonen. Heb je niet genoeg geld, dan kun je geen medicijnen kopen of je zorgverzekering betalen etc. etc. Of gewoon iets leuks gaan doen.
   Het basis inkomen is puur om de toeslagen af te schaffen. Dus niks vrijheid/zekerheid, je zult de toeslagen steeds moeten aanvullen/alles wordt alleen maar duurder, terwijl er steeds minder werk is. Met andere woorden: iedereen wordt armer. Dan komt iemand van het systeem je zogenaamd redden met werk(vaak onderbetaald) etc. Dat gebeurt nu al. Dus zit je geheel onder de plak. Weg vrijheid. Uitkeringen zijn altijd al systeemoplossingen geweest. En zo kun je vele veranderingen linken aan het systeem.
   De mens wordt dus gestuurd door het systeem en in de toekomst geheel(lichaam en geest) overgenomen door het systeem. Transhumanisme is dus geen keuzevrijheid.
   Ik wil geen mobiel/heb hem nog steeds niet, maar er komt een dag dat ik het moet. Dus is het geen keuzevrijheid meer. Waarom zou ik mee moeten gaan/ik zie alleen maar nadelen: straling ten koste van natuur/kost geld en je bent snel bereikbaar(dat vind ik vervelend)/alles wordt opgeslagen in data(das toch privé)? Het moet toch mijn vrije keuze blijven? Anders ben je niet vrij. Zonder vrijheid is er geen expressie meer. Dus geen veranderingen die je zelf bedenkt/wilt gaan doen. Das precies waar jij het over hebt. Het systeem brengt alles mooi, maar het is andersom. Satanstrategie.
   Ga maar eens achterhalen wat nu eigenlijk integratie is? Das niet alleen bedoeld voor buitenlanders, das alle mensen(alle kleurtjes) integreren in het systeem.(die uiteindelijk jouw DNA wil veranderen in complete slaaf). Zoals een mierenkolonie. Men weet al welk stofje ervoor zorgt waardoor die mieren hun functie doen.(werkmier/verkenners etc) Dit stofje kun je chemisch namaken en dan inenten bv.
   Technologie is het namaken/kopiëren van de natuur(werking). Denk bv aan geoengeneering(het beheersen klimaat=macht) En zo krijg je macht over/op alle vlakken. Facebook= onderzoek hoe mensen met elkaar communiceren. in Nijmegen heb je een instituut, die onderzoek doet naar gedrag bv. Al deze gegevens worden geanalyseerd en opgeslagen in data. Uiteindelijk zal straks iedereen gestuurd worden door een programma, zodat je braaf je ding doet, die zij(elite)willen. Zij bepalen of je kinderen krijgt. Als je te lastig bent, dan schakelen ze je uit. En dit noem jij een goede verandering? Ik niet.

   7 likes
 2. De smerige spelletjes worden steeds heftiger en niemand durft de werkelijke personen te benoemen, die werkelijk aan de touwtjes trekken.
  Hoelang gaat dit nog door.

  8 likes
 3. Wat een vals toneel hier en daar.

  8 likes
 4. de fransen hadden helemaal niet moeten gaan stemmen…dan was hij t ook geworden..zelfde als in nederland ze weten al wie t moet worden. alles ligt al klaar..

  “Last night Marine Le Pen easily won the French Election debate. Today both the BBC and CNN say Macron won the debate. This is precisely the reason why mainstream news media outlets cannot be trusted to tell the truth. Their private agendas are more important than facts, reality, or their duty to the people.”

  7 likes
 5. De vraag stellen is in casu de vraag beantwoorden.
  Tevens is het ook zo dat het electoraat gewoon laf & braaf is. Men blijft voor de “vertrouwde”partijen stemmen, ondanks alles: zie de vvd, alweer de grootste partij van NL. Zie ook de groei van D666.

  4 likes
 6. Galbakken!

  4 likes
 7. Ja en opeens was hij daar, heel raar. Geen ministers, nada. Helemaal alleen. En hij heet ook nog Emamanuel (GOD met ons). De Duivel kopieert GOD als altijd. Misschien is hij de Antichrist. Wie weet.. De tijd zal het leren.

  3 likes
 8. Er is hier maar een woord voor;
  Plutocratie.

  2 likes
 9. Het volk heeft niet echt kunnen kiezen.
  De ware aard van Macron, en de heel veel – en enorme – schandalen die aan deze Jezuïet – baby face, ‘modderfuqer’ – zijn door de leugenmedia zorgvuldig verzwegen, toegedekt zelfs.

  Daarentegen – LePen – ook trekpop van kwaadaardige miljardairs – mocht vrijelijk voor alle kwaad en lelijks worden uitgemaakt. Geen keuze eigenlijk; de Pest of de Cholera.

  Je hoort de Policor trekpoppen veelvuldig LePen vergeleken worden met ene AH (bastaard kleinzoon van baron de Rotschild: https://www.youtube.com/watch?v=glKIK0sn8_M ), met fascisten in het algemeen.
  Nou, Macron – die is wel zeker ‘hard core’ fascist. (wanneer zakenwereld en politiek versmelten).

  Macron is Jesuit.
  Dan is het echt noodzakelijk dat alle kiezers ruim voor de verkiezingen meer weten wat de Orde der Jezuïeten zoal nastreeft:
  lees dit:
  “his complete dedication to the Jesuit order and their mission.
  This explains why Kaine’s political history shows his values changing all the time;
  like a typical Jesuit who is permitted to lie, deceive, steal, kill, and cheat for the good of the order, Kaine’s history is contradictory to being a “good Catholic.” https://conspiracydailyupdate.com/2016/08/17/catholic-battle-for-the-white-house-sotn-alternative-news-commentary/

  Ook AH kreeg van de Policor monopolitiek en leugenpers een heldenstatus. De globalisten verdrongen elkaar om het Grote Project massaal te steunen en met kapitalen te injecteren.

  En hij brult het zelf: hij zal alle soevereine lidstaten meesleuren en onderwerpen aan het Grote Project.
  De staat verdoofde het volk 5 mei nog met brood en spelen, de mensen worden slaapwandelend het Grote Project ingelokt.
  Maar ja – ze kúnnen de waarheid al niet meer bevatten, noch geloven. Dit is aan dovemans oren.

  Kort samengevat is ‘het Grote Project’, ‘Agenda 2030’ van de VN – de post-democratische, transhumane VN Heilstaat, Kunstmatige intelligentie dystopia, het internet der dingen, Big Brother – Five Eyes, etc.:

  The 2030 Agenda for Sustainable Development, supported by Barack Obama and Pope Francis, calls for global redistribution of wealth. https://youtu.be/LtPu1-CxhHA

  n.b.: ‘duurzaamheid’ en ‘development’ en ‘resilience ‘ zijn de code woorden van de globalisten om hun natte droom waar te maken. Banenloze groei, onbemande fabrieken, basisinkomen voor iedere bewoner van de planeet, onteigening van alle eigendomsrechten en bezittingen, totale collectivisering.

  https://www.weforum.org/agenda/2017/05/five-reasons-the-future-of-brain-enhancement-is-digital-pervasive-and-hopefully-bright
  https://www.newsbud.com/2017/04/28/facebook-developing-ability-to-read-your-thoughts-and-the-dark-secret-of-machine-learning/
  https://www.wsj.com/articles/elon-musk-launches-neuralink-to-connect-brains-with-computers-1490642652

  Je moet blijven geloven dat niet iedereen persé kiest voor zijn/haar eigen slavenbestaan cq. uitroeiing.

  2 likes
 10. Ik woon zelf in zuidfrankrijk. Hier doet iedereen niet geheimzinnig over, wil je bij een bank werken en snel carrière maken, zorg dat je lid bent van de loge van het grote oosten, de grootste vrijmetselaars logo van Europa. Met hoofd vesting in Avignon. Dus wie lid is van deze loge is verzekerd van een goede baan. President Hollande heeft in een interview 2 weken toegeven dat hij sindskort groot meester is an deze loge en hij Macron als zijn geestelijke zoon heeft. Kortom. Duidelijk. Geen theorieen gewoon open en blood.

  2 likes
 11. Hij is door mij naar voren geschoven!

  1 likes
 12. Boeiend.
  Ben u ook stemgerechtigd in Fr.? Ook met vlaggetje staan wapperen voor een president zonder partij, program noch kamerleden? Wat een vertoning! En nog niemand die deze verkrachting van de democratie met de geëigende middelen afstraft.

  “Anne Jadot, political science professor at the University of Lorraine, told AFP.’ Read more: One Third of French Voters Spoiled Ballots or Abstained”

  “Macron Leaks contain secret plans for the islamisation of France and Europe
  These are shown in a Powerpoint presentation which appears to have come from the Institut Montaigne. Harmonising education between countries on different sides of the Mediterranean is one of the key objectives.
  Create a common history textbook with Italy, Spain, Morocco, Algeria and Tunisia (3) in order to put in historical perspective the mutual contributions and religious convergences between the two shores of the Mediterranean.
  The document also recommends the introduction of Arabic teaching to French schools, including bi-lingual classes.
  Other plans for measures to islamise France include facilitating mosque construction by making it easier to arrange finance for it
  https://diversitymachtfrei.blogspot.it/2017/05/macron-leaks-contain-secret-plans-for.html

  Tout policor Den Haag twitterde van opwinding met de keuze op ‘modderfuquer’ Macron – Jezuïet, dus geprogammeerd voor glashardcore fascistische wereldorde: een introductie in de natte droom van dat geheime genootschap:
  http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican21.htm

  0 likes
 13. Zie: http://www.globalresearch.ca/french-election-fraud-will-macron-be-able-to-form-a-government/5589262

  Voor de verkiezingen: “Until a few weeks ago, Marine Le Pen from the extreme right-wing National Front was leading all polls. Mr. Fillon came in second.”

  En na de verkiezingen:
  “The final tally is Emmanuel Macron 66% against 34% for Marine Le Pen, a historic landslide never seen in France’s recent past.”

  Als de exit polls extreem afwijken van de uitslag van de verkiezingen is er gewoon sprake van stem fraude.
  Gewoon zoals we dat in Nederland ook kennen ……..http://www.livekijken.nl/mark-rutte-mogelijk-winnaar-fraude-hertelling-nodig/

  0 likes
 14. Lees Macron wikipedia.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

spaargeld

Dit totaal onrechtvaardige beleid zorgt ervoor dat uw spaargeld verdwijnt

ABN Amro heeft aangekondigd dat de rente ...

kraanwater

Kraanwater niet zo veilig als gedacht: vele duizenden kankergevallen in de EU. Loopt u gevaar?

Een chemische stof in kraanwater veroorzaakt in ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.