Binnenland

‘Er is maar één manier om aan deze grootste diefstal uit de Nederlandse geschiedenis een eind te maken’

Help door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

De grote bom onder ons pensioenstelsel is de euro, zei Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) in de Kamer. “Een euro die elke dag minder waard wordt. Een euro waar gepensioneerden niet of nauwelijks rente over ontvangen.”

Door deze vreselijke euro dreigt de komende 10 jaar – als de huidige inflatie aanhoudt – de helft van onze opgebouwde pensioenen te verdampen. Dat is naar schatting zo’n 1 biljoen euro, aldus Van Houwelingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nexit

En doordat onze pensioenen verdampen kan de Europese Centrale Bank vervolgens straffeloos biljoenen euro’s bijdrukken, benadrukte het Kamerlid. Hij voegde toe dat vooral de zuidelijke landen daarvan profiteren.

“Er is maar één manier om aan deze grootste diefstal uit de Nederlandse geschiedenis een eind te maken en onze pensioenen te redden en dat is een Nexit, en wel zo snel mogelijk,” zei Van Houwelingen.

Geen extra maatregelen

De prijzen stijgen in Nederland extreem hard. Volgens het CBS is de inflatie vorige maand opgelopen tot bijna 12 procent. Een maand eerder was dit nog ruim 7 procent. Premier Rutte zei te verwachten dat het kabinet niet nog meer maatregelen gaat nemen om te voorkomen dat mensen veel minder te besteden hebben.

Rutte zei dat het ‘zorgwekkend’ is dat de prijzen zo hard stijgen, maar ‘ik denk, als ik door mijn oogharen kijk, dat het niet op voorhand gezegd is dat er maatregelen gaan volgen’.

4.8 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

160 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
2 jaren geleden

Waarop wachten we?

Eugeen
Eugeen
2 jaren geleden

In 2028 zal sowieso elk pensioenfonds, waar ook ter wereld maar zeker in de US, géén cent kunnen uitbetalen. Al het geld is al in 1997door de superrijke parasieten gestolen. Kijk en/of luister naar Catherine Austin Fits en huiver over onze? oh zo democratische politici en brave bankiers!!! 2028 zou initieel dan ook het jaar geworden zijn dat de dollar zou verdwijnen voor een digitale munt!

T,A
T,A
2 jaren geleden

2030 JE BEZIT NIETS EN BENT GELUKKIG ?

Rienus
Rienus
2 jaren geleden

En zo`n Nexit gaat er helaas niet komen. Al zou er een meerderheid voor zijn de machthebbers leggen alles wat niet in hun kraam past gewoon naast zich neer. Er is eigenlijk geen andere manier dan een revolutie die er pas gaat komen als alles afgepakt is en het dus te laat is.

Back to top button
160
0
We lezen graag je reactie!x