CoronaBuitenland

Er zijn amper nog proefpersonen te vinden voor nieuwe vaccins: hoe zou dat toch komen?

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

Vaccinologen worstelen sinds corona om proefpersonen te vinden voor het testen van nieuwe vaccins. Dat zegt professor vaccinologie Isabel Leroux-Roels van de Universiteit Gent tegen Het Belang van Limburg. En dat terwijl het kandidatenbestand is verdubbeld.

Leroux-Roels zegt dat zij en haar collega’s sinds de coronapandemie amper nog proefpersonen kunnen vinden voor het testen van nieuwe vaccins. “We geraken maar niet aan voldoende kandidaten.”

Heel krachtig

Hoe zou het toch komen? De vaccinoloog wijst erop dat veel mensen last hebben gehad van grieperige klachten door het vaccin. “De coronavaccins waren heel krachtig qua bijwerkingen,” stelt Leroux-Roels. “Maar dat is zeker niet voor elk vaccin het geval.”

Ondertussen gaat men in de Verenigde Staten binnenkort ook heel jonge kinderen vaccineren tegen corona. De eerste prikken kunnen eind volgende week al worden gezet bij kinderen tussen de 6 maanden en 6 jaar oud. Bijna 20 miljoen kinderen komen in aanmerking voor de prikken.

Beangstigend

Zij krijgen drie injecties van Pfizer. De bijwerkingen van een Moderna-prik ‘zijn mogelijk heftiger’.

“De obsessie van sommige mensen met het inenten van jonge gezonde mensen – en in dit geval zelfs baby’s – is beangstigend. Zij hebben helemaal geen coronavaccinatie nodig,” reageert Kamerlid Wybren van Haga (BVNL). Energieadviseur Simone Juffermans voegt toe: “Gruwelijk.”


4.9 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Rieset
Greet Rieset
12 dagen geleden

ja, als je de definitie van vaccin verandert

Badbone
Badbone
12 dagen geleden

Waarom test kandidaten nodig als je de bevolking kunt gebruiken

Henk
Henk
12 dagen geleden

In politiek Den Haag zijn er vast wel vrijwilligers die het vaccin willen testen.

Jaco
Jaco
12 dagen geleden

Vind nou niemand het raar dat je meedoet met ’n expiriment waar niets voor krijgt en jij alle risico zelf moet afdekken!? Sterker nog,je betaald dat gif zelf met enorme kans dat je voor het leven gehandicapt raakt en eerder sterft? Zijn die mensen nu werkelijk zo ontzettend dom? The greater good bestaat niet! Weet je wel waar je huis naartoe gaat? Juist naar de staat! Dombo’s. Straks zeggen ze nog wil je internet eerst prikke. Klinkt dat raar he! Maar wel realistisch. Niet prikke dus.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

94
0
We lezen graag je reactie!x