Financieel

‘Noodsteun’ gericht op totale onderwerping van landen (video)

Help ons door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voorzitter van de Europese Raad Herman Van Rompuy wil de EU-lidstaten onderwerpen aan geheel ondemocratische structuren die in Brussel zetelen.

Dat stelt leider van de Britse Onafhankelijkheidspartij en Europarlementariër Nigel Farage. De sinistere trojka bezoekt een land en vertelt de premiers vervolgens wat ze wel en niet mogen doen, aldus de euroscepticus.

Veel leden van het Europees Parlement willen dat Spanje wordt uitgekocht zodat het land kan worden onderworpen aan deze nieuwe orde, ging hij verder. Intussen wil Mario Monti dat Italië wordt uitgekocht omdat ‘hij bang is dat parlementaire democratie het voortbestaan van de Europese Unie in gevaar brengt’.

Farage merkt op dat de eurozone in economisch, sociaal en politiek opzicht een duistere plaats is geworden. Hij denkt dat de afzonderlijke landen nog heel wat jaren in deze gevangenis zullen blijven zitten.

Hij vindt het dan ook erg vreemd dat de Nobelprijs voor de Vrede is toegekend aan de Europese Unie. Het is waar dat Duitsland na 1945 geen land is binnengevallen, maar dat is ook nooit echt aan de orde geweest, aldus Farage.

Terwijl de verdeeldheid in Europa toeneemt en neonazistische politiek aan populariteit wint, wil een meerderheid van de Britten uit de Unie stappen, besluit de partijvoorzitter van de fractie Europa van Vrijheid en Democratie.

Bron: YouTube/europarl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dreamfall
Dreamfall
9 jaren geleden

Tijd voor elk EU land om eruit te stappen!

Laten we maar iets nieuws bedenken. scandinavische landen plus duitsland en nederland zou een mooie nieuwe unie zijn

biff
biff
9 jaren geleden

Go Nigel!
En wat van Rompuy kan ik maar één ding zeggen:

Kielhalen!

arie
arie
9 jaren geleden

[quote name=”Dreamfall”]Tijd voor elk EU land om eruit te stappen!

Laten we maar iets nieuws bedenken. scandinavische landen plus duitsland en nederland zou een mooie nieuwe unie zijn[/quote]

Het probleem daarmee is dat dat al jaren wordt geroepen en er toch niets gebeurd,..waarom? Omdat alles precies gaat zoals Europa wil…ze zijn helemaal niet in paniek wanneer er weer een land hulp nodig heeft (alleen voor de bühne)dat willen ze juist…Nigel heeft gelijk, men wil Europa niet redden, men wilt het onderwerpen en zo te zien gaat alles volgens plan.

ariane scholten
ariane scholten
9 jaren geleden

als we niets doen en blijven doorsukkelen, krijgen we hier een politiestaat, daar voelen we niets voor, dusz wakker worden. eruit stappen, dan moet ik toch aan Wilers denken, die dit altijd gezegd heeft.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x