Financieel

‘Noodsteun’ gericht op totale onderwerping van landen (video)

Help anderen door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voorzitter van de Europese Raad Herman Van Rompuy wil de EU-lidstaten onderwerpen aan geheel ondemocratische structuren die in Brussel zetelen.

Dat stelt leider van de Britse Onafhankelijkheidspartij en Europarlementariër Nigel Farage. De sinistere trojka bezoekt een land en vertelt de premiers vervolgens wat ze wel en niet mogen doen, aldus de euroscepticus.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Veel leden van het Europees Parlement willen dat Spanje wordt uitgekocht zodat het land kan worden onderworpen aan deze nieuwe orde, ging hij verder. Intussen wil Mario Monti dat Italië wordt uitgekocht omdat ‘hij bang is dat parlementaire democratie het voortbestaan van de Europese Unie in gevaar brengt’.

Farage merkt op dat de eurozone in economisch, sociaal en politiek opzicht een duistere plaats is geworden. Hij denkt dat de afzonderlijke landen nog heel wat jaren in deze gevangenis zullen blijven zitten.

Hij vindt het dan ook erg vreemd dat de Nobelprijs voor de Vrede is toegekend aan de Europese Unie. Het is waar dat Duitsland na 1945 geen land is binnengevallen, maar dat is ook nooit echt aan de orde geweest, aldus Farage.

Terwijl de verdeeldheid in Europa toeneemt en neonazistische politiek aan populariteit wint, wil een meerderheid van de Britten uit de Unie stappen, besluit de partijvoorzitter van de fractie Europa van Vrijheid en Democratie.

Bron: YouTube/europarl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dreamfall
Dreamfall
11 jaren geleden

Tijd voor elk EU land om eruit te stappen!

Laten we maar iets nieuws bedenken. scandinavische landen plus duitsland en nederland zou een mooie nieuwe unie zijn

biff
biff
11 jaren geleden

Go Nigel!
En wat van Rompuy kan ik maar één ding zeggen:

Kielhalen!

arie
arie
11 jaren geleden

[quote name=”Dreamfall”]Tijd voor elk EU land om eruit te stappen!

Laten we maar iets nieuws bedenken. scandinavische landen plus duitsland en nederland zou een mooie nieuwe unie zijn[/quote]

Het probleem daarmee is dat dat al jaren wordt geroepen en er toch niets gebeurd,..waarom? Omdat alles precies gaat zoals Europa wil…ze zijn helemaal niet in paniek wanneer er weer een land hulp nodig heeft (alleen voor de bühne)dat willen ze juist…Nigel heeft gelijk, men wil Europa niet redden, men wilt het onderwerpen en zo te zien gaat alles volgens plan.

ariane scholten
ariane scholten
11 jaren geleden

als we niets doen en blijven doorsukkelen, krijgen we hier een politiestaat, daar voelen we niets voor, dusz wakker worden. eruit stappen, dan moet ik toch aan Wilers denken, die dit altijd gezegd heeft.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x