Homepagina » Bewustzijn » De Urim-code: diepgaande transformatiemethode voor de nieuwe tijd
De Urim-code: diepgaande transformatiemethode voor de nieuwe tijd

De Urim-code: diepgaande transformatiemethode voor de nieuwe tijd

De Urim-code is een energetische stoel die tot op cel- en zielniveau werkt. Het is een eenvoudige en allesomvattende methode om lichaam en ziel aan te zetten tot heling en harmonie.

Door de werking van deze energetische stoel wordt iemand zich weer bewust van zijn of haar ‘ware ik’.

Vanuit dit nieuwe bewustzijn kan er met meer vitaliteit, creativiteit, liefde, gezondheid en kracht geleefd worden.

De theorie achter de Urim-code is o.a. gebaseerd op een ‘levende matrix’ van getalsymbolieken en kristallen. De levende matrix van de energetische stoel transformeert stap voor stap belemmeringen en blokkades. Doordat de lagere frequenties letterlijk gewist worden, kunnen de hogere frequenties zich veel beter manifesteren. Dit activeert het zelfhelend vermogen in sterke mate. Daarnaast wordt jouw unieke netwerk van zuivere verbindingen met alles wat is, geactiveerd. Dat brengt de ‘oude ‘ kennis weer terug in je herinnering.

Is het zo eenvoudig? Ja, het is zo eenvoudig!

De mogelijkheden die deze energetische stoel biedt zijn grenzeloos, uniek, verrassend eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. Men hoeft enkel ‘maar’ met enige regelmaat 20 minuutjes in de stoel te gaan zitten, het gaat allemaal vanzelf. De Urim-code begint meteen te werken. Het enige wat nodig is, is een vertrouwen in het feit dat er een directe verbinding ontstaat tot alle informatie, authentieke kracht, herstel van gezondheid, nieuwe inzichten, basisveiligheid en innerlijke rust. Voelen is weten!

De Urim bewerkstelligt dat het individu vrij wordt gemaakt van blokkades en belastingen om zijn of haar unieke bijdrage aan zichzelf en de wereld te leveren. Door regelmatig gebruik te maken van de Urim-code blijft men zich ontwikkelen en vernieuwen.

De ‘levende’ matrix van de Urim-code is een unieke nieuwe methode van NU.

De werking is gebaseerd op ingebouwde getalsymbolieken. Getallen hebben betekenis en een uitwerking door de eeuwen heen. Getalsymbolieken brengen alles weer terug in een harmonisch patroon. Aan alle kunst, gebouwen en wetenschap liggen getallen ten grondslag. De geleerden, bouwmeesters en architecten van vroegere tijden waren hiervan op de hoogte, zij bouwden de grote kathedralen en gebouwen, maar ook de piramides op basis van de kennis van getalwaarden (verhoudingen, functie en locatie) en zo ontstonden krachtplekken. Je kunt de Urim-code zien als een krachtplek en ‘ meester-architect’. Hij brengt je weer terug in je authentieke kracht.

Alles is energie! Alles bestaat uit frequenties. Er zijn lage en hoge frequenties. Wij worden dagelijks ‘aangevallen’ door lagere frequenties (dit is informatie die ons immuunsysteem verzwakt) via de vervuiling in ons voedsel (denk bijvoorbeeld aan toegevoegde geur-, smaak- en kleurstoffen en hoeveelheden suiker of aspartaam), vervuild water (fluor, allerlei vergiften en zware metalen), inentingen (resten van embryo’s, desinfecteermiddelen, aluminium, sorbitol, kwikzilver), angstscenario’s, medicijnen, elektromagnetische straling (zendmasten, elektrische systemen, telefoon). De lijst met lagere frequenties is ondertussen al oneindig lang. Willen wij werkelijke veranderingen aanbrengen in de nieuwe tijd, is het belangrijk dat wij goed in onze authentieke kracht staan.

Wij dienen ervoor te zorgen dat ons bewustzijn sterker is dan de invloed van een zendmast of een schadelijke kunstmatige stof. De Japanse wetenschapper Emoto heeft ontdekt dat water geladen met lage frequenties zeer heftig reageert op negatieve frequenties zoals angst en boosheid. Zij versterken elkaar enorm. Hij heeft ook ontdekt dat water geladen met positieve frequenties zoals liefde, oneindig bewustzijn en vrijheidsgevoelens niet beïnvloed kan worden door lagere frequenties. Ook niet door elektromagnetische stralingen, schadelijke stoffen en negatieve gedachten.

Deze belangrijke ontdekking van Emoto zorgt voor een totaal andere kijk op zaken.

Als wij onze frequenties weten te verhogen, dan kan het ‘bombardement’ aan belastende informatie ons niet meer raken.

Zolang wij ons echter nog te veel blijven richten op de wereld van onze vijf zintuigen en de wereld van de emoties (astrale wereld), dan blijven onze trillingen of frequenties te laag en zijn we bevattelijk voor allerlei invloeden van wat voor aard dan ook. Door lage frequenties zijn we gemakkelijk te programmeren en manipuleren, omdat lage frequenties als basis angst hebben. Door hoge frequenties stemmen we ons steeds meer af op oneindige liefde en oneindig bewustzijn. Dit is nodig om boven de angst uit te stijgen en elke keer weer je eigen keuzes te maken.

Natuurlijke heelmethodes zoals kruiden, acupunctuur, energetische behandelingen, juiste voeding, massages, enzovoorts, hebben als doel om onze lichaamsfrequenties weer met elkaar in balans te brengen. Hierdoor verhogen we in frequentie, voelen we ons krachtiger en zijn we minder angstig en niet zo beïnvloedbaar. Deze natuurlijke heelmethodes zijn niet het doel, maar een hulpmiddel om onze trillingen in zijn geheel of van een specifiek lichaamsdeel of orgaan te verhogen, totdat we weer ‘klinken’ zoals het hoort. Zodat onze grondtoon en frequentie harmonie, welzijn, gezondheid en vitaliteit brengen.

Onze hersenen, maar ook ons DNA zijn zowel ontvangers, alsook versterkers en zenders. Dit heeft Monique Timmers uitgebreid beschreven in haar laatste boek: Regeer je eigen koninkrijk . Als wij ons afstemmen op de verkeerde golflengte, dan krijgen we ruis en verstoringen; ziektes en klachten. Stemmen we ons echter af op zuivere frequenties zoals oneindig bewustzijn en oneindige liefde, dan verhogen we meteen onze frequenties en kunnen we helen. We moeten de frequenties weer in harmonie brengen om elke disharmonie te elimineren waardoor onze gezondheid en authentieke kracht zich moeiteloos kunnen manifesteren. Dit is zelfheling.

Ons hogere bewustzijn heeft de macht om ons DNA aan te sturen en te beïnvloeden. Alle programma’s die schadelijk voor ons zijn, die tot ons zijn gekomen via overgeërfde herinneringen en conditioneringen, of die we gedownload hebben, moeten gewist of geëlimineerd worden. Wij dienen ons DNA weer in harmonie te brengen en af te stemmen op oneindige liefde, op onze zuivere blauwdruk. Pas dan zijn we niet meer beïnvloedbaar voor wat dan ook.

Urim-code

De Urim-code is het ultieme middel om ons hierbij te helpen. Hij zorgt ervoor dat wij ons afstemmen op onze kwaliteiten en vermogens die ons DNA dragen. Hij stemt ons meer en meer af op het oneindige bewustzijn, op oneindige liefde, zodat we steeds meer ervaren dat alles één is.

Ons lichaam is als een computer. Als wij alles goed ingeven doet de computer precies wat we willen, drukken we echter op een verkeerde toets ontstaat er chaos of overgevoeligheid. De computer kan vervolgens op tilt slaan. Zo gebeurt het ook in ons lichaam.

De Urim-code helpt ons om alle verkeerde downloads te wissen, bewust of onbewust. Gerichte aandacht versterkt zelfs de hogere frequenties en de uitwerking. Je bent je eigen schepper.

De Urim-code is ontworpen voor thuisgebruik, maar ook voor therapeuten die ermee kunnen werken. Als een therapeut de samenwerking aangaat met de Urim-code kan hij of zij gericht werken om belastende informatie (lage frequenties) bewust los te laten. Ons lichaam kan hierdoor helen, onze vitaliteit kan toenemen, organen kunnen beter werken, de samenwerking tussen onze beide hersenhelften wordt gestimuleerd, er ontstaan inzichten en innerlijke verbindingen die ons verder begeleiden op onze unieke wegen.

Naast de Urim-code is er nu ook de Bron-code, een stoel enkel voor therapeuten inclusief een opleiding. De Bron-code is een energetische stoel waarmee je met gerichte programma’s kunt werken met je cliënten.

Recent is er een energetische stoel ontwikkeld voor bedrijven: de Thummim-code.

Voor meer informatie over deze unieke energetische stoelen, prijzen en levering, zie de site van Monique Timmers. Hier staan ook vele reacties en ervaringen op van zowel het thuisgebruik alsook de ervaringen van therapeuten die met de Urim-code werken.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

50 reacties

 1. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat ik het als zéér waardevol ervaar met de de Urim-code te kunnen en mogen werken. De geschreven negatieve feedback kan alleen maar uit onwetendheid geschreven worden. Naast mijn eigen positieve ervaringen werk ik nu ruim een jaar als coach met de Urim-code in mijn coachprogramma’s en ben ik zeer enthousiast over de werking en resultaten ervan. Ik zie mensen met sprongen meer in hun kracht komen en vitaler worden. Ik zou zeggen voel voor je zelf met jouw onderscheidingsvermogen of je deze waardevolle hulp, die nu gelukkig weer mogelijk is, herkent en zelf wilt ervaren!!

  2 likes
 2. het is toch fantastisch dat je met een in feiten zo’n simpel iets (je hoeft alleen maar op de stoel te gaan zitten) geweldige resultaten kun behalen. Ik gebruik de stoel in mijn eigen praktijk en daar zie ik mensen echt veranderen, ze ervaren een enorme rust en ontspanning die ze vaak vast kunnen houden in hun dagelijks leven, meerderen kunnen ook duidelijk voelen waar gewerkt wordt er ontstaat een beter begrip over het waarom, pijn verdwijnt en klachten verminderen aanzienlijk, zo niet helemaal
  ik voel een enorme dankbaarheid dat ik met deze energie mag werken.
  deze stoel is letterlijk een steuntje in je rug op weg naar totale vrijheid

  1 likes
 3. Er wordt gevraagd in de eerdere reacties naar ervaringen van mensen die werken met de stoel. Voor mij helpt de Urim je om je (opnieuw) af te stemmen op puur bewustzijn, van waaruit zelfheling kan plaatsvinden. Het is geen medicijn, dat wonderen verricht zonder dat je zelf iets voor hoeft te doen, maar dat is je huisarts of therapeut ook niet.
  Het enige wat jij hoeft te doen is je open te stellen voor hulp en daarna je denken schoon te houden. Dan wordt alles in werking gezet om je systeem te vitaliseren, schoon te maken of te verbinden met liefde, net wat nodig is om je (gezondheids)wensen te vervullen.
  Voor wie dit beetje zelfverantwoordelijkheid kan opbrengen is het een fantastisch hulpmiddel en besparing op dokters- of therapeutenbezoek, hoezo duur :).

  1 likes
 4. Weet je wat?

  Ik ga lekker geloven in de stoelen die ik al heb staan!

  1 likes
 5. Lekker laten praten. Toen de astrum stargate open dagen had ben ik eens zelf gaan kijken en kon ik voor 10 euro een sessie doen van een half uur. Ik was nieuwsgierig-en het lijkt mij ook handig dat je eerst iets uit probeert voordat je oordeelt,anders blijf je toch een betweter.
  Uit mijn ervaring werkte de Stargate wel en kon ik voelen dat er op energie niveau wel dergelijk wat gebeurde. Alleen voelde ik mij niet anders achteraf, maar ik had ook geen issues of lichamelijke klachten.
  Dit is ook zoiets, alleen ik voel die behoefte niet om dit ook uit te proberen of hier over te oordelen. Wel reageer ik altijd graag op mensen die het beter denken te weten, maar niet eens weten waar ze over praten. Maar ja, dat is niet nieuws hier. Ik zeg maar zo: Whatever floats your boat 😛

  1 likes
 6. Ik vind de berichtgevingen van deze Niburu site op zich best interessant en overzichtelijk. Alleen dat publiek wat hier reageert joh.. wat een stelletje ziele- en zeurpieten zijn jullie doorgaans! Een groot aantal van jullie kunnen alleen maar dom en kortzichtig reageren. Dat valt echt op. En neem nou eens niet klakkeloos allerlei dingen over, ga zelf eens op onderzoek uit, voor je gaat zitten jammeren. Of domweg zit te blaten. Gebruik je hersens nou eens.

  1 likes
 7. Ik vraag mij af of de redactie zelf ervaring heeft met deze stoel of andere mensen gesproken heeft die ervaringen hier mee hebben.

  0 likes
 8. €425,- voor een paar planken, het mot toch niet gekker worden,mijn oude stoel van 45 jaar (of ouder) werkt prima en voor geen goud zou ik willen ruilen .

  0 likes
 9. De Urim-code helpt ons om alle verkeerde downloads te wissen, bewust of onbewust.Dus dit is een stoel met een C cleaner erin.Alhoewel het uiterlijk lijkt op de electrische stoel.Nice try, ook hier gaat het weer om geld klopperij.

  0 likes
 10. Ik heb zojuist de Down to Earth methode gepatenteerd.

  Schoenen uit, de deur uit lopen, richting het dichtstbijzijnde, onbegroeide zand -bijvoorbeeld een tuin-, daar in gaan staan met -belangrijk- beide voeten op de grond, ademhalen en daarna eens diep en serieus nadenken. Over bovenstaand artikel.

  Bijvoorbeeld over hoe serieus je het moet nemen.
  En over de vraag of je hier iemand geld mee wil laten verdienen, of dat je dat geld liever bespaard om het vervolgens ook níet uit te geven aan mijn gepatenteerde Down to Earth methode.

  Want die is gratis.

  0 likes
 11. we gaan dit toch niet serieus nemen of wel?? zo,n helende stoel?,,volgende keer komt er misschien iemand met een helende wc pot.

  0 likes
 12. Vertel er dan ook gelijk bij dat Urim en Tummum in bijbelse tijden voorspellende stenen waren die alleen door de hogepriester gebruikt mochten worden.

  http://www.youtube.com/watch?v=c3Ytnt_AQck

  0 likes
 13. Dit slaat werkelijk alles, wat een onbeschaamde reclame! Alles wordt door elkaar gegooid, Lagere frequenties, positieve frequenties, negatieve frequenties. Het klinkt vals.

  0 likes
 14. [Het enige wat nodig is, is een vertrouwen in het feit dat er een directe verbinding ontstaat tot alle informatie, authentieke kracht, herstel van gezondheid, nieuwe inzichten, basisveiligheid en innerlijke rust.]

  Ja hoor daar is hij: de cirkelredenatie

  De stoel werkt, maar alleen als je erin gelooft. Dus als je er niks van merkt, dan ligt dat aan jou, want je gelooft het niet. Mensen die het wel geloven zullen het wel merken. Logisch, want als je het gelooft wil je dat het werkt en wil je niet tegen jezelf moeten erkennen dat je voor het lapje bent gehouden.

  Wat een gezwets.

  0 likes
 15. Grappig. Het aanprijzen van een ‘nieuwe’ vorm van helen of verhogen van het bewustzijn. Dit ruikt beetje naar advertising.
  Nou, we zijn openminded, maar ook niet stom dus…wat zijn de testresultaten van zo’n ding na een dubbelblind onderzoek?

  Men speelt redelijk hard in op het zelfherstellend vermogen van de mens door suggestie. ALS je er elke dag ‘maar’ 20 minuutjes in gaat zitten én EROP VERTROUWT dat je beter inzicht, etc krijgt, DAN… Redelijk voorwaardelijk, niet?
  Energie van heling is namelijk erg onvoorwaardelijk en wie daarin wil ‘geloven’ en eigenlijk zijn eigen genezende kracht wil ‘activeren’ VIA het product van een ander, ga je gang, maar dan heeft men zijn huiswerk niet gemaakt.

  De beweringen van wat deze Urim-code stoel allemaal kan…hilarisch. Men kan wel vitaliseren en het energiepeil verhogen, maar om dan te gaan praten over ‘ingrijpen’ en het oplossen van zus of zo…bewust of onbewust…

  Kijk, het allerbelangrijkste is dat we zélf eens gaan ontdekken wat men kan verwezenlijken als mens. Zo is het ‘geloof’ in één of andere gebedsgenezer soms voldoende om van allerlei geneeslijke en ongeneeslijke ziekten of aandoeningen ‘miraculeus’ te genezen! Het is exact hetzelfde principe, zij het minder extreem. NIETS kan jou genezen, dat doe je namelijk altijd zélf. Maar daarvoor is inzicht nodig en wat kennis en onderzoek en net doordat we wat lui zijn geworden kunnen zulke zaken vlotjes doorgang vinden en worden de ‘new-agers’ versleten als een achterijke stroming in de bevolkingsgroep. Neen. Zelf denken, zélf doen.
  Niets mis met begeleiding, maar dan dient het wel serieuze begeleiding te zijn en niet zomaar wat priet praat over een soort van ‘wonderstoel’. Het wonder, mensen, believers en non-believers, tirannen en weldoeners…zijn we namelijk zelf!

  0 likes
 16. TEST het uitgebreid en kom dan met resultaten van wat die zogenaamde ‘technologie’ ons kan bieden, niet de niet-werking ervan op subtiele wijze in de schoenen schuiven van zij die 425,-Eur betaald hebben om ‘t bedrijfje te spekken, maar de ‘foute’ instelling hadden… Het lijkt me op zich al lachwekkend dat mensen hiermee wegkomen.
  Werkt het? Zoveel te beter en van harte welkom, maar niet ‘zomaar’ wat holle woorden prediken.

  0 likes
 17. Hier moet ik om lachen,het is toch niet te geloven.Niburu hebben jullie deze stoel ook?Was dat maar zo eenvoudig om ons vermogen af te stemmen.We kunnen inderdaad erg veel,in sommige gevallen kunnen wij veel doen om ons zelf te genezen,maar het meeste kunnen wij niets aan doen.Het eten word vergiftigt de lucht is vies.Maar die stoel nee dit is een lachertje.
  Groetjes.

  0 likes
 18. Wat een BS weer, Niburu door de bocht ! Getallen symboliek die zou werken alleen omdat je op een doodgewone stoel gaat zitten , beetje apart design welliswaar, met een ”symbolische getallen ” op het hout of wat is het geschreven ? Gaat niet werken. Is dit weer de zoveelste scam ? [quote name=”kim”]Vertel er dan ook gelijk bij dat Urim en Tummum in bijbelse tijden voorspellende stenen waren die alleen door de hogepriester gebruikt mochten worden.

  http://www.youtube.com/watch?v=c3Ytnt_AQck%5B/quote%5D
  Ook weer nonsense, tis niet Urim en Tummum maar Turim ! Stenen kunnen niks voorspellen. Hogepriesters ? Yea right. Selfproclaimed BS. De bijbel zit van allerlei nonsense aan elkaar, gebaseerd op mythen. De Ark des ”verbonds” ( er was geen verbond, want er was geen communicatie met moses en een God.. ) was een condensator en het was Egyptisch ontwerp en technology niks holy box from God !!! allemaal make belief en verzonnen concepten. De bijbel staat vol met die lariekoek.

  0 likes
 19. [quote name=”Wesley”]

  Ja hoor daar is hij: de cirkelredenatie

  De stoel werkt, maar alleen als je erin gelooft. Dus als je er niks van merkt, dan ligt dat aan jou, want je gelooft het niet. Mensen die het wel geloven zullen het wel merken. Logisch, want als je het gelooft wil je dat het werkt en wil je niet tegen jezelf moeten erkennen dat je voor het lapje bent gehouden.

  Wat een gezwets.[/quote]

  alles werkt vanuit je eigen geloof. je eigen creatie, je iegen waarheid. Net als dat je niet in meditatieve toestand raakt als jij je niet los kan/wil laten van de fysieke realiteit.
  Ik raad je aan. Eerst goed zelf testen en dan kijken of je het nog wil afdoen als gezwets. Want iets gelijk wegschuiven als onzin is toch zo makkelijk. Ik neem aan dat je aan het ontwaken bent uit je mindcontrol? Anders neem je jezelf toch echt voor de gek door informatie als deze tot je te nemen.

  0 likes
 20. Sorry maar dit gaat wel een beetje ver. Zelfs Emoto wordt er met zijn haren bijgesleept….
  Wel een lekker stukje free publicity voor deze Monique Timmers, want het mag wat kosten deze stoelendans.
  Jammer dat Niburu zich verlaagt tot dit niveau.

  En precies zoals Theo al eerder opmerkt….loop gewoon naar buiten op je blote voetjes door het gras.

  0 likes
 21. Grappig inderdaad, dat er zo snel en zo hard geoordeeld wordt door critici die, zoals blijkt uit hun reacties, geen van allen ervaring hebben met deze Urim. Goed bezig!!

  0 likes
 22. Hier een leuke link en elders las ik dat ook het getal 11 en 22 heel belangrik waren.

  http://users.telenet.be/finn.bernaerdt/pythagoras.html

  0 likes
 23. [quote name=”Luna”][quote name=”Wesley”]

  Ja hoor daar is hij: de cirkelredenatie

  De stoel werkt, maar alleen als je erin gelooft. Dus als je er niks van merkt, dan ligt dat aan jou, want je gelooft het niet. Mensen die het wel geloven zullen het wel merken. Logisch, want als je het gelooft wil je dat het werkt en wil je niet tegen jezelf moeten erkennen dat je voor het lapje bent gehouden.

  Wat een gezwets.[/quote]

  alles werkt vanuit je eigen geloof. je eigen creatie, je iegen waarheid. Net als dat je niet in meditatieve toestand raakt als jij je niet los kan/wil laten van de fysieke realiteit.
  Ik raad je aan. Eerst goed zelf testen en dan kijken of je het nog wil afdoen als gezwets. Want iets gelijk wegschuiven als onzin is toch zo makkelijk. Ik neem aan dat je aan het ontwaken bent uit je mindcontrol? Anders neem je jezelf toch echt voor de gek door informatie als deze tot je te nemen.[/quote]
  Nou mijn licht doet het gewoon als ik de schakelaar aan zet. Ongeacht of ik er in geloof of niet. Zelfde geldt voor mijn fiets, mijn auto, mijn magnetron, mijn computer.

  dingen die werken werken, of je er nu in gelooft of niet. Als je ergens in moet geloven voordat het werkt is het in 100% van de gevallen onzin.

  0 likes
 24. [quote name=”T.R.Hunter”]Wat een BS weer, Niburu door de bocht ! Getallen symboliek die zou werken alleen omdat je op een doodgewone stoel gaat zitten , beetje apart design welliswaar, met een ”symbolische getallen ” op het hout of wat is het geschreven ? Gaat niet werken. Is dit weer de zoveelste scam ? [quote name=”kim”]Vertel er dan ook gelijk bij dat Urim en Tummum in bijbelse tijden voorspellende stenen waren die alleen door de hogepriester gebruikt mochten worden.

  http://www.youtube.com/watch?v=c3Ytnt_AQck%5B/quote%5D
  Ook weer nonsense, tis niet Urim en Tummum maar Turim ! Stenen kunnen niks voorspellen. Hogepriesters ? Yea right. Selfproclaimed BS. De bijbel zit van allerlei nonsense aan elkaar, gebaseerd op mythen. De Ark des ”verbonds” ( er was geen verbond, want er was geen communicatie met moses en een God.. ) was een condensator en het was Egyptisch ontwerp en technology niks holy box from God !!! allemaal make belief en verzonnen concepten. De bijbel staat vol met die lariekoek.[/quote]

  Klopt Moest zijn; Urim en Thummim.

  0 likes
 25. Ik hecht meer waarde aan het onderzoek van Emoto. Het levert gratis informatie, kost niets en kan door iedereen vrijblijvend uitgetest worden. Het komt gewoon uit de kraan en er is geen levertermijn.2m9dz

  0 likes
 26. De laatste tijd lees je steeds meer over de oorzaken en een remedie erop dat weer een hoop geld moet kosten.Maar wanneer worden die oorzaken nu eens aan gepakt dan heb je al die onzin niet meer nodig en functioneert iedereen weer zoals het hoort te zijn op een natuurlijke wijze.

  0 likes
 27. Zoals eerder genoemd, het lichaam is de enige die zichzelf kan helen. De mens die op deze/dit apparaat gaat zitten heeft zo een hoge verwachting van het geheel dat het ook gaat gebeuren. Eindelijk kan de persoon in kwestie zich laten gaan en loskomen van de vastzittende emoties en blokkades. Je ziet als het ware een enorme wolk van spanning om zo een mens zitten welke in de stoel ( of ander apparaat) er als modder vanaf valt. Eindelijk uit de sleur, pijn of ongemakken. Dus de stoel doet in werkelijkheid niets en eigenlijk toch weer alles! Als je dat spel door hebt zie je de pracht van het spel, je rondje aarde is en blijft leuk!

  Mens ken uzelve!

  0 likes
 28. Als je in zo,n stoel gelooft dan zou het kunnen werken het is het zelfde als een placebo effect.. geloof kan een krachtige effect hebben je moet er dan wel voor 110% in geloven dat deze stoel energie uitstraalt en dat je bewust word van alle frequentie en trillingen om je heen maar deze zijn er al want alles bestaat daaruit, de mens is een ontvanger van energie frequentie en trillingen het zit echt niet in de stoel zelf het kan wel een pad zijn om bewust te worden van deze energie die al in de mens aanwezig om het op te wekken ..je echt op liefde richten is al een weg een pad en als je de angst niet heeft om dat in de praktijk te brengen en te tonen naar je naaste word dat je grootste kracht want de mens is in zijn wezen al pure liefde alleen het beseft het niet altijd het kan opgewekt worden in de praktijk gewoon naar je naaste …maar dan zal je ook geduld vrede en veroordeel naast je neer moeten leggen anders faal je. liefde voor 110% in de praktijk brengen zonder een beloning te verwachten..dat kan dan de grootste kracht worden..

  0 likes
 29. ik wil even reageren…meeste weerstand en negatieve uitingen zijn altijd mensen met een ‘kort inzicht’ zonder openminded te zijn om het gelijk af te kraken en naar beneden te trekken, maar goed,’balans’ en ‘evenwicht’ moet er zijn…energieën bestaan…positief en negatief dat is duidelijk…alles wat je hoort, ziet en ervaart is ooit gecreëerd en ontstaan door studie en bewaard gebleven kennis uit de oudheid zoals ‘stenen’ en ‘symbolen’ enz…oudheid die qua techniek en kennis vele malen verder waren dan ons hedendaags alhoewel wij zijn aardig op weg…ik vind het daarom briljant concept wat is gecreëerd…”van elektrische stoel naar energetische stoel”…wat negatief gaat kan ook weer positief…
  “geloof het of geloof het niet,ja,nee,boven,beneden,aan,uit”, het heeft met(groeps)creatie kracht dualiteit ‘denken’ te maken”…het KAN werken…met alle respect voor allen 😉
  ik heb een eigen ‘theorie’ maar dat hou ik voor mijzelf ;)…succes met jullie project

  0 likes
 30. In de open haard ermee voor de winterdagen…

  0 likes
 31. [quote name=”Wesley”]Nou mijn licht doet het gewoon als ik de schakelaar aan zet. Ongeacht of ik er in geloof of niet. Zelfde geldt voor mijn fiets, mijn auto, mijn magnetron, mijn computer.

  dingen die werken werken, of je er nu in gelooft of niet. Als je ergens in moet geloven voordat het werkt is het in 100% van de gevallen onzin.[/quote]

  Al bedoel je het tegengestelde wellicht, door de opmerking die je maakt neig ik er naar om luna te geloven. Alleen het bestaan van een placebo effect bewijst al dat geloof wel degelijk ten grondslag kan liggen aan de werking van iets. Daarnaast geldt in principe dat wanneer het gaat om het verleggen van je eigen grenzen, dan er in geloven de eerste voorwaarde is om het te kunnen laten werken. De psychologie zou zichzelf als wetenschap naar huis kunnen sturen’ wanneer geloof in jezelf niet aan de basis zou liggen van vele psychische vooruitgang 😉

  0 likes
 32. [quote name=”Anna”]Er wordt gevraagd in de eerdere reacties naar ervaringen van mensen die werken met de stoel. Voor mij helpt de Urim je om je (opnieuw) af te stemmen op puur bewustzijn, van waaruit zelfheling kan plaatsvinden. Het is geen medicijn, dat wonderen verricht zonder dat je zelf iets voor hoeft te doen, maar dat is je huisarts of therapeut ook niet.
  Het enige wat jij hoeft te doen is je open te stellen voor hulp en daarna je denken schoon te houden. Dan wordt alles in werking gezet om je systeem te vitaliseren, schoon te maken of te verbinden met liefde, net wat nodig is om je (gezondheids)wensen te vervullen.
  Voor wie dit beetje zelfverantwoordelijkheid kan opbrengen is het een fantastisch hulpmiddel en besparing op dokters- of therapeutenbezoek, hoezo duur :).[/quote]
  Klopt dat er vraag was naar de ervaringen, dank voor het delen ervan!
  Ik wil niet laten zien dat de stoel niet werkt, maar net dat mensen ‘t zelfs zonder stoel kunnen. Twee stoelen, één Urim en één ‘placebo’. Wat zijn de effecten? Wat is de intensiteit? Meer of minder op Urim? Versterkt het intenties? Die zaken zijn ook belangrijk. Zij die ‘mee’ zijn en t verhaal begrijpen, die groep is niet de uitdaging. Zij die t niet begrijpen of ‘mee’ zijn, die dienen meer informatie te krijgen over hoe iets werkt. Als t werkt, werkt het, maar als kan aangetoond worden dat extra intenties t effect versterken, dan zou dit op een begrijpelijke wijze overgebracht moeten worden ipv elkaar te bestoken. We kunnen alles idd zelf, maar ik ben geenszins tegen hulp of begeleiding, maar dan dient het ‘zweverige’ aspect ervan zoveel mogelijk geneutraliseerd te worden door onderzoek, vergelijk en ervaringen zoveel als mogelijk.
  😉

  0 likes
 33. ik dacht dat het aanzetten tot heling strafbaar was

  0 likes
 34. Ik kan hier altijd een beetje geirriteerd om worden omdat het hier weer gewoon om geld gaat.
  Spiritualiteit kun je in jezelf vinden, het was er altijd, is er altijd en zal er altijd zijn. Dat geldt ook voor de natuur. Daar heb je geen te duur betaalde stoelen voor nodig, zo simpel is het. We hebben alles al in en om ons en als we er voor moeten betalen (voeding e.d.) dan kost het bijna niets. Baal in DIE weelde en kom dan tot jezelf. Lees eens een boek van Krishnamurti en besef dat gezond verstand ook bij spiritualiteit hoort. Scherp inzicht is een deel van ons, steeds wegsnijdend wat niet bij ons past zodat we steeds dichter bij de essentie komen. Bij onszelf. Daar heb je geen te duur betaalde stoel voor nodig.
  Verder is het jammer dat dit soort dingen mensen juist van spiritualiteit aftrekt en juist eerder in de materialiteit trekt.

  0 likes
 35. Nogmaals, wat verdient Niburu hieraan?

  0 likes
 36. niets maar dan ook niets kan jou veranderen je zal er zelf aan moeten werken en volhouden
  dit soort dingen werk misschien maar het is altijd tijdelijk
  de enigste manier is de verandering in je leven neer gaan zetten en volhouden
  dit stelt niets voor

  0 likes
 37. [quote name=”Frans”]

  Weet je wat?

  Ik ga lekker geloven in de stoelen die ik al heb staan!

  [/quote]

  Ja, maar jouw stoelen zijn natuurlijk niet optimaal uitgelijnd om alle energetische banen goed te kunnen ontvangen.
  En je stoelen zijn niet ingestraald door Jomanda.
  En je stoelen zijn natuurlijk niet door een wichelroedeloper op de juiste energetische aardaders geplaatst.
  En…

  Ja, dan gaat het natuurlijk noooit werken. Dat snap je zelf ook wel.

  0 likes
 38. [quote name=”Hr”][quote name=”Wesley”]Nou mijn licht doet het gewoon als ik de schakelaar aan zet. Ongeacht of ik er in geloof of niet. Zelfde geldt voor mijn fiets, mijn auto, mijn magnetron, mijn computer.

  dingen die werken werken, of je er nu in gelooft of niet. Als je ergens in moet geloven voordat het werkt is het in 100% van de gevallen onzin.[/quote]

  Al bedoel je het tegengestelde wellicht, door de opmerking die je maakt neig ik er naar om luna te geloven. Alleen het bestaan van een placebo effect bewijst al dat geloof wel degelijk ten grondslag kan liggen aan de werking van iets. Daarnaast geldt in principe dat wanneer het gaat om het verleggen van je eigen grenzen, dan er in geloven de eerste voorwaarde is om het te kunnen laten werken. De psychologie zou zichzelf als wetenschap naar huis kunnen sturen’ wanneer geloof in jezelf niet aan de basis zou liggen van vele psychische vooruitgang ;)[/quote]
  Dan werkt dus het placebo effect, niet de stoel.

  0 likes
 39. [quote name=”Artist”]Lekker laten praten. Toen de astrum stargate open dagen had ben ik eens zelf gaan kijken en kon ik voor 10 euro een sessie doen van een half uur. Ik was nieuwsgierig-en het lijkt mij ook handig dat je eerst iets uit probeert voordat je oordeelt,anders blijf je toch een betweter.
  Uit mijn ervaring werkte de Stargate wel en kon ik voelen dat er op energie niveau wel dergelijk wat gebeurde. Alleen voelde ik mij niet anders achteraf, maar ik had ook geen issues of lichamelijke klachten.
  Dit is ook zoiets, alleen ik voel die behoefte niet om dit ook uit te proberen of hier over te oordelen. Wel reageer ik altijd graag op mensen die het beter denken te weten, maar niet eens weten waar ze over praten. Maar ja, dat is niet nieuws hier. Ik zeg maar zo: Whatever floats your boat :-P[/quote]
  Eigenlijk is het wel grappig hoeveel ‘ongelovigen’ er op deze site ronddwalen. Waarom zijn ze hier? Om hun dagelijkse frustraties af te reageren die ze thuis niet kwijt kunnen? Wat een tijdverspilling voor ze, lol!

  0 likes
 40. buiten je zelf vind je niets.

  0 likes
 41. [quote name=”Wesley”][quote name=”Hr”][quote name=”Wesley”]Nou mijn licht doet het gewoon als ik de schakelaar aan zet. Ongeacht of ik er in geloof of niet. Zelfde geldt voor mijn fiets, mijn auto, mijn magnetron, mijn computer.

  dingen die werken werken, of je er nu in gelooft of niet. Als je ergens in moet geloven voordat het werkt is het in 100% van de gevallen onzin.[/quote]

  Al bedoel je het tegengestelde wellicht, door de opmerking die je maakt neig ik er naar om luna te geloven. Alleen het bestaan van een placebo effect bewijst al dat geloof wel degelijk ten grondslag kan liggen aan de werking van iets. Daarnaast geldt in principe dat wanneer het gaat om het verleggen van je eigen grenzen, dan er in geloven de eerste voorwaarde is om het te kunnen laten werken. De psychologie zou zichzelf als wetenschap naar huis kunnen sturen’ wanneer geloof in jezelf niet aan de basis zou liggen van vele psychische vooruitgang ;)[/quote]
  Dan werkt dus het placebo effect, niet de stoel.[/quote]

  Een effect is een resultaat en een resulaat werkt zelf niet. Het mechanisma dat een gedachte omzet in realiteit werkt.

  0 likes
 42. [quote name=”Wesley”][quote name=”Hr”][quote name=”Wesley”]Nou mijn licht doet het gewoon als ik de schakelaar aan zet. Ongeacht of ik er in geloof of niet. Zelfde geldt voor mijn fiets, mijn auto, mijn magnetron, mijn computer.

  dingen die werken werken, of je er nu in gelooft of niet. Als je ergens in moet geloven voordat het werkt is het in 100% van de gevallen onzin.[/quote]

  Al bedoel je het tegengestelde wellicht, door de opmerking die je maakt neig ik er naar om luna te geloven. Alleen het bestaan van een placebo effect bewijst al dat geloof wel degelijk ten grondslag kan liggen aan de werking van iets. Daarnaast geldt in principe dat wanneer het gaat om het verleggen van je eigen grenzen, dan er in geloven de eerste voorwaarde is om het te kunnen laten werken. De psychologie zou zichzelf als wetenschap naar huis kunnen sturen’ wanneer geloof in jezelf niet aan de basis zou liggen van vele psychische vooruitgang ;)[/quote]
  Dan werkt dus het placebo effect, niet de stoel.[/quote]

  En dan vind ik een placebo effect van over de 400 euro veel geld 😉 Als deze mensen echt van het licht en de liefde zijn (en niet van het geld) dan geven ze iemand een fruittella opgerold tot een bolletje en zeggen ze dat het een homeopathisch middel is die ze weer helemaal zen maakt. Dat werkt dan net zo goed, als je er maar in gelooft en het is een stuk goedkoper.

  0 likes
 43. [quote name=”pietsnot”]we gaan dit toch niet serieus nemen of wel?? zo,n helende stoel?,,volgende keer komt er misschien iemand met een helende wc pot.[/quote]
  Ik denk dat ik er al één gevonden heb, ik voel mij na een tijdje opgesloten te hebben op´het toilet, waarbij ik uiterst relaxed op de pot heb gezeten, mij altijd uiterst opgelucht en voel mij tevens een totaal ander mens, alsof ik toch een hoop spanningen heb laten wegvloeien!

  Toch maar eens kijken hoe ik dit idee kan patentderen en voor veel geld aan zwevertjes kan verkopen.

  0 likes
 44. [quote name=”CORRIE”]buiten je zelf vind je niets.[/quote]
  Mooie uitspraak. Niets aan toe te voegen.

  0 likes
 45. Dat er d.m.v. deze stoel iets om te buigen is in het energetische veld kan ik zomaar gaan geloven. Wel geloof ik dat deze stoel alleen werkt wanneer de proefpersoon zelf al geruime tijd bezig is op het esoterische pad en dus met zijn/haar bewustzijn. Dus reacties van mensen die er niet in geloven en het zomaar een keertje proberen, zijn totaal niet relevant.

  0 likes
 46. De E-Stoel is niet meer weg te denken in mijn praktijk en in mijn levenswerk. Sinds ik sinds maart 2012 met de E0-stoel werk, is het een vaste kracht in mijn werk geworden.
  Bij bijna elke behandeling zet ik ‘m in. De behandelingen die ik geef gaan daardoor veel dieper en sneller, dus de cliënten zijn sneller klaar en hebben minder behandelingen nodig. Echt super. Meridianen, chakra’s, het lichaam… alles herstelt veel sneller.

  In de E-Stoel zitten cliënten die weinig voelen, cliënten die wel het een en ander voelen, en ook die heel erg veel voelen. Ik merk dat de E-Stoel altijd doet wat nodig is, het wel of niet (direct) voelen van wat er gebeurt doet niet ter zake, de werking is er.

  Ik zou willen zeggen tegen alle mensen die negatief oordelen zonder het uitgeprobeerd te hebben: je weet niet wat je zegt. Wie van jullie het lef heeft deze stoel met een OPEN mind uit te proberen, komt daarna, als hij of zij eerlijk is, terug op zijn/haar eerdere vooroordeel.

  0 likes
 47. Onbevangen en met open mind ben ik op de stoel Urim gaan zitten. De stoel doet wat er nodig is, voor mij is dat zeer duidelijk voelbaar. Ik hoef niet alles te begrijpen met mijn mind, leef liever vanuit mijn hart. Voelen is voor mij geloven!

  0 likes
 48. [quote name=”Carola”]De E-Stoel is niet meer weg te denken in mijn praktijk en in mijn levenswerk. Sinds ik sinds maart 2012 met de E0-stoel werk, is het een vaste kracht in mijn werk geworden.
  Bij bijna elke behandeling zet ik ‘m in. De behandelingen die ik geef gaan daardoor veel dieper en sneller, dus de cliënten zijn sneller klaar en hebben minder behandelingen nodig. Echt super. Meridianen, chakra’s, het lichaam… alles herstelt veel sneller.

  In de E-Stoel zitten cliënten die weinig voelen, cliënten die wel het een en ander voelen, en ook die heel erg veel voelen. Ik merk dat de E-Stoel altijd doet wat nodig is, het wel of niet (direct) voelen van wat er gebeurt doet niet ter zake, de werking is er.

  Ik zou willen zeggen tegen alle mensen die negatief oordelen zonder het uitgeprobeerd te hebben: je weet niet wat je zegt. Wie van jullie het lef heeft deze stoel met een OPEN mind uit te proberen, komt daarna, als hij of zij eerlijk is, terug op zijn/haar eerdere vooroordeel.[/quote]
  Ja hoor, dat lef heb ik wel. Waar kan ik hem gratis uitproberen?

  Heb jij dan ook het lef om het hier te verkondigen als ik er helemaal niks van merk?

  [Ik merk dat de E-Stoel altijd doet wat nodig is, het wel of niet (direct) voelen van wat er gebeurt doet niet ter zake, de werking is er.]

  Maar zo hou je natuurlijk je eigen waarheid in stand. Want ruimte voor “het werkt niet” is er niet bij jou. Zelfs bij mensen die zeggen dat hij niet werkt, en niks voelen beweer je gewoon glashard “het werkt wel.” Al kun je dan zelf waarschijnlijk niet aangeven hoe hij dan bij die mensen heeft gewerkt die daar kennelijk zelf helemal NIETS van merken.

  0 likes
 49. Werkt 20 minuten per dag mediteren dan niet hetzelfde of moeten sommige mensen weer iets tastbaars hebben.
  Als ik 20 minuten op die stoel gemediteerd hebt, dan werkt het.

  0 likes
 50. Vandaar dat ik voorstander ben van meer onderzoek en duidelijke verstaanbare uitleg omtrent zulke technologieën.

  Een beter begrip zou ervoor zorgen dat we niet meer zo vaak lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Er is nog te veel onduidelijkheid en kan zorgen voor wrevel.

  Men is vandaag niet meer zo snel tevreden met zomaar iemands ervaring. Net als we nu een foto of video hebben, met alle tech voorhanden is het lastig om dit zomaar te ‘geloven’. Niet evident om te onderscheiden wat wel degelijk is en wat niet. Niets mis mee. Gewoon iets meer ‘data’ zodat mensen die daar geen voeling mee hebben of er gewoon nog geen ervaring mee de gelegenheid gegeven wordt om ‘t gemakkelijker te leren begrijpen. uiteraard kom je niet meer zomaar weg met “ik voel wél iets, geweldig” en “Ik voel er geen zak van, ‘t is onzin!”.

  Zijn er metingen mogelijk?, wat zijn bvb resultaten met planten, dieren, water, etc? Wat zijn de gegenereerde frequenties? Kleuren charts, voor en na met foto’s verricht door labo’s?

  Zo hoef je niet altijd iets per definitie te voelen terwijl het wél degelijk effect kan hebben. Zo heb je bvb ook geen notie van gsm-communicatie of wi-fi communicatie als je in bed ligt, maar het doet wel degelijk wat met je cellen. Doorheen je lichaam passeren misschien wel 100 gesprekken, 2000, tekstberichtjes, 500 video-files en 1500 foto’s. Het lichaam bestaat ongeveer uit 70% water en dat ‘vangt’ erg veel elektromagnetische pulsen op. Jouw ‘water’ draagt mede een deel van al deze frequenties met zich en je lichaam doet daar wat mee. Dat ‘voel’ je ‘s morgens ook niet, maar iedereen weet wél dat bellen, chatten, fotootjes doorsturen werkt! 😉
  Sommigen voelen die ‘straling’ wél.

  Het is net de uitdaging voor de makers ervan om dat zo duidelijk mogelijk naar buiten te brengen en over te maken zodat de groep die een heerlijke kans mist, dan mss beperkt wordt.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

sneeuw

Ondertussen in Zuid-Amerika: 4 METER sneeuw en -23°C

In de Andes is een ‘recordhoeveelheid’ sneeuw ...

testen

Testen van vaccins in Afrika gaat soms behoorlijk mis, waarschuwt politicoloog

Het coronavaccin dat minister Hugo de Jonge ...