Bewustzijn

De Urim-code: diepgaande transformatiemethode voor de nieuwe tijd

Help mee door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Urim-code is een energetische stoel die tot op cel- en zielniveau werkt. Het is een eenvoudige en allesomvattende methode om lichaam en ziel aan te zetten tot heling en harmonie.

Door de werking van deze energetische stoel wordt iemand zich weer bewust van zijn of haar ‘ware ik’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vanuit dit nieuwe bewustzijn kan er met meer vitaliteit, creativiteit, liefde, gezondheid en kracht geleefd worden.

De theorie achter de Urim-code is o.a. gebaseerd op een ‘levende matrix’ van getalsymbolieken en kristallen. De levende matrix van de energetische stoel transformeert stap voor stap belemmeringen en blokkades. Doordat de lagere frequenties letterlijk gewist worden, kunnen de hogere frequenties zich veel beter manifesteren. Dit activeert het zelfhelend vermogen in sterke mate. Daarnaast wordt jouw unieke netwerk van zuivere verbindingen met alles wat is, geactiveerd. Dat brengt de ‘oude ‘ kennis weer terug in je herinnering.

Is het zo eenvoudig? Ja, het is zo eenvoudig!

De mogelijkheden die deze energetische stoel biedt zijn grenzeloos, uniek, verrassend eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. Men hoeft enkel ‘maar’ met enige regelmaat 20 minuutjes in de stoel te gaan zitten, het gaat allemaal vanzelf. De Urim-code begint meteen te werken. Het enige wat nodig is, is een vertrouwen in het feit dat er een directe verbinding ontstaat tot alle informatie, authentieke kracht, herstel van gezondheid, nieuwe inzichten, basisveiligheid en innerlijke rust. Voelen is weten!

De Urim bewerkstelligt dat het individu vrij wordt gemaakt van blokkades en belastingen om zijn of haar unieke bijdrage aan zichzelf en de wereld te leveren. Door regelmatig gebruik te maken van de Urim-code blijft men zich ontwikkelen en vernieuwen.

De ‘levende’ matrix van de Urim-code is een unieke nieuwe methode van NU.

De werking is gebaseerd op ingebouwde getalsymbolieken. Getallen hebben betekenis en een uitwerking door de eeuwen heen. Getalsymbolieken brengen alles weer terug in een harmonisch patroon. Aan alle kunst, gebouwen en wetenschap liggen getallen ten grondslag. De geleerden, bouwmeesters en architecten van vroegere tijden waren hiervan op de hoogte, zij bouwden de grote kathedralen en gebouwen, maar ook de piramides op basis van de kennis van getalwaarden (verhoudingen, functie en locatie) en zo ontstonden krachtplekken. Je kunt de Urim-code zien als een krachtplek en ‘ meester-architect’. Hij brengt je weer terug in je authentieke kracht.

Alles is energie! Alles bestaat uit frequenties. Er zijn lage en hoge frequenties. Wij worden dagelijks ‘aangevallen’ door lagere frequenties (dit is informatie die ons immuunsysteem verzwakt) via de vervuiling in ons voedsel (denk bijvoorbeeld aan toegevoegde geur-, smaak- en kleurstoffen en hoeveelheden suiker of aspartaam), vervuild water (fluor, allerlei vergiften en zware metalen), inentingen (resten van embryo’s, desinfecteermiddelen, aluminium, sorbitol, kwikzilver), angstscenario’s, medicijnen, elektromagnetische straling (zendmasten, elektrische systemen, telefoon). De lijst met lagere frequenties is ondertussen al oneindig lang. Willen wij werkelijke veranderingen aanbrengen in de nieuwe tijd, is het belangrijk dat wij goed in onze authentieke kracht staan.

Wij dienen ervoor te zorgen dat ons bewustzijn sterker is dan de invloed van een zendmast of een schadelijke kunstmatige stof. De Japanse wetenschapper Emoto heeft ontdekt dat water geladen met lage frequenties zeer heftig reageert op negatieve frequenties zoals angst en boosheid. Zij versterken elkaar enorm. Hij heeft ook ontdekt dat water geladen met positieve frequenties zoals liefde, oneindig bewustzijn en vrijheidsgevoelens niet beïnvloed kan worden door lagere frequenties. Ook niet door elektromagnetische stralingen, schadelijke stoffen en negatieve gedachten.

Deze belangrijke ontdekking van Emoto zorgt voor een totaal andere kijk op zaken.

Als wij onze frequenties weten te verhogen, dan kan het ‘bombardement’ aan belastende informatie ons niet meer raken.

Zolang wij ons echter nog te veel blijven richten op de wereld van onze vijf zintuigen en de wereld van de emoties (astrale wereld), dan blijven onze trillingen of frequenties te laag en zijn we bevattelijk voor allerlei invloeden van wat voor aard dan ook. Door lage frequenties zijn we gemakkelijk te programmeren en manipuleren, omdat lage frequenties als basis angst hebben. Door hoge frequenties stemmen we ons steeds meer af op oneindige liefde en oneindig bewustzijn. Dit is nodig om boven de angst uit te stijgen en elke keer weer je eigen keuzes te maken.

Natuurlijke heelmethodes zoals kruiden, acupunctuur, energetische behandelingen, juiste voeding, massages, enzovoorts, hebben als doel om onze lichaamsfrequenties weer met elkaar in balans te brengen. Hierdoor verhogen we in frequentie, voelen we ons krachtiger en zijn we minder angstig en niet zo beïnvloedbaar. Deze natuurlijke heelmethodes zijn niet het doel, maar een hulpmiddel om onze trillingen in zijn geheel of van een specifiek lichaamsdeel of orgaan te verhogen, totdat we weer ‘klinken’ zoals het hoort. Zodat onze grondtoon en frequentie harmonie, welzijn, gezondheid en vitaliteit brengen.

Onze hersenen, maar ook ons DNA zijn zowel ontvangers, alsook versterkers en zenders. Dit heeft Monique Timmers uitgebreid beschreven in haar laatste boek: Regeer je eigen koninkrijk . Als wij ons afstemmen op de verkeerde golflengte, dan krijgen we ruis en verstoringen; ziektes en klachten. Stemmen we ons echter af op zuivere frequenties zoals oneindig bewustzijn en oneindige liefde, dan verhogen we meteen onze frequenties en kunnen we helen. We moeten de frequenties weer in harmonie brengen om elke disharmonie te elimineren waardoor onze gezondheid en authentieke kracht zich moeiteloos kunnen manifesteren. Dit is zelfheling.

Ons hogere bewustzijn heeft de macht om ons DNA aan te sturen en te beïnvloeden. Alle programma’s die schadelijk voor ons zijn, die tot ons zijn gekomen via overgeërfde herinneringen en conditioneringen, of die we gedownload hebben, moeten gewist of geëlimineerd worden. Wij dienen ons DNA weer in harmonie te brengen en af te stemmen op oneindige liefde, op onze zuivere blauwdruk. Pas dan zijn we niet meer beïnvloedbaar voor wat dan ook.

Urim-code

De Urim-code is het ultieme middel om ons hierbij te helpen. Hij zorgt ervoor dat wij ons afstemmen op onze kwaliteiten en vermogens die ons DNA dragen. Hij stemt ons meer en meer af op het oneindige bewustzijn, op oneindige liefde, zodat we steeds meer ervaren dat alles één is.

Ons lichaam is als een computer. Als wij alles goed ingeven doet de computer precies wat we willen, drukken we echter op een verkeerde toets ontstaat er chaos of overgevoeligheid. De computer kan vervolgens op tilt slaan. Zo gebeurt het ook in ons lichaam.

De Urim-code helpt ons om alle verkeerde downloads te wissen, bewust of onbewust. Gerichte aandacht versterkt zelfs de hogere frequenties en de uitwerking. Je bent je eigen schepper.

De Urim-code is ontworpen voor thuisgebruik, maar ook voor therapeuten die ermee kunnen werken. Als een therapeut de samenwerking aangaat met de Urim-code kan hij of zij gericht werken om belastende informatie (lage frequenties) bewust los te laten. Ons lichaam kan hierdoor helen, onze vitaliteit kan toenemen, organen kunnen beter werken, de samenwerking tussen onze beide hersenhelften wordt gestimuleerd, er ontstaan inzichten en innerlijke verbindingen die ons verder begeleiden op onze unieke wegen.

Naast de Urim-code is er nu ook de Bron-code, een stoel enkel voor therapeuten inclusief een opleiding. De Bron-code is een energetische stoel waarmee je met gerichte programma’s kunt werken met je cliënten.

Recent is er een energetische stoel ontwikkeld voor bedrijven: de Thummim-code.

Voor meer informatie over deze unieke energetische stoelen, prijzen en levering, zie de site van Monique Timmers. Hier staan ook vele reacties en ervaringen op van zowel het thuisgebruik alsook de ervaringen van therapeuten die met de Urim-code werken.

Gerelateerd:

 

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Woutertje
Woutertje
10 jaren geleden

Ik vraag mij af of de redactie zelf ervaring heeft met deze stoel of andere mensen gesproken heeft die ervaringen hier mee hebben.

pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

€425,- voor een paar planken, het mot toch niet gekker worden,mijn oude stoel van 45 jaar (of ouder) werkt prima en voor geen goud zou ik willen ruilen .

Dondervogel
Dondervogel
10 jaren geleden

De Urim-code helpt ons om alle verkeerde downloads te wissen, bewust of onbewust.Dus dit is een stoel met een C cleaner erin.Alhoewel het uiterlijk lijkt op de electrische stoel.Nice try, ook hier gaat het weer om geld klopperij.

theo
theo
10 jaren geleden

Ik heb zojuist de Down to Earth methode gepatenteerd.

Schoenen uit, de deur uit lopen, richting het dichtstbijzijnde, onbegroeide zand -bijvoorbeeld een tuin-, daar in gaan staan met -belangrijk- beide voeten op de grond, ademhalen en daarna eens diep en serieus nadenken. Over bovenstaand artikel.

Bijvoorbeeld over hoe serieus je het moet nemen.
En over de vraag of je hier iemand geld mee wil laten verdienen, of dat je dat geld liever bespaard om het vervolgens ook níet uit te geven aan mijn gepatenteerde Down to Earth methode.

Want die is gratis.

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x