Homepagina » Buitenland » Ernstige bijwerkingen coronavaccin Pfizer leiden tot onderzoek
coronavaccin
Foto: Facebook/Brant Griner

Ernstige bijwerkingen coronavaccin Pfizer leiden tot onderzoek

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Louisiana begon nadat ze het coronavaccin van Pfizer had genomen hevig te stuiptrekken. Zender RT sprak met haar zoon Brant Griner. Hij vertelde dat zijn moeder de dag na de prik wakker werd met hoofdpijn, die maar niet weg wilde gaan.

Drie dagen na het vaccin merkte ze dat één van haar benen vreemde bewegingen begon te maken. De bewegingen werden uiteindelijk zo erg dat de vrouw geen controle meer had over haar benen terwijl ze probeerde te lopen. Ze moest worden opgenomen in het ziekenhuis. “Artsen denken dat de reactie het gevolg is van de metalen in het vaccin,” zei Griner tegen RT.

Pfizer zegt onderzoek te doen naar het incident. Ook in Noorwegen loopt een onderzoek naar het coronavaccin. In dat land overleden tientallen ouderen nadat ze zich hadden laten inenten.

Honderden berichten

Griner zette deze beelden van zijn moeder – tot voor kort een ‘kerngezonde’ 45-jarige vrouw – op Facebook, waarna hij talloze reacties kreeg. Hij kreeg naar eigen zeggen honderden berichten van mensen die ook last hadden gekregen van bijwerkingen. Een vrouw liet hem weten dat ze continu last heeft van gezondheidsproblemen als gevolg van het Moderna-coronavaccin.

De moeder van Griner is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis en artsen hopen dat ze volledig herstelt. Er worden tests gedaan om te kijken of ze permanente neurologische schade heeft opgelopen.

“Denk alsjeblieft goed na voordat je dit vaccin neemt. Het heeft mijn leven veranderd,” zegt ze in dit filmpje terwijl ze vecht tegen de tranen.

[RT]
5 30 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos
Jos
3 maanden geleden

Duidelijk allemaal toch!

Nina
Nina
3 maanden geleden

Deze farmaceut moet onmiddellijk opdracht geven om te stoppen met vaccineren en zijn vaccins vernietigen, levensgevaarlijk blijkt wel. Maar ze zullen wel weer zeggen dat het niet de schuld is van het vaccins. Altijd dezelfde leugens.

Nina
Nina
Reactie op  Nina
3 maanden geleden

Precies, wat ik zei , ze gaan gewoon door alleen zeer kwetsbaren gaan ze misschien niet meer vaccineren ( die op het laatst lopen), verder interesseert ze de risico’s en gevaren niets. Ongelooflijk.

Rob
Rob
Reactie op  Nina
3 maanden geleden

Dringt het nog niet door dat dit juist de bedoeling is? De wereld is op macht gebaseerd en dat is het altijd geweest. Er zijn er die overal de macht over hebben en juist van massa’s mensen af willen zodat ze de planeet voor zichzelf hebben. Behalve dan een een hoeveelheid mensen die hun slaven worden en alles moeten regelen. Zelf kunnen dat soort duivels niets dus moet het door anderen gedaan worden. Het verschil tussen ons en hen: zij hebben ons nodig om te overleven, wij hebben hen niet nodig om vooruit te komen. Zonder hen zou het ware leven pas echt ontdekt kunnen worden.

Nina
Nina
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

Ja, hoor ik ken het plan uit mijn hoofd, dus ik weet wat de bedoeling is, maar toch.

Rob
Rob
Reactie op  Nina
3 maanden geleden

Ah, okee. Dan gaat het dus om een persoonlijk gevoel die in woorden wordt uitgedrukt. Dat is in tekst niet altijd duidelijk.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Heel juist gezien!

rop
rop
3 maanden geleden

Nadenken? mensen denken pas na, als ze het vaccin hebben toegediend aan de persoon, dan worden ze wakker en dan krijg je het antwoord ,mensen denk na voor je het vaccin neemt ,maar ja dat is ook erna ?

Rob
Rob
Reactie op  rop
3 maanden geleden

Blijkbaar moeten er eerst flink wat doden vallen voordat de rest hopelijk een keer gaat nadenken. We hebben al veel berichten over doden en andere ‘effecten’ gelezen maar nog steeds staat een massa in de rij voor de slachtbank om opgeofferd te worden. En als er weer eens doden vallen komt er af en toe weer een onderzoek. Dat terwijl voorvelen et plaatje inmiddels wel duidelijk is. Mensen leven allang met allerlei aandoeningen en ziektes waar met geen woord over wordt gerept als het de vaccinaties aan gaat. Maar als ze na de vaccinatie ineens dood gaan dan ligt het ineens aan de voorheen niet genoemde onderliggende ziektes en aandoeningen. Maar de doden vallen wel nadat ze gevaccineerd zijn, dat is het feit. We hebben hier een grote groep schapen die achter een omheining blijven als die om het heen wordt gezet. Zelfs als je er zo overheen kunt stappen. Want die omheining staat er toch niet voor niets?

Dirk
Dirk
3 maanden geleden

U denkt dat regeringen ten dienste staan van het volk? Ligt het niet meer voor de hand dat de machtselite het voor het zeggen heeft? Pfizer heeft toch intieme relaties met Bill Gates? De zg weldoener.

rop
rop
Reactie op  Dirk
3 maanden geleden

inderdaad zij beslissen over het leven, en als er een aantal dood gaan door het virus, dat maakt ze niks uit, ze hebben altijd het excuus we hebben er miljoenen mee gered

rop
rop
Reactie op  Dirk
3 maanden geleden

door het vaccin

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Dirk
3 maanden geleden

De wolf in schaapskleren.

Edward
Edward
3 maanden geleden

En in Nederland gaat het vaccineren gewoon door. Waarom wordt de boel niet even “on hold” gezet. De “volks”-vertegenwoordigers houden zich oorverdovend stil.

salvar
salvar
Reactie op  Edward
3 maanden geleden

wij de ouderen en invalide moeten eerst kapot en dan volgt de rest.
fijne toekomst gewenst.

doornbos
doornbos
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

Zo is het salvar.

Greenman
Greenman
3 maanden geleden

Metalen… Ik zat eerder te denken aan zenuwschade als gevolg van een auto-immuun respons veroorzaakt door het mrna mechanisme dat het immuunsysteem triggert om de eigen cellen aan te vallen.

Elise
Elise
Reactie op  Greenman
3 maanden geleden

idd. zoals bij chemotherapie(waaronder 1 stofje die aan het DNA sleutelt). Ik heb een zenuwbeschadiging opgelopen. De uiteinden. Gevolg: pijnprikkels werken niet goed meer. En het lichaam heeft moeite met aanpassingen bij hitte en kou.
Ben gestopt met nabehandeling(hormoonpillen/die werkt via hersenen en zometa), omdat ik omviel bij lopen en opstaan.
Chemische troep is levensgevaarlijk. Ik kies voor kwaliteit. Kwantiteit is niet eens gegarandeerd. En mensen moeten dit echt gaan beseffen, dat dit vaccin ook levensgevaarlijk is.
Ik zie nog steeds de beste oplossing om zelf weerstand op te bouwen. Qua virus dan, als het om een virus gaat. Want dat is ook nog de vraag. Die longziekte(celdeling)/ik denk dat die wel bestaat uit verhalen van mensen, komt het niet door iets anders? Iets door de ether. Er wordt veel geprutst in de ether met stoffen: Geoengeneering, haarp, project scopex, 5g, zonblokkering enz.
Dan erbij kun je beter mensen helpen als ze al ziek zijn. Een medicijn enz. Gewoon, omdat het not done is om gezonde mensen ziek te maken of te laten sterven door een vaccin.(waar niemand het fijne/niks van weet)

Dubito
Dubito
Reactie op  Greenman
3 maanden geleden

Dat komt later, is een langere termijneffect, pas na de tweede injectie – en dan vooral als je na een paar jaar tegen een echt virus aanloopt. En dan komt de paniek: te laat, het is al definitief opgenomen in het lichaam en gaat lekker hard voor je aan het werk.
Vaccinatie: een feestje met een heel lange kater.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Greenman
3 maanden geleden

Artsen zeiden toch ook dat het auto-immuunziektes kon veroorzaken? Kassa voor big farma. Hoogste tijd om eens die perverse prikkel af te schaffen. Gezondheidszorg moet gratis en eventueel een vrijwillige bijdrage. Dan spoor je ze aan je te genezen ipv je chronisch ziek te maken. Slechte artsen hoef je dan niet te betalen.

Alena
Alena
Reactie op  Pieternella
3 maanden geleden

Idd.. chronisch ziek? En wat heb je dan nodig? Medicatie om het beter te maken. Ze willen mensen verslaafd maken aan de pharmaceutische industrie…

Ouwe man
Ouwe man
Reactie op  Pieternella
2 maanden geleden

Net een muisje in een farmaceutische test fase. Deze youtube op rutte en de jong hun blote oognetvlies projecteren

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Pieternella
2 maanden geleden

De eed bestaat niet bij deze marktgerichte bedrijven. Die auto-immuunziekten zijn juist gewenst binnen hun marketing model. De niet open-source software bevat ook veel malware voor spionage en is tevens gemaakt om weer een nieuwe ‘updates’ te verkopen. Niet verwonderlijk de kongsi tussen Bill Gates en big farma.

Gezondheids zorg was in beschaafde staten vrijwel gratis, maar door marktmarionetten uitverkocht aan grote partijen zonder mores. Met de val van het oude Bulgarije werd ook vrijwel gratis gezondheidszorg, inclusief een goede farmaceutische infrastructeur bewust kapot gemaakt. Zelfde mechanismen als in Lybie. De Amerkanen hebben ons bevrijd van solidaire systemen!!!

Kies voor open!

Rosalie
Rosalie
Reactie op  Greenman
3 maanden geleden

Het is beide

Christina
Christina
3 maanden geleden

Een anafylactische chock….

t de vries
t de vries
3 maanden geleden

Dit gegeven aangaande de ernstige bijwerkingen is al langer bekend . En dan nu pas een onderzoek ,terwijl er al mensen overleden zijn .En er wereldwijd weet niet hoeveel er enstige klachten hebben.Een vaccin dar niet eens goed getest is ,waar stoffen in zitten die giftig zijn .En waarvan men niet eens weet hoe of wat er op langere termijn uit voort zal komen .En dat worf ons verplicht te laten vaccineren

rop
rop
Reactie op  t de vries
3 maanden geleden

ik laat alles op papier zetten als ze mij verplicht willen vaccineren, als ik er daarna aan sterf, of andere schade krijg ,bij sterven 10 miljoen naar de nabestaande en bij schade 5 miljoen ,doen ze dat niet geen vaccinatie dus, zij mogen beslissen en dan mogen zij mij die prik geven. maar alles eerst op papier en vast laten leggen bij de notaris.

Edward
Edward
Reactie op  rop
3 maanden geleden

De vaccinatie drammer Hugo zal altijd verantwoordelijk zijn.

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  rop
3 maanden geleden

Wat hebben ze aan het geld als jij er niet meer bent je leven is meer waard dan dit toch????Helemaal geen vaccinatie!!!!

rop
rop
Reactie op  Anoniem 71
3 maanden geleden

natuurlijk is het leven meer waard, vertel eens, hoe of in welke waarde moet men dat gaan bereken? ik doe een poging, de menselijke eigenschap stelt toch de geld waarde boven de menselijke waarden. dus het geldstelsel heeft meer waarden dan het menselijke waarden. dus het hele geld stelsel is de vorm van alle deze en vele gebeurtenissen in het democratische stelsel. en daarin vallen al miljoenen doden jaarlijks erin maar dat word allemaal voor lief genomen.

Hans
Hans
Reactie op  rop
3 maanden geleden

Laat je nabestaanden zich niet rijk rekenen. Je krijgt niets. Zowel Hugo als de farmacy dekken zich in. Ik zelf zou een andere nalatenschap kiezen.

micky
micky
Reactie op  rop
3 maanden geleden

Helaas moet je zelf tekenen dat je de vaccinatie wil. dus ik pas

Barry
Barry
Reactie op  rop
3 maanden geleden

En je denkt dat ze daar iets mee doen, met dat papier. Kun je wel vergeten, het beste is dat mensen weigeren en hopelijk zijn dat er veel. Het ziet er naar uit dat een behoorlijk deel geen vaccinatie gaat nemen. En daar zijn ze niet blij mee, vandaar ook berichtgeving over meer besmettingen en allerlei “levensgevaarlijke varianten”, wat ze niet kunnen aantonen. Ze zullen zoveel mogelijk maatregelen gaan nemen, totdat er echt teveel mensen in het nauw komen, dan wordt het pas gevaarlijk voor ze, maar dat zou best wel eens lang kunnen gaan duren.

Dubito
Dubito
Reactie op  t de vries
3 maanden geleden

Daarom is het dan ook een medisch experiment, met de mensheid als proefschapen. En schapen kunnen niet lezen, bijvoorbeeld de Code van Neurenberg. Gelukkig maar, daar krijg je maar gemopper en tegenstand van.
Bèèèèèhhhh.

Arnie
Arnie
3 maanden geleden

U kunt rustig gaan slapen….

Gea Breuker
Gea Breuker
3 maanden geleden

Pas op met principe: als de ‘vaccins’ niet werken zullen ze door de Overheden worden afgekeurd. Omdat de schapenmassa dan helemaal bang wordt zullen ze de lockdowns en nutteloze occulte regels helemaal voor waar gaan accepteren. Ik voorzie dat hele kuddes zich recreatief voor de TV zullen laten hypnotiseren en dan massaal zelfmoord zullen gaan plegen. Nu ik het zo bedenk, gaat de strip Storm en Roodhaar ook niet zo beginnen, van mooie maatschappij naar dystopia middels mind-control?
Maar hoe dan ook, het vaccin is geen vaccin, maar dit soort berichten helpt niet om de mensen massa hun vrijheden terug te laten krijgen. Dit soort berichten werken averechts en zijn onderdeel van een script. Houd hier aub rekening mee.

Barry
Barry
Reactie op  Gea Breuker
3 maanden geleden

Als dat zo zou zijn “so be it”. deze kudde is kennelijk niet in staat om in te zien wat hier aan de hand is. Jammer dan.

x

Check Also

bloed

Kans op bloedaandoening PVT door vaccins Pfizer en Moderna 30 keer groter dan door AstraZeneca

Een potentieel dodelijke bloedaandoening komt 30 keer ...

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

67
0
We lezen graag je reactie!x