Mens en Dier

Dit zijn de 7 meest mysterieuze X-Files die nooit zijn opgelost

Help ons door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 1968 en 1969 werd Californië geteisterd door een seriemoordenaar die de politie iedere keer te slim af was. Op de redactie van de San Francisco Chronicle kwam op 1 augustus 1969 een brief binnen van iemand die beweerde de Zodiac Killer te zijn. Er zat ook een code in de envelop, die zijn identiteit zou verraden. Het is de politie nooit gelukt om de code te kraken, waardoor de Zodiac Killer in totaal 37 keer kon toeslaan. We noemen nog een zestal mysterieuze X-Files die nooit zijn opgelost.

Pollock Twins

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In 1957 kwamen de zusjes Joanna en Jacqueline Pollock om bij een tragisch ongeluk. De meisjes, 11 en 6 jaar oud, werden geschept door een auto. Een jaar na het ongeval kreeg de moeder van de zusjes een tweeling: Jennifer en Gillian. Zij hadden op precies dezelfde plekken littekens en moedervlekken als Joanna en Jacqueline. Ook hadden ze herinneringen aan het ongeluk. De gerespecteerde psycholoog Ian Stevenson schreef dat de tweeling een reïncarnatie was van de overleden zusjes.

Ourang Medan

In juni 1947 vingen een aantal schepen in de straat van Malakka een SOS-signaal op. Het signaal bleek afkomstig van het schip Ourang Medan. Een Amerikaans schip arriveerde als eerste bij het schip en trof de bemanning dood aan. Het was alsof de bemanningsleden zich letterlijk dood waren geschrokken. Kort na deze bizarre ontdekking kwam er rook uit het schip, waarna een grote explosie volgde. Het is nog altijd een raadsel wat er met de bemanning is gebeurd.

Lake Anjikuna

In 1930 kwam de Canadese stroper Joe Labelle tot de ontdekking dat het dorp Eskimo bij Lake Anjikuni helemaal was uitgestorven. De 2000 inwoners waren spoorloos verdwenen. Tijdens een massale zoekactie werden alleen de sledehonden gevonden, op 12 meter onder de sneeuw, bevroren en uitgehongerd.

Roanoke Island

Op Roanoke Island in North Carolina verdween in de 16e eeuw een hele Britse kolonie. In 1587 vertrokken 115 mensen naar het eiland. De Britse kolonist John White reisde naar Engeland om voorraden in te slaan, maar bij terugkomst was de hele kolonie verdwenen. In een boom was alleen het woord ‘Croatoan’ gekerfd, de naam van een stam die op het zuiden van het eiland leefde.

Green Children

In de 12e eeuw doken er in het Engelse dorpje Woolpit uit het niets twee kinderen op uit een gat in de grond. Het jongetje en het meisje waren groen van kleur en konden geen woord Engels. Hoewel het jongetje snel overleed, wist het meisje duidelijk te maken dat ze uit een wereld kwamen die helemaal groen was en waar de zon nooit scheen. Er gaan verhalen dat de kinderen uit een parallel universum afkomstig zouden zijn.

Overtoun Bridge

In Schotland bevindt zich de Overtoun Bridge. De in 1859 gebouwde brug is berucht vanwege het hoge aantal zelfmoorden dat er wordt gepleegd door honden. Veel honden die bij de brug in de buurt komen springen er spontaan af en vallen te pletter. Het gerucht gaat dat het spookt in een woning bij de brug. In 1994 probeerde ene Kevin Moy zelfmoord te plegen door van de brug te springen.

[Flabber]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ubunti
ubunti
8 jaren geleden

krijg er kippenvel van

Dirty-D-Smoker
Dirty-D-Smoker
8 jaren geleden

Zodiac code In een brief verstuurd naar de politie stond op. Wie deze cde breekt zal mijn naam weten. (wat dus niet zo was) deze code werdt WEL ontcijferd, maar door een leraar.
In de code stond in dat hij dat hij moorde om zielen te verzamele en niet zijn naam ging zeggen om zijn werk niet kunnen te verhinderen.

Toevalig hierover ook paar dingen gelezen

Dirty-D-Smoker
Dirty-D-Smoker
8 jaren geleden
Linda
Linda
8 jaren geleden

Geen verwijzingen naar oorspronkelijke berichten en verder een gehalte van fantasie.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x