Homepagina » Buitenland » 2 mensen in India overleden na coronavaccin: ‘Voor sommigen te riskant’
coronavaccin
Foto: CC0

2 mensen in India overleden na coronavaccin: ‘Voor sommigen te riskant’

In India zijn de eerste zorgmedewerkers ingeënt tegen corona. In New Delhi zijn op de eerste vaccinatiedag 4319 zorgverleners gevaccineerd. 51 van hen kregen last van bijwerkingen en één persoon moest worden opgenomen in het ziekenhuis, schrijft India Today. India hoopt uiteindelijk meer dan een miljard mensen te vaccineren, waaronder 30 miljoen artsen, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals.

Er zijn ook 2 mensen overleden nadat ze het coronavaccin hadden gekregen. De overheid stelt dat er geen verband is met de prik. Een fabrikant van het coronavaccin heeft echter gezegd dat sommige groepen het vaccin beter niet kunnen nemen.

Op zondag overleed een 52-jarige ziekenhuismedewerker uit Moradabad in de staat Uttar Pradesh een dag nadat hij de prik had gehaald. De zoon van de man vertelde aan lokale media dat zijn vader is gestorven als gevolg van de bijwerkingen van het vaccin.

Hij zei dat zijn vader een beetje verkouden en grieperig was voordat hij zich liet inenten, maar dat hij zich na de injectie slechter begon te voelen. De man klaagde later over pijn op de borst en werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij stierf.

Afgeraden

De autoriteiten beweren dat de man is gestorven aan een hartstilstand en dat zijn dood ‘niet gerelateerd is aan het coronavaccin’. Uit een autopsie zou zijn gebleken dat de man pus in zijn longen had.

In Bellary in de staat Karnataka overleed maandag een 43-jarige man die op zaterdag was gevaccineerd. Ook hij kreeg een hartstilstand. Vijf andere mensen kregen na de prik last van ernstige bijwerkingen, aldus India Today.

In India zijn eerder deze maand twee coronavaccins goedgekeurd: het Covaxin van Bharat Biotech en Covishield, een prik die gebaseerd is op de formule van AstraZeneca en de Universiteit van Oxford.

Maandag zei Bharat Biotech dat mensen die last hebben van allergieën of die een verzwakt immuunsysteem hebben het vaccin beter niet kunnen nemen. Ook mensen met koorts of bloedaandoeningen wordt afgeraden om de prik te halen.

[RT]
4.6 19 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan lubach
jan lubach
1 maand geleden

ik vind deze site heel interesant ,maar waarom lees ik dit niet in andere kranten of nieuws

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  jan lubach
1 maand geleden

Deze site is onafhankelijk, niet om te kopen en heeft dus geen smeergeld aangenomen. Bovendien kunnen mensen hier hun kennis verbreden. Het is geen 1 richtingsverkeer, wat op manipulatie is gebaseerd.

Daar kunnen veel kranten en publieke media een voorbeeld aan nemen, want zij zijn er mede schuldig aan om het door te voeren programma van Rockefeller Lockstep 2010 in stand te houden.

Mensen dom houden en bewust verkeerde informatie verschaffen, is een wezenlijk onderdeel van oorlogsvoering, en dat is wat Lockstep 2010 inhoudt. Want het is oorlog, alleen weten vele mensen dit nog niet. Het is een heel andere oorlog dan zij op school hebben geleerd.

Het doel is om alle mensen op aarde in te enten en zodoende te elimineren, dus zonder kogels, raketten en bommen. Zie het als een dodelijke sluipmoordenaar, die door vaccinatie in het bloed komt en zo onherstelbare schade aanricht. Maar de moordenaars kunnen niet aansprakelijk gesteld worden, dat hebben zij als industrietak goed geregeld.

Het is dus niet de bedoeling om mensen tegen Corona te beschermen, maar het is juist de bedoeling om mensen onder het mom van Corona in te enten en zodoende te vergiftigen, ziek te maken, invalide te maken en te elimineren.

Daarom moeten de mensen in de gezondheid ook zo snel mogelijk worden ingeënt, want dan is de sector die over de gezondheid van mensen waakt, als cruciale factor in dit dit door te voeren programma, uitgeschakeld.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  jan lubach
1 maand geleden

Tja, heel veel nieuws is lokaal. Ik zou nooit zelf op de indiatoday.in kijken (link in het hoofd artikel). Ik zou nooit zelf op de Filipijnse, Zuid Afrikaanse of Argentijnse websites kijken, waar heel veel geschreven wordt. Heel de bevolking is onrustig, ook daar. Omdat ze daar eerder begonnen zijn hebben ze het idee proefkonijn te zijn voor de 1ste wereld. Ook daar vallen slachtoffers.

Jacob
Jacob
1 maand geleden

Alle overheden wereldwijd zullen blijven ontkennen dat het vaccin met de nano-deeltjes de schuldige is, dat is allemaal besloten door het World Economic Forum. Laat u niet gijzelen door dit vaccin, en over ca.3 jaar de chip van Bill Gates, weiger het, al wordt u dan dingen ontzegd, anders bent u eeuwig verloren.

Remco
Remco
Reactie op  Jacob
1 maand geleden

U bedoelt de SPARS pandemie denk ik? Die staat gepland tussen 2025 en 2028 en inderdaad zijn ze dan van plan je te chippen via een vaccin maargoed zo ver komt het niet ik denk persoonlijk dat na morgen de wereld er anders uit komt te zien en dan wel positief anders voor de burgers en minder positief voor alle grote namen, wereldleiders en iedereen die nu flink in de picture is in de MSM

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Jacob
1 maand geleden

Het teken van het beest.

Arnie
Arnie
1 maand geleden

Er sterven mensen na een vaccinatie, maar het ligt absoluut niet aan het vaccin…..

Jos
Jos
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

????????????????? Waar dan wel aan Farma???

Cees H
Cees H
Reactie op  Jos
1 maand geleden

Dat zegt B Farma natuurlijk als antwoord terwijl de mensen tot aan de inenting geleefd hebben en kort erna overleden zijn waar nu inmiddels al honderden voorbeelden van zijn. Mensen zullen ook dit geloven want het wordt tegen ze gezegd, o ja het ligt niet aan het vaccin, het ligt niet aan het vaccin, het ligt niet aan het vaccin.
Een open deur intrappen wordt dit ook wel genoemd, overduidelijk is het voor degene die met zijn ogen open rondloopt op aarde. En het is niet een geval en het aantal wordt steeds groter maar beste mensen de media en BF zegt, het ligt absoluut niet aan het vaccin en daarom dus niet gerechtelijk aansprakelijk en mensen worden met de dag dommer. Idiocracy is een documentaire geen film.
Idiocracy Courtroom Scene
https://www.youtube.com/watch?v=kn200lvmTZc

Barry
Barry
Reactie op  Jos
1 maand geleden

Sarcasme?

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

” die last hebben van allergieën of die een verzwakt immuunsysteem hebben het vaccin beter niet kunnen nemen. Ook mensen met koorts of bloedaandoeningen wordt afgeraden om de prik te halen.”
Boeiend, het vaccin is toch bedoeld om de kwetsbaren te beschermen? Nu wordt het zo’n beetje voor elke kwetsbare afgeraden.
En als klap op de vuurpijl moeten de gezonde mensen zich maar laten vaccineren met allerlei mogelijke (lange termijn) gevolgen van dien.

Jos
Jos
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Omgekeerde wereld he.

rop
rop
1 maand geleden

Wat dat betreft blijven ze toch ontkennen als iemand naar het vaccin sterft. ze moeten wel anders slaat de angst voor vaccinatie toe. dus een leugen en het ontkennen past dan beter erbij.

Christina
Christina
1 maand geleden

Er gaan veel meer mensen sterven aan dat vaccin dan aan een virus.

linda
linda
1 maand geleden

waarom hoor ik nooit: 2 doden op binnenhof! das pas nieuws!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  linda
1 maand geleden

Het echte nieuws komt binnenkort, dat zal wereldwijd zijn, en veelvuldig herhaald worden. Dan begint de bal pas echt te rollen.

salvar
salvar
1 maand geleden

ligt niet aan het vaccin zegt het tuig van laban.

Edward
Edward
1 maand geleden

Waarom zijn niet-gevaccineerde mensen een gevaar voor wel-gevaccineerde mensen ? Wat rechtvaardigd een vaccinatiepasspoort.

raoul
raoul
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Als jij je nou eens wat meer zou verdiepen in hoe een vaccin nou echt werkt, zou je dit ook kunnen begrijpen.

Same old story
Same old story
1 maand geleden

Nee lag natuurlijk niet aan het vaccin, bewijst u dat maar eens.

Ik vraag me echt af, wie is er nou de schuldige de pharmaindustrie die zoveel om de mensheid geeft om ze een gratis spuitje te geven of de mensen die zich vrijwillig aanbieden met alle risico’s van dien

Remco
Remco
Reactie op  Same old story
1 maand geleden

1: the Rockefeller foundation/family
2: the Rotschild family
3: Henry Kissinger
4: Klaus Schwab
5: Bill Gates
En dan pas de B pharma.
Denk ik

x

Check Also

corona

Opgepast: dit zit er in de coronavaccins

Om gebruikers te informeren over hun medicijnen ...

merkel

Merkel weigert het coronavaccin van AstraZeneca, maar smeekt Duitsers om het te nemen

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft gezegd ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

33
0
We lezen graag je reactie!x