BuitenlandCorona

2 mensen in India overleden na coronavaccin: ‘Voor sommigen te riskant’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In India zijn de eerste zorgmedewerkers ingeënt tegen corona. In New Delhi zijn op de eerste vaccinatiedag 4319 zorgverleners gevaccineerd. 51 van hen kregen last van bijwerkingen en één persoon moest worden opgenomen in het ziekenhuis, schrijft India Today. India hoopt uiteindelijk meer dan een miljard mensen te vaccineren, waaronder 30 miljoen artsen, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals.

Er zijn ook 2 mensen overleden nadat ze het coronavaccin hadden gekregen. De overheid stelt dat er geen verband is met de prik. Een fabrikant van het coronavaccin heeft echter gezegd dat sommige groepen het vaccin beter niet kunnen nemen.

Op zondag overleed een 52-jarige ziekenhuismedewerker uit Moradabad in de staat Uttar Pradesh een dag nadat hij de prik had gehaald. De zoon van de man vertelde aan lokale media dat zijn vader is gestorven als gevolg van de bijwerkingen van het vaccin.

Hij zei dat zijn vader een beetje verkouden en grieperig was voordat hij zich liet inenten, maar dat hij zich na de injectie slechter begon te voelen. De man klaagde later over pijn op de borst en werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij stierf.

Afgeraden

De autoriteiten beweren dat de man is gestorven aan een hartstilstand en dat zijn dood ‘niet gerelateerd is aan het coronavaccin’. Uit een autopsie zou zijn gebleken dat de man pus in zijn longen had.

In Bellary in de staat Karnataka overleed maandag een 43-jarige man die op zaterdag was gevaccineerd. Ook hij kreeg een hartstilstand. Vijf andere mensen kregen na de prik last van ernstige bijwerkingen, aldus India Today.

In India zijn eerder deze maand twee coronavaccins goedgekeurd: het Covaxin van Bharat Biotech en Covishield, een prik die gebaseerd is op de formule van AstraZeneca en de Universiteit van Oxford.

Maandag zei Bharat Biotech dat mensen die last hebben van allergieën of die een verzwakt immuunsysteem hebben het vaccin beter niet kunnen nemen. Ook mensen met koorts of bloedaandoeningen wordt afgeraden om de prik te halen.

[RT]

4.6 19 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan lubach
jan lubach
2 jaren geleden

ik vind deze site heel interesant ,maar waarom lees ik dit niet in andere kranten of nieuws

Jacob
Jacob
2 jaren geleden

Alle overheden wereldwijd zullen blijven ontkennen dat het vaccin met de nano-deeltjes de schuldige is, dat is allemaal besloten door het World Economic Forum. Laat u niet gijzelen door dit vaccin, en over ca.3 jaar de chip van Bill Gates, weiger het, al wordt u dan dingen ontzegd, anders bent u eeuwig verloren.

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Er sterven mensen na een vaccinatie, maar het ligt absoluut niet aan het vaccin…..

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

” die last hebben van allergieën of die een verzwakt immuunsysteem hebben het vaccin beter niet kunnen nemen. Ook mensen met koorts of bloedaandoeningen wordt afgeraden om de prik te halen.”
Boeiend, het vaccin is toch bedoeld om de kwetsbaren te beschermen? Nu wordt het zo’n beetje voor elke kwetsbare afgeraden.
En als klap op de vuurpijl moeten de gezonde mensen zich maar laten vaccineren met allerlei mogelijke (lange termijn) gevolgen van dien.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x