CoronaMens en Dier

Neuroloog trekt fel van leer tegen OMT-lid: ‘De ongelofelijke hufter’

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Kinderarts en OMT-lid Karoly Illy ziet in zijn spreekkamer veel tieners die allerlei klachten hebben, variërend van neerslachtigheid, somberheid, maar ook gameverslaving, eetstoornissen, veel meer overgewicht en boulimia.

“Het is toch echt wel heel erg wat we jongeren hebben aangedaan,” zei Illy, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde, tegen Omroep Gelderland.

De uitspraken van het OMT-lid zijn opmerkelijk, aangezien hij zich herhaaldelijk heeft uitgesproken vóór diverse maatregelen. In februari zei Illy over het boostervaccin voor pubers: “Het heeft weinig medische meerwaarde. Wel heeft het veel meerwaarde of kan het veel meerwaarde hebben voor een heleboel tieners ten aanzien van hun mogelijkheden om bijvoorbeeld naar het buitenland te gaan.”

Ontsteking

Dat terwijl de Gezondheidsraad zei dat een boostervaccin voor deze groep slechts ‘zeer beperkte gezondheidswinst oplevert’. De boostervaccinatie heeft ‘geen belangrijk effect’ op de verspreiding van het virus, maar kan wel leiden tot een ontsteking van de hartspier of het hartzakje, waarschuwde de raad.

Eerder zei Illy dat je met het vaccineren van kinderen de kans op schoolsluiting zo klein mogelijk maakt en pleitte hij voor het gebruik van mondkapjes op school.

Hellevuur

Verschillende (kinder)psychologen hebben bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 over de schadelijkheid van zijn adviezen getuigd. Tot drie keer toe weigerde Illy bij de commissie zijn adviezen te verklaren.

Neuroloog Jan Bonte trekt op social media fel van leer tegen het OMT-lid. “De ongelofelijke hufter. Ik hoop dat ze voor hem het hellevuur nog eens goed opstoken,” schrijft hij.

4.9 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stenley
Stenley
10 maanden geleden

Mensen die nu nog prikken zetten en of promoten of mensen aan praten.

Gelijk zonder proces levenslang geven AFGELOPEN MET DIE WAANZIN

Niet bang
Niet bang
10 maanden geleden

De ratten verlaten het zinkende schip. Ze proberen hun eer te redden. Maar gelukkig zijn er steeds meer mensen ontwaakt.

salvar
salvar
10 maanden geleden

Ik hoop dat ze voor hem het hellevuur nog eens goed opstoken.

er is een bodemloze put en ze zullen eeuwig blijven vallen.

Ron
Ron
10 maanden geleden

We zullen het hellevuur opstoken voor al die misdadigers in de regering en omt.
Voor iedereen die hier aan meegewerkt hebben.
Vraatzuchtige moordenaars.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

52
0
We lezen graag je reactie!x