Mens en DierCorona

Kijk: vrouw begint hevig te stuiptrekken na coronavaccin Pfizer

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw uit Louisiana begon hevig te stuiptrekken nadat ze het experimentele coronavaccin van Pfizer en BioNTech had gekregen. Het geval doet denken aan een zorgmedewerker uit Oakland die last kreeg van soortgelijke bijwerkingen.

Brant Griner uit Lake Charles in Louisiana plaatste een video op zijn Facebookpagina waarin te zien is hoe het lichaam van zijn moeder oncontroleerbare bewegingen maakt. De vrouw is opgenomen in het ziekenhuis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Dit is wat het Pfizer-coronavaccin met mijn moeder heeft gedaan. Pas op voor het vaccin. Sommige mensen zullen er vast baat bij hebben, maar is dit het risico waard? Ik vind van niet. We zijn op zoek naar antwoorden,” schreef Brant.

Hij voegde toe dat artsen niet weten wat zijn moeder mankeert. “Ik vind het vreselijk om haar zo te zien. Het maakt me verdrietig. Neem dit vaccin alsjeblieft niet.”

Brant ontvangt talloze steunbetuigingen, maar er zijn ook mensen die zeggen dat hij liegt. “Ik deel het verhaal van mijn moeder zodat mensen kunnen zien wat er gebeurd is en op basis daarvan een weloverwogen beslissing kunnen nemen,” reageerde hij.

Slechts enkele uren

De vrouw uit Oakland, Shawn Skelton, begon ook hevig te stuiptrekken nadat zij was ingeënt tegen corona. Ze bracht middels een livestream op Facebook verslag uit over haar situatie, maar de video werd al snel verwijderd door het sociale medium.

De medeoprichter van BioNTech zei in de podcast van The Wall Street Journal dat hij het coronavaccin met Pfizer ‘in slechts enkele uren’ heeft ontwikkeld. Bij Moderna deden ze er iets langer over: hun coronavaccin is in slechts 2 dagen ontwikkeld.

[Infowars]

4.9 28 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Catharina
Catharina
3 jaren geleden

Deze heb ik gezien toevallig…de nekharen gaan spontaan overeind staan…in 1 woord VRESELIJK…mensen hebben werkelijk geen idee waar ze aan beginnen als ze deze vaccinatie gaan nemen

Waar gaat het naar toe met ons land.
Waar gaat het naar toe met ons land.
3 jaren geleden

Dit kan toch zo niet doorgaan. Die criminele farmaceuten moeten opgepakt worden voor deze misdaden.

Hans
Hans
3 jaren geleden

Waarom zien veel mensen gokken als een urgent probleem? En dat terwijl je met gokken herkansingen kunt krijgen. Bij deze medische gok gooien ze alle belemmeringen en bezwaren opzij. En dat terwijl je herkansingen minder zijn als de gevolgen van gok verslaving.

Anne
Anne
3 jaren geleden

Wat erg het zal je maar overkomen. De vaccins kunnen nooit goed zijn omdat zo snel ontwikkeld zijn. Normaal in 10 tot 15 jaar. Ze weten in principe nog niks wat het vaccin doet. En zeker niet op lange termijn. De mensen worden gewoon gebruikt. Ze plegen gewoon genocide.
Ik doe hier niet aan mee.

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x