Homepagina » Mens en Dier » Kijk: vrouw begint hevig te stuiptrekken na coronavaccin Pfizer
vrouw
Foto: Facebook/Brant Griner

Kijk: vrouw begint hevig te stuiptrekken na coronavaccin Pfizer

Een vrouw uit Louisiana begon hevig te stuiptrekken nadat ze het experimentele coronavaccin van Pfizer en BioNTech had gekregen. Het geval doet denken aan een zorgmedewerker uit Oakland die last kreeg van soortgelijke bijwerkingen.

Brant Griner uit Lake Charles in Louisiana plaatste een video op zijn Facebookpagina waarin te zien is hoe het lichaam van zijn moeder oncontroleerbare bewegingen maakt. De vrouw is opgenomen in het ziekenhuis.

“Dit is wat het Pfizer-coronavaccin met mijn moeder heeft gedaan. Pas op voor het vaccin. Sommige mensen zullen er vast baat bij hebben, maar is dit het risico waard? Ik vind van niet. We zijn op zoek naar antwoorden,” schreef Brant.

Hij voegde toe dat artsen niet weten wat zijn moeder mankeert. “Ik vind het vreselijk om haar zo te zien. Het maakt me verdrietig. Neem dit vaccin alsjeblieft niet.”

Brant ontvangt talloze steunbetuigingen, maar er zijn ook mensen die zeggen dat hij liegt. “Ik deel het verhaal van mijn moeder zodat mensen kunnen zien wat er gebeurd is en op basis daarvan een weloverwogen beslissing kunnen nemen,” reageerde hij.

Slechts enkele uren

De vrouw uit Oakland, Shawn Skelton, begon ook hevig te stuiptrekken nadat zij was ingeënt tegen corona. Ze bracht middels een livestream op Facebook verslag uit over haar situatie, maar de video werd al snel verwijderd door het sociale medium.

De medeoprichter van BioNTech zei in de podcast van The Wall Street Journal dat hij het coronavaccin met Pfizer ‘in slechts enkele uren’ heeft ontwikkeld. Bij Moderna deden ze er iets langer over: hun coronavaccin is in slechts 2 dagen ontwikkeld.

[Infowars]
4.9 28 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Catharina
Catharina
8 maanden geleden

Deze heb ik gezien toevallig…de nekharen gaan spontaan overeind staan…in 1 woord VRESELIJK…mensen hebben werkelijk geen idee waar ze aan beginnen als ze deze vaccinatie gaan nemen

Waar gaat het naar toe met ons land.
Waar gaat het naar toe met ons land.
8 maanden geleden

Dit kan toch zo niet doorgaan. Die criminele farmaceuten moeten opgepakt worden voor deze misdaden.

Hans
Hans
8 maanden geleden

Waarom zien veel mensen gokken als een urgent probleem? En dat terwijl je met gokken herkansingen kunt krijgen. Bij deze medische gok gooien ze alle belemmeringen en bezwaren opzij. En dat terwijl je herkansingen minder zijn als de gevolgen van gok verslaving.

Anne
Anne
8 maanden geleden

Wat erg het zal je maar overkomen. De vaccins kunnen nooit goed zijn omdat zo snel ontwikkeld zijn. Normaal in 10 tot 15 jaar. Ze weten in principe nog niks wat het vaccin doet. En zeker niet op lange termijn. De mensen worden gewoon gebruikt. Ze plegen gewoon genocide.
Ik doe hier niet aan mee.

x

Check Also

mrna

Zit de mRNA-prik tegen covid binnenkort verborgen in spinazie en sla?!

Zit er binnenkort een vaccin in je ...

klokkenluider

Kijk snel! Klokkenluider maakt geheime opnames: ‘Overheid wil niet laten zien dat covidprik vol troep zit’

Jodi O’Malley, een verpleegster en klokkenluider die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

67
0
We lezen graag je reactie!x