Buitenland

“EU is niets meer dan poging om Vierde Rijk te stichten”

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin juni verscheen in de Britse krant The Times een opiniestuk waarin werd gesteld dat de blauwdruk voor de Brusselse EU is gemaakt door de nazi’s. Kort daarop riepen Britse kranten hun lezers op de EU te verlaten tijdens het Brexit-referendum.

In een angstcampagne werd gewaarschuwd voor dramatische gevolgen bij een Brexit. Die campagne was volgens de Dr. Rath Foundation vooral bedoeld om de aandacht af te leiden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Europese Unie is allesbehalve een democratie, stelt de organisatie. Het Europees Parlement, op Europees niveau het enige democratisch gekozen orgaan, mag niets eens zelf wetsvoorstellen indienen.

Grondlegger

Dit democratisch tekort is niet zonder reden. Tussen 1958 en 1967 legde oud-nazi Walter Hallstein, de eerste president van de Brusselse EU, samen met duizenden technocraten de basis voor dit landenverbond.

Op 9 juni kwamen veel Britten tot de ontdekking dat Hallstein, de grondlegger van de EU, van Hitler opdracht had gekregen om te bedenken hoe Europa er na de Tweede Wereldoorlog uit moest komen te zien.

Het moge duidelijk zijn dat de Brusselse EU niets meer is dan een poging om het Vierde Rijk te stichten, aldus de Dr. Rath Foundation, toevoegende dat Duitse corporaties en hun aandeelhouders al vaker pogingen gedaan hebben om Europa en de rest van de wereld in hun macht te krijgen.

"EU is niets meer dan poging om Vierde Rijk te stichten"
Walter Hallstein & Fritz Ter Meer
Hegemonie veiligstellen

In september 1914 zei de toenmalige rijkskanselier Theobald von Bethmann-Hollweg dat het doel van de Eerste Wereldoorlog een ‘Centrale Europese Economische Unie’ was om de Duitse economische hegemonie in Centraal-Europa veilig te stellen.

In 1947 zei de advocaat van Bayer-topman Fritz Ter Meer tijdens de Processen van Neurenberg rond chemiereus IG Farben dat zijn cliënt had deelgenomen aan de oorlog om een ‘Alomvattend Europees Economisch Gebied’ te vormen.

Ter Meer werd schuldig bevonden aan oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid, waaronder massamoord, plunderen en slavernij. Hij belandde in 1948 in de gevangenis, maar kwam in 1950 alweer vrij vanwege goed gedrag.

[Dr. Rath Foundation]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Danny
Danny
7 jaren geleden

Dat was me al lang duidelijk. Die britten zijn niet achterlijk. En er zijn redenen om aan te nemen dat de Nederlandse politiek (eigenlijk alle deelgenoten van de EU overigens) dit ook gewoon weet. Rutte voorop. Mijn vader draait zich om in zijn graf. Beseffend dat de vrijheid waar hij voor geknokt heeft te grabbel wordt gegooid….

Erik
Erik
7 jaren geleden

Hoe controleer je Europa, door geld.
Wat is er gebeurt , we hebben zonder enig zeggenschap de euro verplicht gekregen.
En nee het leven is niet duurder geworden door de invoering van de Euro wat beloofd was door Zalm.
Het leven is een groot complot er klopt helemaal niets van wat ons verteld is, het zijn allemaal leugens.

koekje
koekje
7 jaren geleden

Eh, Brexit????
Of gaat de bevolking op de knietjes vragen alsjeblieft weer terug te mogen in hun kooitje…
Een stemcomputer is altijd handig 😈

Waarheid69
Waarheid69
7 jaren geleden

Misschien de moeite waard om het boek te lezen .!

http://www.relay-of-life.org/nl/index.html

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x