Homepagina » Het Complot » Australische senator: “Klimaatverandering is VN-complot om wereldregering op te zetten”
Australische senator: "Klimaatverandering is VN-complot om wereldregering op te zetten"

Australische senator: “Klimaatverandering is VN-complot om wereldregering op te zetten”

Klimaatverandering is een bankierscomplot om een wereldregering op te zetten. Dat zegt de Australische senator Malcolm Roberts van de One Nation-partij, meldt ABC. Volgens hem zijn er een aantal bewegingen die de Australische soevereiniteit ondermijnen.

Hij stelt dat de Verenigde Naties klimaatverandering gebruiken om het fundament te leggen voor een ongekozen wereldregering. Volgens Roberts is er een schimmige ‘cabal’ bestaande uit bankiers die achter de schermen aan de touwtjes trekken.

De senator wil dat er een onderzoek wordt ingesteld naar het klimaatonderzoek van CSIRO, het belangrijkste wetenschappelijke instituut van Australië. “We moeten een einde maken aan al die absurde leugens over het klimaat,” zei hij.

Agenda 21

“Ik ging op zoek naar agentschappen die zich bezighouden met klimaatwetenschap,” zei hij. “CSIRO leidde me naar de VN, de drijvende kracht achter dit alles. Vervolgens volgde ik het geldspoor. Het is belangrijk om de achterliggende motieven te begrijpen.”

Op de vraag of hij gelooft dat de VN een wereldregering probeert op te zetten door middel van klimaatbeleid, antwoordde Roberts: “Zeker weten.”

In 2013 schreef hij: “De ongefundeerde claims van het VN-klimaatpanel IPCC over de uitstoot van CO2 zijn onderdeel van Agenda 21 om een wereldregering af te dwingen.”

Enorme invloed

Hij schreef verder dat internationale bankiers een enorme invloed uitoefenen op wereldse zaken. “De Federal Reserve en de Bank of England zijn private corporaties die geld willen verdienen aan de koolstofhandel en op die manier hun macht willen uitbreiden,” zei de senator.

Roberts liet weten dat het in ere herstellen van de grondwet absolute topprioriteit is. Verder wil hij ervoor zorgen dat het leven minder duur wordt en dat mensen worden beschermd tegen terrorisme.

Eerder zei Maurice Newman, één van de belangrijkste adviseurs van de Australische oud-premier Tony Abbott, dat klimaatverandering een verzinsel is dat door de VN gebruikt wordt om een wereldregering te creëren. Het doel van dat grootse complot is om tot een concentratie van de politieke macht te komen, aldus Newman.

[ABC]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Armonicus schreef:

  Ja ja, het wordt steeds warmer, tenzij we CO2-certificaten kopen. Want met dat geld kunnen we in Afrika weer grond kopen, de mensen die daar al generaties lang hadden gewoond, legaal door regeringstroepen laten verwijderen. Zodat daar bomen geplant kunnen worden, die onze CO2-uitstoot zal reduceren. Hoera!

  Dat is toch een win-win situatie? Blanke mensen door een opgedrongen schuldgevoel hun knip laten trekken, om zwarte mensen op een ander continent hun (toch al niet zo makkelijke) leven zuur te maken! Hoe kan iemand daar nu tegen zijn? Ok, doen we ook nog een micro-kredietje erbij, om het helemaal af te maken.

  11 likes
  • Jaya schreef:

   Zorgen dat we een type-1 beschaving (google Michio Kaku) worden, die beheersen het weer en het klimaat!

   1 likes
   • Armonicus schreef:

    Nou, inderdaad! Laten we eerst maar eens leren om het weer goed te voorspellen, want een accurate weersverwachting maken van zeg drie weken vooruit, is zo goed als onmogelijk! Ondanks alle computerkracht die we tegenwoordig voor handen hebben, je zou bijna denken dat er een belangrijke variabele nog ontbreekt in die weermodellen.

    1 likes
    • Padja schreef:

     Natuurlijk is het weer op langere termijn niet voorspelbaar.
     Dat heet butterfly effect.
     Kom op zeg.
     Is dat nou ook weer een complot.

     4 likes
     • Padja schreef:

      Hè Lucida,
      Oogjes dicht, oortjes dicht en mondje dicht.
      Dan is er geen globaal warming en kun je lekker verder vervuilen.
      Goeie oplossing ???

      3 likes
     • Padja schreef:

      Anomicus.
      Nee, je kunt ook het klimaat niet heel precies voorspellen.
      Maar je kunt toch wel op je vingers natellen dat we een schadelijke invloed hebben met al die vervuiling.
      En dat het heus mogelijk is om daar wat aan te doen.
      Kijken wat we kunnen verbeteren is toch beter dan maar blijven roepen dat HET niet waar is.

      3 likes
     • Armonicus schreef:

      “Natuurlijk is het weer op langere termijn niet voorspelbaar.”

      Maar het klimaat wel? XD

      2 likes
     • Lucida schreef:

      Hé Padja, ga terug op je new age yogamatje liggen met je ogen dicht

      0 likes
 • Padja schreef:

  Globaal warming is een feit.
  Je kop in het zand steken helpt niet.
  Kijk alleen is naar wat je zelf als afval en uitstoot produceert.
  Tel daar 7 miljard bij op.
  De enigen die je willen wijsmaken dat er niks aan de hand is is de fossiele brandstof lobby en de agrarische sector.
  Lekker aan meewerken hoor jongens.

  5 likes
  • Armonicus schreef:

   “De enigen die je willen wijsmaken dat er niks aan de hand is is de fossiele brandstof lobby en de agrarische sector.”

   Nou ik heb inderdaad een plantenkas met 3 tomatenplanten en wat kroppen sla er in! Maar jij bent echt van het “Padja” af en haalt wat dingen door elkaar. CO2 is namelijk geen afval, planten en bomen gaan DOOD zonder CO2, hoe meer CO2 hoe beter planten en bomen groeien! En dat is weer goed voor de vlinders, die volgens jou de weermodellen van de meteorologische instituten in de war gooien, vooral in de winter als de meeste vlindersoorten liggen te snurken. ;D

   4 likes
 • Derek schreef:

  Het is “Tijd voor een revolutie” Zoek ons op Facebook

  Het is tijd om om onze stem te laten horen!

  5 likes
 • Predator schreef:

  Zo is het Armonicus.

  0 likes
  • Elise49 schreef:

   Idd. onkruid groeit als kool. Het is niet meer bij te houden. Voorheen 2 x per jaar de tuin/gangetje bijhouden. Nu om de maand. Er ontstaan spontaan waterbronnen in gebieden waar het al heel lang droog is. Op andere plekken wordt het juist droger. Het rommelt onder de grond en in de lucht. Jarenlang last van mieren in huis gehad/aanrecht, nu zijn het slakken in huis(nog nooit eerder last van gehad. Er is dus wel degelijk iets aan het veranderen.

   3 likes
   • faith schreef:

    Allemaal afleidingsmaneuvres dit gezwam.
    Als ik je tegenkwam met je hondje dook ik meteen een zijstraat in, ik zou ook niet naar verjaardagen gaan waar jij eventueel zou kunnen zitten, je besmet iedereen met je negatieve verbale kots, jij leidt net als Padja ook alleen maar bewust af waar het werkelijk om gaat.
    Dit is wat er aan de hand is.

    https://www.youtube.com/watch?v=yqIx2WEDFlw

    1 likes
    • Emile schreef:

     Tja, en dan verwijs je net zoals vele anderen naar een youtube filmpje en daarin word het allemaal haarfijn uitgelegd, zucht 🙁
     Ik neem aan dat eigenlijk niemand die deze site bezoekt ook maar enigzins meteorologisch is onderricht maar na het zien van een youtube filmpje is alles oh zo duidelijk, tja !!
     De meest aannemelijke theorie is dat het een kosmisch iets is, de zon wellicht, ALS het een feit is dat op meerdere planeten om ons heen het weer ook veranderd dan kan je dat vaststellen.
     NASA claimt dat het weer ook veranderd is op Mars en Jupiter etc.., de vraag is dus of dit daadwerkelijk zo is, is het zo dan ligt het dus niet aan mensjes en hun vervuiling want zover we weten leven er geen 7 miljard mensjes op jupiter of Mars met auto’s etc.. (en ongetwijfeld zal iemand claimen dat daar wel mensen of iets dergelijks leeft) maar laten we even aannemen van niet.
     Dus is het zo dat het weer daar net zo veranderd als bij ons dan is het CO2 verhaal onzin en wellicht geldklopperij, maar goed, ijstijden en extreme warmte zijn door de eeuwen heen al talloze keren voorgekomen , en jawel, dan is wederom de vraag, is dat een feit of een theorie, aardlagen checken etc.., is dit inderdaad meetbaar ?
     Een gebied waar veel CO2 uitstoot plaats vind is het Amazone gebied, dat komt omdat men de bomen omkapt die CO2 tot zich nemen , als je hem kapt dan komt dat weer vrij, dus moeten we stoppen met kappen ? , ja, dat lijkt me wel als CO2 uitstoot daadwerkelijk bijdraagt aan opwarming, zelfs daar zijn we het nog niet over eens, dus we gaan al een station te ver.
     Kortom : zoveel variabelen en zo weinig constanten.
     De waarheid zal niet liggen in een youtube filmpje ben ik bang 😉

     1 likes
     • faith schreef:

      Emile, ik verwijs naar dit fimpje omdat de ontwikkelingen er goed uitzien en er toch nog mensen zijn die alleen maar angstscenario’s voor zich zien wat betreft de toekomst.
      ”Waarom wil men een wereldregering? Is het alleen om de totale controle of speelt er nog iets anders? Vraagt Elise zich af.
      Maar de zoete cabal droom, een wereldregering, is allang van de baan. Ze is niet op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen maar blijft hameren op wat vaag giswerk, maakt niet uit waarover, als het maar deprimerend is.
      En ja hoor, deze keer is het CO2….
      Het CO2 verhaal is voor sommigen die net zo weinig meteorologisch onderlegd zijn als ik, toch een mooie aanleiding om weer eens ongefundeerde angst te verspreiden, en het er dus mee eens zijn dat wij belasting gaan betalen over de lucht die we inademen.
      NWO fans dus.
      Maar dan wat er allemaal van komt volgens hem/haar die het ook niet weet: sinkholes komen ervan, fireballs, apparatuur dat vanzelf in de brand vliegt, vliegtuigen die spontaan naar beneden vallen, het kan niet op aan dikke onzin, stroomstoringen, waterleidingen die kapot gaan, ongelukken uit het niets, het slaat werkelijk nergens op, als het maar angst aanjaagt.
      De temperaturen stijgen licht in de hele kosmos, ook op andere planeten. Ik geloof dat het iets met de fotonenbelt te maken heeft, in elk geval niets om over in te zitten.
      Dit heb ik weer ik dacht van David Wilcock, maar helaas weet ik niet meer welke lezing, zodat ik deze niet kan plaatsen.
      In plaats daarvan plaatste ik Benjamin Fulford maar, die ons laat weten dat de cabal in hun laatste stuiptrekken zit en dat mensen zich nergens zorgen over hoeven te maken. Tenzij ze aan de verkeerde kant staan. Die pik je hier dan ook meteen uit.
      Die zien nooit eens een lichtpuntje, alleen maar ellende waar ze graag in blijven hangen en ons van willen blijven overtuigen.
      Dat zijn volgens mij de mensen die zich hier deprimerend druk maken omdat de rest van de mensheid zich ook vooral druk moeten blijven maken. Dan is een filmpje van ervaringsdeskundige Fulford met flink wat tegengas een ware opluchting.
      Die weet tenminste waar hij over praat.

      1 likes
    • Padja schreef:

     Spiegeltje spiegeltje aan de wand…
     Wie moet z’n mondje met zeep spoelen in dit land

     2 likes
 • Arwijn schreef:

  Belasting op een proces dat een hoeksteen vormt van het leven zelf. Genoeg gezegd!

  5 likes
 • Solaris schreef:

  Die hele handel in CO2 certificaten is letterlijk handel in… gebakken lucht! Het was mij jaren geleden al duidelijk dat man made klimaatopwarming een hoax is, bedoeld om het communisme via de voordeur weer binnen te halen nadat het via de achterdeur vertrokken was. Voor politici is het een middel om allerlei extra belastingen in te voeren en voor wetenschappers lonken er eindeloze ‘onderzoeken’ waarvoor natuurlijk de nodige budgetten beschikbaar moeten worden gesteld. Voeg daaraan toe de onbedwingbare geloof bij velen in de ‘maakbare samenleving’ en het idee de wat wij mensen altijd maar schuldig zijn aan van alles en nog wat en de werkelijke reden voor dit bedrog wordt wel duidelijk.

  Voor de goede orde: het klimaat verandert inderdaad. Dat doet het al miljarden jaren. Verandering is nou juist de enige constante in het klimaat. Er is echter geen enkele wetenschapper die ooit heeft kunnen aantonen dat het huidige klimaat optimaal is en dat opwarming derhalve dus slecht zou zijn. In de Romeinse tijd was het vermoedelijk net zo warm zo niet warmer dan nu; in de Middeleeuwen hadden we juist een kleine IJstijd. Uit de geschriften die zijn overgebleven blijkt dat in de warme periode het leven een stuk makkelijk was, aangezien de oogsten veel beter waren. De middeleeuwen brachten daarentegen het donkere tijdperk en de pest. Klimaatverandering wordt niet door de mens veroorzaakt, maar door veranderingen in zonneactiviteit. Op alle planeten wordt het momenteel warmer, of ze nou plat zijn of niet.

  1 likes
 • Elise49 schreef:

  Stel jezelf de vraag: Waarom wil men 1 wereldregering? Is het alleen totale controle of speelt er ook nog iets anders? Het CO2 verhaal is volgens mij maar de halve waarheid.(balans probleem) De oorzaak dan. We zullen het vanzelf gaan merken: Fireballs, sinkholes, extreem weer, apparatuur die vanzelf in de brand vliegt, vliegtuigen die spontaan naar beneden vallen, onverklaarbare explosies, stroomstoringen, waterleidingen die kapot gaan, ongelukken uit het niets. etc. Convectie gebeurtenissen in alle lagen? Plus(warm) en min(koud) botsingen.
  Als je het nieuws(regulier/alternatief) leest(enige nieuws waar men vrijwel eensgezind over is, omdat het een feit is/iedereen kan het zien), dan gebeurt dat nu overal al.

  0 likes
 • Martijn1205 schreef:

  Het blijft moeilijk om het kaf van het koren te scheiden als het om dit soort zaken gaat. Of de man gelijk heeft weet ik natuurlijk ook niet, maar samenzweringen zijn er altijd al geweest en zullen voorlopig (helaas) blijven bestaan. Neutrale en onafhankelijke pers is daarbij essentieel. Ook hierin kan ik helaas niet zeggen ooit één werkelijk volledig neutrale, transparante, eerlijke bron te hebben ontdenkt. Niet één!

  Wat mooi is om te zien, is de oprechte passie waarmee deze man spreekt. Dat geeft mij minstens te kennen dat hij echt gelooft in wat hij zegt en dat is prettig om te zien.

  0 likes
 • faith schreef:

  Hier een uitleg over de 5 Waves of Energy, waar we nu in zitten, vanuit bijbels perspectief.
  Het is een lange zit maar als je met de deur in huis wil vallen, start dan op ong. 56ste minuut.

  https://www.youtube.com/watch?v=nnBC8mPZDWA

  0 likes
 • War on Error schreef:

  Ach mensen, slik al die propaganda aub toch niet zo klakkeloos. Het Klimaat-cult gedoe is geo-politieke power-play.

  Als je de 9/l11 leugens nog niet hebt doorgeprikt, noch de beste vijanden die voor ons belastinggeld gekocht kunnen worden – ja, dan ben je idd. rijp voor ‘de slacht’ ahw.

  http://conservativerefocus.com/blogs/index.php/NWO/2016/04/23/weather-channel-founder-warns-obama
  Er wordt grof geld verdient aan de kudddegeest van klimaat-gekkies:
  WEATHER MODIFICATION cloud seeding, atmospheric services – Weather Modification, Inc.
  http://weathermodification.com/

  Het is technische gewoon mogelijk morgen het hageltenen te laten regen in het Gooi bv.
  FF naar Weathermodification.com bellen en een paar miljoen pepernoten electronisch overboeken.
  Als u liever 30 graden + hebt, moet u dát bestellen.

  De struisvogelmentaliteit wordt zo gekoesterd, dat er consensus is over zaken waar de feiten er niet meer toe doen. Om die gaten in de kennis te proberen te vullen, gedwongen hier een greep leestips uit beste bronnen aan te bieden.

  EPA Chief: ‘Climate Rule’ Is About ‘Reinventing A Global Economy’,
  No Effect On Climate -US House Science Committee -July 9, 2015
  “We don’t have to prove that any reduction [in greenhouse gas emissions] will actually make a precipitous difference” in global warming. -IHS Energy CERA Week -February 24, 2016
  https://www.technocracy.news/index.php/2016/05/13/epa-chief-climate-rule-reinventing-global-economy-no-effect-climate/

  Idaho State Journal | September 28, 2005
  They call it Project Cloverleaf. At night, giant planes with no pilots roam the sky over the U.S.
  Instead of a mere vapor trail, they are filling the sky with unknown chemicals designed to darken the earth.

  To thousands of people around the U.S., this is not a sci-fi movie or even a conspiracy theory; it is real.
  Playing God with the atmosphere – the ‘Shield Project’ or ‘Operation Cloverleaf’ http://www.stopsprayingcalifornia.com/Operation_Cloverleaf.php

  The text of the Bill HR 2977 “Space Preservation Act of 2001” defines Chemtrails as an exotic weapon
  In 2001, US Rep., Dennis Kucinich introduced NOTE: A second edition of Chemtrails (232 pages) was published for a subsequent Fall class of Air Force cadets. (Circa 1992) http://chemtrailsplanet.net/2014/12/23/new-documents-reveal-chemtrails-originated-by-department-of-defense/

  https://www.corbettreport.com/articles/20091211_carbon_eugenics.htm

  http://www.thelibertybeacon.com/2014/03/06/bill-gates-admits-to-chemtrails/
  Under the Pretext of Fighting Global Warming, Bill Gates & Monsanto to Monopolize Food Production Using Chemtrails as Herbicidal Warfare:

  The Plan to Dump 20 Megatons of Sulfuric Acid Into the Atmosphere From Custom-Designed Drone Airships To Benefit Monsanto’s ‘Climate Stress’ Seed Patents
  http://verytopsecret.info/part-ii-bill-gates-published-plan-to-drench-the-earth-with-sulfuric-acid-5/

  TTIP and climate talks — how big polluters are hijacking the world’s climate future
  Big polluters like ExxonMobil and Shell are lobbying hard behind closed doors to ensure that politicians will allow them to carry on business as usual, no matter what the consequences are.
  And now they are about to score their biggest coup yet: TTIP.
  Years of public pressure has pushed corporations like Nestlé and Unilever to publicly support climate action.
  But even these companies are still part of the problem, funding lobby groups to work in the shadows for them on dodgy deals like TTIP.
  That is why together with corporate watchdog Corporate Europe Observatory we’ve produced this video exposing how lobby groups are pushing their agenda with TTIP and international climate talks.
  https://action.sumofus.org/a/ttip-climate-video/?akid=15768.6955949.5_Os0k&rd=1&t=1

  Dan zou ik nog in kunnen gaan op de draconische, Stalinistische, maatschappijinrichting die de VN- bij monde van Figueres (vz COP21) – anti-democratisch (hoe anders?) aan het doorrammen is.
  En hoe Georges Soros uw CO2-belastingen al heeft geoormerkt! (100-en miljarden van Noord naar Zuid).

  Als u dan zo fanatiek achter de ‘socialistische’ (VN) Heilstaat blijft aanlopen, dan krijgt u wat u verdient!
  informeert u uzelf aub op tal van gedegen journalistencollectieven; bv. Global Research, Wanttoknow, Earth Matters, deze: http://langleveeuropa.nl/2016/08/geo-engineering-101-overheidsprogrammas-en-patenten-voor-klimaatmodificatie/

  Er is zóveel, ook op dit vlak, dat de leugenmedia – en dito politiek; in koor – voor u verzwijgen. Met TTIP worden we voor de komende decennia aan het schaliegas gezet. Idd, 100% geo-politiek; klimaat telt 0% mee.

  0 likes
 • x

  Check Also

  elektrische auto

  Elektrische auto zorgt ook voor veel CO2, geeft Polestar toe

  Autofabrikanten moeten open en eerlijk zijn over ...

  timmermans

  Europees klimaatactieplan: ‘De stoppen in het hoofd van Timmermans zijn nu echt doorgeslagen’

  Terwijl de meeste landen nog worstelen met ...

  >