Het Complot

Australische senator: “Klimaatverandering is VN-complot om wereldregering op te zetten”

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Klimaatverandering is een bankierscomplot om een wereldregering op te zetten. Dat zegt de Australische senator Malcolm Roberts van de One Nation-partij, meldt ABC. Volgens hem zijn er een aantal bewegingen die de Australische soevereiniteit ondermijnen.

Hij stelt dat de Verenigde Naties klimaatverandering gebruiken om het fundament te leggen voor een ongekozen wereldregering. Volgens Roberts is er een schimmige ‘cabal’ bestaande uit bankiers die achter de schermen aan de touwtjes trekken.

De senator wil dat er een onderzoek wordt ingesteld naar het klimaatonderzoek van CSIRO, het belangrijkste wetenschappelijke instituut van Australië. “We moeten een einde maken aan al die absurde leugens over het klimaat,” zei hij.

Agenda 21

“Ik ging op zoek naar agentschappen die zich bezighouden met klimaatwetenschap,” zei hij. “CSIRO leidde me naar de VN, de drijvende kracht achter dit alles. Vervolgens volgde ik het geldspoor. Het is belangrijk om de achterliggende motieven te begrijpen.”

Op de vraag of hij gelooft dat de VN een wereldregering probeert op te zetten door middel van klimaatbeleid, antwoordde Roberts: “Zeker weten.”

In 2013 schreef hij: “De ongefundeerde claims van het VN-klimaatpanel IPCC over de uitstoot van CO2 zijn onderdeel van Agenda 21 om een wereldregering af te dwingen.”

Enorme invloed

Hij schreef verder dat internationale bankiers een enorme invloed uitoefenen op wereldse zaken. “De Federal Reserve en de Bank of England zijn private corporaties die geld willen verdienen aan de koolstofhandel en op die manier hun macht willen uitbreiden,” zei de senator.

Roberts liet weten dat het in ere herstellen van de grondwet absolute topprioriteit is. Verder wil hij ervoor zorgen dat het leven minder duur wordt en dat mensen worden beschermd tegen terrorisme.

Eerder zei Maurice Newman, één van de belangrijkste adviseurs van de Australische oud-premier Tony Abbott, dat klimaatverandering een verzinsel is dat door de VN gebruikt wordt om een wereldregering te creëren. Het doel van dat grootse complot is om tot een concentratie van de politieke macht te komen, aldus Newman.

[ABC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Belasting op een proces dat een hoeksteen vormt van het leven zelf. Genoeg gezegd!

Anoniemus
Anoniemus
6 jaren geleden
Derek
Derek
6 jaren geleden

Het is “Tijd voor een revolutie” Zoek ons op Facebook

Het is tijd om om onze stem te laten horen!

Armonicus
Armonicus
6 jaren geleden

Ja ja, het wordt steeds warmer, tenzij we CO2-certificaten kopen. Want met dat geld kunnen we in Afrika weer grond kopen, de mensen die daar al generaties lang hadden gewoond, legaal door regeringstroepen laten verwijderen. Zodat daar bomen geplant kunnen worden, die onze CO2-uitstoot zal reduceren. Hoera!

Dat is toch een win-win situatie? Blanke mensen door een opgedrongen schuldgevoel hun knip laten trekken, om zwarte mensen op een ander continent hun (toch al niet zo makkelijke) leven zuur te maken! Hoe kan iemand daar nu tegen zijn? Ok, doen we ook nog een micro-kredietje erbij, om het helemaal af te maken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x