Great ResetMens en Dier

Medeoprichter Greenpeace over Green Deal: ‘Recept voor massazelfmoord’

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

De Green Deal is een recept voor massazelfmoord, zei medeoprichter van Greenpeace Patrick Moore tegen journalist Alex Newman.

Moore vindt het verbazingwekkend dat gekozen volksvertegenwoordigers voorstellen om binnen 12 jaar tijd alle fossiele brandstoffen uit te bannen. “Als we dat op wereldwijde schaal doen, zou dat leiden tot een decimering van de bevolking.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kannibalisme

Het zou het proces van kannibalisme in gang zetten omdat voedsel dan niet kan worden geleverd aan de winkels in steden, aldus Moore.

Ten tweede: als je fossiele brandstoffen uitbant, wordt iedere boom in de wereld omgehakt en gebruikt als brandstof. Ook alle dieren zouden sterven omdat ze opgegeten zouden worden.

Absurd

“Het is het meest belachelijke scenario dat ik ooit heb gehoord,” zei Moore over de Green Deal of net zero zoals het tegenwoordig ook wel genoemd wordt.

Het beste woord hiervoor is ‘absurd’, voegde hij toe, of beter nog: ‘massale zelfmoord’. “Waarom zou iemand stemmen voor iets wat zal resulteren in de dood van vrijwel alle mensen op aarde?”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 179 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 maand geleden

Als ik zo naar de foto kijk van Dr. Patrick Moore, dan zie ik een man, duidelijk op leeftijd.

En dan komt onmiddellijk het gezegde bij mij boven: WIJSHEID KOMT MET DE JAREN.

Héél waarschijnlijk (althans daar ga ik maar even van uit) heeft Patrick Moore ooit, vanuit idealisme, zich aangesloten bij Greenpeace.
Er is een tijd geweest, dat ook mijn man en ik dit een fantastische organisatie vond.

Ik denk ook, dat dat ooit wel zó is geweest, maar dat ze simpelweg zijn overgenomen door de Deep State, of welke andere naam dan ook. Maar wij weten allemaal wel, over wie ik het heb.

Hij zegt héél terecht, dat deze megalomane plannen het einde van het grootste deel van de mensheid betekenen. Dat is volkomen correct, maar laat dat nu JUIST de bedoeling zijn.

De Green Deal is inderdaad niets anders dan een wereldwijde actie om de mensheid om zeep te helpen.

Als er namelijk geen voedsel meer is, dan is het einde oefening.

Dit komt dan ook nog eens bovenop de vele andere plannen om de mensheid te vernietigen: het blokkeren van de zon, chemtrails, vergiftigen van het water en het voedsel (zolang dat er nog is), de giftige mRNA-injecties en, als NAVO, VS en EU zo doorgaan ook nog een wereldoorlog erbij.

Ik ben nu 75 jaar en ik kan naar eer en geweten zeggen, dat er nog NOOIT in mijn leven zoveel bedreigingen zijn geweest als heden ten dage.

Maar tóch probeer ik iedere dag te genieten van de kleine dingen: met ons lieve, kleine hondje van de buurvrouw wandelen. Zij is een toy poedel, die luistert naar de naam Bella en zij zorgt er altijd weer voor, dat mijn man en ik ons happy voelen.
Verder hebben wij bijna dagelijks contact met de vele, lieve vrienden.

Zó proberen wij stand te houden in de steeds bedreigender wordende wereld.

Puntje puntje.........
Puntje puntje.........
1 maand geleden

Is dat ook niet de bedoeling.!!!!!!! Gaan mensen nu eindelijk zien..

Helga
Helga
1 maand geleden

Je zou haast gaan denken, dat deze wereld klaargestoomd wordt voor een ander soort ras,…. een ras wat niet tot homo sapiens behoort.

Margie
Margie
1 maand geleden

Mensen die hier achteraan lopen,die verdienen niet beter. Gekkenwerk. Grean deal.Wat een vreselijke oerstomme onzin. Dat soort moet weg !!!!!!!!

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x