Partnerbijdragen

Aangenaam de zomer beleven met een mobiele airco

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Iedereen in het nieuws ergert zich mateloos als het zo warm in huis wordt, dat je er zelfs niet van kunt slapen en ten koste gaat van jouw humeur de dag erna. Tijdens de warme dagen in het milieu van Nederland doet iedereen zijn best om het zo aangenaam en koel mogelijk in huis te houden.

Een koel briesje maakt je als het ware al dolgelukkig, maar een mobiele airco gaat nog een stapje verder dat dan en maakt korte metten met de hitte in huis. Zorgeloos op bed kunnen gaan waarbij indien je het heerlijk vindt het winterdekbed zelfs kunt behouden aangezien de airco de ruimte op de voor jouw meest gewenste temperatuur houdt.

Maar ja, wat voor apparaat moet je nou precies hebben en hoe vind je de juiste tussen al deze soorten en modellen? Dit blog maakt je wegwijs.

Wat is een mobiele airco eigenlijk en hoe werkt deze?

Zoals de naam al verklapt is een mobiele airco eigenlijk niet meer dan een airco die je heel eenvoudig kunt verplaatsen en werkt evenals een warmtepomp. Bij het koelen voert de warmtepomp de hete lucht af naar buiten. Door middel van de koelvloeistof in het apparaat wordt de aangetrokken lucht gekoeld, waarna deze koude lucht de kamer ingeblazen wordt.

De mobiele airco is hierbij voorzien van een afvoerslang voor het afvoeren van de warme lucht naar buiten. Een mobiele airco zonder slang vindt je eigenlijk niet, je komt dan in de luchtkoelers terecht, welke minder krachtig zijn dan normale airco systemen.

Door het handmatig instellen van de temperatuur zal de mobiele airco de ruimte gaan afkoelen totdat deze temperatuur bereikt is waarna de airco vervolgens uit gaat. Een mobiele airco is vaak voorzien van een reservoir of afvoer voor het condenswater dat tijdens operatie geproduceerd wordt. Dit ingebouwde reservoir of bakje wat je eronder zet dien je tijdig te legen wil de airco zijn werk fatsoenlijk kunnen doen.

De goedkope mobiele airco is vaak voorzien van een afvoer waar een bakje onder geplaatst moet worden terwijl er ook airco’s zijn die het zelf vervullen.

Welke voordelen biedt de mobiele airco?

Dankzij het compacte formaat is de mobiele airco ideaal om in het huis te gebruiken op iedere plek en ieder moment van de dag. Eenvoudig te verplaatsen dankzij wielen aan de onderzijde en eenmaal voorzien van stroom doet het apparaat zijn werk.

Voor degene die geen duizenden euro’s uit willen geven aan een vaste airco unit in huis is een mobiele airco een goed alternatief. Geen dure investering en grote aanpassingen aan je woning nodig. Een vaste airco is zo’n groot bakbeest die altijd maar in het zicht hangt en het is niet bepaald een sfeermaker qua design.

Een leuke mobiele airco aanbieding van een paar honderd euro en je bent verzekerd van een koele zomer in huis.

De mobiele airco is gebruiksvriendelijk en vereist geen monteur voor onderhoud. Steek de stekker in het stopcontact, stel de temperatuur en eventueel de timer in wat tegenwoordig zelfs via de mobiele telefoon kan en geniet van de koele lucht die je direct om de oren vliegt.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Partnerbijdragen

Deze partnerbijdrage wordt aangeboden door een derde (niet-NFN) partij en is een zorgvuldig geselecteerd gast-artikel. De inhoud van partnerbijdragen valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x