Homepagina » Buitenland » YouTube censureert virale video van artsen die lockdown bekritiseren: ‘Sterftekans is hier 0,03%’
youtube

YouTube censureert virale video van artsen die lockdown bekritiseren: ‘Sterftekans is hier 0,03%’

YouTube heeft een virale video gecensureerd waarin twee artsen kritiek uiten op de lockdownmaatregelen naar aanleiding van de coronacrisis.

In de video, die in korte tijd meer dan 5 miljoen keer was bekeken, waren twee artsen uit Californië te zien.

Eén van hen, dr. Dan Erickson, zei dat de kans om aan corona te sterven in de Amerikaanse staat Californië 0,03 procent is.

Onder druk gezet

“Moeten we hierom binnenblijven? Moeten we hierom de medische systemen stilleggen? En moeten we hierom mensen hun baan laten kwijtraken?” vroeg hij.

Erickson vroeg ook waarom sterfgevallen werden meegeteld als coronadoden, terwijl andere aandoeningen de doodsoorzaak waren.

“Als er op dit moment iemand sterft in dit land, hebben ze het niet over de hoge bloeddruk, diabetes of beroerte. Ze vragen: ‘Stierf hij aan Covid-19?’,” aldus Erickson. “We hebben honderden autopsieën bijgewoond. Je praat niet over één ding, je praat over comorbiditeiten. Spoedeisende hulpartsen zeggen dat ze onder druk worden gezet om Covid te noemen in hun autopsierapport. Waarom is dat?”


Eerder deze maand zei YouTube-baas Susan Wojcicki tegen CNN dat het bedrijf alle inhoud zal verwijderen die niet in lijn is met de adviezen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Wojcicki suggereerde echter dat vooral informatie over nepgeneesmiddelen verwijderd zou worden.

YouTube verwijdert ook video’s waarin wordt beweerd dat 5G-zendmasten gelinkt zijn aan de corona-uitbraak.

Nagenoeg hetzelfde

Dr. Erickson verwees op Fox News naar Zweden, waar geen drastische lockdownmaatregelen van kracht zijn en dat inmiddels groepsimmuniteit tegen het coronavirus heeft opgebouwd.

“In Zweden zijn 200 doden per miljoen inwoners gevallen, wat ongeveer hetzelfde is als in de Verenigde Staten. In Italië zijn het er 400 per miljoen en in Spanje ook 400 per miljoen. De Zweden hebben gekozen voor een compleet andere aanpak en de resultaten zijn nagenoeg hetzelfde.”

[Summit News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Ze staan gewoon nog op you tube hoor net gekeken, je tikt Dr Erikson in en er komen allemaal interview voorbij, de laatste 9 uur geleden….
  Overigens is het wel lastig zo langzamerhand ,ook artsen hebben meningen, en dat mag maar echt wijzer word je er niet van…
  Persoonlijk vind ik duidelijke uitleg en feiten en ervaring wel het belangrijkste…
  You Tube. Asian Boss, Dr Erik Berg DC,, Med Cram, uitleg en feiten…….

  36 likes
 2. Alle apparaten geven straling af. Hoe meer er komen, hoe zieker we worden. Het is al tig jaren bekend ,dat als je dicht bij elektriciteits-masten(van een centrale) woont(toen had je nog geen pc/mobiel enz.), dat je er ziek van wordt/werd. Dus…ja, je kunt er ziek van worden.

  8 likes
 3. Heb gelezen dat er voor betaald wordt als je als dokter zegt dat iemand is overleden door corona, dat kon oplopen tot 30.000 dollar/euro per geval. %G is gisteravond in de helft van Nederland “aangezet” ben benieuwd of iemand hier nu al ervaring mee heeft. Kan het zelf niet checken met mijn 20 jaar oude mobiel 🙂

  “Vodafone activeert vanavond 5G in ruim de helft van Nederland. Eind juli is dit beschikbaar in heel Nederland.
  “In de Randstad, Zuid-Nederland en grote steden in andere delen van Nederland kan nu 5G worden gebruikt. Waar geen 5G beschikbaar is, schakelt het toestel automatisch terug op een 4G-verbinding. Nog niet het hele antennepark van Vodafone is klaar voor 5G.

  7 likes
  • Technisch gezien is helemaal geen 5G aangezet. De infrastructuur (en dus ook de zendfrequentie) is dezelfde als voor 4G. Alleen de software (datacompressie) is veranderd. De snelheidswinst is ook maar minimaal 10%

   De gevaarlijk geachte hoge zendfrequentie is dus nog helemaal niet actief ! Kunnen ze tenminste beweren dat het eerste half jaar 5G niets gebeurd is.

   13 likes
   • Vodafone had de zendmasten al aangepast voor 5G, de gevolgen zijn niet onmiddellijk waarneembaar uiteraard, dat is een proces. Natuurlijk zullen ze het langzaam opbouwen, ze zijn niet achterlijk en weten beter dan wie dan ook hoe ze iedereen in de luren moeten leggen.

    9 likes
 4. De media beweert dat een deel van de bevolking is overleden aan Corona en dat de EU daarom wil dat het makkelijker wordt voor de Afrikaan om naar de EU te komen. De media wordt nu via de belg gefinancierd door de EU. Nederland heeft als bestemming door te groeien naar 30 miljoen daarom moeten de boeren weg. De media vindt dat prima.
  https://www.ad.nl/binnenland/live-europa-denkt-na-over-versoepeling-regels-minder-bevolkingsgroei-door-coronavirus~ae7c4f2e/

  7 likes
 5. Sweet Innocent Dr. Fauci had an Assistant Doctor Fired and Jailed in 2011 for Warning that Vaccines were Giving Americans Known Chronic Diseases
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/sweet-innocent-dr-fauci-assistant-doctor-fired-jailed-2011-warning-vaccines-giving-americans-known-chronic-diseases/

  6 likes
  • Ton, ja dat is een heel intelligente Arts, staat ook op Asian Boss you tube en een directeur over het maken van vaccins..
   Zuid Korea werkt samen met Zwitserland en Finland ……

   4 likes
 6. Ik reageerde gisteren op nu.nl op een artikel over Bill gates factcheck over uitspraken van hem over wereldbevolking laten afnemen.

  Ik noemde het feit dat hij net als Soros over de hele wereld invloed heeft in vele regeringen en dat daarmee zijn macht over het individu net als bij windows vergroot.
  uiteraard werd dit door nu.nl als off topic beschreven en werd het iet geplaatst.
  Ik vroeg waar mijn bijdrage was en er werd gegereageerd : offtopic.

  Dit bericht van de redactie werd door 21 mensen.

  Hierop reageerde ik: hoe kunnen 21 mensen dit liken zonder de inhoud te kennen.
  uiteraard werd die reactie weer niet geplaatst.

  hahah. De wereld bestaat uit duivels, slaven en trollen

  Vergeet niet mensen. Boven het al staat God

  Sommigen zeggen energie/trillingen/quatumfysica….etc

  Maar ik , hoezeer ik ook van natuurkunde hou, hou het op God

  6 likes
 7. Ik heb sterke twijfels over de connectie tussen 5G en Covid 19. Nederland heeft niet echt een 5G netwerk en Frankrijk al helemaal niet. Twijfelachtig dus omdat Nederland en vooral Frankrijk flink wat Corona besmettingen telt.
  Zie hier de kaart met wereldwijde 5G (test) dekking:

  https://www.speedtest.net/nl/ookla-5g-map.

  1 likes
  • je snapt er dus niets van,sterker nog,je geloofd een kaart die door de staat gepropageerd word.
   voor de waarheid luister je naar dr.Rashid A Butter.
   en nee,5G creëert geen covid19.

   fff

   6 likes
   • Iedere vorm van straling is schadelijk voor het menselijk genoom (DNA/RNA) dat staat buiten kijf en daar zijn genoeg wetenschappelijke studies over.
    Maar AUB, ga die straling niet linken aan virussen, want dan sla je de bal compleet mis!!

    3 likes
    • Het is ook verwarrend. Maar de 5g uitrol heeft er wel degelijk mee te maken en die space x(dragon trein/rij lichtjes/satellieten) troep ook. Connecting the dots.
     Bekijk opening Olympische spelen London 2012. Daar zie je het corona monster/ziekenhuis bedden/verpleegsters enz. de hele uitgekookte rataplan.

     1 likes
     • Misschien zijn ze wel met iets bezig in de ether. Iets met magnetische velden of zo.(heet niet voor niks dragon missie) Is dat de reden waarom heel de wereld in lock down zit. Symptomen “virus” lijken op stralingsziekte/caissonziekte. En ja, dan mag je de patiënt niet volgooien met zuurstof.

      0 likes
 8. Schijnbaar kunnen ze hun werk niet doen door de lockdown, maar proberen ze via een persconferentie met uit de lucht gegrepen cijfers de publieke opinie te beïnvloeden.
  CFR (case fatality rate) is het aantal doden gedeeld door aantal geteste personen, dus niet de totaal aantal inwoners van de betreffende staat & wat betreft 5G, dat is in de meeste landen binnen de EU nog niet actief.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

‘Niet gevaccineerd tegen corona? Dan kom je het concertgebouw niet in’

Veel mensen hebben twijfels over het vaccin ...

spray

Eerste spray goedgekeurd die het coronavirus in 2 MINUTEN doodt

Het Amerikaanse milieubeschermingsagentschap EPA heeft een desinfecterende ...