Buitenland

YouTube censureert virale video van artsen die lockdown bekritiseren: ‘Sterftekans is hier 0,03%’

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

YouTube heeft een virale video gecensureerd waarin twee artsen kritiek uiten op de lockdownmaatregelen naar aanleiding van de coronacrisis.

In de video, die in korte tijd meer dan 5 miljoen keer was bekeken, waren twee artsen uit Californië te zien.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Eén van hen, dr. Dan Erickson, zei dat de kans om aan corona te sterven in de Amerikaanse staat Californië 0,03 procent is.

Onder druk gezet

“Moeten we hierom binnenblijven? Moeten we hierom de medische systemen stilleggen? En moeten we hierom mensen hun baan laten kwijtraken?” vroeg hij.

Erickson vroeg ook waarom sterfgevallen werden meegeteld als coronadoden, terwijl andere aandoeningen de doodsoorzaak waren.

“Als er op dit moment iemand sterft in dit land, hebben ze het niet over de hoge bloeddruk, diabetes of beroerte. Ze vragen: ‘Stierf hij aan Covid-19?’,” aldus Erickson. “We hebben honderden autopsieën bijgewoond. Je praat niet over één ding, je praat over comorbiditeiten. Spoedeisende hulpartsen zeggen dat ze onder druk worden gezet om Covid te noemen in hun autopsierapport. Waarom is dat?”


Eerder deze maand zei YouTube-baas Susan Wojcicki tegen CNN dat het bedrijf alle inhoud zal verwijderen die niet in lijn is met de adviezen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Wojcicki suggereerde echter dat vooral informatie over nepgeneesmiddelen verwijderd zou worden.

YouTube verwijdert ook video’s waarin wordt beweerd dat 5G-zendmasten gelinkt zijn aan de corona-uitbraak.

Nagenoeg hetzelfde

Dr. Erickson verwees op Fox News naar Zweden, waar geen drastische lockdownmaatregelen van kracht zijn en dat inmiddels groepsimmuniteit tegen het coronavirus heeft opgebouwd.

“In Zweden zijn 200 doden per miljoen inwoners gevallen, wat ongeveer hetzelfde is als in de Verenigde Staten. In Italië zijn het er 400 per miljoen en in Spanje ook 400 per miljoen. De Zweden hebben gekozen voor een compleet andere aanpak en de resultaten zijn nagenoeg hetzelfde.”

[Summit News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
3 jaren geleden

Heb gelezen dat er voor betaald wordt als je als dokter zegt dat iemand is overleden door corona, dat kon oplopen tot 30.000 dollar/euro per geval. %G is gisteravond in de helft van Nederland “aangezet” ben benieuwd of iemand hier nu al ervaring mee heeft. Kan het zelf niet checken met mijn 20 jaar oude mobiel 🙂

“Vodafone activeert vanavond 5G in ruim de helft van Nederland. Eind juli is dit beschikbaar in heel Nederland.
“In de Randstad, Zuid-Nederland en grote steden in andere delen van Nederland kan nu 5G worden gebruikt. Waar geen 5G beschikbaar is, schakelt het toestel automatisch terug op een 4G-verbinding. Nog niet het hele antennepark van Vodafone is klaar voor 5G.

Harry
Harry
3 jaren geleden

De media beweert dat een deel van de bevolking is overleden aan Corona en dat de EU daarom wil dat het makkelijker wordt voor de Afrikaan om naar de EU te komen. De media wordt nu via de belg gefinancierd door de EU. Nederland heeft als bestemming door te groeien naar 30 miljoen daarom moeten de boeren weg. De media vindt dat prima.
https://www.ad.nl/binnenland/live-europa-denkt-na-over-versoepeling-regels-minder-bevolkingsgroei-door-coronavirus~ae7c4f2e/

Ton
Ton
3 jaren geleden

Sweet Innocent Dr. Fauci had an Assistant Doctor Fired and Jailed in 2011 for Warning that Vaccines were Giving Americans Known Chronic Diseases
https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/sweet-innocent-dr-fauci-assistant-doctor-fired-jailed-2011-warning-vaccines-giving-americans-known-chronic-diseases/

Louise
Louise
3 jaren geleden

Ze staan gewoon nog op you tube hoor net gekeken, je tikt Dr Erikson in en er komen allemaal interview voorbij, de laatste 9 uur geleden….
Overigens is het wel lastig zo langzamerhand ,ook artsen hebben meningen, en dat mag maar echt wijzer word je er niet van…
Persoonlijk vind ik duidelijke uitleg en feiten en ervaring wel het belangrijkste…
You Tube. Asian Boss, Dr Erik Berg DC,, Med Cram, uitleg en feiten…….

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x