CoronaBuitenland

Kijk: Arts legt uit hoe de covidprik wordt gebruikt om de menselijke geest te veroveren

Help mee door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Waarom stuurde het medische establishment de Covid-vaccinatie de wereld in, ook al wist men dat de prik niet werkte? De Duitse arts Michael Nehls zei in gesprek met Tucker Carlson dat het niet om geld ging, maar om het veroveren van de menselijke geest.

De arts wees erop dat het spike-eiwit kan leiden tot neuroinflammatie in het brein. Neuroinflammatie kan veroorzaakt worden door overmatige angst, angstzaaierij, virussen, chronische ontsteking, enzovoorts, zei Nehls, die hier al vele jaren onderzoek naar doet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Mentale immuunsysteem

Om te kunnen functioneren moet de hippocampus, een belangrijk deel van de hersenen, continu nieuwe zenuwcellen aanmaken. Die cellen hebben talloze functies en zijn in essentie ons mentale immuunsysteem. Als de productie van deze cellen wordt stilgelegd, raakt ons mentale immuunsysteem ontregeld en ‘kunnen we worden veroverd’.

Over het coronavaccin zei hij: “Dit gaat niet om gezondheid, zelfs niet om geld, maar om het veroveren van de menselijke geest.”

Meest kwaadaardige wat ooit is gedaan

Het gaat om het belemmeren van ons vermogen om na te denken. Het is nog erger dan dat. We hebben de nieuwe zenuwcellen niet alleen nodig om te kunnen nadenken, ze zijn ook nodig om dingen te onthouden.

Als er geen nieuwe zenuwcellen worden aangemaakt in de hippocampus, worden bestaande herinneringen overschreven met de technocratische en angstnarratieven, benadrukte Nehls.

Als dat daadwerkelijk de bedoeling is geweest, is dit het meest kwaadaardige wat ooit is gedaan, merkte Carlson op. “Absoluut,” reageerde de arts.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 173 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jojo
Jojo
12 dagen geleden

Kort gezegd een hersenspoeling!!

ralf
ralf
12 dagen geleden

ze dachten om te beginnen al niet na toen ze de prikken namen.
nu zouden domme mensen door de prikken nog dommer worden, ik blijf het vreemd vinden dat ze hiermee alleen de mensen te grazen nemen die volgzaam zijn en degenen die nog wel eens lastig voor ze kunnen worden ongemoeid laten.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
12 dagen geleden

Klopt. Alle geïnjecteerde brave mensen in mijn omgeving zijn lichamelijk en psychisch niet meer de ouden van voorheen. De ontkenning van wat hun is overkomen is compleet. Je ziet een panische verstijving als gesprekken onbedoeld in de richting van de inspuitingen gaat.

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
12 dagen geleden

Ik zie het meer als; het ‘loskoppelen’van de ziel met : Al dat is! Ofwel God of het Universum,hoe je het ook noemen wilt.

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x