Buitenland

Arts doet boekje open over vaccinatieschade bij zijn patiënten: ‘Mensen zijn misleid’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik run een kleine praktijk in Brits-Columbia en heb nu 10 patiënten die letterlijk invalide zijn geraakt na hun eerste prik, zei de Canadese arts Charles Hoffe tegenover Press For Truth.

Hoffe besloot de oorzaak van de vaccinatieschade te onderzoeken en kwam tot de ontdekking dat microscopische bloedproppen de boosdoener zijn. De arts zei dat deze bloedproppen zich voordoen bij 50 procent van de mensen die een coronaprik halen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Verwoestend effect

De bloedproppen verklaren volgens hem ook de neurologische aandoeningen en longproblemen bij zijn patiënten. “Deze prikken veroorzaken permanente schade. En de schade wordt na elke prik groter.”

“De uitrol van het vaccin heeft een verwoestend effect op de bevolking. Dit is het gevaarlijkste vaccin dat ooit is uitgerold,” zei Hoffe. “En nu komen ze voor onze kinderen.”

Totale mislukking

De arts zei te hopen dat mensen inzien dat ze misleid en verkeerd geïnformeerd zijn. “Het is duidelijk dat deze vaccins niet werken. In Brits-Columbia is 90 procent van de bevolking gevaccineerd, maar de coronabeperkingen blijven van kracht en worden zelfs aangescherpt. De uitrol van het vaccin is dus uitgelopen op een totale mislukking.”

4.7 125 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
baviaan
baviaan
2 jaren geleden

de grootste psychologische operatie in de geschiedenis van de mensheid, die al lang gepland staat. Realiseert u zich hoeveel tijd, middelen, geld en moeite hierin zijn gestoken? Alle mogelijke manieren om je te manipuleren, psychisch te beïnvloeden en te dwingen zijn onderzocht. Ze proberen je vanaf elke denkbare plek te demoraliseren, zowel wereldwijd als in onze eigen samenleving. Ze proberen je te bevuilen, je bang te maken en je schuldig te laten voelen. Ze sluiten je uit om deel te nemen aan alle voor de hand liggende sociale activiteiten en om te reizen. Ze proberen je om te kopen. Ze proberen je in verwarring te brengen van de realiteit en soms zelfs aan je geest te laten twijfelen. Ze proberen je je eigen principes, waarden en moraal te laten opgeven.!!!!!! mensen houd vol, en houd de rug recht !!!!

Kees Bakker
Kees Bakker
2 jaren geleden

Schandalig massamoord in de 1e graad..

rop
rop
2 jaren geleden

Ja inderdaad, Misleid, maar dat had ik al door toen het hele vaccinatie programma voor het uitgerold was ,al Door,
Mensen laten zich, lijkt wel graag misleiden, Misleiding is dan ook de grootste overredende kracht van overheden, om vele gebeuren of wat het ook maar is ,naar hun wil en zin te buigen van wat zij zien als een middel voor verbetering, word het juist een verslechtering, misleiden van de bevolking, [het verleden zegt al genoeg daarin] hoe vaak moet er een verbetering zijn ,als men erachter komt dat een keus die men nam, overheden of instellingen, toch niet de juiste keus of verbetering was, is elk verbetering niet een weg of een doodlopende pad ? En als het doodloopt gewoonweg een ander Pad kiest en dat dan ook weer dood loopt? zo te zien is dat met de corona Uitrol ervan niet Anders, Ze [overheden/instellingen]weten het allemaal zo goed, misschien willen ze het wel goed? maar ze bereiken juist het tegenover gestelde. Ze kunnen maar beter eerst eens kijken als met iets doet of er geen tegenstelling eruit voort komt, en dan daar op voor bereid zijn ,om het juist , [wat men denkt dat is goed] niet te doen dan wel,
dat betekent niet handelen is altijd dan nog beter dan wel handelen, heel vaak kan men de gebeurtenissen veel beter gewoon zijn gang laten gaan ,ingrijpen kan het dan vele malen erger maken, dan het gewoon te laten gaan, zoals het met deze virus is gebeurt, ingrijpen, bevechten, proberen het om te buigen, door dat buigen word het alleen nog maar krommer en dan zitten ze weer op het pad wat dood loopt. en begint men opnieuw met een ander Middel, wat natuurlijk ook weer dood loopt. Maar ja, Blindheid is dan de weg die ze gaan, en blinden nemen nu een ander mee in hun blindheid.
Deze corona vaccin blindheid hebben vele mensen al getroffen ,mogen in de toekomst deze blinden overheden/instellingen en al zijn werken erin, ze kunnen beter maar opgerold worden.

Rick1
Rick1
2 jaren geleden

Het zijn geen ”vaccins” – laat dat duidelijk zijn.
Vaccins zijn een van de grootste fraude & leugens ooit, het is iedereen aangeleerd dat het ons ”beschermd” en een idee geeft van ik ben ”veilig” tegen enge beestjes en ”virussen”.

Wat ze ”virussen” noemen zijn EXOSOMEN, deeltjes die met een schoonmaak bezig zijn, Dat zit dus ALTIJD in ons lichaam, ten alle tijden, er is NIEMAND op deze aardbol die 100% ”virus/exosoom” vrij is.

https://ibb.co/gz96vFW

De virus theorie is een keiharde leugen, we hebben een immuun systeem, dat is alles wat wij nodig hebben.
Zo leeft ”de mens” hier op aarde al millenia zo niet honderd duizenden jaren.

Pharma heeft de laatste 20 jaar zijn uiterste best gedaan om een ”pandemie” te creeren, dit brengt miljarden op.

En dezelfde Pharma heeft miljarden aan schadeclaims uitbetaald, hoe is het toch mogelijk dat deze duivels nog steeds opereren.

GlaxoSmithKline$3 billion2012Pfizer$2.3 billion2009Johnson & Johnson$2.2 billion2013Abbott$1.5 billion2012Eli Lilly$1.42 billion2009Merck$950 million2011Amgen$762 million2012AstraZeneca$520 million2010Actelion$360 million2018Purdue Pharma$270 million2019

Bron:\
https://www.enjuris.com/blog/resources/largest-pharmaceutical-settlements-lawsuits/

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x