Great ResetMens en Dier

Twitter haalde dit filmpje over Klaus Schwab offline. Snel kijken dus

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

De Amerikaanse activist Kyle Kashuv, die de schietpartij op de Stoneman Douglas High School in Florida overleefde, heeft een filmpje geplaatst op Twitter dat volgens hem eerder door het platform offline is gehaald.

Het filmpje bevat onder meer een fragment van een lezing die Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, in 2017 gaf. Hij zegt dat de helft van het kabinet van de Canadese premier Trudeau bestaat uit Young Global Leaders van het World Economic Forum. “We dringen de kabinetten binnen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bozere wereld

“De verandering die nu plaatsvindt kan worden vormgegeven door ons,” zegt Schwab, terwijl te zien is hoe politiepaarden vreedzame Canadese demonstranten vertrappen.

“We moeten ons voorbereiden op een bozere wereld. Hoe kunnen we de nodige maatregelen nemen om een eerlijkere wereld te creëren?” vraagt Schwab terwijl beelden worden getoond van een Nederlandse coronabetoger die in zijn arm wordt gebeten door een politiehond en ervan langs krijgt met de wapenstok. “Ik zie de noodzaak voor een Great Reset.”

Volgende crisis

“De mensen gaan ervan uit dat we teruggaan naar de goede oude wereld die we hadden en dat alles weer normaal zal zijn. Dit is fictie. Gaat niet gebeuren,” benadrukt hij.

“De volgende crisis loert al om de hoek,” waarschuwt Schwab nog. “Dat is de klimaatcrisis.”

[Infowars]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
9 maanden geleden

Er loert al Eeuwenlang een véél Groter Gevaar….en dat is dat deze Demonen uit de Diepste Krochten van de Hel hun Duivelse Plannen kunnen Complementeren…Rusland zit die AngloZioNazis behoorlijk dwars op dit moment….dat is in Ons Voordeel…die Nazi-Parasieten gaan gegarandeerd uit Den Haag & Brussel verdreven worden…De Eindstrijd is in Volle Gang….

Marieke
Marieke
9 maanden geleden

Het wordt nog wel even erger… oorlogen, energie crisis, voedseltekort, inflatie etc. Maar die demonen , zoals hij, Trudeau en alle andere foute regeringsleiders worden gebonden en machteloos gemaakt. Al hun leugens worden openbaar gemaakt. Plotseling zullen dan velen wakker worden en de waarheid zien.
Awakening is coming!

rop
rop
9 maanden geleden

De mensheid heeft altijd al geleefd met crisissen, er vanaf komen doen we dus Nooit, we nu de corona crisis, we hebben een klimaat crisis, menden onderling verkeren in crisissen, eigenlijk overal is er een Crisis, en deze word nu op allerlei manieren gebruikt om een nieuwe wereld orde te mobiliseren, mensen worden een keer moe van, en die moeheid zal de mensheid die richting opdrijven, dus de crisissen worden er voor gebruikt ,maak de mensheid zo moe van alles, dan zal hij vanzelf wel buigen.

Rienus
Rienus
9 maanden geleden

Claus gelooft in sprookjes. Als die kale nicht nu gewoon man en paard noemt snap ik het prima, we kunnen zo niet doorgaan.
Maar dat geldt dan wel voor iedereen, dus ook voor hem en zijn matties.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

105
0
We lezen graag je reactie!x