CoronaBuitenland

Europarlementariër slaat alarm over plannen van ‘sociopaten en psychopaten’ die EU besturen

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Een Kroatisch Europarlementslid slaat alarm over de plannen van de Wereldgezondheidsorganisatie en Europese Commissie om een medische dictatuur af te kondigen onder het mom van pandemiebestrijding.

De zogenaamde coronapandemie heeft laten zien dat we worden omringd door een groot aantal psychopaten die landen runnen en Europa besturen, en wier besluiten kunnen leiden tot de dood van honderdduizenden, zo niet miljoenen Europese burgers, zegt Mislav Kolakusic, een advocaat die sinds 2019 in het Europees Parlement zit, in een nieuwe video.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bestraft

Veel burgers zijn gestorven of ernstig ziek geworden nadat ze het zogenaamde coronavaccin kregen toegediend. Het zou geen vaccin genoemd mogen worden, aangezien er geen bewijs is dat ze beschermen tegen ziekte en transmissie voorkomen, benadrukte Kolakusic. “Ik hoop dat ik ervoor kan zorgen dat de verantwoordelijken bestraft worden.”

Nu willen diezelfde idioten en psychopaten al onze medische gegevens beschikbaar maken voor de industrie, waardoor ze nog meer schade zullen toebrengen, zei hij. Die industrie wordt vanwege het grote aantal ziekte- en sterfgevallen die zij doelbewust veroorzaakt terecht de ‘Farmaceutische Maffia’ genoemd, merkte de Europarlementariër op.

Getallen

“De meeste mensen beseffen dat er veel mensen zijn voor wie mensenlevens niets meer zijn dan getallen in een spel om macht en geld,” benadrukte hij.

4.8 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
10 maanden geleden

Hoe meer gegevens ze bezitten, hoe nauwkeuriger ze kunnen bepalen wie de slachting wél of niet mag overleven. Gooi je I-phone weg en bestel een gewone huistelefoon. Het voorkomt dat je in je doen en laten wordt gevolgd…

Fernando
Fernando
10 maanden geleden

Het wordt de hoogste tijd dat de bevolking van Europa zich gaat ontdoen van de ongekozen EU parlementariërs die niets over ons te zeggen hebben.

Jaco
Jaco
10 maanden geleden

Niks nieuws onder de zon dus.

Eugeen
Eugeen
10 maanden geleden

De EU is sinds 25 jaar veranderd in een misdaad kartel en als we dat niet stoppen is het gedaan met ons. Zo simpel is het. Héél die EP-commissie zijn tumoren die zich zullen blijven uitzaaien en teveel metastasen zullen vormen die alles zullen aantasten en vernietigen. EU weg ermee…ten alle prijze!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

40
0
We lezen graag je reactie!x