CoronaBuitenland

Europarlementariër slaat alarm over plannen van ‘sociopaten en psychopaten’ die EU besturen

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!

Een Kroatisch Europarlementslid slaat alarm over de plannen van de Wereldgezondheidsorganisatie en Europese Commissie om een medische dictatuur af te kondigen onder het mom van pandemiebestrijding.

De zogenaamde coronapandemie heeft laten zien dat we worden omringd door een groot aantal psychopaten die landen runnen en Europa besturen, en wier besluiten kunnen leiden tot de dood van honderdduizenden, zo niet miljoenen Europese burgers, zegt Mislav Kolakusic, een advocaat die sinds 2019 in het Europees Parlement zit, in een nieuwe video.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bestraft

Veel burgers zijn gestorven of ernstig ziek geworden nadat ze het zogenaamde coronavaccin kregen toegediend. Het zou geen vaccin genoemd mogen worden, aangezien er geen bewijs is dat ze beschermen tegen ziekte en transmissie voorkomen, benadrukte Kolakusic. “Ik hoop dat ik ervoor kan zorgen dat de verantwoordelijken bestraft worden.”

Nu willen diezelfde idioten en psychopaten al onze medische gegevens beschikbaar maken voor de industrie, waardoor ze nog meer schade zullen toebrengen, zei hij. Die industrie wordt vanwege het grote aantal ziekte- en sterfgevallen die zij doelbewust veroorzaakt terecht de ‘Farmaceutische Maffia’ genoemd, merkte de Europarlementariër op.

Getallen

“De meeste mensen beseffen dat er veel mensen zijn voor wie mensenlevens niets meer zijn dan getallen in een spel om macht en geld,” benadrukte hij.

4.8 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Hoe meer gegevens ze bezitten, hoe nauwkeuriger ze kunnen bepalen wie de slachting wél of niet mag overleven. Gooi je I-phone weg en bestel een gewone huistelefoon. Het voorkomt dat je in je doen en laten wordt gevolgd…

Fernando
Fernando
1 jaar geleden

Het wordt de hoogste tijd dat de bevolking van Europa zich gaat ontdoen van de ongekozen EU parlementariërs die niets over ons te zeggen hebben.

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

Niks nieuws onder de zon dus.

Eugeen
Eugeen
1 jaar geleden

De EU is sinds 25 jaar veranderd in een misdaad kartel en als we dat niet stoppen is het gedaan met ons. Zo simpel is het. Héél die EP-commissie zijn tumoren die zich zullen blijven uitzaaien en teveel metastasen zullen vormen die alles zullen aantasten en vernietigen. EU weg ermee…ten alle prijze!

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x