Homepagina » Buitenaards » Bulgaarse zakenman ziet ‘grote platinakleurige vliegende schotel zonder ramen’
Bulgaarse zakenman ziet 'grote platinakleurige vliegende schotel zonder ramen'

Bulgaarse zakenman ziet ‘grote platinakleurige vliegende schotel zonder ramen’

Het ruimteonderzoeksinstituut van de Bulgaarse Academie voor Wetenschappen heeft onlangs zijn eerste officiële bijeenkomst over het bestaan van UFO’s en buitenaardse intelligentie gehouden. Dat zei professor Lachezar Filipov tijdens de ontbijtshow van zender Nova TV, meldt nieuwsagentschap Novinite.

“Tot nu toe was dit een taboe-onderwerp,” zei hij. “Maar door de toenemende interesse – niet alleen in Bulgarije, maar ook in het buitenland – zijn we van mening dat we op zulke fenomenen moeten reageren.”

De bijeenkomst werd georganiseerd naar aanleiding van de waarneming van een ‘grote platinakleurige vliegende schotel zonder ramen in de lucht boven Sofia’. De getuige vertelde Filipov dat hij de enige leek te zijn die het vliegende object zag.

“Hij nam contact met me op, maar wilde anoniem blijven omdat hij een groot zakenimperium heeft en bang is dat mensen hem voor gek zullen verklaren,” zei Filipov. “Hij heeft het alleen aan zijn vrouw en aan mij verteld.”

Filipov vertelde aan Nova TV dat de man ook getuige was van een ‘tijdwarp-incident’ op het moment dat de vliegende schotel wegvloog. “Dit is de reden waarom we een werkgroep willen opzetten binnen ons instituut,” zei Filipov. “We moeten deze meldingen onderzoeken. Er zijn mensen die dingen verzinnen, er zijn mensen die dingen zien maar niemand erover vertellen en er zijn mensen die mij benaderen en me vertellen wat ze hebben gezien. Maar de meeste mensen zijn bang voor gek te worden versleten. Als ze zien dat wetenschappers zulke incidenten onderzoeken, zijn ze misschien sneller geneigd hun ervaringen te delen.”

[Novinite]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Diahlia schreef:

  En de zakenman had toevallig niet zijn mobiel bij zich om dit vast te leggen??? Altijd hetzelfde .. Kom met overtuigende foto’s, bewijzen en video’s.

  8 likes
 • Zoidberg schreef:

  Een vliegende schotel zonder ramen….
  Was het misschien een middenklasser??

  6 likes
 • Luc C schreef:

  Wat zou dat mooi zijn, de wetenschap die deze verschijnselen ernstig gaat onderzoeken / in kaart brengen.
  Dit zonder vooroordelen.
  Ik ben benieuwd.

  4 likes
 • Kevin schreef:

  Nou dan, da’s jammer maar een primeur is het niet. Ik zie ook regelmatig grote platinakleurige schotels vliegen. Als ik thuis weer eens geen eten krijg, is mijn bord ook één grote (én lege) platinakleurige schotel die door de lucht vliegt.
  Wat is daar nu bijzonder aan ?

  4 likes
 • Huisheks schreef:

  Beter laat dan nooit.

  3 likes
 • Pe68 schreef:

  Het zou zeker fijn zijn dat er meer onderzoek komt.
  Nu maar hopen dat hij dit langs de bemoeizuchtigen krijgt.

  3 likes
 • x

  Check Also

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  artsen

  350 Duitse artsen in opstand tegen coronamaatregelen: ‘We worden onderdrukt’

  Zo’n 350 Duitse artsen zijn een petitie ...

  >