Buitenaards

Bulgaarse zakenman ziet ‘grote platinakleurige vliegende schotel zonder ramen’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het ruimteonderzoeksinstituut van de Bulgaarse Academie voor Wetenschappen heeft onlangs zijn eerste officiële bijeenkomst over het bestaan van UFO’s en buitenaardse intelligentie gehouden. Dat zei professor Lachezar Filipov tijdens de ontbijtshow van zender Nova TV, meldt nieuwsagentschap Novinite.

“Tot nu toe was dit een taboe-onderwerp,” zei hij. “Maar door de toenemende interesse – niet alleen in Bulgarije, maar ook in het buitenland – zijn we van mening dat we op zulke fenomenen moeten reageren.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De bijeenkomst werd georganiseerd naar aanleiding van de waarneming van een ‘grote platinakleurige vliegende schotel zonder ramen in de lucht boven Sofia’. De getuige vertelde Filipov dat hij de enige leek te zijn die het vliegende object zag.

“Hij nam contact met me op, maar wilde anoniem blijven omdat hij een groot zakenimperium heeft en bang is dat mensen hem voor gek zullen verklaren,” zei Filipov. “Hij heeft het alleen aan zijn vrouw en aan mij verteld.”

Filipov vertelde aan Nova TV dat de man ook getuige was van een ‘tijdwarp-incident’ op het moment dat de vliegende schotel wegvloog. “Dit is de reden waarom we een werkgroep willen opzetten binnen ons instituut,” zei Filipov. “We moeten deze meldingen onderzoeken. Er zijn mensen die dingen verzinnen, er zijn mensen die dingen zien maar niemand erover vertellen en er zijn mensen die mij benaderen en me vertellen wat ze hebben gezien. Maar de meeste mensen zijn bang voor gek te worden versleten. Als ze zien dat wetenschappers zulke incidenten onderzoeken, zijn ze misschien sneller geneigd hun ervaringen te delen.”

[Novinite]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Diahlia
Diahlia
9 jaren geleden

En de zakenman had toevallig niet zijn mobiel bij zich om dit vast te leggen??? Altijd hetzelfde .. Kom met overtuigende foto’s, bewijzen en video’s.

Luc C
Luc C
9 jaren geleden

Wat zou dat mooi zijn, de wetenschap die deze verschijnselen ernstig gaat onderzoeken / in kaart brengen.
Dit zonder vooroordelen.
Ik ben benieuwd.

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Beter laat dan nooit.

Pe68
Pe68
9 jaren geleden

Het zou zeker fijn zijn dat er meer onderzoek komt.
Nu maar hopen dat hij dit langs de bemoeizuchtigen krijgt.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x