Mens en Dier

Jeroen Pauw: het is een beetje flauw dat de politiek heel veel neerlegt bij de ongevaccineerden

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bijna twee jaar weten we dat de uiteindelijke problemen op de IC komen te liggen en het aantal bedden – tenminste dat operationeel is – is alleen maar afgenomen de afgelopen twee jaar, zei Jeroen Pauw woensdagavond in Op1.

De bedden staan er wel, maar er staan geen mensen die aan die bedden aan het werk kunnen, aldus Pauw. “Het is toch een beetje flauw vind ik dat de politiek heel veel legt bij de zogenaamde ongevaccineerden, terwijl je natuurlijk ook kunt zeggen: we hebben onze spullen niet voor elkaar, want wij hebben onvoldoende bedden. We hebben zelfs nog minder IC-bedden dan twee jaar geleden.”

“Dat zorgt er toch voor dat dit land op slot komt?” vroeg Pauw aan Iwan van der Horst, hoofd IC van het Maastricht UMC.

Dat is toch helemaal niet de discussie

Daar ben ik heb mee oneens, zei Van der Horst. “Je wilt uiteindelijk niet dat je zoveel IC-capaciteit hebt, want dan zeg je: we laten het toetje pas overkoken als er nog meer water aan het borrelen is.”

De oplossing voor het coronavirus is niet meer bedden aan het einde van de keten, want dan zeg je: ik vind het oké dat er heel erg veel mensen ziek worden, zei de intensivist.

“Maar dat is toch helemaal niet de discussie,” onderbrak Pauw hem. “We zijn op alle mogelijke manieren bezig om te proberen dat er geen mensen ziek worden. Er worden vaccinatiecampagnes gehouden, er worden informatiecampagnes gehouden, maar uiteindelijk weet je al twee jaar lang dat er uiteindelijk mensen op de IC komen, en hebben wij, als Nederland, onze spullen niet voor elkaar.”

Wat een verademing

Er wordt met verbazing gereageerd op de uitspraken van Van der Horst. Zo twittert Mirjam152: “Ik heb de indruk dat de IC-baas uit Maastricht (en zijn management) gedreven wordt door geld. IC-bedden zijn duur, dus als ze leeg staan kost dat veel geld. Liever meer doden dan lege IC-bedden, kennelijk. En via een U-turn is dat dan de schuld van ongevaccineerden. Really?”

Pauw krijgt veel steun. “Mag Jeroen Pauw terug bij Op1? Meteen to the point. Wat een verademing,” zegt zangeres en ex-verpleegkundige Marga Bult.

4.9 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
8 maanden geleden

Het ijs begint te kraken, maar wil nog niet barsten.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
8 maanden geleden

Mensen bij wie je totaal niet verwacht, gaan steeds meer opmerkelijke uitspraken doen in het voordeel van ongevaccineerden. Het taalgebruik van Hugo is nu wel zo ver heen dat het zich steeds meer tegen hem begint te keren.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
8 maanden geleden

De samenleving naar de economische afgrond sturen (doel agenda 2030) is natuurlijk veel goedkoper. Mensen in hun huizen opsluiten, met maskers laten rondlopen en op de zenuwen werken met 1,5 meter is uitstekend voor de volksgezondheid. Hebben we het al gehad over de vaccindoden? Nee natuurlijk niet dat is een taboe. De QR code en halfjaarlijkse boosters is het doel niet de gezondheidszorg dat is slechts het vehikel dat gekozen werd de samenleving te ontmantelen en het volk gedwee te maken voor aanvaarding van de NWO van Schwab en co.

j zoutelande
j zoutelande
8 maanden geleden

Jeroen Pauw, aan u nog de taak om de muur van censuur te doorbreken en het met iedereen te delen: de geïnjecteerden komen in het ziekenhuis terecht in toenemende mate, significant meer dan de ongeïnjecteerden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

81
0
We lezen graag je reactie!x